öylee küçücük doguyolar sonra bi anda tombiş oluyolar
canım ilk gebeliğin degilse kesin hissedersin ama ben 18den önce hissetmiştim kabarcık patlaması gibi sonrada böcek gezinir gibi yada kelebek çırpınır gibi sonra gelsin tekmeler beni pata küte dövüyodu kızım
var canım onu kucagına almak o mis gibi kokusunu koklamak melek gibi uyumasını izlemekk
KIZLAR aklıma takılan bikaç bişey var yaaa... hastane çantamı hazırlıyorumm kendımıze koyacağımız terlik nasıl olmalı sızce.. güzel bişey olsun istiyorum ama hiç bulamadımm.. klasik beyaz kapalı hemşire terliğimi olcakkhiç beğenmiyorum onlarıı... fikri olan varmıı birde tecrübeli anneler sorum size bebek çantası hazırlarken hastane çıkışlarının tüm parçalarını koyacakmıyızz mesela bizim 2 tane 20 li hastane çıkışımız var ikisindeki tulum, pijama,zıbın hepsini koyacakmıyım... hepsi lazım olurmu?? hemşireler kafalarına göremi giydiriyorlar bide hangisi gelirse ellerine
Arabayi nereden ve ne kadara aldiniz?[/QUOTE
Arabayı ACİTYde chicco mağazasından aldık. Fiyatı tamaklımda değil ama 250-280 arası bişeydi.
Teşekkürler hatbayBir de ne yapacağımı hiç bilemediğim başka bi konu da bu araba konusu...Kesinlikle bilemiyorum,araştırıyorum ama en sonunda kafam allak bullak oluyor.Herkes bişey söylüyo araba konusunda.Çok uçuk fiyatlı bişey alamam ama hafif ve çift yönlü olması ve kolay katlanır olması gerektiğini öğrendim deee herkes her marka için bişey söylüyo...:44:
Bu işler nasip, kısmet meselesi, canım. Önemli olan hayırlı ve kendini hazır hissettiğin yaşta olması.Ne güzel genç yaşta anne olmuşsun.Çok isterdim daha erken anne olabilmeyi ama şartlardan 30 umu buldu işte...
İnşallah dediğin gibi kolay olur,umut verdi bu sözün
Ben de hurma yiyorum ama günde bir tane. Zararı olur mu acaba:44:evet canımilkyerleşimdeyim ben
saol canım seninki kız mı erkek mi? saglıkla gelsin inş
hurmayı 37-38 gibi ye canım erken doguma sebep olabilir rahim agzının açılmasını saglıyo çünkü
O siteye bir bakayım ben. Teşekkürler!bende 3 numarayı çok beğendim ama marka garanti koşullarını sağlıyor mu ona mutlaka bakmalısın 1 numara bu konuda bence en güveniliri chicco iyi bir marka fiyata gelince pratikev.com diye bi site vardı yanılmıyorsam orda daha uygundu 1 numara kraft o da iyi marka ama kumaş dediğin gibiyse hiç şansı yok ...
Chicco'nun 3 kat olduğunu bilmiyordum, senden öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler!ayrıca chicco nunki 3 kat diye okumuştum en alt kata indirince 2-3 yaşına kadar kullanılabiliyomuş bu özellik olmassa bebek ayaklanınca derinlik az olduğundan aşşa düşebiliyomuş
KIZLAR aklıma takılan bikaç bişey var yaaa... hastane çantamı hazırlıyorumm kendımıze koyacağımız terlik nasıl olmalı sızce.. güzel bişey olsun istiyorum ama hiç bulamadımm.. klasik beyaz kapalı hemşire terliğimi olcakkhiç beğenmiyorum onlarıı... fikri olan varmıı birde tecrübeli anneler sorum size bebek çantası hazırlarken hastane çıkışlarının tüm parçalarını koyacakmıyızz mesela bizim 2 tane 20 li hastane çıkışımız var ikisindeki tulum, pijama,zıbın hepsini koyacakmıyım... hepsi lazım olurmu?? hemşireler kafalarına göremi giydiriyorlar bide hangisi gelirse ellerine
herkeses selam
uzun zamandır foruma giremiyordum bu sayfayı da yeni gördüm
bende kısaca kendi alışverişimden bahsedeyim
bebek odası -siteler
yatak odası için beşik -botti bebe internt (mağazadan daha ucuzdu)
banyo malzemeleri-botti bebe internet
kıyafet için belirli bir yer yok beğendiğimi aldım
ama çıt çıt lı body ve tulumlar mothercare
bbek arabası -bebe konfort loola -joker
şimdi uyku seti ve halı perde arayışındayım
bebek şekeri ve kapı süsü için suluhana bakıcam
Bu işler nasip, kısmet meselesi, canım. Önemli olan hayırlı ve kendini hazır hissettiğin yaşta olması.
