2011 Ekim Anneleri

benim son adetim 16 ocaktı doktor alttan bakalım dedi ben istemedim yedinci haftada kalp atışlarını duyarız dedi martın beşine gün verdi çok agrılarım var ne yapıcagımı bilmiyorum

elfida aynen bende öle kalktığım an kasığıma ağrı girio hatta yarın gitcem kalp atışı için sorcam yarında neden oluyor die ayy inş. kalp atşındandır

geçmiş olsun canım, neden iyi deilsin? eger hamileliktense olabilir çünkü benimde öyle bir garip, midem bulanıyo, agzımda tat yok fln.. ama sende git dr gör bebişini artık inşallah, bize de haber ver canım

elfida aynen bende öle kalktığım an kasığıma ağrı girio hatta yarın gitcem kalp atışı için sorcam yarında neden oluyor die ayy inş. kalp atşındandır
haahhh...sorda bana da söyle olur mu Zaya cım...
ben daha ugun gittim yarın nasıl gidiimm (

kızlar folık asıt olarak ne kullanıyosunuz???
doktor bana folbiol verdı
folik plus günde 3 kez.. ama o dediğini kullanan arkadaşım günde 1 kez kullanıyo....
10 yada 16. haftada folikler kesilip dmeir ve digerlerinin destegine başlancak dimi

evet canım 3 aydan sonra folık bırakılıyo ve demır ile vitamıne baslanıyo...

bu arada herkeze günaydınnnn cumanız mubarek olsun... Allah saglıkla bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın

kızlar günaydın.
yazın folbiol kullanmıştım, 2. paketi kullanmaya başlamıştım ki ablam kilo yapar dedi ve bıraktım.
daha sonra Ekimde dr gittim. muayene oldum, birşey çıkmadı. Dr folbiol için ya yarım iç, yada folic plus günde 3 kere iç dedi ve bende o günden beri folic plus günde 3 defa kullanıyorum. hamileliğin 3 ayı dahil kullanmam gerekiyor.

günaydın arkadaşlar cumanız mübarek olsun ... günde 6 ceviz yiyin demiştim bazı arkadaşlar kilo yapar demişler doğrudur o zaman siz 2 tane yiyin ben kendime göre konuşmuşum:76: 10 tanede yesem bişey olmuyo bana ama bundan sonrasını bilemem tabi...

ben ceviz dahil yararlı hiçbişi yiyemiyorum keşke yiyebilsemde kilo yapsa canım hiçbişi istemiyo

günaydın kızlar, ben de folbiol kullanıyorum ama doktorum yarım içmemi söyledi... fazla folik asit de bebeğe zararlı olabilir diye okumuştum zaten ben...

ben ceviz dahil yararlı hiçbişi yiyemiyorum keşke yiyebilsemde kilo yapsa canım hiçbişi istemiyo

canım yaa aslında benimde iştahım yoktur öyle her şeyi yemem ama hamileliğimi öğrendiğimden beri kendimden çok bebeği düşünerek yemeye çalışıyorum sende öyle yap zaten yediklerimiz direk bebeğe gitmez biz sadece destek yaparız ama biz destek yapmazsak bu sefer bebek bizim vücudumuzdan alır o zaman biz halsiz düşeriz o yüzden kendini biraz zorlaman lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…