Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlarr.
selam kızlar,
merhaba melofer,
neler yapıyorsunuz, herkes hafta başı olduğu için çok mu çalışıyor?
cemre'nin ateşi çıkmaya başlamış,
akşam öksürmeye başlamıştı ve gece hiç yatamadı yavrum,
salona götürüp sallattı kendini, bir türlü dalamadı, yatağına koydum ama
30 dk da bir kalktı neredeyse, sabah 5,30 tan sonra ise yatmadık, 7,20 de
yatağına koyabildim, bir ara yanına yattım ama yatakta dolanıp durdu sonra
oturur vaziyette önce kalk dedi, beni talla diyor, yavrum benim ya
burnu hep akmış gerçi akması iyi, öksürük şurubu evde yok, ateş düşürücü var
calpol, pedifen ve ventol vardı galiba, ventol ne içindi tam hatırlayamadım, öksürük mü
antibiyotik miydi bilemedim, ama diğer ikisine baktığımda ateş düşürücüydü,
ateşi olmadığından boşuna vermedim, kızıma şu acı olan baldan aldım, içine zencefil
koyup vermeye çalışacağım, öksürüğü azalsın diye, canım yavrum hasta oldu ya,
selam kızlar,
merhaba melofer,
calpol, pedifen ve ventol vardı galiba, ventol ne içindi tam hatırlayamadım, öksürük mü
ateşi olmadığından boşuna vermedim, kızıma şu acı olan baldan aldım, içine zencefil
Merhaba Arcemek.. Sen 49 kilo değil miydin? Dukan yapcam yazmışsın.. Sendeki azmin onda birini ben de istiyorum
Zefey... Hazel Cookies'in paylaştığı kurabiyeleri sen mi yapıyorsun? Eğer öyleyse aşmışsın sen.. Çok güzel olmuş, profesyonel gibi nerdeyse.
Merhaba Arcemek.. Sen 49 kilo değil miydin? Dukan yapcam yazmışsın.. Sendeki azmin onda birini ben de istiyorum
selam kızlar,
merhaba melofer,
Geçmiş olsun canım.. Havalar soğuyor artık hepsi başlar hastalanmaya.. Benimki de bu gece çok huzursuz uyudu.. Kalktı durdu.
Ahaha ben çok fenaydım dün.. Bir kaç gündür idrarımda yanma oluyordu geçer diye bekledim ama dün çıldırttı beni, yanmadan duramadım. Eşimi nöbetçi eczaneye yolladım monural aldırdım, ne mucize ilaçmış o öyle. Bir seferde kesti acımı, ağrımı..
50 oldum yine ama kilo almaktan korkuyorum. Hamur iş pilav makarna ekmek hiç yemiyor gibiyim. 47 olmak istiyorum da kilo
veremiyorum artık
Cemre ye geçmiş olsun canım. İnşallah iyileşir bir an önce. Bizim Cemre de gece 12 den önce uyumuyor.uykusuzluk yordu beni
arcemek kızz karadayıdaki baharı vurdular aklıma onu izleyince sen geliodunn ağladım resmen:15
:
bu atrada efede 12 den aşağı uyumuyo ama 12den sonraya sarkabiliyooooo
şimdi kızlar size sorum şuu
gündüz kaçta kalkıyo sizin minnaklar öğlen kaç saat uyku çekiolarrrrrrrr bizim efe öğlen üç buçuk saat uyuyo
sabahta dokuz buçukta kalkıyo yani öğlende ikide yatıp beş buçukta kalkıyo gecede 12 de uyuyo çokmu uyuyo gündüz sizce ondanmı böle oliiiiiiiiii
Gündüz uykusu baya uzunmuş.. Mert en uzun 2 saat uyuyor, ben evdeyken 1 saatte uyanıyor hatta. Akşamları 10-11 civarı yatırıyorum sabahları da 8'de kalkıyor. Ama benim bi avantajım var hala emerek uyuyor.
Sevozy, yarım saatten bişey olmaz. Olacağı varmış öyle denk gelmiş. Bence 9,30 - 10 saatleri gayet uygun yatması için. ben evleninceye kadar saat 10 dedi mi uyurdum :)
Evet enfeksiyon olmuşum, önceleri de bi kaç kere olmuştu, o ilaç çok iyiymiş bir kerede kesti çok şükür. Ben yazdan beri terlik giymiyordum evde, e tabi yerler soğudu artık, ondan kaptım herhalde.
