kızz üstüne düşersen olacak gibiiiii hadi bakalım yaa ne güzlll maşallahh oğluşunaaaaaaaaaa
evet dun iki kere mama kaka dedi ama o zaman yapmisti iste hedefim yapmadan soylemesi hadi hayirlisi bakalim
normal excel sayfası yap eklentilerden ekleyebilirsin excel programın varmııııı
kaç kilosunki diye sormak istemiorum ama merakta ediyorum :))doğumda kaç kilo kaldı kaç kilo aldın sezeryanmı oldun :)))))
exceli denicem sagol yok ben artik kilomu soyluyorum kendimi cezalandirmak icin hamile kalmadan once biraz kilo almistim 60 olmustum 60 kilo ile hamile kaldim 85 ile doguma girdim benim hamilelegim kilolar cok guzeldi son ay bir sistim bir sistim ayakkabi giyemez oldum bende saniyorum ki dogumda hepsi gider dogum yaptim normal dogum ve 80 oldum gide gide 4 kilo gitti zaten oglum da 2 kilo 880 gram dogdu ben hep kendime kilo yapmisim sonra emzirmemde sorun oldu bebisim gogsumu tutamiyodu ememiyodu plastik uclar kullandim cocuk hem ac kaldi hemde cok gazi oldu ha gayret ha gayret 1 bucuk ay emzirdim 78 oldum ama oglum git gide zayifladi uyumuyodu acliktan karni gurulduyodu bende acemiyim gaz saniyodum en son doktora gittik bu cocuk ac dedi aptamillere basladim emzirmede kesilince kendini boslayinca da 2 yil icinde sen ol 86.6 tokken 87.7 falan artik gec olmadan onlememimi almam gerek dedim benim gibi doguranlar nerdeyse eski fiziklerinde ben hala yerimde sayiyor ve daha da kilo aliyordum sirf bu yuzden orucumu bile yarida kestim allah affetsin ve gecen hafta diyete basladim hollywood diyetine bugun 1. hafta bitti ve ben 86.6 dan hesapladim su an 84.1 olmusum 2 bucuk kilo gitmis 12 agustosta turkiyeye gitcem ozamana kadar 8 kilo vermek istiyorum bu gayretle yaparsam da olacak daha iki hafta var ve orada da devam edicem cunku artik midem kuculdu resmen zaten benim sorunum gec yemek yiyorduk bende tum gun ac kalip aksam yiyenlerdendim ama artik 6 dan sonra agzima sudan baska hic bisey girmez oldu bu diyetle dun misafirim vardi ve adam esine de hadi bak nura sadece salata yiyo sende ye diyodu bende hafif degisiklik var zaten belli oluyo yuzum cok zayifladi ama vucudumda bile cok az bi degisiklik var yani 2 bucuk kilo ile boyle hissediliyosa 8 kilo versem nasil olcak dua edin kizlarr bana da simdiki hedefim 60 olmak 57 falan sonra da olur yani 60 i gorim de once boyum da 1.61
enaaaa inşallah verirsin kızzzzz eşin ne diyo zayıfla diyomu sanaa hadi bakalım bu hallwd diyeti banada çok mantıklı geldi bi kaç kişiye önerdim bakalım onlarda verebilcklermiiiiiiii
kartopu iyi dileklerin için sağol,
inşallah herşey güzel olacak, yarın akşam yanlarında olurum zaten
yarın öğleden sonra ben de sonuçlarımı göstereceğim, çıkmayan tahlilimide alacağım,
sonra kızkardeşim cemre'yi yanıma getirecek tekirdağa gideceğim, cuma günü sabahtan
annemlerle hastaneye gideceğim ve şu torba işi biraz zorluyor ya, yanlarında bekleyeceğim,
küçük ablamda gelecek artık çocuklar onun yanında kalır ben hastaneye giderim,
insan konuştukça rahatlıyor, teşekkür ederim sizlere,
minnakların anlaşması çok hoş, dün bende arkadaşa gitmişim kalabalıktık ve cemre abileriyle çok
güzel oynadı, ilk gittiğinden daha iyiydi, öpücükleri bol bol verdi, hatta bir ara kardeşime bez almaya
gizlice gittim, kapıyı çalınca arkadaş kim geldi diye cemre'ye sormuş o da anne geldi demiş, diyor ki
