• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2011- Ankara Anneleri ve Adaylari Alisveris Paylasim Alani

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben şimdiden eğilemiyorum ilerde nasıl olacak bu ağda işi bilmiyorum. bacaklarımı alırken bile canım çıkıyo. artık bi ağdacı bulma zamanı geldi sanırım :(

ahh benimde en büyük sorunum bu.iki apartman aşağıda bi ağdacı gördüm.çekinip kafamı bile çeviremiyorum otarafa.gitmek gerek ama galiba.

Emzirme sutyenini Kizilay'da Miniço magazasindan 14TL'ye aldim ben. Cok kaliteli birsey mi bilmiyorum. Gerci camasir makinesinde yikadim hastane cantasi icin. Birsey olmadi. Dagi'de emzirme sutyeni 28, emzirme atleti de 32. Yalniz hic indirime girmiyor. :19: Bir de Marks & Spencer'da ikili emzirme sutyenleri var. 69 TL. Ben normalde butun sutyenlerimi M&S'den aldigim icin oradan da almak istiyorum. M&S'in sutyenleri cok iyidir; yika yika hicbir sey olmuyor. Ama henuz karar veremedim ne alacagima. 5 ay once dogum yapan bir arkadasim kesinlikle emzirme atletini tavsiye ediyor, kat kat giyinmek zorunda kalinmadigi icin. Ama yazin da emzirme atleti giyilmez tabii..

Pisik kremine gelince, ben kizimda Bubchen'inkini kullanmistim. Cok memnun kalmistim. Yalniz pisik olmadan, pisik kremini kullanmayi tavsiye etmiyor doktorlar. Bunu da dikkate alin.

Bana doktor tarafindan verilen hastane listesinde 1 paket yenidogan bebek bezi yaziyor. Ben hastane cantasina Prima'nin Premium Care 2-5 kg arasi olan yenidogan bezlerinden koyacagim. Onlari da Mothercare esantiyon olarak verdi. Her gidisimde bir suru esantiyon bez veriyorlar.:1:

Hastane bezine de gelince, ozel hastane temi ediyormus zaten. Koymayacagim cantaya. Ben ilk dogumumda pedlerle idare etmistim. Herkesin kanamsi farkli oluyormus.

sağol canım bilgilerin için.doktor kontrolünden sonra miniçodan gider alırım artık emzirme sütyenlerinden.hasta bezinide çok bilmiş kocam aldırmadı.ondan gizli gidip alayım bari.sen çocukmusun ne yapacaksın onu diyo:1:

pişik kremi genelde sebamed öneriliyor ama bi arkadaşım saf sızma zeytin yağını pamukla azıcık sürmek daha iyi demişti aklımda kalmış.

yenidoğan al bence onlar incecik ve yumuşacık bana 10 kadar geldi tester prima yenidoğan markette dağıtılıyomuş toplamış bizim kızlar benim için :D
bauhaus hiç aklıma gelmemişti benim cepa yolu gözüktü
şifonyer veya gardrop da almam lazım park yatak alıcam giysilerini koymaya dolap yok evde :(
ah bi ikeamız olaydı fena mı olurdu.

Ikea 12 Haziran'da Anatolium Alisveris Merkezi'nde aciliyor...

sütyenin markası chez elle die bişi fiyatı da 30 tl

Chezelle Lingerie | Elegan Emzirme Takımı işte bu

bu arada pijamanın çekeceğini zannetmiyorum belki o arkadaş çok sıcakta yıkamıştır.çünkü aynı marka bende aldım pijama haluk bayram penyesi baya kaliteli gibi

Sutyen hos gozukuyor.

Bence de Haluk Bayram iyi bir marka. Pijamasi ceken arkadasin aldigi marka belki de baskadir.

mrb bayanlar emzirme geceliği arıyorum ama uzun kollu penye terletmeyen olsun

kapalı birym o yüzden hastanede kullanmak için almak istiyrm

ankarada önereceğinz bir yer varmı

--vesselam--

--vesselam--
ben üstü dügmeli pijmalardan almiştımonlarda rahat oluyor emzirmek icin bende kapalıyım.osmanlı pazarına baka bilirsin.

ben üstü dügmeli pijmalardan almiştımonlarda rahat oluyor emzirmek icin bende kapalıyım.osmanlı pazarına baka bilirsin.

altı pantolonmu cnm ben ağustosda yapıcm inş. doğumu hepsi buradada buldm bi tane ama pempe istemiyorum rengini sadece o kalmış Hepsiburada.com : Chez Elle Lingerie / Göğüs Altı Bağcıklı Gecelik | Anne / Bebek / Çocuk

burdan bakarsan bunun gibi bişey arıyrm

birde normal yada sezeryan hangisine nasıl gecelik yada pijama daha rahat olur acaba :26:

ben şimdiden eğilemiyorum ilerde nasıl olacak bu ağda işi bilmiyorum. bacaklarımı alırken bile canım çıkıyo. artık bi ağdacı bulma zamanı geldi sanırım :(

