kızlar selm..
bişeyu sorucam size..
7. haftamdaym ben, ayaga kalkınca vajinamdan kasığıma doğru bıçak batması gibi sancı giriyo 1-2 saattir... bugun kalp atışını duyduk,vajinal ultrasonla..ondan olabilşir mi.. basına böyle bişey gelnen var mı ?(
dayanılmaz degil.. ama hiç bu kadar şiddetli olmaddıydı ve daha yukarularda kasıkklarımda olurdu..şimdi resmen vajinamın hemen üstünde bi batma...slm cnm
bıçak batması gibi ağrılar normal.
ama aksi bir ağrı,(yada şiddetli bir ağrı demeliyim)
olursa hemen doktorunu ara.
dayanılmaz degil.. ama hiç bu kadar şiddetli olmaddıydı ve daha yukarularda kasıkklarımda olurdu..şimdi resmen vajinamın hemen üstünde bi batma...
bugun geldim daha dr.dan iyiydi bebek..sabaha gecmezse arayayım olur mu ki..gec mi olur.. çünkü biliyom gel bakalım diycek..ki bugun vajinal ultrasona girdim..sık sık zararlı bebege...
birkaç kez birşey sordum ama kimse yardımcı olmadı( oysa arkadaşım çok övmüştü burayı:26:
kızlar selm..
bişeyu sorucam size..
7. haftamdaym ben, ayaga kalkınca vajinamdan kasığıma doğru bıçak batması gibi sancı giriyo 1-2 saattir... bugun kalp atışını duyduk,vajinal ultrasonla..ondan olabilşir mi.. basına böyle bişey gelnen var mı ?(
ayyy herkeze merhabaa.... bende geldımm... bugun komsularla oturduk moralım bozuldu... sen artık 2. yı dogurunca hıcbıyere cıkamazsın falan dedıler... amannn ya zeynep bugunlerde huysuz aglaya aglaya uyuyo... hasta desem normalde hıccc aglamıyo:)::) megerse babasının kucagında uyumayı ozlemıs... bugun basım nasıl dondu... korkuyorum yanlzken bayılırsam falan dıye... bebısım nolur dıye...
yatınca yok bişey ..kalkmıyom bende hiç..canım bıçak gibi batan ağrılar normal ama çok şiddetlenirse ara doktorunu için rahat etsin.
amaaan ne takıyorsun onları..boşveeeeer..korkma alllahın izniyle bir şey olmaz.. hep iyi düşün ya öyle olursa ya böyle olursa dersen daha kötü olursun.
canım vajınal ultrason zararlı değil.
bu inanış malesef mevcut.
ben ilk gebeliğimde 5.haftamdan 8.haftama kadar hep hastanede yattım.
ve ultrasona vajınal girdim.
çünkü vajınal daha net görünüyordu bebek.
belirli bir süre sonra zaten karından bakılacak hep.vajınal bakılmayacak.
bebeğin daha mercimek kadar.
kesenin çapı dha çok küçük.
nasıl bebeğe zarar gelsin.
eğer endişeleniyorsan mutlaka doktorunu ara.
kanaman var mı diye soracak büyük i,htimal.
moral,ini bozma
iyi akşamlar arkadaşlar. listede adımızın olup olmadığını nereden bakacağım. bilen var mı?
elisaist canım bende bu topikteyim diğer topiğide kullanıyorum, burdanda konuşalım canım
birinci sayfada canım
İstanbul Avrupa yakasındaki anne adaylarımız hangi hastaneye gidiyorsunuz?
selam kızlar bede inş hamileyim pazaryesi doktora gittim dört hafta birgünlüktü ultrasonda göremedik daha çok merakediyorum sizce kaçhaftada görünür
bende pazartesi öğrendim ama 3 hafta sonra gel dedi arkadaşım. ama soruşturduğum kadarıla 6-9 haftada görülebiliyormuş. ama kese görme, kalp atışını duyma farklı tarihlerde oluyor galiba