• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Aralik Annelerinin Dogum Listesi

maşallah topiğin hızlı bebekleri ve annelerine kimseye kaptırmam 3,sıra benim eğer tabi doğuran olmazsa bizde durumlar biraz daha karıştı oğlum inatla gelmeye çalışıyor şimdilik tutuyorum ama ne zaman gelir bilmiyorum sancılarım var ilaçla durdurulmaya çalışılan sürekli yatıyorum sadece yemek ve wc için kalkıyorum sonra yatmaya devam 38.haftada sezeryan olacaktım hesaplarıma göre ama doktorum biz bir 36 yı görelimde dedi ben ne anlarım sancıdan adet sancısının fazlası dediler ben adet sancısı bilmemki nst de olmasa hiç yani şimdilik 10 dk bir gelen ama sürekli olmayan sancılarımz var oğlum 2400 gr olmuş durumu gayet iyi bizden bu kadar çantalarımız herşeyimiz hazır kapının kenarında bekliyor eşimde tetikte çok heyecanlı bir bekleyiş rabbim hepinizin yardımcısı olsun tek sancıda kurtarsın inşallah arada girebildikçe haber veririm sizlere dua edin

hayırlısı olsun cnm heyecanla 3.bebişimizi beklıyoruz bizde:)) şaka bi yana inş 36. haftasını doldurur daha erken..

aceleci kuzular gelmeye başlamış :nazar:
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin annelerine , bol sütleri olsun , bebişlerin gazları olmasın , çabuk çabuk büyüyüp ele avuca gelsin böcükler :69:

4. bebişimizde sumaktan geldi:)) masal bebeğimiz bugun 7bucuk civarı normal dogumla 3000gr agırlıgında 49 cm olarak dogmuşş annis listeye eklersin cnm:))
tam 37+0 da dogum yapmış oldu:)

4. bebişimizde sumaktan geldi:)) masal bebeğimiz bugun 7bucuk civarı normal dogumla 3000gr agırlıgında 49 cm olarak dogmuşş annis listeye eklersin cnm:))
tam 37+0 da dogum yapmış oldu:)

Ekledim canim :34: ay cok guzel yaa bir aciyorum topici dogum haberleri superr darisi basimiza :16:

4 kişiden 3 ü normall:))) valla bravoo... Rabbim analı babalı büyütsün inşallahh bütün yavrularımızı...:16:

Benim dogum araligin 15 ile 20 si arasi.Insallah zamaninda dogar.Bu arada ben dogum yapinca 5 gece hastanede kalicam.Yani o gunler icerisinde dogum yapan olursa benim donusumu beklicekler mecbur listeye eklemem icin.Umarim o 5 gun icinde cok dogum yapan olmaz :D Bence bu gidisle araligin sonlarina kimse kalmicak herkes doguruyo catir catir valla :1:

ayyy iyice heycan yaptım ben yaaa.. aralık anneleri kasım annesi olacak nerdeyse :)

ALLAHIM, sağlık sıhhat versin kuzulara.. doğum yapan anneleri yeniden kutluyorum..

5. bebisimizde biraz kucuk ama saglikla dunyaya gelmis ve listede yerini almis bulunmaktadir.Sira 6. bebisimizde bakalim kim olucak :16:

ayy ayy ayyy 5.bebişimizde gelmiş.. ALLAHIM, sağlık sıhhat versin kuzucuğa.. hoşgeldin özgül bebek..

[TABLE="class: grid, width: 800"]
[TR]
[TD]Sıra
[/TD]
[TD]Anne Adı
[/TD]
[TD]Bebek Adı
[/TD]
[TD]Cinsiyeti
[/TD]
[TD]Doğum Haftası
[/TD]
[TD]Doğum Tarihi
[/TD]
[TD]Doğum Şekli
[/TD]
[TD]Kilo
[/TD]
[TD]Boy
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]1
[/TD]
[TD]Luveyla
[/TD]
[TD]Arif Ahmet
[/TD]
[TD]Erkek
[/TD]
[TD]34+0
[/TD]
[TD]25/10/2011
[/TD]
[TD]Normal
[/TD]
[TD]2,130
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]2
[/TD]
[TD]Essu
[/TD]
[TD]Ömer Sencer
[/TD]
[TD]Erkek
[/TD]
[TD]34+1
[/TD]
[TD]26/10/2011
[/TD]
[TD]Sezeryan
[/TD]
[TD]1,565
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]3
[/TD]
[TD]Sare2009
[/TD]
[TD]Afra Nur
[/TD]
[TD]Kiz
[/TD]
[TD]35+3
[/TD]
[TD]05/11/2011
[/TD]
[TD]Normal
[/TD]
[TD]2,486
[/TD]
[TD]44 cm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]4
[/TD]
[TD]Yasmin_84
[/TD]
[TD]Özgül
[/TD]
[TD]Kiz
[/TD]
[TD]34+5
[/TD]
[TD]10/11/2011
[/TD]
[TD]Sezeryan
[/TD]
[TD]1,500
[/TD]
[TD]....[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]5
[/TD]
[TD]Sumak
[/TD]
[TD]Masal
[/TD]
[TD]Kiz
[/TD]
[TD]37+0
[/TD]
[TD]11/11/2011
[/TD]
[TD]Normal
[/TD]
[TD]3,000
[/TD]
[TD]49 cm[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bakalım liste nasıl çıkacak

cnm yasmin_84 ün bebeği sezeryanla dogmuş önceki dogumu sezeryan oldugu için mecburı sezeryan yapmışlar bunuda

tamam canim duzelttim :54:

turkmengelini canim tansiyon sorunu varmiydi bilmiyorum ama suyu 32 haftadan beri azalmis nasil cogaltabilirim yoksa erken dogurucam diyordu.Oylede oldu malesef.Umarim bebisi cabucak toparlanir..

tamam canim duzelttim :54:

turkmengelini canim tansiyon sorunu varmiydi bilmiyorum ama suyu 32 haftadan beri azalmis nasil cogaltabilirim yoksa erken dogurucam diyordu.Oylede oldu malesef.Umarim bebisi cabucak toparlanir..

anladım canım. cevap verdiğin için çok sağol.

Eveeettt 6. bebisde saglikla dunyaya geldi.Hadi bakalim 7. bebek kiminki olucak ay cok heyecanlii :1:

Back