bir çok özel hastanenin yenidoğan ünitesi kısıtlı ve devlet hastaneri her zaman acil durumlarda kullanılıyor ama tabi baştan oralara gitmek da bana cazip gelmiyor kalabalık,uzak vs. bende inanılmaz seviyorum bülent beyi 1 düşük bide dış gebelik yaşadım ve sayesinde hasarsız atlattım manevi olarakda öle ameliyata gülerek girdim uyuyana kadar elimi tuttu,uyandığımda hep karşımdaydı ve hiç umutsuzluğa kapılmamamı sağladı bu dediklerimin ikiside 1 sene içinde oldu bu sene 3. hamileliğimi yaşıyorum. benim için eşsiz bi doktor..
canım batıkenttemisin sende neresinde?
canım aventin ürünleri çok pahalı ama tabiiki çok kaliteli bebedorun de kapaklı emzikleri var aslında bi çok markanında vardır da ben onu kullandıgımdan biliyorum
bide inş normal doğum yaparsın arakadaşın da dediği gibi sakın doğum hikayesi felan dinleme okuma ben ööle yaptım çok da kolay doğurdum geldim hiiç korkma hepsi bebegini kollarını alınca unutulup gidiyo,epidural hakkında herkes farklı düşünüyo çok gerek yoksa alma bence ama gerek olunca dr da tavsiye ediyo zaten epidural yapalım die bide 38den sonra bol bol yürü hergün 45 dak felan bide hurma ye günde 3 tane doğumun kolay olur
Kızlar limango kids de mom-to-be indirimde blüz ve elbise aldım bi bakın ikisi 78 lira kargo bedava 7 lirada hediye çeki kazandım
Ben de yasadim bu doktor kararsizligini. Bir de ustune kadin doktor takintim oldugu icin seceneklerim iyice kisitlandi. Ilkonce Fatih Universitesi'ne gittim. Memnun kalmadim. Sonra KK'daki tavsiyelerden dolayi, Lina Kadin Sagligi Merkezi'nde Sukran Cakmak'a gitmeye basladim. Ben memnunum doktorumdan; sana da tavsiye ederim.off kızlar bu doktor kararsızlıgı benı mahvettı yaa cok bunaldım sımdı bılgı hatanesıne vede 29 mayısa gıdıyorum fakat 29 mayısda tahlıl ve tetkıkler ozele gırıyor sskyı kapsamıyor oda cok pahalıya gelecek doguma kadar bısuru tahlıl var daha bılgıde hem cok uzak hemde doktor hıc konusmuyor hemen savıyor basından hıc agzını bıle acmıyor of ya
10 yil uzun-uzun bir sure oldu. Ilk dogumu 23 yasinda yapinca onumuzde cok da zamanimiz oldu[10 yılı duyunca şaşırdım :)Galiba 3-4 yaşında filan diye kurmuşum kafamda :)Ben de sezeryandan çok korkuyorum.İnşallah herşey yolunda gider ve normal doğum yaparım.Uyuşma hissi ve kesilme durumu korkunç geliyor bana.Epiduralli normal doğum için de diyorlar ki uyuştuğun için ıkınma hissi gelmiyormuş ve doğru ıkınamıyormuşsun,ne kadar doğru bilemiyorum tabii.Ama zaten uyuşturlmaktanda korktuğum için bana pek uygun değil :)Kızının adı ne?33.haftamdayım hala net bi karar verebilmiş değiliz.Defne mi İpek mi yoksa başka bir isim mi...Ama galiba Defne olacak.
canım ben uzun süre fatih hastanesine gittim ama ilgiden çok memnun kalmadım bide oraya giden tanıdıklarım soğuttular beni..şimdi 29 mayıs hastanesine gidiyorum yüksek ihtimal doğum orada olcak..linayı da biliyorum..benim bebiş aşılama hatta 3. aşılamada oldu.2. aşılamayı linada yaptırmıştım.şükran hanıma..
