2011 Ekim Anneleri

Herkese iyi akşamlar güzel anneler. uzun süre oldu yazmayalı. umarım hepiniz iyisinizdir.

bizz iyiyiizz cnm sen nerelerdesinnnnn sen ve kimmühh aklıma geliyor arada bunlar nerde diyee

herkese iyi tatiller,
kimseler yok sanırım.
arada bakıyorum ama yazamyrum malum ramazan telaşı ,misafir trafiği.
gerçi oğlanlar küçük diye çok kimse ağırlayamadım:KK50:
benim miniğimde aynı sizinkiler gibi,benim diyor herşey,paylaşmıyor.
aynı şeyleri yaşıyorlar sanırm.
bugun telaşlı telaşlı geldi bece bece diye,
meğer çekirge görmüş küçük.
yavrum benim ya hergun farklı şaşırtıyorlar.
abidende öğreniyor tabi korkmazdı eskiden aslında.
rabbim korusun meleklerimizi....
hayırlı günler herkeslere:21:

bizde senin gibi olucaz demekkii ilerde bebelerdennnnn :)))
arada uğra cnm özxletme kendiniii

merhaba arkadaslar benimde oglum 02/ekim/2011 dogumlu masallah herseyi cok guzel ogreniyo herseyi soylemeye calisiyo ve gercekten bu bebekler cok iyi birer gozlemci etrafindaki herseyi oyle bir bakip suzuyor ki bi zaman sonra ayni seyleri yapar oluyor mesela bugun trampolin ile spor yaparken o hop benden once davranip laptop taki videoda yapilan herseyin aynisini yapiyo o kadar cok hosuma gitti ki ozellikle ayagini arkaya atisi cok guzeldi canim benim
onun soyledigi kelimeler ;
bana 5 sekilde hitap ediyo :1)mama 2)anne 3)nunu 4)uwwa bu nura demek benim adim 5)mami
esime de adiyla sesleniyo ve daha s leri l harflerini tam soyleyemiyo mesela kendi adini ayiii diye soyluyo ali ismini ama cok ta guzel hadiii diyo bizim evde iki dil konusuluyo o nedenle hem arapca hem de turkce konusuyo iki dilden de beraber ogreniyo isi zor cunku okula gidince de almanca ogrencek daha bi kac kelimede almanca konusuyo disarda gordugu herkese el sallayip hayyo yani halo diyo kuzum benim neyse daha ilk yazim ve cok uzattim sonra yine yazarim allah hepimizin cocuklarini korusun bagislasin yaraabim amin

maşallahh cnm hoş geldin her zaman beklerizzzzz
bu arada iki dil olması ne kadar şanslı oğlunuz ben bir yerde okumuştum bu yaşlarda 3 dil öğrenme kapasiteleri varmış çünkü hemen kapıyolarmış zekaa küplerii yerim onları yaaaaaa

Zefey cim sagol cnm artık bende buradayım sizler cocuklara tuvalet eğitimi vermeye başladınız mı ben aldım klozete takılanlardan ama daha başlamadım şimdi ona kaka yaptığı zaman kaka dmeyi öğretiyorum ama o kakası olmayınca da kaka diyo oyun sandı galiba sizler başladıysanız nasıl başladınız acaba arkadaslar bana yardımcı olursanız sevınırım

Günaydın hanımlar... Bugün keyifsizim.. Boğazım yanıyor, öksürmek geliyor içimden, burnum akıyor... Bugün akşam olur mu ki..

Zefey cim sagol cnm artık bende buradayım sizler cocuklara tuvalet eğitimi vermeye başladınız mı ben aldım klozete takılanlardan ama daha başlamadım şimdi ona kaka yaptığı zaman kaka dmeyi öğretiyorum ama o kakası olmayınca da kaka diyo oyun sandı galiba sizler başladıysanız nasıl başladınız acaba arkadaslar bana yardımcı olursanız sevınırım

Hoşgeldin Nur.. Ben başlamadım, 1 ay kadar önce biraz altı açık dolaştırdım ama hiç söylemedi, bilmiyordu. Fakat dün bezi takılıydı altında ama çiş çiş dedi duraksadı. Galiba artık işaret veriyor. Ramazan bitsin bi kere daha deniycem.

