Hee ben de izledim Karadayı'yı izledim. Öldürdüler kızı:)
Benim kız gece 12 gibi yatıyor, sabah da 10 a kadar yatyor bazan ama genelde 8.30 -9.00 gibi uyanıyormuş. tabi haftasonu saat 7 de zınk diye ayakta oluyor nasılsa:) gündüz de saat 14 civarı yatıp 17 civarı kalkıyormuş.
arcemek kızz cemreyle uyku düzenlerimiz aynı yaa bari 11de yatsa diyee çok istiyorum kendimede zaman kalır diye haniiii ama bazende çok özlediğimde 12 ye kadar oynaşsak yavrumlaaaaaa diye hasret gidersek bu nasıl ikilem arkadaş ahahah
bu arada dünm gece düşndüm bundan iki tane olaymışşşşşşşşşşşş benm sosyal yaşantım bitermiş kıss peşpeşe aslında bi açıdan anne işçin hiç akıl karı değil
Zefey tebrik ederim canım gerçekten arabalı kurabiyelerin çok güzel görünüyorlar. Ne güzel ek gelir sağlıyorsun bu şekilde. Antalya'da henüz yaygın değil bu tarz kurabiye hediyelikleri. Benim de merakım var ama Mert'ten pek fırsat bulamıyorum.. Fırsat bulsam spor yapıcam... Eşim baya daraldı eliptik bisiklet sayesinde, bende pek bir değişiklik yok henüz. Ama karın kasları da çalışıyor, düzenli yaparsam karnımın sıkılaşacağını hissediyorum.
zefey,Allah rızası için yapıo canım :)) Dimi Zefeyyycannn
günaydın Kızlar Sabahtan .beri siteye giremiyorum Şifremi Unutmuşum:)
Kızlar Kartopu neden hiç girmiyor artık biliyor musunuz? O bizi terketmezdi.
merhaba kızlar,
yüksek lisans işimi hallettim gibi,
biraz önce protokol imzaladım ve haftaya kesin kayıt yaptırıyorum
nişantaşı üniversitesi olacak ve bölüm işletme yönetimi
cemre sanki daha iyi ve akşam yatağında uyuduğu için şanslıydım,
babamız çok hasta onu da iki gün içinde iyileştirdim mi benden iyisi olmaz,
dün akşam babamı 5 dk gördüm ve konuşurken yorulmaması, yüzünün sarılığının
yerini yavaş yavaş normal ten rengine bırakması hoşuma gitti dilerim bundan sonraki
aşamaları da güzel sonuçlarla tamamlanır,
haftaya izin alıyorum, o yüzden telaşım çok, işlerimi bitirmek için uğraşıyorum ve
öğle tatili arasında yazıyorum, kendinize iyi bakın, ara ara girip okumaya çalışırım
günaydın kızlar,
geçmiş olsun kızlar, geçiş mevsimi olduğundan nezle ve grip olmaları kaçınılmaz oluyor,
benim kuzumda dün hiç uyumamış akşam 20.30 da yattı, burnundaki kuru sümüklerin
bir kısmını zor aldım (uykusu çok olduğu için ancak bir kısmını alabildim, yoksa alamazdım)
sabah 7.45 kapıyı açtım, ayakkabımı giydim ki içeriden bir ses anne, anne, anne,
hemen içeri girdim odasına geçtim, cemre hanıma doğru yaklaşırken göz göze geldik,
hemen oturur vaziyette üstündeki ince pikeyi indirdi, kucağıma gelmeye yeltendi
ben de kollarımı açtım tam alıyordum arkadaş aradı, cemre'ye kızım bu telefona bakayım
belki bundan sonra böyle erken gidebilirim dedim, arkadaş taksiye binmeyeceğimizi
servisin geleceğini söylerken servis geldi dedi, ben de hemen çıkıyorum dedim,
koşarak zor yetiştim, kızıma sarılamadım ya içimde kaldı, babası suyunu veriyordu,
ne yaptı etti bilemiyorum
dilerim çocuklar hemen iyileşir, zefey ateş genelde akşam üstü çıkmaya başlıyor,
ben kızıma ateşi yükselince pedifen verdim 2 gün akşamları 2 kez verdim, yüzünü
ıslatma veya ılık duş olayından sonra yaptım, allaha şükür fazla ateşi yok şu anda,
ama normalinden biraz daha fazla belli oluyor, burnunu temiz tutabilsek rahat
yatıp atlatır ama biraz zorluk çıkarıyor o zamanda elimle suyu alıp burnunu yumuşatmaya
çalışıyorum, cemre rahat çıkarsın diye
üf aynı şeyi bende yaşıyorum yaa servis kaçıcak ama anne anne diyede uyanım sarılmak istediğinde kucağıma gelirde daha işnmek istemez daha çok ağlar diye hiç sarılmıyorum ıo zaman günüm çok buruk geçiyor analık ne zor meziyetmiş yaaaaa
bizimki hep ateşleniyoo yaa yüksek ateş var grip olsa ateşi düşmiyooooooooooo