Ben de hurma yiyorum ama günde bir tane. Zararı olur mu acaba:44:
O siteye bir bakayım ben. Teşekkürler!
Chicco'nun 3 kat olduğunu bilmiyordum, senden öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler!
Hastane çıkışının bütün parçalarını koymana gerek yok, özellikle normal doğum yapacaksan. Çünkü hastanede uzun süre kalmıyorsun. Bence zıbın, bere, ayaklı pijama ve üstü ve de battaniye koyman yeterli. Zaten sen de benimgibi yazın doğum yapacaksın herhalde. Çok sıcak olacak. Bir de, bazıı hastaneler bu tür bebk eşyalarını temin edebiliyorlarmış diye duymuştum. Özel hastaneler olabilir.
Bilgiler için teşekkürler! Ben uyku setini Funna Baby düşünüyorum. Park yatak düşündüğüm için park yatak için özel üretim yapan bu firmadan alacagım galiba. Özelcan'da bulabilirsiniz bu markayı.
Botti bebe magazasının adresini bilen var mı? Nasıl gidilir?
funnabby güzel evet ama bence biraz pahalı
ama başka bişey beğenemezsem alıcam mecbur
botti acity de var birde google a yazınca internet sitesi çıkıyor orada var mağaza adresleri
çok yakınmışız tatlıımbelkıde gimsada karşılaşmışızdır bebek reyonundaa:26:
Ayy benim meleğimde mi öyle tombiş olucak doğduktan sonra
Çok güzel tarif etmişsin kabarcık patlaması ve böcek gezinmesi diye
Haklısın galiba,ben henüz tatmadım ama çoook sabırsızlanıyorum ona dokunmak,onu koklamak içinAh bi gelsin küçücük ellerini,ayaklarını defalarca öpücem
Teşekkürler hatbayBir de ne yapacağımı hiç bilemediğim başka bi konu da bu araba konusu...Kesinlikle bilemiyorum,araştırıyorum ama en sonunda kafam allak bullak oluyor.Herkes bişey söylüyo araba konusunda.Çok uçuk fiyatlı bişey alamam ama hafif ve çift yönlü olması ve kolay katlanır olması gerektiğini öğrendim deee herkes her marka için bişey söylüyo...:44:
off kızlar bu doktor kararsızlıgı benı mahvettı yaa cok bunaldım sımdı bılgı hatanesıne vede 29 mayısa gıdıyorum fakat 29 mayısda tahlıl ve tetkıkler ozele gırıyor sskyı kapsamıyor oda cok pahalıya gelecek doguma kadar bısuru tahlıl var daha bılgıde hem cok uzak hemde doktor hıc konusmuyor hemen savıyor basından hıc agzını bıle acmıyor of ya
Evet, biraz pahali ama kaliteli oldugu soyleniyor. Dun botti bebe'yi aradim internette, ama sitesi acilmiyordu. Daha sonra baska bir forumda buldum. Cukurambar'da Ambrosia Carsisi'nin icindeymis. Ama dun vaktim olmadi gidemedim. Acity'in icinde de oldugunu bilmiyordum.funnabby güzel evet ama bence biraz pahalı
ama başka bişey beğenemezsem alıcam mecbur
botti acity de var birde google a yazınca internet sitesi çıkıyor orada var mağaza adresleri
oyun alanı için olmayanlar büyük mü geliyo? yastık falan önemli değil çarşafı da kıvırıveririm olur. dediğin gibi pahalı. kristal die bi marka var nette nevresimleri 35 falan bi bakıcam kumaşına onlardan alıcam bende
kızlar merhabaaa bugün kızılaya gittim pijama ve gecelik bakmaya gittim ve dolaşırken yeni açılan bir mağaza gördüm güvenpark otobüs duraklarının karşısında hemen miniço isimli bebek mağazası 2 katlı,fiyatlar çok uygun ve çeşit çok.oraya bi bakın derim
Bu işler nasip, kısmet meselesi, canım. Önemli olan hayırlı ve kendini hazır hissettiğin yaşta olması.
Ben de hurma yiyorum ama günde bir tane. Zararı olur mu acaba:44:
O siteye bir bakayım ben. Teşekkürler!
Chicco'nun 3 kat olduğunu bilmiyordum, senden öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler!