ya ben lazımlık aldım ama lazımlığı koltuk niyetine kullanıyor altını soyundurup otuırtamıyoruz korkup ağlıyo nedense klozete takılanlardan alim diyorum ama bizimki büyük tuvaletini yapınca hiç rahatsız olmuyo bide güvercine falan kuşa gakkak diyemiyor kaka diyo babam öle öğretmiş kuş görünce kaka diyo şimdi bende o büyük çişini yapınca aa kaka yapmışsın oğlum bunun adı kaka diyince gökyüzünü gösteriyo yani devreler karışıyo oğlumdaaaaa yerim onuun herbiyeriniii şu anda beze talim ama alıştırma k,ilodu falan aldım onu bağlayıpda küçüğünü yapınca rahatsız oluyo yaptıktan sonra gel,ip sıkıp gösteriyo benmde değiştiriyorum bakalım ne zaman haber vericek bi yerde okumuştum gece bezini çok ıslatıyosa birde gün içersinde kaka yaptığında rahatsız olomuyosa çocuğunuzz hazır değil diyo burda bi arkadaş oğlu üç buçuk yaşında daha yeni söylemiş annes,ide üstüne gitmemiş üzerine gittikçe daha çok kaçıyodu koltuk arkasına sinip yapıodu diyo şimdi kendiliğinden söylüyomuş maşallahhhhhhh

Günaydın hanımlar... Bugün keyifsizim.. Boğazım yanıyor, öksürmek geliyor içimden, burnum akıyor... Bugün akşam olur mu ki..

aaa çok geçmiş olsun meloş yaz vaktii bu ne akıntısı dikkat ett kendinede mert oğluşaa geçmesinn yaa sonra daha kötü oluyo iştahsızlığı huysuzluğu

nu hoşgeldin, daha önce takip ediyormuydun bizi daha yenimi katıldın aramıza. bu arada yurtdışında yaşıyorsun herhalde. evde niye 2 dil konuşuluyor?eşinmi yabancı. başka çocuğun varmı?ne işle uğraşıyorsun. böyle aniden giriş yapınca eeeeeee bizdede merak çok oluyor tabi :KK1:

meloşş iyiki doğdun canım mutlu yıllarrrrrrrrrr $images.jpg

canımm ii kiii doğdun,sağlıkla sıhhatle ,bebelerinle bi ömür dilediğinde mutlu ol innşallahhh :KK71:

Doğum günün kutlu olsunnn, nice yaşların olsun....

aaa çok geçmiş olsun meloş yaz vaktii bu ne akıntısı dikkat ett kendinede mert oğluşaa geçmesinn yaa sonra daha kötü oluyo iştahsızlığı huysuzluğu
Dün öğle saatinde dışarı çıktık Mert'e kitap falan aldık, sonra hastaneye gittik halamı ziyaret ettik, eve döndüğümde susuzluktan ölmek üzereydim, soğuk duş alıp klimanın karşısında oturdum.. Suçluyum, suçumu kabul ediyorum:KK47::KK47::KK47:

meloşş iyiki doğdun canım mutlu yıllarrrrrrrrrrEki Görüntüle 766750

Ayy ayy teşekkür ederim, ne güzel bir pasta... Kıs geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü eşim İstanbul'daydı, bugün doğum günüm ve eşim bugün de bankanın yemeğinde olacak.. Bi kutlayamıyoruz. Kendime bi pasta alayım da keseyim bari oğluşumla...

canımm ii kiii doğdun,sağlıkla sıhhatle ,bebelerinle bi ömür dilediğinde mutlu ol innşallahhh :KK71:

Doğum günün kutlu olsunnn, nice yaşların olsun....

Çok teşekkür ederim Sevozycim.. İyi dileklerin için sağol. Hepsi hepimiz için geçerli olsun İnşallah... 33'ten gün almaya başladım, inanamıyorum, daha dün gibi 18 yaşımı hatırlıyorum:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

Dün öğle saatinde dışarı çıktık Mert'e kitap falan aldık, sonra hastaneye gittik halamı ziyaret ettik, eve döndüğümde susuzluktan ölmek üzereydim, soğuk duş alıp klimanın karşısında oturdum.. Suçluyum, suçumu kabul ediyorum:KK47::KK47::KK47:

Ayy ayy teşekkür ederim, ne güzel bir pasta... Kıs geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü eşim İstanbul'daydı, bugün doğum günüm ve eşim bugün de bankanın yemeğinde olacak.. Bi kutlayamıyoruz. Kendime bi pasta alayım da keseyim bari oğluşumla...

Çok teşekkür ederim Sevozycim.. İyi dileklerin için sağol. Hepsi hepimiz için geçerli olsun İnşallah... 33'ten gün almaya başladım, inanamıyorum, daha dün gibi 18 yaşımı hatırlıyorum:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:

anaa o fırsatını bulup keser kızz kocişinden bi supriss gelir sanki içime öle doğuyoo sen acele etme pasta konusunda :pPPP beni dinle :)))

anaa o fırsatını bulup keser kızz kocişinden bi supriss gelir sanki içime öle doğuyoo sen acele etme pasta konusunda :pPPP beni dinle :)))

Canım da nasıl pasta çekiyor, şöyle böğürtlenli falan... Ayy İnşallah alır.. Aman neyse beklenti içine girmeyeyim de...

