Adres için sağolasın, canım! Gerçi buraları pek bilmiyorum ama
bende bilmiyorum canım. Eşime söyledim o aldı :)) bizede başka arkadaş tavsiye etmişti. Çarşamba doktora gidicem bakalım doktor ne diyecek :) sen ne zaman gidiceksin bir daha? doktoruna karar verdin mi kesin?
Ben de Carsamba gunu gidecegim doktora. Biz seninle ayni gunlerde gidiyoruz galiba. Ayni gunde de dogururuz belkiHangi doktora gidecegime karar veremedim henuz. Bu hafta zaten doktorum burada. Onumuzdeki hafta icin karar vermem lazim zaten. Tabii benim bebis beklerse. Gerci rahati pek yerinde gorunuyor. Cok hareketli masallah. Dogum kanalina girse bu kadar hareket edemez herhalde.
Benim oğlanda çok hareketli demekki benimkide kanala felan giremedi. Sayesinde bu gecemde zombi gibi geçti. Gerçektenher doktora gidişimiz aynı :) eğer önce senin oğlun gelirse ümitlenicem demekki benimkide hemen gelicek diyeceğim :)
kızlar ankarada doktorunuz ve hastane ne önerirsiniz???
ikinci bebeğimi inşallah kasım ortalarında kucağıma alacağım...başlarda park yatak istiyordum ama vazgeçtim bir kaç yıl kızımın eski bebek yatağı ile idare edeceğiz yanlız ilk aylar yatağımın yanına portatif beşiklerden almayı düşünüyorum..en uygun fiyatlar nerde olur acaba?çünkü Ankara'da hiç bebek alışverişi yapmadım..kızım 2004'de Antalya'da doğmuştu
ikinci bebeğimi inşallah kasım ortalarında kucağıma alacağım...başlarda park yatak istiyordum ama vazgeçtim bir kaç yıl kızımın eski bebek yatağı ile idare edeceğiz yanlız ilk aylar yatağımın yanına portatif beşiklerden almayı düşünüyorum..en uygun fiyatlar nerde olur acaba?çünkü Ankara'da hiç bebek alışverişi yapmadım..kızım 2004'de Antalya'da doğmuştu
Park yataktan da pahalı, portatif beşikleR. Ulustan bakmıştım ben de, park yatak aldım sonra...
Canım, senin Şükran Hanım'la ilgili deneyim ve tecrübelerin pek iyi olmamış. Ben genel olarak memnunum. Sezar'ın hakkı da Sezar'a diyorum. Ben biraz vesveseli ve araştırmacı bir tipim. Beni mümkün olduğunca rahatlattı, sagolsun. Hakkını da yiyemem. Ve sonuna kadar da normal doğumu destekliyor diye biliyorum. Bir ara, sadece bebeğin baş büyüklüğünden dolayı, "sezaryan olabilir ama bebişin kafa gelişimi de durabilir, o zaman da normal dogum" dedi. Şimdi bebişin değerleri biraz daha normale dönünce, sonuna kadar normal doğum diyor. Bana bebişin baş büyüklüğünün ortaya çıkmasına kadar hep moral verdi, "Sen normal yaparsın. Epidurale bile gerek kalmaz" diyerek. Ama keşke bir de şu son yaşadıklarımı yaşamasaydım. Zaten memnun olmasam çoktan bırakırdım. İnşallah herşey yolunda gider ve en iyi şekilde doğum yaparım.
Bu arada, verdiğin hastane ve doktor bilgisi için de teşekkürler! İhtiyacım olursa arayacağım. Gerçi, 36. haftadan sonra hiçbir doktor yeni hasta kabule tmiyormuş, ama...Senin doktorun kimdi?
Hosgeldin aramiza!Merhabalar,
maşallah çoğunuzun doğumuna az kalmış..
bende ikinci bebeğime hamileyim ama daha çok yeni.. 2011 sonuna doğru ancak alışveriş yaparız.
topiğinizden şimdiden faydalanmaya başladım..
hepinize hayırlı doğumlar, içinde banada hayırlısıyla
Umarim dedigin gibi olur!sen memnun kaldıysan söyleyecek bişey yok tabi umarım her şey istediğin gibi olur az zamanın kaldı. benim doktorum bülent alp aydın. güzel haberlerini bekliyorum..
Hosgeldin aramiza!
Umarim dedigin gibi olur!
Ben de Bulent Bey'in methini cok duydum arkadaslarimdan. Ama normal dogum yapmak ve doktorum kadin olmasini istedigim icin mecburen secenekler arasindan elemistim kendisini. Sezaryan olsaydi, kesinlikle ona gidecektim. Evime cok yakin cunku calistigi hastane.
Ben de en dogru zamanda guzel haberleri vermeyi diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?