- 20 Mart 2009
- 1.311
- 6
bişey sorcam ben yaın4+4 olucam ve randevum var kese görünürmü??
bende ilk doktora 4+4 günlükken gitmiştim doktor görmüştü keseyi ama yinede emin olmak için kan testi istemişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişey sorcam ben yaın4+4 olucam ve randevum var kese görünürmü??
bende ilk doktora 4+4 günlükken gitmiştim doktor görmüştü keseyi ama yinede emin olmak için kan testi istemişti
benim kan testi değerim 1422 çıkmıştı. Kese dediğiniz şey nedir bilmiyorum ama bişey gördüm. doktor işte burada diyerek gösterdi. Yani kese demediği için emin değilim. fotoğrafını çekip verdi. minicik yuvarlak bişey görünüyor. 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dınleyelim dedi. Benim sol yumurtalığıma tutunmuş yumurcak. Acaba senindemi öyle, belki o yuzden ozellikle solunda hissediyorsundur benım gibi:)
kızlarrr benim hem sağ hem sol sancıyoo ama sol daha agırlıklı adet sancısı gibi oluyo sizlerdede oluyomu yada oldumu??
tabii canım, benimde hem sağ hem sol, ama özellikle sol. adet sancısı gıbı oluyor bazen. hatta adetmi oluyorum diye korktum bırkaç kez cunku hiç bir farkı yoktu. ben doktoruma sordum . suan bu kıramplar cok normalmiş. önemli olan dayanamayacak boyutta olmaması, cunku allah korusun o zaman düşük riski oluyomuş
allah korusun minik barbunyalarımızı allah bilere bağışlasın inşallah. canımsın ilk ikisi düşükmü, doğdumu?
İmzaya lilypie ı ekleyemiyorum nasıl ekliyorsunuz?:44:
ilkini agustosta kaybettim 8 haftalıktı ikinciside kasım da kaybettim kimyasaldı umarım bu sefe alırım kucagıma
canım benim inşallah alırsın kucağına sağlıklı bir bebek. Ama özellikle bu dönem çok yavaş hareket et, rafa bile uzanma, ani dönüşler ve hareketler yapma. doktorumun tavsiyeleri. birde araba kullanıyosan bırak. cunku gaz feren gaz fren kıramplara neden olurmus ve riskliymiş
oo liste yapılmış yeni gördüm.25 aralık satlı varmış baya.eksiklerimi yazım:yaş 30 kilo 62. şehir bursa güncel not:1 marta güç bela randevu alabildi :) dolayısıyla daha hiç bişey göremedi.
oo liste yapılmış yeni gördüm.25 aralık satlı varmış baya.eksiklerimi yazım:yaş 30 kilo 62. şehir bursa güncel not:1 marta güç bela randevu alabildi :) dolayısıyla daha hiç bişey göremedi.