- 7 Aralık 2010
- 5.475
- 51
kızz üstüne düşersen olacak gibiiiii hadi bakalım yaa ne güzlll maşallahh oğluşunaaaaaaaaaa
evet dun iki kere mama kaka dedi ama o zaman yapmisti iste hedefim yapmadan soylemesi hadi hayirlisi bakalim
normal excel sayfası yap eklentilerden ekleyebilirsin excel programın varmııııı
kaç kilosunki diye sormak istemiorum ama merakta ediyorum :))doğumda kaç kilo kaldı kaç kilo aldın sezeryanmı oldun :)))))
exceli denicem sagol yok ben artik kilomu soyluyorum kendimi cezalandirmak icin hamile kalmadan once biraz kilo almistim 60 olmustum 60 kilo ile hamile kaldim 85 ile doguma girdim benim hamilelegim kilolar cok guzeldi son ay bir sistim bir sistim ayakkabi giyemez oldum bende saniyorum ki dogumda hepsi gider dogum yaptim normal dogum ve 80 oldum gide gide 4 kilo gitti zaten oglum da 2 kilo 880 gram dogdu ben hep kendime kilo yapmisim sonra emzirmemde sorun oldu bebisim gogsumu tutamiyodu ememiyodu plastik uclar kullandim cocuk hem ac kaldi hemde cok gazi oldu ha gayret ha gayret 1 bucuk ay emzirdim 78 oldum ama oglum git gide zayifladi uyumuyodu acliktan karni gurulduyodu bende acemiyim gaz saniyodum en son doktora gittik bu cocuk ac dedi aptamillere basladim emzirmede kesilince kendini boslayinca da 2 yil icinde sen ol 86.6 tokken 87.7 falan artik gec olmadan onlememimi almam gerek dedim benim gibi doguranlar nerdeyse eski fiziklerinde ben hala yerimde sayiyor ve daha da kilo aliyordum sirf bu yuzden orucumu bile yarida kestim allah affetsin ve gecen hafta diyete basladim hollywood diyetine bugun 1. hafta bitti ve ben 86.6 dan hesapladim su an 84.1 olmusum 2 bucuk kilo gitmis 12 agustosta turkiyeye gitcem ozamana kadar 8 kilo vermek istiyorum bu gayretle yaparsam da olacak daha iki hafta var ve orada da devam edicem cunku artik midem kuculdu resmen zaten benim sorunum gec yemek yiyorduk bende tum gun ac kalip aksam yiyenlerdendim ama artik 6 dan sonra agzima sudan baska hic bisey girmez oldu bu diyetle dun misafirim vardi ve adam esine de hadi bak nura sadece salata yiyo sende ye diyodu bende hafif degisiklik var zaten belli oluyo yuzum cok zayifladi ama vucudumda bile cok az bi degisiklik var yani 2 bucuk kilo ile boyle hissediliyosa 8 kilo versem nasil olcak dua edin kizlarr bana da simdiki hedefim 60 olmak 57 falan sonra da olur yani 60 i gorim de once boyum da 1.61
enaaaa inşallah verirsin kızzzzz eşin ne diyo zayıfla diyomu sanaa hadi bakalım bu hallwd diyeti banada çok mantıklı geldi bi kaç kişiye önerdim bakalım onlarda verebilcklermiiiiiiii