ne zaman anladı senin gittiğini bilmiyorum maşallah dedi diyor, güzelce yanlarında kalmış
günaydın bebeklerrrrrrrr uykusuzz yorgun günlerime birgün daha ekledinmmm şu haftasonu bi geleyydii yawww
bende dünü mü ve bugünümü eklemek istiimm((
enaaaa inşallah verirsin kızzzzz eşin ne diyo zayıfla diyomu sanaa hadi bakalım bu hallwd diyeti banada çok mantıklı geldi bi kaç kişiye önerdim bakalım onlarda verebilcklermiiiiiiii
Eşim beni kırmamak adına bısey soylemıyo ama tabı o da benım o guzel elbıse gıydıgım günleri özlüyo zaten kım ıstemez kı eşi manken gribi olsun ama benı çok ıstıkrarlı goruYo aferın aşkım ıkı buçuk kıloda bıle bı degısıklık var dıyo motıve edıyorum aşkım benım ya ben hıc zorlanmıyorum bu dıyette gercekten bakalım artık ıkıncı haftada ne kadar vercem dün tam bır buçuk saat yürüdüm tempolu oğluşumla sağlıksız bı dıyet degıl bana göre bu
ahahahah eşinle aranda çok yaz varmı meloşşşş galiba yok olsaydı kocişinde derdiki yaşım geçiyo yapalım hemen bi tane daha
haarbi bende süt sağarken hiç yanaştırmıyodum yaa dokununca bana sanki bıçaklıyomuş gibiiiiiiiydi geçti o günler çok şükürr
bu arada yurt dışında duydunuzmu kızlar kadınlar memişleri sarkmasın diye doğumdan hemen sonra iğne yaptırıyolarmış sütüü kesilsişn sütü olmasın diye hormaonal bi iğnne varmışşşş
bnce dıkkat et..bide orucu bozmayaydın keşke,niyetliykende kılo verıo ınsan valla..ben 3-4 kılo verdım..
Evet bende orucu bozduğum ıcın vıcdanım rahat degıl ama daha çok kılo almaktan korktum
kızlar ben bugün pek iyi değilim,
cuma günü annem ve babam anjio olacak ve ben tekirdağa onların yanına gideceğim,
babamında ciğerinde birşey görmüşler prş. günü onun için aç karnına gel demişler,
dünden beri bir garibim, dilerim önemli bir şey değildir ve cuma günü anjio sonuçlarıda
temiz çıkar,
bugünde iftar yemeği var geç giderim artık eve, dün eşimin işyerinin vardı 12 gibi geldi,
sabah kızım beni yolcu etti ve galiba geç geleceğim o yüzden beni uğurladı,
siz neler yaptınız, face giremiyorum, minnaklarınız neler yaptı, 2 böcek 1 çiçek anlaşabiler mi?
elif biraz sessiz mi kaldı, kendi aralarında konuşma durumları nasıldı?, benim(ler) havada uçuştu mu?
Eşim beni kırmamak adına bısey soylemıyo ama tabı o da benım o guzel elbıse gıydıgım günleri özlüyo zaten kım ıstemez kı eşi manken gribi olsun ama benı çok ıstıkrarlı goruYo aferın aşkım ıkı buçuk kıloda bıle bı degısıklık var dıyo motıve edıyorum aşkım benım ya ben hıc zorlanmıyorum bu dıyette gercekten bakalım artık ıkıncı haftada ne kadar vercem dün tam bır buçuk saat yürüdüm tempolu oğluşumla sağlıksız bı dıyet degıl bana göre bu
bana görede sağlıksız gelmedii bakalım hadi hayırlısı ne güzl eşinde destekçii bu azimle verirsin inşallahhhhhh cnm
kızz yoksa oğlan kucaındamı yürüdün oncaaaa
bana görede sağlıksız gelmedii bakalım hadi hayırlısı ne güzl eşinde destekçii bu azimle verirsin inşallahhhhhh cnm
kızz yoksa oğlan kucaındamı yürüdün oncaaaa
sagol cnm bnm evet bide ara ogun yok ya oyuzden sevdim ikide bir agzina bisey tikmiyosun benim sirt agrim oluyo o yuzden cok agir tasiyamiyorum arabasina koydum bu arada senin bebis kac kilo boyu kac bide ne zaman dogdu ekimin kacinda
Merabaaaa ben geldim. MAralcımm, geçmiş olsun canım. İnşallah, tez zamanda iyileşir annenle baban.