Canım da nasıl pasta çekiyor, şöyle böğürtlenli falan... Ayy İnşallah alır.. Aman neyse beklenti içine girmeyeyim de...

ohh miss niyetlimsinnn içimde bi hiss varr bi süprizz varrr

bencede yemek dönüşü geitrir pastasını ve hediyesini hep beraber kesersiniz.

sanki içime öle doğuyooooo burdan antalyaya his doğuyoo ahaha bende bi alemim ya

ohh miss niyetlimsinnn içimde bi hiss varr bi süprizz varrr

sanki içime öle doğuyooooo burdan antalyaya his doğuyoo ahaha bende bi alemim ya

Allah kabul ederse niyetliyim.. Bu yüzden iş yerinde de kesemiyoruz... Akşam da yatak döşşek yatacak gibi duruyorum, gözüm burnum şarıl şurul akıyor...

merhabalar,

melofer, evlilik yıldönümün ve doğum günün kutlu olsun
dilerim eşinle ve mert'le güzel yarınlar geçirirsin,
sevgiyle, mutlulukla, huzurla, sağlıkla dolu ömürleriniz olur

güzel bir hafta sonu geçirdim, tatil işini de hallettik, bodrumdayız

ama kendimi biraz kötü hissediyorum, cemre 2 yaş sendromunu iyice taşımaya başladı,
dün açılmamış puzzle vardı, aç aç diyip durdu ama ben o bizim değil a-ça-mam dedim
ayrıca vuruyom diyip vuruyor, oynunu çok hırçın oynuyor beni bayağı zorluyor bu arada
sürekli kucağımda sanki onu bırakacakmışım gibi yanımdan hiç ayrılmıyor, uzaklaşmama izin vermiyor
dediğini yapmak istemiyorum ve ağlayıp duruyor, ona nasıl kıyıyorum diye sonra kızıyorum,
el kadar bebek diyorum dün uykum var dedikçe uyu diyorum bir sağa bir sola derken en sonunda
12 yi geçiyordu uyudu (ağzında baba cıbı cıbı, kafa döküyor diye söylene söylene uyudu canım)
ben de bir müddet sonra yatağına koyarken öpüp kokladım ve kendime kızmaya devam ettim,
bugün bu saat halen kızıyorum,
i

GÜNAYDINLARRRR
iyi haftalar herkese .

melofer nice mutlu yıllar canım , doğumgünün kutlu olsun.

Teşekkür ederim canım... İnşallah hepimizin güzel ömürleri olur.

merhabalar,

melofer, evlilik yıldönümün ve doğum günün kutlu olsun
dilerim eşinle ve mert'le güzel yarınlar geçirirsin,
sevgiyle, mutlulukla, huzurla, sağlıkla dolu ömürleriniz olur

güzel bir hafta sonu geçirdim, tatil işini de hallettik, bodrumdayız

ama kendimi biraz kötü hissediyorum, cemre 2 yaş sendromunu iyice taşımaya başladı,
dün açılmamış puzzle vardı, aç aç diyip durdu ama ben o bizim değil a-ça-mam dedim
ayrıca vuruyom diyip vuruyor, oynunu çok hırçın oynuyor beni bayağı zorluyor bu arada
sürekli kucağımda sanki onu bırakacakmışım gibi yanımdan hiç ayrılmıyor, uzaklaşmama izin vermiyor
dediğini yapmak istemiyorum ve ağlayıp duruyor, ona nasıl kıyıyorum diye sonra kızıyorum,
el kadar bebek diyorum dün uykum var dedikçe uyu diyorum bir sağa bir sola derken en sonunda
12 yi geçiyordu uyudu (ağzında baba cıbı cıbı, kafa döküyor diye söylene söylene uyudu canım)
ben de bir müddet sonra yatağına koyarken öpüp kokladım ve kendime kızmaya devam ettim,
bugün bu saat halen kızıyorum,
i

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.. Hepimiz için gerçek olsun bu dileklerin İnşallah!.

Ahh bu vicdan azabı mahvediyor insanı... Uyurken ne kadar masum oluyorlar, insan yaptığı her şeye pişman oluyor. Hırçınlık bizde de var. Memeden ayrıldıktan sonra uykuya dalmalarınız zorlaştı mı?

Arkadaşlar, sıcaklardan mı bilmiyorum ama ben Mert'e hiç bişey yediremiyorum. Hep sıvı şeyler tüketmek istiyor. Çorbaların sadece suyundan verirsem içiyor tanelerini tükürüyor. Eskiden makarna severdi ona da dönüp bakmıyor şimdi. Siz neler yapıyorsunuz? HAftasonu resmen zayıflıyor çocuk, hafta içi bakıcı gene zar zor bişeyler yediriyor. Geçen hafta MErt'ten üç ay büyük bir çocuğun doğum günündeydik, Maşallah çocuk nerdeyse 5-6 cm uzun bizimkinden. 3 ayda o kadar fark eder mi, yoksa bizimki az yemekten uzamıyor mu?

X