2011 Ekim Anneleri

günaydınlar,
ve bugün son gün akşam tatil başlar,
tekirdağa yolculuk var,

kızlar cemre'de kızarıklıklar çıktı vücudunun 4-5 yerinde var
dün alnındakini kaşıdıktan sonra sanki bir yere vurur şişer ya
aynen öyle olmuştu bugün halası sağlık ocağına götürecek
yine mi su çiçeği çıkardı(geçen seferkine benziyor)
yoksa alerjik bir şey mi bilemiyoruz, bakalım dr ne diyecek,

pazardan bamya almıştım onları şokladım ve dün 2'de yattım
biraz garip bir haldeyim ama tatil olacağından mutluyum,

bizimde burakta oldu maral sivri sinek ısırmıştı bir gece burnunu 2 yerden sonra bütün suratı minik minik kızardı yavrumun. salı günü doktora götürdüm bende su çiçeğimi acaba diye. ama vucudunda yok sadece yüzünde. sinek ısırığı alerji yapmış dedi doktoru. bir merhem verdi uyurken sürün 2 kere dedi. birde günde 1 kaşık olacak şekilde şurup alerji için. 5 gün kullanacağız. cemre de de böyle bir şey olabilir belki. geçmiş olsun canım

sağol kartopu,
kızım için dr bir jel vermiş ve sinek ısırığı demiş

bende zafer bayramınızı kutluyorum,
kızımla bayrak asacaktık ama kısmetse tekirdağda
kutlamalara götürürüm artık, orada bayrak asarız

Maral geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah.

Kızlar , Eminönü çıkarmasını yapmış bulunmaktayım . Taksim deydim bir anda estiler listem de hazırdı zaten bir anda kendimi kalabalığın içinde buldum.
1 kg.tissue paper pelur kağıdını 10 tl (1 kg yaklaşık 160 adet)
25 adet kağıt hediye çantasını 6 tl
2 şeklinde kurabiye kalıbı 3 tl (tuzlu yapmayı düşünüyorum tarifi vardı, kartopum verirsin di mi?)
pembe karton 3 katlı cupcake standı 3 tl
pembe karton tabak 8 adet 1,5 tl
pembe karton bardak 8 adet 1,5 tl
30 adet lolipop şeker 18 tl
fazla uğraşmadan kısa net bir alışveriş oldu .

günaydın hayırlı cumalar rabbim tüm dualrımzı dileklerimizi kabul etsin inşşş gönlünüzden her ne geçiyorsa en kısa zamanda yolmuzu kesiştrisin açılan ellerimizi boş çevirmesin inşş 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun ATAM RAHAT UYU HER DAİM İZİNDE YÜRÜYECEĞİZ

ohhh bitirmişsin alışverişi . zefeyin blogundaki tarifi yapacağım ben aydeba. sende onu yap istersen

kartopu evet ben de onu yapmayı düşünüyordum sen geçen sene 1 şeklinde yapmıştın galiba .
blog da ki tarifin adı ne neyin içinde bulurum acaba ?

selamlar,

aydeba hazırlıklarını önceden yapman iyi olmuş,
ben belki doğumgünü yapmam diye düşünürken
cemre 2 gündür doğum günü yap diyor,
ben de tamam kızım yapacağım diyorum,
22 ekim salı günü evi süsler eşim ben ve kızımla
küçük bir pasta üfleriz gibime geliyor,
eğer olursa elbisesinide giydiririm (teyzesi hemen
kesti, bu hafta dikeceğiz bakalım dilerim güzel olur)

zefey halen mesaj atmamışsın, dilerim siteye giriş
yapamadığın için cevap yazmamışsındır,
senden olumlu olumsuz cevap bekliyorum ona göre
nasıl davranacağıma karar vereceğim,

neyse ya kırıldığımı bil işte insanlar kelimelerini seçe seçe kullanmalı yüzyüze konuşmadığımız için bile yanlış anlaşılmalar doğabiliyo demekki ben kendimi oyalayan bi ibare bırakmışım gözlerde neyseee artık beni bilen biliyoo

zefey bu tuzlu kurabiyeye mahlep koymazsam bişey olur mu ?
kaç tane çıkar bu ölçülerle
2 şeklinde kalıpla yapıcam olr di mi?

zefey bu tuzlu kurabiyeye mahlep koymazsam bişey olur mu ?
kaç tane çıkar bu ölçülerle
2 şeklinde kalıpla yapıcam olr di mi?

ben geçen sene bu tarifden bir kalıbına basmıştım ondan tam tamına 40a adet çıkıyor mahlep biraz daha böyle pastahaneden alınmış gibi koku ve lezzet veriyo onun haricinde koymaya bilrsin ben geçen yaptım evde mahlep kalmamışdııı ölede harika oluyo kıyır kıyrr

bir rakamını bi yumurta sarısına batırmıştım sonrada beyaz ve siyah susamı bi kapta karıştırıp ona batırmıştım pratikte olmuştu sende öle yap iki susamda kullanıcaksın dişmiii

şimdi hamuru yaptık merdaneyle açtık kaç cm .kalınlıkta açayım ?
sonra 2 şeklinde ki kalıpla kesip kesip yağlı kağıda koyup üstlerine yumurta sarısı sürüp susam veya çörekotu atılacak öyle mi ?
benim 2 şeklindeki kalıp içi boş metal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…