2011 Ekim Anneleri

yarın öğleden sonra ben de sonuçlarımı göstereceğim, çıkmayan tahlilimide alacağım,
sonra kızkardeşim cemre'yi yanıma getirecek tekirdağa gideceğim, cuma günü sabahtan
annemlerle hastaneye gideceğim ve şu torba işi biraz zorluyor ya, yanlarında bekleyeceğim,
küçük ablamda gelecek artık çocuklar onun yanında kalır ben hastaneye giderim,

insan konuştukça rahatlıyor, teşekkür ederim sizlere,

minnakların anlaşması çok hoş, dün bende arkadaşa gitmişim kalabalıktık ve cemre abileriyle çok
güzel oynadı, ilk gittiğinden daha iyiydi, öpücükleri bol bol verdi, hatta bir ara kardeşime bez almaya
gizlice gittim, kapıyı çalınca arkadaş kim geldi diye cemre'ye sormuş o da anne geldi demiş, diyor ki
ne zaman anladı senin gittiğini bilmiyorum maşallah dedi diyor, güzelce yanlarında kalmış

aa iyiymiş iyi ayarlamışsınız sonuçlarında temiz çıkar inşallah bizi merakta koymaa yazz
maşşallahh bıdığa yaa akıl küpü bu annesiiiiii

günaydın bebeklerrrrrrrr uykusuzz yorgun günlerime birgün daha ekledinmmm şu haftasonu bi geleyydii yawww

Valla sutten kesmenı adla onermıyolar hastanede emzır cocuk ıcın senın ıcın ıyı dıyolar. İğneyi bılmıyodum ama bana bır ebe goguslerının 60 yasında bıle guzel olsun ıster mısın dedı eve gelmıstı benle elitim vardık evet dedım aldı zeytınyagını sürdü goguslerıme ve bı türbende sardı bunu ıstersen hergüne bıle yapabılırsın ben yenı dogum yapmıştım o zaman ama herkes yapabılırmıs

Son düzenleme:

Gecmis olsun ınsallah onemlı birşeyleri yoktur

Merabaaaa ben geldim. MAralcımm, geçmiş olsun canım. İnşallah, tez zamanda iyileşir annenle baban.
Kızlar siz beraber yemeğe mi gittiniz??? benim cepte internet paketim bitti, ayın 9 una kadar da yok takip edemiyorum ki.
Nasılsınız iyi mi herkes?
Bu arada Nur isimli arkadaşa sormuşsun ya zeynep o kadar yolu bebek kucağında mı yürüdün diye; benim cemre kucak kuşu, inmez hiç, yürüyüşe çıkıyoruz, hemen kucağıma atlıyor, bir, bir buçuk saat yürüdüğüm çok oluyor onunla. Dün beraber markete gittik, 3, 4 tane poşet var elimde, onun da eline çikolata verdim, yürüsün elimden tutup diye, yürümedi, eve gelene kadar pertim çıktı. Ama teçhizatlı koşu yapıyorum diye kendi kendimi teselli ediyorum bende:)

a yok cok sukur oglum once arabasina isaret ediyo oturmak istiyo o yuzden rahatim carsiya falan ciktigimizda cok raaht oluyo ama cok otrup kalirsa inmek yurumek istiyohaliyle zaten carsiya illa biriyle gitmis oluyorum oyle inidiriyorum

allah yardimcin olsun yok cok sukur oglum once arabasina isaret ediyo oturmak istiyo o yuzden rahatim carsiya falan ciktigimizda cok raaht oluyo ama cok otrup kalirsa inmek yurumek istiyohaliyle zaten carsiya illa biriyle gitmis oluyorum oyle inidiriyorum

Benim kız arabasında oturmayı sevmiyor. Yürümeyi de sevmiyor. Kucakta etrafı seyrede seyrede gezmeyi seviyor. Bi de ne kadar kalabalık olursak olalım, benim kucağımda gezmeyi seviyor zilli

Benim kız arabasında oturmayı sevmiyor. Yürümeyi de sevmiyor. Kucakta etrafı seyrede seyrede gezmeyi seviyor. Bi de ne kadar kalabalık olursak olalım, benim kucağımda gezmeyi seviyor zilli

oyy ana kuzusu zor geliyo ama o beraber ki anlar yinede paha bicilmez dimi heleki uyuduklarinda ki o yuzlerine bakmaya doyamiyo insan herseyi unutuveriyo benim ki bebekken kucaga cok alistirmistim isimi yapamiyodum evde o kadar yani ilk aylarda ama cok sukur yavas yavas birakti

Aynen öyle, kızıma her baktığımda, Allah'a şükrediyorum, evime böyle bi cennet meyvesi verdi diye. Anne anne deyince de içim gidiyor zaten. Çok güzel anne diyor. Anne kelimesi hiç bu kadar anlamlı olmamıştı. Anne derken tonlamaları var, onlara bayılıyorum, izin isterken başka anne diyor, yaramazlık yaparken başka. Canım kızım benim.

maral ne yaptı acaba hep onu düşndüm acaba noldu diyee
iyyizz canım saol evett iftara gittiiiiiiikk çok eğlencelişydi çok güzll geçtii
hadi yaa efede öle hep kucak istiyo biraz yürüyoo aaaannaaaa yeter gibi bi tınla söylüyor çok komik agresif kuşummmm
ayy poşetlerle bide kucak istiyolaryaa bende o zaman çok snirleniyorum yaa ne yalan sölim efede öleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…