2011 Ekim Anneleri

niye bukadar kasıyorsun maral anlamıyorum,onlar daha bebek tamam bende bazen çok kızıyorum burağa ama hemen bebek olduğu aklıma geliyor eşimden yardım istiyorum burağı yanımdan biraz al sakinleşeyim diyorum. bir öğreti falanmı uyguluyorsun disiplinemi etmek istiyorsun? ama kız çocuğu zaten fazla yaramaz olamaz merak etme. bence bu dönem fazla üzerine gitme. su akar yolunu bulur. bence fazla sert anne rolü oynuyorsun biraz nazlanmaya ihtiyacları var unutma.

biz tatilde bodrumdayken aynı durumdaydık. gün boyu kahvaltı dahil hiçbirşey yemediği oldu burağın hatta oturdun üzüntüden ağladım. şimdide hafta sonları zar zor yiyor. bende yayla çorbası çok seviyor diye yapıyorum yayla çorbası onunla geçiriyoruz genelde hafta sonumuzu. birde bizim yediklerimizden 2-3 lokma yerse yiyiyor.

cumartesi akşamı knorun tavuk çeşnisi ile fırına tavuk attım. kokusu bütün eve yayıldı burakta sınıf sınıf kokluyor evi. onun hikmetine tavuk yemiyen çocuk ufakda olsa bir parça yedi tavuk

Kızmaa kızz hep bizi özledikleri için yapıolaarr bende işten geliyorum lavaboya bile gitsemö arkamdan ağlıyıo bide öyle içli ağlıyoki annesinin kuzusuuuuuuuuu içim cız edişyoo
bak yine özledim yavruceylanımııııı

Aynen Kartopum.. Kemikli eti eline verirsen onu sıyırmayı seviyor. Ama dönem dönem değişiyor.. Geçen haftalarda et seviyordu, dün et verdim yemedi. Kitapların resimlerine bakmaya bayılıyor. Dün bi kaç tane hikaye kitabı aldım, akşam hepsinin resimlerine baktık, bitince daha daha diyor... Kitapçıda bir kitap vardı ansiklopedi gibi ama içinde gerçeğe yakın resimler var. Sizler neler yapıyorsunuz, ekstra eğitim setleri falan var mı önerebileceğiniz?

iki yaş doğum günümü neler yapmışı kızz anlatsana biraz değişik bişiler varmıydı bu arada ağustosta kontrolü varya bende bilmiyorum hiç kaç cm olduklarını ama mesela burakla efe aasında çok fark var ama işte her çocuğun gelişimi farklı o yüzden normal karşılamak lazım ben daha takip etmiyorum ya

bizimkinede tavuk butu kemikle verince yiyo öbür türlü yemiyo gögüss zorla bizimkide bölee mesela ne görse soruyo parmağıyla bize bu bu bu diyeee mesela bunun renkli tahtaları var yeşil sarı mavi renkleri daha kavrayamıyor demekki onları koydum önüne masasına oturttum baktım daireleri daireye kareleri kareyee grup grup sınıflandırmış maşallahh minnaımaa ama mesela renkleri ayırmamış karışık yapmışş
bu haftaki öğrendiğimiz kelimede abicim abicim dedi oğlum minnaım bide misafirlerin yanında sürekli babayı babayı diyip durdu nerden ğrendiyse babayı ahahah
neyse babam eşleştrme kartları almış ama daha onun için çok küçük polis var şapkası düdüğü onları eşleştrime daha onlar için çok küçük bilmiyorum biz daha bişi yapmıyoruzzzz

O da bizim gibi şeker hamurlu pastalara meraklı. İki katlı çok cici bir doğum günü pastası yapmış kendisi.. Yetmeyebilir diye bi de tek katlı yapmış. Kızcağız daha 20 gün önce ikinciyi doğurdu. Ona rağmen uğraşmış didinmiş. Evi süslemişler. Çok güzeldi. Mert'le doğum günü çocuğu çok güzel oynadılar. Mert'e de üflettiler pastanın mumundan, yavrum utangaç utangaç durdu. E tabi hatırlamıyor ilk doğum gününü.

maşallahh kızz hatuna tütütütü 20 gün önce doğum yapmış kesin bunları yapabildiğine göre normal yaptıı valla ben kendimi hatırlıyorumda anamm cııkss hayatta yapamazdım sanıırmmm hiç resim çektinmii faceden koysan merkk ettimm

Yok yok normal değil sezaryen doğum... yahu şu resim çekme huyum niye yok benim... hiç aklıma bile gelmedi. Ama iftardan sonra olunca bişey yiyemedik, kaldı herşey. Sigara böreği vardı, galeta unlu poğaca vardı, tuzlu simit kurabiye vardı.

