Senin doğum gün konseptin ne olacak Zefey?
Seninki de bayrama denk geliyordu galiba, 17 Ekim diye hatırlıyorum Efe'nin doğum gününü.
evet bayrama gelio ama ben kasımın ilk haftası yapabilicem galiba çünkü hayın anam dediki bizi bekleyin gelince yaparsın şimdi oda ekimde gelce bayram yanına gelen giden derken bende kendimş anca toplarımmmmm
doğum günü konseptimde prens tacı diye düşünüyorum 2 şeklinde de tuzlu kurabiye ama kartopuyuda bekliyorumki ondan kopya çekmek içinn hepimişzden önce onunki ahahah eylül
çok az kaldı burağa yaa ben çok heycanlıyım bana noluyosa :))))))))
Annen Efe'yi de götürcek mi memlekete?
Ayy ben de bişeyler yapmak istiyorum aslında.. Oğlum mum üflemeyi bilmiyor ama henüz. Geçen benim pastamı üfletmeye çalıştım üfleyemedi. Çalışma yapmak lazım.
evet bayrama gelio ama ben kasımın ilk haftası yapabilicem galiba çünkü hayın anam dediki bizi bekleyin gelince yaparsın şimdi oda ekimde gelce bayram yanına gelen giden derken bende kendimş anca toplarımmmmm
doğum günü konseptimde prens tacı diye düşünüyorum 2 şeklinde de tuzlu kurabiye ama kartopuyuda bekliyorumki ondan kopya çekmek içinn hepimişzden önce onunki ahahah eylül
çok az kaldı burağa yaa ben çok heycanlıyım bana noluyosa :))))))))
canım ya teşekkür ederim heyecanıma ortak olduğun için. okadar şeyi paylaşıyoruz artık dolayısıyla seninde heyecanın normal. şimdilik konsept falan yok. bakalım son dakikada ne çıkarsa bahtımıza. ama 2 şeklinde tuzlu kurabiye bende de fix. geçen sene olduğu gibi. geçensenede 1 şeklinde yapmıştım. birde şeker hamurlu kurabiye yapacağım ama şekli belirsiz. diğer menüde süpriz olsun. biraz daha heyecanlan bakalım hahahahahahaah
bekliycizz o zamana bir ay kaldı tam eylülün kaçında yapcannn bi buçuk ay falan varr ayyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!
doğum günü 27 eylül ama cumaya restlıyor. herhalde Allah nasip ederse 28 eylül cumartesi yaparız. ama cuma akşamı yine küçük bir pasta keseriz.asıl kendi gününde
yapp kızz hep iler de hatıra kalcak resimlere bakınca diycekki vay be anam ne manyak karıymış neler yapmış helal olsun ahahahhaha
gel gel ama kapıyı kimse açmaz ona göre hahahahahahahahah
dışarıda yapacağım kısmetse. yer ve zaman sonra bildirilecek
Hayırlısı canım. Şimdiden plan yapamıyorum, hastamız var. O günler bi gelsin, İnşallah o da iyileşsin büyük bir kutlama yaparız.
canım ya teşekkür ederim heyecanıma ortak olduğun için. okadar şeyi paylaşıyoruz artık dolayısıyla seninde heyecanın normal. şimdilik konsept falan yok. bakalım son dakikada ne çıkarsa bahtımıza. ama 2 şeklinde tuzlu kurabiye bende de fix. geçen sene olduğu gibi. geçensenede 1 şeklinde yapmıştım. birde şeker hamurlu kurabiye yapacağım ama şekli belirsiz. diğer menüde süpriz olsun. biraz daha heyecanlan bakalım hahahahahahaah
Hayırlısı canım. Şimdiden plan yapamıyorum, hastamız var. O günler bi gelsin, İnşallah o da iyileşsin büyük bir kutlama yaparız.
hayrola melofer kim hasta geçmiş olsun. umarım çabuk iyileşir.Allah acil şifa versin
Salata yoğun menüler daha çok yeniliyor. İnsanlar hamurişinden kaçıyor artık.
Ben yine stüdyoda fotoğraf çektirtcem. Geçen yıl çektirtmiştim. Allah izin verirse her yıl yapmak istiyorum gittiği yere kadar..
hayrola melofer kim hasta geçmiş olsun. umarım çabuk iyileşir.Allah acil şifa versin