Hastane çıkışının bütün parçalarını koymana gerek yok, özellikle normal doğum yapacaksan. Çünkü hastanede uzun süre kalmıyorsun. Bence zıbın, bere, ayaklı pijama ve üstü ve de battaniye koyman yeterli. Zaten sen de benimgibi yazın doğum yapacaksın herhalde. Çok sıcak olacak. Bir de, bazıı hastaneler bu tür bebk eşyalarını temin edebiliyorlarmış diye duymuştum. Özel hastaneler olabilir.
valla ankamall daichman dan ben geçen sene çok güzel bi terlik aldım evde giyiyorum hala Eki Görüntüle 177319 çok da rahat hemşire terliğinden iyidir
Ayy benim meleğimde mi öyle tombiş olucak doğduktan sonra
Çok güzel tarif etmişsin kabarcık patlaması ve böcek gezinmesi diye
Haklısın galiba,ben henüz tatmadım ama çoook sabırsızlanıyorum ona dokunmak,onu koklamak içinAh bi gelsin küçücük ellerini,ayaklarını defalarca öpücem
Ben hastane terliğimi lcw den almıştım,penye ve üzerinde küçük bi fiyonk var.Alalı 2-3 ay oldu ama orada güzel terlikler oluyor her zaman.fiyatıda 7 liraydı.
Hastane çıkışı benimde kafamı çok meşgul ediyor,bi türlü bilemedim içinde neler olmalı?Mesela benim hastane çıkışımda bere,eldiven,ince bi zıbın,ayaklı alt,çıtçıtlı tulum,mama önlüğü var,bundan 2 takım olsa yeter mi?Eksik bi parçası var mı?1 tane penye battaniye yeter mi? :44:
dün baktım ama yoktu güzel bişey lcw de bulursam şöle güzel bişey cok iyi olurr.. ceyodada güzel terlıkler var ama yanlış hatırlamıyorsam 80tl idi.. yıkanabiliyoırmuşş..o kadar paraya 10 çift alırım yıkamam atarım dedım bende7 lira nerde 80 lira nerde her mağazasına bakmam lazım 2 ay önce varsa şimdide vardır belkı canım sağol.. hastane çıkışınada belkı 1 tane daha battaniye ekliyebilirsinn.. ama kıyafet olarak yeter bence..
ay gerçekten güzelmişyıldızlı filan böyle bişey bulmam lazımm
bu terlikleri de defalarca yıkadım ben makinede değil ama elde çoook yıkandı balkon yıkarken falan hep ayağımdaydı 20tl fiyatı vardı daichmann da björndal die bi marka inanmassın ama içi de :%100 deriymiş yeni farkettim :))))
kızlarrrr merhaba nasılsınız ,konuyla alakasız bılıyorum ama lutfen yardım edın bana,ben 13 haftalık hamıleyım ama hala doktora karar veremedım ankara guven hastanesıne gıden varmı oraya gıtmeyı dusunuyorum yardıma cok ıhtıyacım var , bıde akayı ve cagı onerıyorlar ama onerılerınızı kesınlıkle beklıyorum (bu arada ben yazdıgım forumu bıdaha bulamadıgım ıcın cevapları bı turlu kontrol edemıorm kızlar ne yapacagımDD)
Miniço isimli bebek mağazasına dun gittim ben. Begendim. Ucuzluk arayanlar icin ideal. Bir de, Necatibey Caddesi uzerindeki Wenice'e . Bence cok uygun oradaki fiyatlar.kızlar merhabaaa bugün kızılaya gittim pijama ve gecelik bakmaya gittim ve dolaşırken yeni açılan bir mağaza gördüm güvenpark otobüs duraklarının karşısında hemen miniço isimli bebek mağazası 2 katlı,fiyatlar çok uygun ve çeşit çok.oraya bi bakın derim
Ben 10 veya 20'li hastane cikisi almayacagim. Bence gereksiz parcalari var/ Ozellikle de yaz bebekleri icin. Dun 4'lu bir takim aldim. Cok sirin. :)evet canım temmuz ortalarında nasipse doğumum, beğendiğim parçalrını koysam yeter o zaman hastane çıkışlarının, aslında hastane cıkışı olarak bile almasakta olurmuş, beğendiğimiz şeyleri parça parça olarak alsak daha iyiymiş.. hepsi aynı renk olmazdı değişik olurduu
15. sayfada sana onerimi yazmistim. Istersen benim gittigim yeri de bir dusun.kızlarrrr merhaba nasılsınız ,konuyla alakasız bılıyorum ama lutfen yardım edın bana,ben 13 haftalık hamıleyım ama hala doktora karar veremedım ankara guven hastanesıne gıden varmı oraya gıtmeyı dusunuyorum yardıma cok ıhtıyacım var , bıde akayı ve cagı onerıyorlar ama onerılerınızı kesınlıkle beklıyorum (bu arada ben yazdıgım forumu bıdaha bulamadıgım ıcın cevapları bı turlu kontrol edemıorm kızlar ne yapacagımDD)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?