Kızlar siz beraber yemeğe mi gittiniz??? benim cepte internet paketim bitti, ayın 9 una kadar da yoktakip edemiyorum ki.
Nasılsınız iyi mi herkes?
Bu arada Nur isimli arkadaşa sormuşsun ya zeynep o kadar yolu bebek kucağında mı yürüdün diye; benim cemre kucak kuşu, inmez hiç, yürüyüşe çıkıyoruz, hemen kucağıma atlıyor, bir, bir buçuk saat yürüdüğüm çok oluyor onunla. Dün beraber markete gittik, 3, 4 tane poşet var elimde, onun da eline çikolata verdim, yürüsün elimden tutup diye, yürümedi, eve gelene kadar pertim çıktı. Ama teçhizatlı koşu yapıyorum diye kendi kendimi teselli ediyorum bende:)
Merabaaaa ben geldim. MAralcımm, geçmiş olsun canım. İnşallah, tez zamanda iyileşir annenle baban.
Kızlar siz beraber yemeğe mi gittiniz??? benim cepte internet paketim bitti, ayın 9 una kadar da yoktakip edemiyorum ki.
Bu arada Nur isimli arkadaşa sormuşsun ya zeynep o kadar yolu bebek kucağında mı yürüdün diye; benim cemre kucak kuşu, inmez hiç, yürüyüşe çıkıyoruz, hemen kucağıma atlıyor, bir, bir buçuk saat yürüdüğüm çok oluyor onunla. Dün beraber markete gittik, 3, 4 tane poşet var elimde, onun da eline çikolata verdim, yürüsün elimden tutup diye, yürümedi, eve gelene kadar pertim çıktı. Ama teçhizatlı koşu yapıyorum diye kendi kendimi teselli ediyorum bende:)
allah yardimcin olsun yok cok sukur oglum once arabasina isaret ediyo oturmak istiyo o yuzden rahatim carsiya falan ciktigimizda cok raaht oluyo ama cok otrup kalirsa inmek yurumek istiyohaliyle zaten carsiya illa biriyle gitmis oluyorum oyle inidiriyorum
Benim kız arabasında oturmayı sevmiyor. Yürümeyi de sevmiyor. Kucakta etrafı seyrede seyrede gezmeyi seviyor. Bi de ne kadar kalabalık olursak olalım, benim kucağımda gezmeyi seviyor zilli
oyy ana kuzusu zor geliyo ama o beraber ki anlar yinede paha bicilmez dimi heleki uyuduklarinda ki o yuzlerine bakmaya doyamiyo insan herseyi unutuveriyo benim ki bebekken kucaga cok alistirmistim isimi yapamiyodum evde o kadar yani ilk aylarda ama cok sukur yavas yavas birakti
sagol cnm bnm evet bide ara ogun yok ya oyuzden sevdim ikide bir agzina bisey tikmiyosun benim sirt agrim oluyo o yuzden cok agir tasiyamiyorum arabasina koydum bu arada senin bebis kac kilo boyu kac bide ne zaman dogdu ekimin kacinda
valla boyunu kilosunu hiç bilmiyorum sağlık ocağı bu ağustposun 20 sinde kontrole taramamı demişti ne işte ona çağırdı o zaman bakacaklar boy kilosunaa bakalım bende bekliom
bu arada bizimki hiç bebek arabasında durmuyoo yaa hiç alışmadı bizde depoya kaldırdık bi işe yaramadı yani bebekkebn bile mıymıylanırdı zaten şimdi binmek istemiiiiii(((((
Aynen öyle, kızıma her baktığımda, Allah'a şükrediyorum, evime böyle bi cennet meyvesi verdi diye. Anne anne deyince de içim gidiyor zaten. Çok güzel anne diyor. Anne kelimesi hiç bu kadar anlamlı olmamıştı. Anne derken tonlamaları var, onlara bayılıyorum, izin isterken başka anne diyor, yaramazlık yaparken başka. Canım kızım benim.
kıss ne güzl anlattın oğlumu özledim bi anda