Doğumunuzu kaçıncı haftada yaptınız ve bebeğiniz kaç kilo doğdu hanımlar

merhabalar 40+5 ama bebeğim hala gelmedi suyum ve nişan gelmesi yok herhangi bir sancım da yok sadece kasık ağrısı var nts de ufacık bir sancı çıktı ama gelmeye niyeti yok gibi benim durumumda olup sezeryan olan varmı yada normal dogum yapan
40+5te doğumla ilgili hiç bir emarem yoktu. Hava güzel diye gezmeye gittik, yürüdük, gezdik. Akşam o yorgunlukla başladı sancılar saat 8 gibi. Saatte 1 olarak. Yattım, uyudum. Sabah 4te artık uyutmaz oldu. Kalktım küveti doldurdum. Yalan olmasın ama galiba sancılar 15dkda bire düşünce hastaneye gelin demişlerdi burada. O sıklık başlayınca çıktık evden hastaneye geçtik. 40+6da normal doğum yaptım. Suyumu doğumda dr patlattı. Nişan hiç gelmedi. 3450 doğdu. Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

40+5te doğumla ilgili hiç bir emarem yoktu. Hava güzel diye gezmeye gittik, yürüdük, gezdik. Akşam o yorgunlukla başladı sancılar saat 8 gibi. Saatte 1 olarak. Yattım, uyudum. Sabah 4te artık uyutmaz oldu. Kalktım küveti doldurdum. Yalan olmasın ama galiba sancılar 15dkda bire düşünce hastaneye gelin demişlerdi burada. O sıklık başlayınca çıktık evden hastaneye geçtik. 40+6da normal doğum yaptım. Suyumu doğumda dr patlattı. Nişan hiç gelmedi. 3450 doğdu. Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Dün çatı muayenesi oldum ama ne sandım var nede suyum geldi çatı muayenesi olunca sadece kan geldi ve bütün gün lekelenmem devam etti bugün de kendiliğinden doğum yapmazsam yarın suni şancı vercek sabah yatisimi yapcak allahım bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallah

X