- 15 Temmuz 2008
- 5.951
- 9
bak sen dişleğe gülen surata misafir sevmiyor demek ki
senin tarafta mı yer arıyorsun benim kız kardeş o tarafta hep mekan kiralıyor ama onun partileri çok kalabalık oluyor büyük yer orası...eve sığmaz mı ahali ben geleceğim diye yer tutmana gerek yok bacım
sığar belkide,benim evde heryer toplu bütün ıvır zıvır süs eşyalarını falan kaldırdım buraktan dolayı açıkçası şimdi herşeyi yeniden koyup evi süslemeye üşeniyorum tembelim birazcık hahahahahahaha
birde bu sefer babalarda olsun istiyorum biraz kalabalıkda olacak dışarısı en güzeli canım bakalım yinede son dakikada fikir değişmezse
Ah canım burda pek bahsetmek istemedim can sıkmayayım diye ama... Halacığım hasta, iki yıl önce yumurtalık ve rahmi alınmıştı, şimdi de hastanede yatıyor üç haftadır. Tedaviye cevap vermedi.. Umutla iyileşmesini bekliyoruz.
Ah canım burda pek bahsetmek istemedim can sıkmayayım diye ama... Halacığım hasta, iki yıl önce yumurtalık ve rahmi alınmıştı, şimdi de hastanede yatıyor üç haftadır. Tedaviye cevap vermedi.. Umutla iyileşmesini bekliyoruz.
Kalabalık olunca dışarda yapmak en mantıklısı. Evde olunca kimisi balkona gidiyor kimisi öbür odaya, herkes dağılıyor. Hiç sevmiyorum böyle olunca.
ayy çok geçmiş olsun cnm iyi düşünmeye çalışın hep moral olun onaaaaaaaaaa
şu mubarek günlerin hürmetine Yüce Rabbim acil şifalar versin. Allah yardımcısı olsun canım. hayırlı haberlerini bekliyoruz bizde inşallah. tekrardan geçmiş olsun
bak sen dişleğe gülen surata misafir sevmiyor demek ki
senin tarafta mı yer arıyorsun benim kız kardeş o tarafta hep mekan kiralıyor ama onun partileri çok kalabalık oluyor büyük yer orası...eve sığmaz mı ahali ben geleceğim diye yer tutmana gerek yok bacım
Melofer geçmiş olsun , en kısa zamanda iyileşir inşallah
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum hastaya
jelesec nerede yapıyor kardeşin ismini hatırlıyormusun? bir bakayım netten. gerçi ben geçen sizlerle pikniğe gittiğimiz yeri düşündüm ama yinede başka yerleride inceliyorum
Sorarım canım kardeşe ama pahalıdır diyeyim gerek yok bence çok açılmayaistersen buyakadaki oyun alanında da yapaıyorlar oradan da fiyat al ama kapalı mekan açık mekan istiyorsan gittiğimiz yer güzel bizim iş.ban.nu-ın yeride süper bak orada da yapıyorlar
Sorarım canım kardeşe ama pahalıdır diyeyim gerek yok bence çok açılmayaistersen buyakadaki oyun alanında da yapaıyorlar oradan da fiyat al ama kapalı mekan açık mekan istiyorsan gittiğimiz yer güzel bizim iş.ban.nu-ın yeride süper bak orada da yapıyorlar
kartopu canmdan dışarı balkk çabukk anammmmmmmmmmmm sell gidiiiiiiiiiyoooooooo
yalan oldu bu akşamki iftar
neyse başka zaman yine buluşurukk yerukkkkkkk içerrukkkkkkkkk herşeydebi hayır vardırr :)))))
neyseki menuyu belirledimde rahatladım sizde varmıydı yemek yoksa uğraşcanmııııı
neyse başka zaman yine buluşurukk yerukkkkkkk içerrukkkkkkkkk herşeydebi hayır vardırr :)))))
neyseki menuyu belirledimde rahatladım sizde varmıydı yemek yoksa uğraşcanmııııı
tatlımızı alıp size geliyoruz ya kızım ne uğraşması
Oh oh her akşam beraber iftarlar falan.. Allah muhabbetinizi arttırsın. Biz de anca balkonda karnıyarık yiyelimPirinç pilavı yatağında, naneli cacık eşliğinde
Oh oh her akşam beraber iftarlar falan.. Allah muhabbetinizi arttırsın. Biz de anca balkonda karnıyarık yiyelimPirinç pilavı yatağında, naneli cacık eşliğinde