Burada doğum öyküleri diye bi bölüm var ya orayı çok fazla okudum,kendime engel olamadım :)Buna rağmen hala hayalim normal doğum.İnşallah benimki de senin ki gibi kolay olur :97: Dediğim gibi zaten uyuşturulmaktan çok korkuyorum,eğer normal doğum yapabilirsem epidural istemem gibi geliyor.Dişçiye gittiğimde ağzımın uyuşturulması bile beni rahatsız ettiğinden bi kere uyuşturulmadan dolgu yaptırmıştımAma çok tembelim,yürümeye bile üşeniyorum :)Ama işte çalış,akşam eve git yemek yap,insanın yüremeye hali kalmıyor tabii,belki dediğin gibi 37-38 den sonra raporlu olacağım için çıkıp yüreyebilirim Hurma yemeğe başladım,1 aydır filan yiyorum,doğumu kolaylaştırıyor ama erken doğum gibi bi riski yoktur di mi?Bu arada kızın çok tatlı,Allah nazarlardan saklasın :)
Ben de yasadim bu doktor kararsizligini. Bir de ustune kadin doktor takintim oldugu icin seceneklerim iyice kisitlandi. Ilkonce Fatih Universitesi'ne gittim. Memnun kalmadim. Sonra KK'daki tavsiyelerden dolayi, Lina Kadin Sagligi Merkezi'nde Sukran Cakmak'a gitmeye basladim. Ben memnunum doktorumdan; sana da tavsiye ederim.
10 yil uzun-uzun bir sure oldu. Ilk dogumu 23 yasinda yapinca onumuzde cok da zamanimiz oldu
Evet, epiduralin dogumu uzattigi soyleniyor ve de ikinmayi da zorlastirdigi. Ama bazi doktorlar ve hastaneler dogum oncesi epidural icin nefes alma ve ikinma egitimi veriyormus. Belki de bunlardan da yararlanmak lazim. Benim doktorum da normal dogumdan yana, pek epidural yanlisi degil. Ben de sanci aninda karar verecegim. Eger dayanamyacak kadar kotu olursa epidural alacagim. Ama aciklik hastaneye gittigimde yeterliyse, almayadabilirim.
Kizimin ismi Sena. Defne de ipek de guzel isimler.
Ikinci kez "Aaa! Ne tesaduf" diyecegim. Ben de ilk Fatih'e gittim. Memnun kalmadim. Simdi de Lina'ya gidiyorum.
Canim, sen uyusturulmadan dis tedavisi yaptirabiliyorsan, normal dogumu da kolay yaparsin, insallah!
canım kardelen mahallesinde oturuyorum:2: sendemi batıkenttesinn
Burada doğum öyküleri diye bi bölüm var ya orayı çok fazla okudum,kendime engel olamadım :)Buna rağmen hala hayalim normal doğum.İnşallah benimki de senin ki gibi kolay olur :97: Dediğim gibi zaten uyuşturulmaktan çok korkuyorum,eğer normal doğum yapabilirsem epidural istemem gibi geliyor.Dişçiye gittiğimde ağzımın uyuşturulması bile beni rahatsız ettiğinden bi kere uyuşturulmadan dolgu yaptırmıştımAma çok tembelim,yürümeye bile üşeniyorum :)Ama işte çalış,akşam eve git yemek yap,insanın yüremeye hali kalmıyor tabii,belki dediğin gibi 37-38 den sonra raporlu olacağım için çıkıp yüreyebilirim Hurma yemeğe başladım,1 aydır filan yiyorum,doğumu kolaylaştırıyor ama erken doğum gibi bi riski yoktur di mi?Bu arada kızın çok tatlı,Allah nazarlardan saklasın :)
evet canımilkyerleşimdeyim ben
saol canım seninki kız mı erkek mi? saglıkla gelsin inş
hurmayı 37-38 gibi ye canım erken doguma sebep olabilir rahim agzının açılmasını saglıyo çünkü
kızlar bebeğin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız? 18den önce hissedilmez deniyo ama ben sanki hissediyorum 16 dayım:26:
Ben de tam 16 da hissettim.Herkes gazdır o filan dedi ama zaman geçtikçe emin oldum ki o tatlı bebeğimin hareketleriymişHayatta daha güzel bi his var mı acaba...
