2011 Ekim Anneleri

maraal işyeriniz taşındıktan sonra yerini yadırgadınmıııı bizde talşınıcazyaa kafamda bin tane soru var gıcıklaştığım biriki arkadaş var müdür onla masalarımızı bir yaparsa nolur acaba saçını başını yolarım hergün yüzüne çekememki ahahahahha
birde banko olmayacakmış orda daha inşallah bizimki kalır sadece banko bari masa düzenine pek alışkın deilmm

kızlar face kısıtlı site olarak konuldu artık işten giremem,

evde bir bağ semiz otum vardı, yemeğini eşim fazla sevmiyor,
salatası için de biraz pörsümüştü çorbasını yapayım dedim ve
bilgisayardan bakıp ilk kez yaptık (ben doğradım, kızı alıp gelene
kadar da kızkardeşim çorbayı yaptı) çok güzel olmuş bayıldım,
maşallah kızım da beğendi, babasına söyledim ama semizotu
adını duymak bile yetti, dün uyuya kaldığımızda içti mi içmedi mi
anlamadım, ama tavsiye ederim

aslında daha önce vatanda çalışırken yeşile taşınmıştık, yer olarak burası iyi, gezip tozabileceğin çok yer var ancak rahatlık
olarak yeşil daha iyiydi, buranın mimari yapısı, dairelerin kullanım alını ve bir sürü karışıklıktan dolayı pek iyi değil, eve daha uzaklaştım mesela ancak yine de yeni bir yer ve alışık bir mekan bir de benim yer yadırgama huyum yok, bukalemun gibiyim, hemen uyum gösteririm ve pek mızmızlık yapmam,

dilerim sen de istemediğin kişilerle aynı yere düşmezsin, biraz sinir bozucu oluyor

aaa hiç yapmadım bende eşim hiç sevmiyor semizotunu brokoliyi eve sokturmuyooo çorbasını içermi aceppp tadı neyş andırıyoo benzetmek istesenn

ayy kızz yüreme indirdin sandımki kk yı engellediler huhhhhhhhhhhhh soğuk ter atan smile ahahahha

şu bukalemunluğu bana öğret bebekkk :))) çok pimprikli ym ben yaaaa bakalım bizimde eve biraz daha uzak uzak olcakk hayırlısı artıkkkkkk

meloşş dün gecee nolduu kıss hislerimde yanlmışmıyım bide şu zıpzıp eşek hakkında bişi demedinizz geçtimi bizxim bebelerden sizcee

gunaydin arkadaslarr ben bu alistirma kilodunu turkiyede denicem dun oglumu oturttum klozete hatta videosunu da cektim ben ona hadi ciss yap kaka yap diyorum ikinma hareketini gosterdim o sadece katila katila guldu en son tuvaletten cikardim salona gitti ve orada cisini yapti sasirdi tabi bende dedim ki bak bu cisss tamam mi cnm benim o yine gulumsedi ama bugun de tekrarlicam bir kac kere boylece kis aylarinada bezi birakip gireriz bu sicaklarda da bacak arasinda hep kizariklik oluyo kesin birakmasi gerek

bu arada bir haftadir hollywood diyeti ve trampolin ile asil yarin tartilmam gerek te ben yinede bakim dedim tam 2 kilo vermisim 1 haftada ve sonunda oldu bebisim simdi bana kaka kaka dedi ve altina yapmis benim akil kupum kakayi anladi artik

bu arada bir haftadir hollywood diyeti ve trampolin ile asil yarin tartilmam gerek te ben yinede bakim dedim tam 2 kilo vermisim 1 haftada ve sonunda oldu bebisim simdi bana kaka kaka dedi ve altina yapmis benim akil kupum kakayi anladi artik

waaawww harikasın bi hjaftada iki kilo büyük başarıı
maşşallahh yaa darısı bizim başımıza yaa bizimkilerde söyler inşallah kakayı kuş sanıyo bizimki yaww çişden girmeliyim olaya ben :)

waaawww harikasın bi hjaftada iki kilo büyük başarıı
maşşallahh yaa darısı bizim başımıza yaa bizimkilerde söyler inşallah kakayı kuş sanıyo bizimki yaww çişden girmeliyim olaya ben :)

kesin kararliyim bu diyeti devam etmeye cunku ac kalmiyorsun ilk iki gunu atlattiktan sonra kolay geliyo gerisi insallah senin bebiste ogrenir kakayi ama benimki kakayi yaptiktan sonraa haber verdi hedefim yapmadan once soylemesi ama daha kucukler zaten cok sey de beklememek gerek insallah birde bi sorum olacakti zefeycim ben kilo cetveli koymak istiyorum ama beceremedim bulamadim birini buldum ekleyemedim malesef acaba biliyosan yada bilen varsa anlatabilr mi bana

tayin olan arkadaşlar için iftar yemeği veriyoruz,
yarın eyüpteyim arkadaşlar, iş çıkışı artık eyüp sultan
ve piyer loti yaparız,

wuu burayamı gelioosunuzz süperr
bu arada sevozy de trambolin almışdı ona sorabilirsin aklına gelen bişi olursaaaaa

kadinlar kulubunun paylastigi bir video var youtube ta 8 dakika ben onu iki kez arka arkaya yapiyorum oluyo 16 dakika gunde 3 kere yapiyorum onu ama yavas yavas cogalticam saatleri simdi vucudum aalisti sanki agri olmuyo ama yinede sevozy e sorayim acaba o gunde ne kadar yapiyo yaptigindan beri kendinde bi degisim hissediyo mu

maralcım
doğumgünü hazırlıkları için eminönü ne gidildi mi gidilmediyse ne zaman gidilecek diye sordum çok önemli bişiy değil yani
ben tatildeyken görmemiş duymamış olabilirim diye sormuştum . zefey cevapladı daha gidilmemiş bayramdan sonra ayarlıycaz inşallah . sen de ayarlasan da hep birlikte gitsek . zevkli olur .

sevgili sevozycim allah yardimcin olsun ben sana mesaj atmak istedim aama mesaj sayim henuz 50olmamis o yuzden burdan yaziyorum sendede trampolin varmis acaba gunde ne kadar yapyorsun yapiyosan bi degisiklik oldu mu sende yada zayiflamak istiyosan zayifladin mi acaba ben gun de 3 kere yapiyorum 16 dakikadan yavas yavas uzaticam sureleri artik agrim olmuyo yaparken bilgilendirirsen sevinirim cnm

kızz üstüne düşersen olacak gibiiiii hadi bakalım yaa ne güzlll maşallahh oğluşunaaaaaaaaaa

normal excel sayfası yap eklentilerden ekleyebilirsin excel programın varmııııı
kaç kilosunki diye sormak istemiorum ama merakta ediyorum :))doğumda kaç kilo kaldı kaç kilo aldın sezeryanmı oldun :)))))

tayin olan arkadaşlar için iftar yemeği veriyoruz,
yarın eyüpteyim arkadaşlar, iş çıkışı artık eyüp sultan
ve piyer loti yaparız,

ohh ohh gez hatunnnn Eyüp sultada bizim yerimizede dua et minnakllarımızı allah iyilerle karşılaştrsınn
bizde bugün kartopuşumlan bide sevozimle iftar edicezz minnaklarımızda oynıcak yerim onlarıııııı

Ben vatanda çalışmayı çok seviyodum yaa. ORası çok güzeldi. Burası hiç güzel değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…