Maral geçmiş olsun, içini ferah tut. Sen güçlü ol olmaya çalış, Zefey'in annesinin dediği gibi.
ayy kızlar bu dukan diyeti mucizeymiş kardeşimin işyerinde tontik bi kız vardı kendiyle barışıktı ama tontiktii bu kız kendi kendine dukan diyetişne başlamış geçen gördüm tanıyamadımmmmmmm
21 kilo vermiş yaaaaa ayda düzenli olarak 7 kilo vermiş ve üç ayın sonunda kesmişşşşşşş ve hiç kilo almamış kızlar şaştım vallahiiiiiii
geçmiş olsun maerall şimdi nasıl olduuuuuuuuu minnakk kuzuuu
mertciğede sanada geçmiş olsun meloşş ayaklarını cıbıl cıbıll basmışsındır yereee dikkat etttttt
annemin bi lafı var sen kendine iyi baklıcaksınki çocuğpa bakmayada dermenın kalsınnnn:))))))
arcemennn kızzzz arapp dolması yaopmıyonmu bu aralar bi yiyemedükkkkkkkkkkk
kızlar teşekkür ederim,
cemre genelde 23- 23.30-24 gibi yatıyor, eğer gündüz bir kere uyuduysa akşam ona göre
biraz daha erken yatıyor, 2 kez yattığı zamanlarda oluyor ama toplamda 2 saat bazende 2,30
saat oluyor,
dukan diyetini tam olarak bilmiyorum ama normalde 1 ayda 3-4 kilo zayıflamak normal diye
biliyorum dukan da bu daha fazla o yüzden çok sağlıklı bir zayıflama mı bilmiyorum,
ben kişinin ona ne yaradığını gerçekten bilmesi ve çok fazla kaçırmamak üzere kendine
dikkat ederek zayıflayabileceğine inanıyorum, bir şeyleri hiç yememek çok doğru değil
sadece fazla yemeyeceksin, kilo yapan şeyleri çok tüketmeyeceksin, kahvaltıyı iyi yapacak
akşam yatmadan 4-5 saat önce yemeyeceksin diyen birisiyim
gerçi benim böyle söylemem belki uzaktan davulun sesi hoş gelir misali oluyordur ama
bence insanlar kendilerine göre bir yeme alışkanlığı oluşturmuşlardır ve en önemlisi
insanın kendini kandırmadan, aşırıya kaçmadan yerse zaten fazla kilosunu verebilir diye
düşünenlerdenim
kısss zefey cok uyuyoo mınnak efemmmm...gecede ondan gec yatıoo.kendını düşün gunduz o kd ryatsan gece 1 den aşağı ıuyumazsın.ama bzm kaderımız bu anacım.analarımız bakıo ,onlarda kaldırmaya kıyamoo.öle geldi öle gtcek..kendiliğinden elbet bırakacak öle uykuusnu..o zmn rahatlarrızzz..
valla meloş abgn d eöğlen yatmmaışsa yıne 9.30 gbı yatrcam ,bakayım aynı tepkiyimi vercek ?*
kıss bnm ayaklarım donuo artık,yerler laminan ta..teerlık giy,yani papikk giy,üşüüüsünnn dıoooo elifimın deyimiyle
Yok kızz, ne zamandır yapmıyorum. Cemre için geçen 3 4 tane patlıcan doldurdum o kadar. Benim yemek keyfim kaçtı zayıflama uğruna. Sabah, peynir veya yumurta, şekersiz çay, öğle yemekhanede çorba, varsa salata ya da yoğurt, bi parça tavuk veya köfte, pilav ve makarna yok, ekmek yok, tatlı yok. Akşam da bol salata bi de anacımm yemek yapmışsa azcık ucunndan, yemekte makarna, pilav varsa yine yemiyorum sadece salata devam. Bazan tavuk haşlıyorum, salatanın içine katıyorum o kadar yani. Kek, kurabiye, bisküvi, cip kola falan, tadını unuttuk nerdeyse. Pilavı falan sadece cemre ye yetecek kadar yapıyorum
arcemek kızz karadayıdaki baharı vurdular aklıma onu izleyince sen geliodunn ağladım resmen:15
:
bu atrada efede 12 den aşağı uyumuyo ama 12den sonraya sarkabiliyooooo
şimdi kızlar size sorum şuu
gündüz kaçta kalkıyo sizin minnaklar öğlen kaç saat uyku çekiolarrrrrrrr bizim efe öğlen üç buçuk saat uyuyo
sabahta dokuz buçukta kalkıyo yani öğlende ikide yatıp beş buçukta kalkıyo gecede 12 de uyuyo çokmu uyuyo gündüz sizce ondanmı böle oliiiiiiiiii