siz nekadar sanslısınız benim yanımda kimse oturmuyor oturdugum sehirde bırak aileleri birtane bile akrabamız yok kendimi basımın caresine bakıyorum
çok geçmiş olsunselam canlar.geçmişi okuyamadım.herkes iyidir umarım.ben çok hastayım.faranjit oldum.burnumda akıyor.sesim çıkmıyor desem yeridir.oğlumada hamiş kaldığım ilk ay böle hasta olmuştum.bünye alışkanlık yaptı heraldeneyse eee ne var ne yok bakalım.biri kısa özet geçebilir mi bana ?????
ben de sıcaktan ve karnımın gerilmesinden evin içinde göbeğimi açarak dolaşıyordum.benle dalga geçiyolardı.çocuk doğunca öyle gezcek diyeben seni yazın o kavurucu sıcaklarda koca göbeğinle görücem.bu günleri nasıl arayacaksın.ben geçen sene yerlerde çıplak yatıyordum da hiç uyumuyoırdum.zombi gibiydim.
bi tane geziyodu mutfakta deniyim bari çürümediysebulantısı olan arkadaşlar ayva yemelerini tavsiye ediyorum. bana iyi geliyor...
benimde ilkinin satı 16 ocaktı.6 haftalıkken gözükmüştü herşey.o vakte kadar benimde çok belim ağrıyodu.beli ağrıyanın oğlu kasık ağrısı çekenin kızı olurmuş.belim oğlum oldu 22 ekim demişlerdi 28 ekimde doğurmuştum bakalım senin gidişat nasıl olacak.herşey hayırlısıyla güzel olur inşallahReglime 1 hafta kala 58 çıktı, 2 gün kala 230 çıktı.Bir daha da yaptırmadım ve doktora da gitmedim. Reglim şuan 3 gün gecikti.6 haftalık falan olmasını bekliim diyorum. Sadece çok belim ağrıyordu, bugün azıcık rahatladım...Yine de gitsem mi acaba doktora bilemiyorumm
siz nekadar sanslısınız benim yanımda kimse oturmuyor oturdugum sehirde bırak aileleri birtane bile akrabamız yok kendimi basımın caresine bakıyorum
herkeze merhaba tekrar ben geldım kızımı uyuttum hava cok guzel adanada... kızımı parka mı ındırsem dıyorumm
aranızda adanada yasayan var mı bu arada
canım benim vajinadan 6+1 günlüken baktı ve esimde girdi içeri kalp atıslarına baktı . cünkü göbekten ancak 7haftanın sonunda duyuluyormus
noldu hayatımmmadana deme ama yaaaa ühühühühühüühhüüüüüüüüüü:2:
adana değil ama yakınıdda oturan var mersinde burdada hava güsel :)
noldu hayatımmm
bende adanalıyım ama 3 aydır istanbuldayım evlilik nbedeniyle
herkez yiyecek içicek bişeye aşerer bende adana ya aşeriyorum
15 gün oldu adanadan geleli ama çoooooookkkkkkkkkkkk özledim
:2:
noldu hayatımmm
bende adanalıyım ama 3 aydır istanbuldayım evlilik nbedeniyle
herkez yiyecek içicek bişeye aşerer bende adana ya aşeriyorum
15 gün oldu adanadan geleli ama çoooooookkkkkkkkkkkk özledim
:2:
ayyy canımm ya... bende kendı memleketıme aserıyorum bu aralar 2 yıl once gıttım en son.. cok ıyı anlıyorum senı... sık sık gelıyomusun adanaya???
ortadogu hastanesine gidiyorum canım barıs beye
seyma sen nerelisin