2011 Ekim Anneleri

kızlar migrosta 44 lü 5 numara molfix 19,90 a düşmüş yanında birde molpet kanatlu ultra veriolarr lilili kaçırmayın aldım beynn
hem analarına hemde yavrularına PPP

kızz anneleri size doğum günü konseptii yaptın bakın resimlere ahahahah prensess konseppttttttt..........

Senin doğum gün konseptin ne olacak Zefey?

Seninki de bayrama denk geliyordu galiba, 17 Ekim diye hatırlıyorum Efe'nin doğum gününü.

Senin doğum gün konseptin ne olacak Zefey?

Seninki de bayrama denk geliyordu galiba, 17 Ekim diye hatırlıyorum Efe'nin doğum gününü.

evet bayrama gelio ama ben kasımın ilk haftası yapabilicem galiba çünkü hayın anam dediki bizi bekleyin gelince yaparsın şimdi oda ekimde gelce bayram yanına gelen giden derken bende kendimş anca toplarımmmmm
doğum günü konseptimde prens tacı diye düşünüyorum 2 şeklinde de tuzlu kurabiye ama kartopuyuda bekliyorumki ondan kopya çekmek içinn hepimişzden önce onunki ahahah eylül
çok az kaldı burağa yaa ben çok heycanlıyım bana noluyosa :))))))))

Annen Efe'yi de götürcek mi memlekete?

Ayy ben de bişeyler yapmak istiyorum aslında.. Oğlum mum üflemeyi bilmiyor ama henüz. Geçen benim pastamı üfletmeye çalıştım üfleyemedi. Çalışma yapmak lazım.

ben bayaa çalışma yaptırdım güzl üflüyo mutlu oluyo bi daha yaktırıyor bidaha üüflemek istiyoo ama her üfleme alkış yapıncada böle daha bi isteklenişyo benmmm minnak kuzum

yapp kızz hep iler de hatıra kalcak resimlere bakınca diycekki vay be anam ne manyak karıymış neler yapmış helal olsun ahahahhaha

canım ya teşekkür ederim heyecanıma ortak olduğun için. okadar şeyi paylaşıyoruz artık dolayısıyla seninde heyecanın normal. şimdilik konsept falan yok. bakalım son dakikada ne çıkarsa bahtımıza. ama 2 şeklinde tuzlu kurabiye bende de fix. geçen sene olduğu gibi. geçensenede 1 şeklinde yapmıştım. birde şeker hamurlu kurabiye yapacağım ama şekli belirsiz. diğer menüde süpriz olsun. biraz daha heyecanlan bakalım hahahahahahaah

bekliycizz o zamana bir ay kaldı tam eylülün kaçında yapcannn bi buçuk ay falan varr ayyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!

bekliycizz o zamana bir ay kaldı tam eylülün kaçında yapcannn bi buçuk ay falan varr ayyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!

doğum günü 27 eylül ama cumaya restlıyor. herhalde Allah nasip ederse 28 eylül cumartesi yaparız. ama cuma akşamı yine küçük bir pasta keseriz.asıl kendi gününde

doğum günü 27 eylül ama cumaya restlıyor. herhalde Allah nasip ederse 28 eylül cumartesi yaparız. ama cuma akşamı yine küçük bir pasta keseriz.asıl kendi gününde

28.eylülü takvime işaretliyorum çok yüzsüzüm davetiyeye gerek yok evi de bulurum oy oy oy dişleğim benim nice yaşlar olsun hepsine

yapp kızz hep iler de hatıra kalcak resimlere bakınca diycekki vay be anam ne manyak karıymış neler yapmış helal olsun ahahahhaha

Hayırlısı canım. Şimdiden plan yapamıyorum, hastamız var. O günler bi gelsin, İnşallah o da iyileşsin büyük bir kutlama yaparız.

gel gel ama kapıyı kimse açmaz ona göre hahahahahahahahah

dışarıda yapacağım kısmetse. yer ve zaman sonra bildirilecek

gel gel ama kapıyı kimse açmaz ona göre hahahahahahahahah

dışarıda yapacağım kısmetse. yer ve zaman sonra bildirilecek

bak sen dişleğe gülen surata misafir sevmiyor demek ki

senin tarafta mı yer arıyorsun benim kız kardeş o tarafta hep mekan kiralıyor ama onun partileri çok kalabalık oluyor büyük yer orası...eve sığmaz mı ahali ben geleceğim diye yer tutmana gerek yok bacım

Salata yoğun menüler daha çok yeniliyor. İnsanlar hamurişinden kaçıyor artık.

Ben yine stüdyoda fotoğraf çektirtcem. Geçen yıl çektirtmiştim. Allah izin verirse her yıl yapmak istiyorum gittiği yere kadar..

bende öle en az üç tane salata çeşidi koycam allahın izniylen

hayrola melofer kim hasta geçmiş olsun. umarım çabuk iyileşir.Allah acil şifa versin

Ah canım burda pek bahsetmek istemedim can sıkmayayım diye ama... Halacığım hasta, iki yıl önce yumurtalık ve rahmi alınmıştı, şimdi de hastanede yatıyor üç haftadır. Tedaviye cevap vermedi.. Umutla iyileşmesini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…