Benim ki kız,küçücük bi kızamin
İyi ki söyledin hurmayı,biraz erken başlamışım benBırakayım en iyisi
kızlar bebeğin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız? 18den önce hissedilmez deniyo ama ben sanki hissediyorum 16 dayım:26:
Ben de tam 16 da hissettim.Herkes gazdır o filan dedi ama zaman geçtikçe emin oldum ki o tatlı bebeğimin hareketleriymişHayatta daha güzel bi his var mı acaba...
:) tamam canım modellerini bekliyorum. bende çok bişey almak istemiyorum ama her gün okuldayım mecburen bi kaç pantolon lazım üst her şekilde bulunuyo zaten yaz olacak T-shirtler ucuza halledilir. herkes kızılay diyo haftaya bi bakayım bende öpüyorum
Iste begendigim park yatak modelleri:
1. Chicco Chicco Lullaby LX Oyun Parkı 60701 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
2.Kraft 2010 Oyun Parkı (504) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
3.Graco Graco Contour Electra Deluxe Oyun Parkı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
4.Graco Graco Contour Electra Oyun Parkı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
5.Kraft Oyun Parkı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Kizlar! Siz ne dersiniz? Hangisi en guzeli? Ben en cok 3 numarayi begendim. 1 numarayi da gidip Ozelcan'da gordum. Hisir hisir olmayan kaliteli bir kumasi var. Daha once KK'da bazi park yatak kumaslarinin hisir hisir ses cikardigini ve bebegin rahatsiz oldugunu okumustum. Sanirim 5 numaranin kumasi oyle. Sanirim ondan vazgecmem gerekecek.
Park yatak kullanan anneler varsa, bu modelleri kullanan var mi?
evet canımilkyerleşimdeyim ben
saol canım seninki kız mı erkek mi? saglıkla gelsin inş
hurmayı 37-38 gibi ye canım erken doguma sebep olabilir rahim agzının açılmasını saglıyo çünkü
Iste begendigim park yatak modelleri:
1. Chicco Chicco Lullaby LX Oyun Parkı 60701 | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
2.Kraft 2010 Oyun Parkı (504) - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
3.Graco Graco Contour Electra Deluxe Oyun Parkı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
4.Graco Graco Contour Electra Oyun Parkı | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
5.Kraft Oyun Parkı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Kizlar! Siz ne dersiniz? Hangisi en guzeli? Ben en cok 3 numarayi begendim. 1 numarayi da gidip Ozelcan'da gordum. Hisir hisir olmayan kaliteli bir kumasi var. Daha once KK'da bazi park yatak kumaslarinin hisir hisir ses cikardigini ve bebegin rahatsiz oldugunu okumustum. Sanirim 5 numaranin kumasi oyle. Sanirim ondan vazgecmem gerekecek.
Park yatak kullanan anneler varsa, bu modelleri kullanan var mi?
KIZLAR aklıma takılan bikaç bişey var yaaa... hastane çantamı hazırlıyorumm kendımıze koyacağımız terlik nasıl olmalı sızce.. güzel bişey olsun istiyorum ama hiç bulamadımm.. klasik beyaz kapalı hemşire terliğimi olcakkhiç beğenmiyorum onlarıı... fikri olan varmıı birde tecrübeli anneler sorum size bebek çantası hazırlarken hastane çıkışlarının tüm parçalarını koyacakmıyızz mesela bizim 2 tane 20 li hastane çıkışımız var ikisindeki tulum, pijama,zıbın hepsini koyacakmıyım... hepsi lazım olurmu?? hemşireler kafalarına göremi giydiriyorlar bide hangisi gelirse ellerine
Arabayi nereden ve ne kadara aldiniz?[/QUOTE
Arabayı ACİTYde chicco mağazasından aldık. Fiyatı tamaklımda değil ama 250-280 arası bişeydi.
aynen banada gazdır dediler :) 28 yıllık gazımı bilmiycemmi değil işte değil değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?