benim son adetim 16 ocaktı doktor alttan bakalım dedi ben istemedim yedinci haftada kalp atışlarını duyarız dedi martın beşine gün verdi çok agrılarım var ne yapıcagımı bilmiyorum
merhaba benim de sat 16 ocak.2 defa kan testi yaptırdım ama hiç doktora gitmedim. benim de müthiş bel ağrım var, dayanamıyorum.normal mi diye de merak ediyorum aslında ama daha çok erken diyolar, gitsem bile geri gönderip 2 hafta sonra gel diyecekk
mesela bu internetteki gebelik haftası hesaplayıcıları doğru mudur? son adet tarihine göre 4+5 diyo mesela...
hayırlısı olsun bebeğin, son kan tahlili sonucun ne çıktı?
benim iki gebeligimdede asiri kasik agrilari cektim reglm gectikten 4,5gun sonra kesildi ikisindede..korkma!merhaba benim de sat 16 ocak.2 defa kan testi yaptırdım ama hiç doktora gitmedim. benim de müthiş bel ağrım var, dayanamıyorum.normal mi diye de merak ediyorum aslında ama daha çok erken diyolar, gitsem bile geri gönderip 2 hafta sonra gel diyecekk
selam kizlar.dun dra gittim keseyi gorduk.hersey yolunda coksukur. 28inde bidaha gidicem kalp atislarini dinlicez
slm kızlar, benim de sat 17 ocak reglim 3-4 gün gecikti evde test yaptım negatif çıktı, bugün kan verdim sonucu bir iki saat sonra alcam, doktor bana ultrasyonda ancak pazartesi salı görebiliriz dedi, benim 3 yaşında bir oğlum var, bakalım hayırlısı, allah herkese sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah
günaydın kızlarrmide baş ağrısıı oyy oy patates sardım başımada baya geçirdi. Bi arkadaş önermişti.
mide bulantısı
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ocak ayı pek bereketliymiş valla maş. Rabbim hayırlı kul olan hayırlı evlat eylesin inş. hepsini
vatana, millete, anne bbasına, çevresine hayırlı, güzel ahlaklı insanlar olsunlar. Cuma günü Aminnn
günaydın kızlarrmide baş ağrısıı oyy oy patates sardım başımada baya geçirdi. Bi arkadaş önermişti.
mide bulantısı
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ocak ayı pek bereketliymiş valla maş. Rabbim hayırlı kul olan hayırlı evlat eylesin inş. hepsini
vatana, millete, anne bbasına, çevresine hayırlı, güzel ahlaklı insanlar olsunlar. Cuma günü Aminnn
bulantısı olan arkadaşlar ayva yemelerini tavsiye ediyorum. Bana iyi geliyor...
Sağlıklı olsunlarda çekicez inş. napalım. 3. yada 4. ayda geçer inş.
ayva sürekli yiyorum zaten canım. Eski zamanlarda bir kavmin çocukları hep çirkin olurmuş o zamnki musa yada isa olması lazım peygambere söyleyip dua etde çocuklarımız güzel olsun demişler. Oda hamileleriniz bol bol ayva yesin demişler. Bir yerde okumuş yada dinlemiştim sanırım. ayvayı yiyorum sürekli
bende bu seneye kadar bilmiyordum. iyi oldu öğrendiğimbu hikayeden habersizdim ama iyi denk gelmiş
bende bu seneye kadar bilmiyordum. iyi oldu öğrendiğim