- 14 Ocak 2011
- 1.449
- 0
- 39
Merhabalar kızlar...
keseler solda hep bakıyom da.. benimde solda.. hep te sol trafa agrı ve bıçak batması oluyor zaten..
Herks solda diyince acaba bu bebişler hep sola yerleşiyolar... :44:
pıt pıtlarıda duysak ta iyice emin olsak hamileliğimizden di mi..
Kızlar bende dün kahverengi akıntı gibi bişeyler oldu ondan sonra sağ kasığımda batma başladı hala devam ediyo dün çok korkmuştum ama sizdede batmalar olduğunu okuyunca içim rahat etti Benim minik sağdan sağdan geliyo sanırım
Araba kullanmak sanırım kramplara gerçekten neden oluyo ben dün doktora giderken araba kullandım eve geldikten sonra başladı sancılarımcanım benim inşallah alırsın kucağına sağlıklı bir bebek. Ama özellikle bu dönem çok yavaş hareket et, rafa bile uzanma, ani dönüşler ve hareketler yapma. doktorumun tavsiyeleri. birde araba kullanıyosan bırak. cunku gaz feren gaz fren kıramplara neden olurmus ve riskliymiş
Ben sadece folikasit kullanıyorum başka bişey vermedi ama bu gidişleri sabah bulantılarım için bişeyler almaya başlıycam çünkü sabahları çok kötü oluyo midemDoktor size ne ilaçlar verdi? Bana elevit ve folibol verdi birde sabahları çok midem bulandığı için bir ilaç verdi.Sabahları kendimi çok kötü hissediyorum çünkü
bana sadece elevit verdi. ben hamilelği düşündüğümden beri folik asit kullanıyorum dedim. memnun kaldı bu durumdan. elevit kullan 2 günde birde folik asitini kullanabilirsin dedi. benim daha hiç bulantım yok. kızlar inşallah olmaz:)
İnşallah olmaz bulantınız Olursa kendinizi bebeğim ben burdayım diyo diyerek avutuyosun başkada bişey gelmiyo elindenelevit ne işe yarıyor. ben sadece folik asit kullanıyorum önceden de kullanıyordum zaten.... buarada benim hala mide bulantım yok umarım da olmaz. ama halsizlik var ve sanırım tansiyonum düşüyor böyle etrafı bulanık görüyorum ara ara...
ben geçen ay psikolojimi öyle bozmuştum ki hamile değilken bile hamilelik belirtisi mide bulantısıdır diye okuduğum anda midem bulanıyodukızlar konuştukya midem bulanmaya başladı vallaaaa
ama siz konuşmuyosunuzki sohbet edelim neelisiniz kaç yıllık evlisiniz kaçıncı bebişinize hamilesinizz
ben 10 aylık evliyim istanbulda yaşıyorum sizlerde anlatın sohbete başlıyalım daha kaç ay beraberiz tanıyalım birbirimizi
benim daha ilk bebişim İlk hamileliğim bende istanbulda yaşıyorum
selam kızlar bende bu ay şüpheliler lisstesindeyim 17sinde belli olacak kısmet haber veririm sizlerede
Merhaba kızlar bende şüpheliler listesindeyim...son satım 9 ocaktı bugün dahil yok gelen giden c.tesiye kadar beklicem bakalım..benim 16 aylık bi kızım var bazen inşallah diyorum bazende çok erken mi ki diyorum hakkımızda hayırlısı...eğer hamişsem ilk bebeğim gibi o da ekim bebeği olcak gibi...
Sizleri inşallah aramızda görürüzzzz