Kız benim de sezaryenimin ağrısı 1 hafta sonra geçmişti. Keşke normal olabilseydi ama... Üff gene hatırlamayalım.. SSVD okuyup duruyorum sürekli ama onu yapacak cesaretim yok. Aslında rahimin yırtılma riski ile sezaryenin olumsuz risklerinin oranı aynı. Ama yine de insan korkuyor.

ayyy maşallah bnm hiç doğrulamadım vallahii
neyse bende ssvd çok okuyorum cesaret geldi banadaaaaaa eğer allah nasip ederse sağlığım el verirse inşallah normal doğuruciymm

kızlar ssvd ne demek?

kartopum haklısın,
bana her zaman gelmez, çok cemre'yi zorlamam,
ama dün benim açımdan hiç iyi değil di?
kendimi çok garip bir anne moduna soktum ve ben bile
anlamadım, ki benim kızım maşallah akıllı ve usludur,
yani çok yaramaz değildir, anlar ve durur ama bu sıralar
anlıyor ama durmuyor :))

bakalım akşam ne yapacağız, gerçi 2 gün sürekli ailecek
birlikteydik ve uzun bir aradan sonra cemre çok sevinmiştir
diye düşünüyorum, aslında onu ben de çok özlüyorum ve
biliyorum ki o da çok özlüyor ve hiç kucağımdan inmiyor,

onu almaya gittiğimde hemen ayakkabısını almaya gidiyor,
giyip gidelim diye kapıda konuşmama bile izin vermiyor,

her neyse akşam olsun onu öpüp koklayayım, birlikte oyunlar oynayalım
bana yemek yapsın bende afiyetle yiyeyim,

bencede öppün koklaşınboşver bu kadar kasmaaaaaa çocuklar yapsın yaramazlık aman dün ben misafir gelşcek diye iki syağım bi papucuma girdi revani yapıyorum efe dondurma yemişti tekrar dolabın önüne geçtiiiii debelenmeye başladı tekrar istiyo hayır dedimmmm ama yapcak bişi yok normalde bi daha vermezdiö ama hobby cone dedim haydii şimdi işim var bide gidişi var kızlar aldın şimdi halının üstünde otur ye dedim kuzu kuzu halının üzerine oturdu yedii sonrada gittiiii demekki az gelmiş kuzuma ahahah

aynı sennkide bizim gibi hazır olda bekliyo gitceim saati biliyoo ayakkabılar elinde ben içeri girmek istersem itikliyo beni

Ben çok kuralcı olmamaya çalışıyorum Mert'e. Bi de mesela bir kere söyledim yapmazsa ikinci üçüncü defa söylemiyorum yoksa arsız olacak, fakat babası da inadına defalarca söyleyerek bıktırıyor çocuğu. Çocuk da duymazdan geliyor sık tekrar edilince. O kadar saf ve doğallar ki biz ne verirsek onu alıyorlar, kalpleri çok temiz. Dün Mert gölgesiyle tanıştı. Nasıl ilginç geldi ona, kakır kakır güldü kendi gölgesine. Canım oğlum.

SSVD: Sezaryenden Sonra Vajinal Doğum demek. Senin doğumun normal miydi sezaryen mi? Eğer ilgileniyorsan facebookta grup var, üye olup takip edebilirsin.

sezeryan sonrası vajinl doğum canmm tabi sen normal doğrduun içinn bunları okumaa

canım çocuklar çok tatlı oluyorlar,
benim kız kahve içeceğimiz zamanı dört gözle bekliyor,
ben hafta sonu kahve yaptım ve yanına çikolata koyacakken,
benim kız hemen çikolatanın yerini gösterip çikota, çikota dedi,
bir parça veriyoram ama teyzesine laf yetiştirirken 2. paçayı da almış
yiyor, kız sen hangi arada aldın 2.yi dedim bana gülmekle yetindi,
sonra tekrar gösterip yine istedi ama olmaz 2 tane bile sana fazla dedim,

ahahah bilmiş surat yaa yerim onuuuuuuuu

kzlar bizimm epilasyon yeri bayrampaşaya taşınmışş oraya geldiimö bi haftaa florya tesislerinde buluşakkkkkkkk tmmmı benden habbar bekleyinnn

ağustosun 11 i gece çıkıcaz yolaaaaa
siz ne zaman ç.ıkıyosunuzz oetelmi sizin herşey dahilmii

10 ağustos'da kısmetse yoldayız,
herşey dahil ama butik otel tarzında bizimki,
denize sıfır ve kum sahil olmasını istedim,
çok az çakılı var ama dilerim güzel bir tatil geçiririz,

Öncelikle bana cevap veren bütün arkadaslara teşekkürler ben evlenmeden once sac boyama bır sürü konular ıcın hep kadınlar kulubüne bakar bılgı alırdım bı ara üye olmuştum ama şifre herseyi unuttum sonra gecen hafta Hollywood dıyeti için tekrar üye oldum açıkcası çok sevıyorum buradaki arkadaşlığı yasım 23 başka bebişim yok
Evet isviçre ye gelin geldım esim Iraklı ben şırnaklıyım ama Arapça bılıyorum ve karışık konuşuyoruz evde eskimde turkce bılıyo eş dost ta karışık mesela eltimde Türk öyle bı aileyız işte..
Bi yandan zayıflamak istiyorum trampoolin ve Hollywood dıyetı ile bi yandan dil öğrenmeye Ağustos'un 12 sinde Türkiye yolcusuyuz oğluşumla tam bır ay ordayız bu arada lise mezunuyum şu an ev hanımıyım evlendıgımden beri

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…