2011 Ekim Anneleri

Merhabalar kızlar...
keseler solda hep bakıyom da.. benimde solda.. hep te sol trafa agrı ve bıçak batması oluyor zaten..
Herks solda diyince acaba bu bebişler hep sola yerleşiyolar... :44:

pıt pıtlarıda duysak ta iyice emin olsak hamileliğimizden di mi..

Kızlar bende dün kahverengi akıntı gibi bişeyler oldu ondan sonra sağ kasığımda batma başladı hala devam ediyo dün çok korkmuştum ama sizdede batmalar olduğunu okuyunca içim rahat etti Benim minik sağdan sağdan geliyo sanırım
canım benim inşallah alırsın kucağına sağlıklı bir bebek. Ama özellikle bu dönem çok yavaş hareket et, rafa bile uzanma, ani dönüşler ve hareketler yapma. doktorumun tavsiyeleri. birde araba kullanıyosan bırak. cunku gaz feren gaz fren kıramplara neden olurmus ve riskliymiş
Araba kullanmak sanırım kramplara gerçekten neden oluyo ben dün doktora giderken araba kullandım eve geldikten sonra başladı sancılarım
Doktor size ne ilaçlar verdi? Bana elevit ve folibol verdi birde sabahları çok midem bulandığı için bir ilaç verdi.Sabahları kendimi çok kötü hissediyorum çünkü :KK43:
Ben sadece folikasit kullanıyorum başka bişey vermedi ama bu gidişleri sabah bulantılarım için bişeyler almaya başlıycam çünkü sabahları çok kötü oluyo midem
bana sadece elevit verdi. ben hamilelği düşündüğümden beri folik asit kullanıyorum dedim. memnun kaldı bu durumdan. elevit kullan 2 günde birde folik asitini kullanabilirsin dedi. benim daha hiç bulantım yok. kızlar inşallah olmaz:)

elevit ne işe yarıyor. ben sadece folik asit kullanıyorum önceden de kullanıyordum zaten.... buarada benim hala mide bulantım yok umarım da olmaz. ama halsizlik var ve sanırım tansiyonum düşüyor böyle etrafı bulanık görüyorum ara ara...
İnşallah olmaz bulantınız Olursa kendinizi bebeğim ben burdayım diyo diyerek avutuyosun başkada bişey gelmiyo elinden
kızlar konuştukya midem bulanmaya başladı vallaaaa:KK1::KK1::KK1::KK1:
ama siz konuşmuyosunuzki sohbet edelim neelisiniz kaç yıllık evlisiniz kaçıncı bebişinize hamilesinizz
ben 10 aylık evliyim istanbulda yaşıyorum sizlerde anlatın sohbete başlıyalım daha kaç ay beraberiz tanıyalım birbirimizi:nazar::KK71::KK71::KK71:
ben geçen ay psikolojimi öyle bozmuştum ki hamile değilken bile hamilelik belirtisi mide bulantısıdır diye okuduğum anda midem bulanıyodu :KK52:

benim daha ilk bebişim İlk hamileliğim bende istanbulda yaşıyorum
selam kızlar bende bu ay şüpheliler lisstesindeyim 17sinde belli olacak kısmet haber veririm sizlerede :KK70:

Merhaba kızlar bende şüpheliler listesindeyim...son satım 9 ocaktı bugün dahil yok gelen giden c.tesiye kadar beklicem bakalım..benim 16 aylık bi kızım var bazen inşallah diyorum bazende çok erken mi ki diyorum hakkımızda hayırlısı...eğer hamişsem ilk bebeğim gibi o da ekim bebeği olcak gibi...

Sizleri inşallah aramızda görürüzzzz:KK1:

merhaba arkadaşlar :KK71: bende aranıza katıldım.internetten baktığıma göre şuan 6+2 haftalık hamileyim dr a gittiğimde kese küçük göremeyiz dedi dr.ve ayın 15 ine randevu verdi.bebişimin 3 ekimde gelmesi gerekiyor tabi drdan sonra daha kesin olacak.benide listeye eklerseniz çok sevinirim.alahım bebişlerimizi sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin:KK49::nazar:

merhaba arkadaşlar :KK71: bende aranıza katıldım.internetten baktığıma göre şuan 6+2 haftalık hamileyim dr a gittiğimde kese küçük göremeyiz dedi dr.ve ayın 15 ine randevu verdi.bebişimin 3 ekimde gelmesi gerekiyor tabi drdan sonra daha kesin olacak.benide listeye eklerseniz çok sevinirim.alahım bebişlerimizi sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin:KK49::nazar:

Tebrikler Hayırlı olsun Tabi ki ekleriz senide Yaş Kilo ve Yaşadığın şehiride yazarmısın

Son düzenleme:
melsss canım sen ne zaman gidiceksin doktora karar verdin mi:26:

canım tam 1 haftam var önümüzdeki çarşamba günü gidicem doktorum seminerde olucakmış erken tarihe almak yerine 2 gün daha ileri attı hayırlısı bakalım artık bu arada ticker ekledim dayanamadım:KK61:

bir de sanırım gönlüm geç gitmek istiyor diye şansıma ileri tarihler oluyor hep:93:

