Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selm..
bişeyu sorucam size..
7. haftamdaym ben, ayaga kalkınca vajinamdan kasığıma doğru bıçak batması gibi sancı giriyo 1-2 saattir... bugun kalp atışını duyduk,vajinal ultrasonla..ondan olabilşir mi.. basına böyle bişey gelnen var mı ? (
canım ben de yeni gördüm burayı, artık burda da oluruz daha bilgilendirici.. diğer topikte bir hamiş daha var listeyi güncelledim... ben de yarın doktora gitcem eşim illa gidelim diyo daha hiç gitmedik, sabah gitmicem okula 3-4 gündür iyi değilim rapor alcam 1 gün...
İstanbul Avrupa yakasındaki anne adaylarımız hangi hastaneye gidiyorsunuz?
kızlar folık asıt olarak ne kullanıyosunuz???
doktor bana folbiol verdı
haahhh...sorda bana da söyle olur mu Zaya cım...elfida aynen bende öle kalktığım an kasığıma ağrı girio hatta yarın gitcem kalp atışı için sorcam yarında neden oluyor die ayy inş. kalp atşındandır
folik plus günde 3 kez.. ama o dediğini kullanan arkadaşım günde 1 kez kullanıyo....kızlar folık asıt olarak ne kullanıyosunuz???
doktor bana folbiol verdı
haahhh...sorda bana da söyle olur mu Zaya cım...
ben daha ugun gittim yarın nasıl gidiimm (
folik plus günde 3 kez.. ama o dediğini kullanan arkadaşım günde 1 kez kullanıyo....
10 yada 16. haftada folikler kesilip dmeir ve digerlerinin destegine başlancak dimi
ben kullanıorum folbiol banada verdi hatta hamile kalmadan gittim ozaman verdi
günaydın arkadaşlar cumanız mübarek olsun ... günde 6 ceviz yiyin demiştim bazı arkadaşlar kilo yapar demişler doğrudur o zaman siz 2 tane yiyin ben kendime göre konuşmuşum:76: 10 tanede yesem bişey olmuyo bana ama bundan sonrasını bilemem tabi...
ben ceviz dahil yararlı hiçbişi yiyemiyorum keşke yiyebilsemde kilo yapsa canım hiçbişi istemiyo
canım ne sormuştun?