2011 Ekim Anneleri

Yeni Doğacak Çocuk İçin Okunacak Dualar
Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.

Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.

Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.

İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.

9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.

Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.

Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.

Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.

Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.

Bol bol Yasin okunur.

Terfice, tüncina hatimleri okunur.[/COLOR

ALLAH çocuklarımızı bize bağışlasın...sağlıklı sıhhatli,annesine babasına saygılı,dinini,kitabını vatınını bilen hayırlı ömürlü evlatlar yetiştirmemizi nasip eylesin....

selamm kızzzlaaaaarrrrrr
size bişi soracaaaaıımmmm 6. yada yedinci haftalarında kalp atışlarını duyan arkadaşlar doktor illa vajinal ultrasondanmı bakıcak yani karından olmuyomu buuuuuuilla vajinadanmı oluyo pazartesi eşimle gidicezde kalp atışı dinlemeye vajinadanmı bakıcakkkkk:44::44::44::44::44::44:

canım benim vajinadan 6+1 günlüken baktı ve esimde girdi içeri kalp atıslarına baktı . cünkü göbekten ancak 7haftanın sonunda duyuluyormus

çok geçmiş olsun
ben seni yazın o kavurucu sıcaklarda koca göbeğinle görücem.bu günleri nasıl arayacaksın.ben geçen sene yerlerde çıplak yatıyordum da hiç uyumuyoırdum.zombi gibiydim.
ben de sıcaktan ve karnımın gerilmesinden evin içinde göbeğimi açarak dolaşıyordum.benle dalga geçiyolardı.çocuk doğunca öyle gezcek diye
bulantısı olan arkadaşlar ayva yemelerini tavsiye ediyorum. bana iyi geliyor...
bi tane geziyodu mutfakta deniyim bari çürümediyse
benimde ilkinin satı 16 ocaktı.6 haftalıkken gözükmüştü herşey.o vakte kadar benimde çok belim ağrıyodu.beli ağrıyanın oğlu kasık ağrısı çekenin kızı olurmuş.belim oğlum oldu 22 ekim demişlerdi 28 ekimde doğurmuştum bakalım senin gidişat nasıl olacak.herşey hayırlısıyla güzel olur inşallah
siz nekadar sanslısınız benim yanımda kimse oturmuyor oturdugum sehirde bırak aileleri birtane bile akrabamız yok kendimi basımın caresine bakıyorum

benim de yok.ama istesem annem gelcekte sobalı evde zor oluyor.hava ısınınca gel dedim.

herkese hayırlı cumalar.. bugün ilk doktor ziyaretimizi yaptım, keseyi gördük insan çok tuhaf oluyormuş eşim de ben de heyecanlandık.. 9,24 mm dedi doktor 26 sında kontrole gitcem..
haftada 3 kez kırmızı et, yumurta yememi söyledi her gün 8-10 bardak su içmeliymişim ve ben 2 bardağı bile zor içerim suyla hiç aram yoktur.. süt içiyorum onda sorun yok ayrıca sebze, baklagiller vs.. bebeğim için su konusunda zorlucam kendimi... okula gitmedim bugün rapor aldım dinleniyorum...
bu arada kızlar ilk kez muayeneye gitceksiniz idrarınızı yapmayın sıkışıkken gidin ben ultrason olayını unuttum midem bulana bulana su içtim yürüdüm yarım saat..
rabbim şu mübarek günde tüm hamişlere sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin bebişlerimizi korusun... Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın, dileyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşAllah...

herkeze merhaba tekrar ben geldım kızımı uyuttum hava cok guzel adanada... kızımı parka mı ındırsem dıyorumm
aranızda adanada yasayan var mı bu arada

canım benim vajinadan 6+1 günlüken baktı ve esimde girdi içeri kalp atıslarına baktı . cünkü göbekten ancak 7haftanın sonunda duyuluyormus

hadiyaa tüühhhhhhh o kadarda huylanıyorumkiii oradan bakınca bişi yok belki ama ben çok huylanıyorum yedinci haftam oluyo 3 gün sonra inşallah karından duyulurda oradan bakmazz

belki karnından bakar 7 haftlaık olmussun sen ben 6 haftalıkdım belkide ondan ordan baktı

siz nekadar sanslısınız benim yanımda kimse oturmuyor oturdugum sehirde bırak aileleri birtane bile akrabamız yok kendimi basımın caresine bakıyorum

ayyy valla benımde kımse yok ıyıkı yok ınan 2. bebısıme hamıleyım ıns 6 aylık bı kızım var dusu yanı... 1 ay once kızım hastaydı kayınvalıdem geldı ayyy nerdeyse bosanma noktasına geldım o yuzden bazen yanlız olmak guzeldır... en azından karısanın yok:):)

ortadogu hastanesine gidiyorum canım barıs beye

hahhh cok guzel sana sorularım olcak... bende burdakı ortadoguya gıtmeyı dusunuyorum burdada fılız hanım var cok metedıyolar... pekı sıstemı nasıl hastanenın... doktorun yanına gırınce neler oluyo anlatırmısın bıde ucret ne kadar oduyosun... sonucta 2sındede sıstem aynıdır):)

oğlumu yıkadım uyuttum.çamaşırlarını yıkadım.sebzeli tavuk çorbası yaptım pişiyor şimdi.oğlum kalkınca yediricem.ama ben ne yesem bilemedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…