Son düzenleme:
canım tam 1 haftam var önümüzdeki çarşamba günü gidicem doktorum seminerde olucakmış erken tarihe almak yerine 2 gün daha ileri attı hayırlısı bakalım artık bu arada ticker ekledim dayanamadım:KK61:

İyi yapmışsın İnşallah çok güzel haberler alırsın Dualarım seninle ve diğer hamişlerle Dikkat et kendine Yan gel yat herşeyi boşver Dünyada bi sen bide bebişin varmış gibi yaşa

:nazar:ya bu kadar ugursuzca konuşulurmu alt komşuma hamileyim dedim kadın fırçaladı resmen çok zoruma gitti buda düşerse niye hamile kaldın diye varya söylediğime pişman oldum inşan hayırlısıyla al kucagına der dikkat etmemi söyler kadındaki manyaklıga bak ya ay çok üzüldüm bende sevinir sandım öküzzzzzz:KK59::KK59::KK59:

:nazar:ya bu kadar ugursuzca konuşulurmu alt komşuma hamileyim dedim kadın fırçaladı resmen çok zoruma gitti buda düşerse niye hamile kaldın diye varya söylediğime pişman oldum inşan hayırlısıyla al kucagına der dikkat etmemi söyler kadındaki manyaklıga bak ya ay çok üzüldüm bende sevinir sandım öküzzzzzz:KK59::KK59::KK59:

canım keşke söylemeseydinn ama boşver var böyle insanlar hele ki bebişin bi doğsun bak sen neleer neler gelcek kulağına...sen boşver canını sıkma bebişini de üzme...emin ol böyle fesat insanlar var etrafta sen 3 maymunu oyna daha yolun başındasın benim 16 aylık kızım var inan tecrübe konuşuyooo...iyi düşün sen ki herşey iyi olsun....

canım keşke söylemeseydinn ama boşver var böyle insanlar hele ki bebişin bi doğsun bak sen neleer neler gelcek kulağına...sen boşver canını sıkma bebişini de üzme...emin ol böyle fesat insanlar var etrafta sen 3 maymunu oyna daha yolun başındasın benim 16 aylık kızım var inan tecrübe konuşuyooo...iyi düşün sen ki herşey iyi olsun....

ah işte aptallıgıma doymayayım düşüklerime üzüldü müjde vereyim dedim beni çok sever bende onu çok severim kal geldi öyle konuşunca umarım bişey olmaz :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bu sefer alıcam kucagıma

Bende kuzenime müjde veriyim dedim Ben evleneli 2 ay oldu 2.aydada hamile kaldım Çünkü bi bebeğimizin olmasını istiyoduk eşimle Söylediğime söyliyceğime pişman oldum Kocana ne kadar güveniyosundan girdi ne kadar tanıyosundan çıktı Sonuçta 40 yıl evli kalıp ayrılanlar var demekki aradan 1 asırda geçse tanıyamıyosun 4 senedir tanıdım tanıycağım kadar ve evlendim Kısacasa keşke aramasaydım dedim kapatınca Bebeğim olucak dünyada bundan güzel bi haber varmı yaaaa???????????

Kızlar benim dün akşam kahverengi lekelenmem olmuştu bugün bişey yoktu ama az önce yine biraz lekelenme olmuş korkuyorum ama aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum

Bende kuzenime müjde veriyim dedim Ben evleneli 2 ay oldu 2.aydada hamile kaldım Çünkü bi bebeğimizin olmasını istiyoduk eşimle Söylediğime söyliyceğime pişman oldum Kocana ne kadar güveniyosundan girdi ne kadar tanıyosundan çıktı Sonuçta 40 yıl evli kalıp ayrılanlar var demekki aradan 1 asırda geçse tanıyamıyosun 4 senedir tanıdım tanıycağım kadar ve evlendim Kısacasa keşke aramasaydım dedim kapatınca Bebeğim olucak dünyada bundan güzel bi haber varmı yaaaa???????????

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:aynen canım yaaaaaaaa mutlulugumuzu yaşayalım ben başka bişey istemiyorum bi daha da inmem aşagı evden çıkmıcam zaten doguruncada zor giderim zaten:63:manyak karı

canım uzulme boyle dengesız cok
insanlar çok meraklı boyle kötu konusmalara ben bunaldım artık kımseyı takmıyorum gorusmuyorumda sende kapa kulaklarını ona gore davran
ınsallah saglıkla alırsın kucagına canım benım

Kızlar benim dün akşam kahverengi lekelenmem olmuştu bugün bişey yoktu ama az önce yine biraz lekelenme olmuş korkuyorum ama aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum

canım yat ayaklarının altına yastık koyyy iş güç yapma bu arada bebeklerimiz 1 gün arayla dogacak:nazar::nazar::nazar:sakın korkma

canım uzulme boyle dengesız cok
insanlar çok meraklı boyle kötu konusmalara ben bunaldım artık kımseyı takmıyorum gorusmuyorumda sende kapa kulaklarını ona gore davran
ınsallah saglıkla alırsın kucagına canım benım

sağol canım umutsuz düşünmüyorum zaten bebegimi alıcam kucagıma inşallahhhhh:nazar::emir_bebek:

X