Eki Görüntüle 203397
kızlar bi arkadaşım bunu önerdi fiyatı 150 falanmış bana çok abartı geldi sizce nasıl
kızlar beşiğinizin içine nasıl bi yatak aldınız biz park yatak aldık ama yatağı konusunda birsürü fikir var kararsız kaldık
bende bakıyorum yataklara canım en mantıklı gelende normal bizim kullandıklarımızın küçüğü olanlar. pamuk falanda deniyo ama çok aklıma yatmıyo açıkçası visco yataklar da fazla sert sanki
park yatağının markası modeli ne fotosunu yükleyebilirmisin??
pembe prensesin şubelerini soran arkadaşım bi kaç sayfa önce yazmıştım ordan bakabilirsin. sincan,elvankent,eryaman,kızılayda var
kızlar park yataklarınıız çok güzel güle güle kullanın.
bi sorum olacak kızlar. benim bebeğim ekim başı geleceği için giysi konusu çok tatsız ne yazlık ne kışlık arada kaldım nasıl giydiricem? kısa,uzun ve askılı çıtçıtlılardan 2 şer 3 er aldım hastane çıkışı falan da var ayrıca uzun kollu 2li takımlar aldım kafamda bi oturmadı giyim konusu.
en son pusetin içine kadife çıtçıtlı ve fermuarlı battaniye aldım araba koltuğunun içine koyarım die 21 lira
alt açma pahalı oldu yaa bebetto uğur böcekliyi 40a aldım
bi de 10 hastane çıkışı aldım 39lira bebitof marka
teşekkürler cnm adres için
bu arada bebişin kıyafetleri konusunda ekim başı olacağı için çıt çıtlı uzun kollu penye tulumlar senin için daha ideal olur sanırım cnm benmde ilk bebişim olcak tecrübeli değilim ama düşüncem öyle (=
mesela bak bnm aldığım bi tulum çok tatlılar yaff (=
Eki Görüntüle 204160
evet tulumlar çok tatlı ama tcrübeli annelerden öğrendiğim ayaklı altlar ve ayaklı tulumlrın pek kullanışlı olmadığı
bebişlerin boyu çabuk uzadığı için ayaklı olanlr çbuk küçülüyormuş
ayaksız olanları daha uzun süre giydirmek mümkün
benim etrafımda o kadar çok yeni anne var ki biri dediki ayaklı tutumlarda ayakları bacakları büzüşüyor rahat değil alma...gittim ayaksız aldım...sonra biri dedi ki aaa senin ki yaz çocugu ayakları üşür çorap giydirmezsin ayaklı tutlum iiii....ben ondan da aldım... sonuç herşeyden bolca tonlarca oldu :)))
ben sadece fikrimi yazdım bu forumun amacı her kafadan çıkan sesleri okuyup kendimizce yorumlamamız zatenbende okudum ama her kafadan ses çıkıyo. ayaksız bulmak da çok zor ama her şey ayaklı benim takımlarımda tulumlarımda öle valla napalım keseriz ayaklarını artık :)))
bencede abartılı cnm ben cibindirik bile sevmiyorum bende hepsi buradadan aldm 135 e
Hepsiburada.com : Baby Max Sallanır Lüks Park (60x120 CM) | Anne / Bebek / Çocuk
turuncu olanı cnm
bende hepsi ayaksız olsun demedim zaten birkaç ayaklı birkaç ayaksız
ben sadece fikrimi yazdım bu forumun amacı her kafadan çıkan sesleri okuyup kendimizce yorumlamamız zaten
hepimiz fikrimizi yazıcaz işine geln uyglar işine gelmeyen uygulamaz
kimseyi birşeylre mecbur etmiyoruz snuçta işine gelmezse yapmazsın olur biter
herkes fikrini düşüncelerini paylaşımlarını kibarca kimseyi kırmadan ve özellikle eleştirmeden dile getiriyor ve su anda bu forumda bunu yapan herkes hamile... tavsiye vermek bana düşmez ama bak doğumuna az kalmış hamileliğinin son günlerinin tadını çıkar ve sakin olmaya çalış bebeğin için özellikle...bende hepsi ayaksız olsun demedim zaten birkaç ayaklı birkaç ayaksız
ben sadece fikrimi yazdım bu forumun amacı her kafadan çıkan sesleri okuyup kendimizce yorumlamamız zaten
hepimiz fikrimizi yazıcaz işine geln uyglar işine gelmeyen uygulamaz
kimseyi birşeylre mecbur etmiyoruz snuçta işine gelmezse yapmazsın olur biter
canım güzel günlerde kullanın, eline ulaştımı yatak?ikizler sığar mı sence?kalitesi nasıl?kaç yıl kullanılabilir gibi?
güle güle kullansın canım çok tatlı onlardan bende aldım ama içine ne giyecek atlet niyetine? sorun o
4 tane kolsuz çıtçıtlı badi aldım ben bi kaç kısa kollu da var onları giydirmeyi düşünüyorum
bide kaç tane tulum aldın sen bende alt üstlerde takımları var die 2 tane tulum aldım
amin cnm inş. hepimizin bebişleri inş.güzel sağlıklı günlerde giydirelim (=
benmde 4 tane tulum var cnm dediğin gibi kısa ve sıfır kollu zıbın aldm onları giydircem inş. içine
alt üstlerden bendede var cnm
ama ben öyle 0-3 aylık dönm hızlı geliştiği için çok fazla almadm herkesde öyle dedi abartmadm yanii :97::97:
22 bitti canım. denedim yapmayı ama beceremedim sanırım. sonrada uğraşmadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?