2011 Ekim Anneleri

Waayy sekiz ziyaretcimiiii ve bir ben üyeee meraklı melehatlar yine uzaktan takip ediyoo:KK33:

Tsortun üzerine efe paşa yazdım keçeden birde güzel erkekğe giden bii figur bulsam kalıbuını nettenm 10 numara olcak kızlar siz fikr verene kadarr ben kestim ahahha:KK1::KK1:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr,
siparişlerinizi tamamladım.2 pembe, 2 mavi,2 kırmızı aldım . son pembeleri ben aldım valla hehehe :))))

zefey , ben de hello kitty yapayım t-sırt e keçeden . Bana nasıl yapıldığını anlatır mısın ?

aa süpersinnnnnnn kalıbıda var nette çok bbasit yaparsınn sennnnn
beyaz yada pembe tsortun üzerine kesip silikon tabancasıyla yapıştır keçe ipi alıp dikende var ama dikim esnasında öçok kayıyormuş silikon tabancasını tercih ediyolar genelde cnmm dur bakim kalıbını nerde görmüştüm

Siyah iplede bıyıklarını yap keçe kesme onun için
tanesi ne kadardı üçmüydü standın cnmm
çok saolasın yaaaa
sen aldınmı bişilerr

Eklentiler

• $8246018381_11cf63e60c_z.jpg
    $8246018381_11cf63e60c_z.jpg
    116,8 KB · Görüntüleme: 41
Kızlarr öredek yapıppp efe paşa yazdımm valla ilk denememe ragmenn çok cizel olduu akşam tsortaa yapıştırıp dikeyimde resim atarımm haydııii görüşürüzz bebeklerrrrrrrrrrr yarın hastahaneye gitcemmmm byyyyyyyy

keçe kalıp için teşekkürler zefey.
benim doğumgünü partisi kadınlar arasında olacak ya ben de değişik birşey giyeyim dedim . kızlar bir aksilik çıkmazsa çin den sipariş verdim yetişirse veya gelirse giyeceğim şey şu çok heyecanlıyım . 2 çeşit istedim . birinden biri gelmezse diye

Eklentiler

• $Free-shipping-2013new-arrival-1pcs-lot-high-quality-fashion-all-mack-women-s-font-b-petticoat.jp.jpg
    $Free-shipping-2013new-arrival-1pcs-lot-high-quality-fashion-all-mack-women-s-font-b-petticoat.jp.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 53
  • $Free-shipping-Lowest-price-New-sexy-Ursula-font-b-Petticoat-b-font-sexy-miniskirt-Corset-colloca.jpg
    $Free-shipping-Lowest-price-New-sexy-Ursula-font-b-Petticoat-b-font-sexy-miniskirt-Corset-colloca.jpg
    4,3 KB · Görüntüleme: 45
siyahlı pembeli çok güzel gözüküyor inşallah fotoğrafta ki gibidir. altına da pembe converse giyerim . Badenin kıyafeti de siyah t-sirt altına buna çok benziyor zebra -pembe tütü . ona da pembe converse inşallah . Bade nin kıyafeti doğduğu günden bu yana hazırdı . kısmet 2.doğumgününeymiş .ben de ona anca bu kadar uydurabilirim . çok aradım aynı etekten ama bulamadım.

zefey plasmacar ı nereden kaça aldın . çok çeşitli fiyatlar var orjinali 140 tl imiş .
benim de aklıma yattı kullanan tanıdık var mı acaba ?
yorumları okudum çok iyi bahsetmişler

başka neler aldım söyliyim
12 li muffın kalıbı aldım 3 paket ekte foto var.
çocuklara maske , kaynana dili , köpük baloncuk ve kum boyama aldım .

Eklentiler

• $200X-2013729101059_mavi_puantiyeli.jpg
    $200X-2013729101059_mavi_puantiyeli.jpg
    11,7 KB · Görüntüleme: 40
aydeba tütün çok güzelmiş valla. çok güzel düşünmüssün. bir blogda görmüştüm bende anne kız aüden yapıp aynı tshirtü giymişlerdi süper olur canım. hele sana çok yakışacağından eminim senin gibi güzel ,uzun boylu birinde çok güzel duracaktır. :nazar:

bende siparişlerin bir kısmını internetten hallettim past dizayndan. birazda eminönünden hediyelik çanta ,şeker,pelür,ailelere vermek üzere hediyeler falan aldım ama çocuklara ne alacağıma karar veremedim geçen sene kaynana dili ve boloncuktan bende almıştım. bu sene boyama kitabı dedim ama daha bir şey bakmadım :26: ayın 28 sinde yapacağız doğum gününü ama hazırlıklar tam değil.

plasma carı netten aldık. burak çok seviyor. evin içinde devamlı üstünde. ama tabi tam manasıyla kullanamıyor daha. ayaklarını yere sürterek gidiyor.

X