- 25 Aralık 2010
- 1.110
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Listemiz birinci sayfada hergün güncellemelerimizide yapıyorum kızlar ordan takip edebilirsinizzz
Ben kavanozla ekmeğe sürüp sürüp yiyorum asla çikolata olmadan duramam Evde kendim yapıcam demekki sarellemi sonrada rahatça yerim tarif isterseniz veririm kızlar
selam canlar.geçmişi okuyamadım.herkes iyidir umarım.ben çok hastayım.faranjit oldum.burnumda akıyor.sesim çıkmıyor desem yeridir.oğlumada hamiş kaldığım ilk ay böle hasta olmuştum.bünye alışkanlık yaptı heralde neyse eee ne var ne yok bakalım.biri kısa özet geçebilir mi bana ?????
Baharın müjdecisi olarak bilinen ilk cemrenin yarın havaya düşeceği bildirildi.
çok şükür yaz geliyor. Yorgandan bıktım valla bir aydır yaa. Kışlık yrgan ne kaldırabiliyorum, ne adamakıllı yatağı düzeltebiliyorum eşimle haftasonları baya düzgünce yerleştiriyoruz onun dışında yalan yanlış iyi olmuyor ama napayım.5 kilo yorgan kaldırmam hayatta geceleri üstümüzden düşünce eşimi uyandırıp üstümüze çektiriyorum
Geçmiş olsun canım. Yani boğazlarınmı iltihaplandı? geçen sefer nasıl geçmişti? ne yapıcaksın geçmesi için?
kıslar hepinize günaydın canım sanada gecmiş olsun faranjit olmussun dikkat et kendine aman
ben seni yazın o kavurucu sıcaklarda koca göbeğinle görücem.bu günleri nasıl arayacaksın.ben geçen sene yerlerde çıplak yatıyordum da hiç uyumuyoırdum.zombi gibiydim.
ben seni yazın o kavurucu sıcaklarda koca göbeğinle görücem.bu günleri nasıl arayacaksın.ben geçen sene yerlerde çıplak yatıyordum da hiç uyumuyoırdum.zombi gibiydim.
çok şükür yaz geliyor. Yorgandan bıktım valla bir aydır yaa. Kışlık yrgan ne kaldırabiliyorum, ne adamakıllı yatağı düzeltebiliyorum eşimle haftasonları baya düzgünce yerleştiriyoruz onun dışında yalan yanlış iyi olmuyor ama napayım.5 kilo yorgan kaldırmam hayatta geceleri üstümüzden düşünce eşimi uyandırıp üstümüze çektiriyorum
tşk ederim canlarım.bol bol limonlu ıhlamur içiyorum.bir de 2-3 defa pastil alıyorum.çok feci birşey ya.yanıyor acıyor öksüremiyorum.geçen sene 15 günde geçmişti.
selam canlar.geçmişi okuyamadım.herkes iyidir umarım.ben çok hastayım.faranjit oldum.burnumda akıyor.sesim çıkmıyor desem yeridir.oğlumada hamiş kaldığım ilk ay böle hasta olmuştum.bünye alışkanlık yaptı heralde neyse eee ne var ne yok bakalım.biri kısa özet geçebilir mi bana ?????
valla bende hamilelik bahanesiyle ne zamandır eve el sürmüyorum. bulantılarım var diye kaynanamda yiyip içiyorum zaten evi otel gibi kullanmaya başladım iyice bu pazar kocamı tutayım da bari temizlik yaptırayım
ne güzel bende isterdim evi otel gibi kullanmayı kaynanama yemeğe gitmeyi ama bizimki gitmiyo haftada bir yeter diyo halbuki çok da yakınız
valla biz aynı apartmanda oturuyoruz. benim bulantı durumlarım olunca orda yemeğe başladık. benim canım zaten doğru dürüst bişi istemiyor. biraz ondan biraz bundan tırtıklıyorum yemeklerden bide kendim yaparsam hiç yiyemem herhalde... eşim de ailesi de sağolsun sorun çıkartmıyorlar... eee ilk torun ne de olsa çeksinler biraz nazımızı