- 15 Temmuz 2008
- 5.951
- 9
merhabalar,
melofer, evlilik yıldönümün ve doğum günün kutlu olsun
dilerim eşinle ve mert'le güzel yarınlar geçirirsin,
sevgiyle, mutlulukla, huzurla, sağlıkla dolu ömürleriniz olur
güzel bir hafta sonu geçirdim, tatil işini de hallettik, bodrumdayız
ama kendimi biraz kötü hissediyorum, cemre 2 yaş sendromunu iyice taşımaya başladı,
dün açılmamış puzzle vardı, aç aç diyip durdu ama ben o bizim değil a-ça-mam dedim
ayrıca vuruyom diyip vuruyor, oynunu çok hırçın oynuyor beni bayağı zorluyor bu arada
sürekli kucağımda sanki onu bırakacakmışım gibi yanımdan hiç ayrılmıyor, uzaklaşmama izin vermiyor
dediğini yapmak istemiyorum ve ağlayıp duruyor, ona nasıl kıyıyorum diye sonra kızıyorum,
el kadar bebek diyorum dün uykum var dedikçe uyu diyorum bir sağa bir sola derken en sonunda
12 yi geçiyordu uyudu (ağzında baba cıbı cıbı, kafa döküyor diye söylene söylene uyudu canım)
ben de bir müddet sonra yatağına koyarken öpüp kokladım ve kendime kızmaya devam ettim,
bugün bu saat halen kızıyorum,
i
niye bukadar kasıyorsun maral anlamıyorum,onlar daha bebek tamam bende bazen çok kızıyorum burağa ama hemen bebek olduğu aklıma geliyor eşimden yardım istiyorum burağı yanımdan biraz al sakinleşeyim diyorum. bir öğreti falanmı uyguluyorsun disiplinemi etmek istiyorsun? ama kız çocuğu zaten fazla yaramaz olamaz merak etme. bence bu dönem fazla üzerine gitme. su akar yolunu bulur. bence fazla sert anne rolü oynuyorsun biraz nazlanmaya ihtiyacları var unutma.