Ben zaten hamile değilken bile kendim almayı beceremezdim :90: Hep ağdacıya gidiyorum.Hijyenik bi yer bulmanı tavsiye ederim,hamilelikte önemli bu.Neyse ki bu işimi de hallettim,artık meleğim gelsiiiin :69:

Emzirme sutyenini Kizilay'da Miniço magazasindan 14TL'ye aldim ben. Cok kaliteli birsey mi bilmiyorum. Gerci camasir makinesinde yikadim hastane cantasi icin. Birsey olmadi. Dagi'de emzirme sutyeni 28, emzirme atleti de 32. Yalniz hic indirime girmiyor. :19: Bir de Marks & Spencer'da ikili emzirme sutyenleri var. 69 TL. Ben normalde butun sutyenlerimi M&S'den aldigim icin oradan da almak istiyorum. M&S'in sutyenleri cok iyidir; yika yika hicbir sey olmuyor. Ama henuz karar veremedim ne alacagima. 5 ay once dogum yapan bir arkadasim kesinlikle emzirme atletini tavsiye ediyor, kat kat giyinmek zorunda kalinmadigi icin. Ama yazin da emzirme atleti giyilmez tabii..

Pisik kremine gelince, ben kizimda Bubchen'inkini kullanmistim. Cok memnun kalmistim. Yalniz pisik olmadan, pisik kremini kullanmayi tavsiye etmiyor doktorlar. Bunu da dikkate alin.

Bana doktor tarafindan verilen hastane listesinde 1 paket yenidogan bebek bezi yaziyor. Ben hastane cantasina Prima'nin Premium Care 2-5 kg arasi olan yenidogan bezlerinden koyacagim. Onlari da Mothercare esantiyon olarak verdi. Her gidisimde bir suru esantiyon bez veriyorlar.:1:

Hastane bezine de gelince, ozel hastane temi ediyormus zaten. Koymayacagim cantaya. Ben ilk dogumumda pedlerle idare etmistim. Herkesin kanamsi farkli oluyormus.

Ben de hastane çantasına bi paket uzun ped koydum ama pedler yetersiz kalıyor diyorlar.Medicana da hasta bezi veriyorlar mı bilmiyorum.Alsam mı acaba :44:

altı pantolonmu cnm ben ağustosda yapıcm inş. doğumu hepsi buradada buldm bi tane ama pempe istemiyorum rengini sadece o kalmış Hepsiburada.com : Chez Elle Lingerie / Göğüs Altı Bağcıklı Gecelik | Anne / Bebek / Çocuk

burdan bakarsan bunun gibi bişey arıyrm

birde normal yada sezeryan hangisine nasıl gecelik yada pijama daha rahat olur acaba :26:
valla ben eylülde dogum yaptım pijamam inceydi pantolonlu koydum bitanede gecelik ama pişman oldum sonra iki pijama takımı koymadım diye.

slm kızlar..eşimin ankaraya tayini çıktı temmuzda taşınacağız inş.kızımı orda doğuracağım.doktor ve hastane önerilerinize ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim.

rica ederim.
sırt çantam var onu uzun süre dışarıda kalacağım zaman kullanmayı düşünüyorum. ankamall quicksilver de cicili çantalar oluyo onlar da uygun baya büyükleri de vardı en son. zaten ben çantalarımı hep ordan alıyorum çok sağlamlar.
english home hiç girmedim orayada bakayım
önerilerin için teşekkürler..
Sana da onerin icin tesekkurler! Daha once Quiksilver canta kullanmadim. Bi bakmak lazim.
Evet alışverişi tamamladım :)Akıllı kızım annesini üzmedi,bugün temizlik işini hallettik :)Yarın sabahta şu ağda olayını halledersem tamamen hazır olucam :)Artık çok sabırsızlanıyorum ona kavuşmak için :))Senin kızında ne dakikmiş ya,biliyosundur bebeklerin sadece %5 i 40+0 da doğuyor :)
Iyi, hadi. Hersey tamamlanmis..
Eee... Benim kiz Basak burcu. Plana programa geldi dunyaya:1:
Bebekler iceride ne kadar kalirsa o kadar iyi, 40. haftaya kadar. O kadar gelisiyorlar yani.. Benim kiz 3600gr dogdu. Bakalim oglus ne olacak?
Sosyete pazarında bulmak şans işi,denk gelmesi lazım.Eşimle evlenmeden kısa bi süre önce gitmiştik oraya.Üzrine renk renk çiçekler dikilmiş çok şirin bi tül görüp,alalım,ilerde çocuğumuz olursa kullanırız demiştik,yanlış olmasın 10 lira filan gibi çok ucuz bişeydi,şimdi tül olarak onu kullanıcaz.Ama işte her zaman güzel şeylr olmuyor :(
Bu sosyete pazari sadece Umitkoy'de mi var?
Çok güzel bi bilgi bu :71: O kadar istememe rağmen şu seminerlerin hiçbirine katılamadım :( Buna da gidemieyeceğim :43:

Ben de yaziyorum. Umarim giden vardir; faydali oluyordur.

canım bir kuaföre git eğer zor oluyorsa senin için.sakın traş etme ya doğumdan sonra yapan arkadaşlarım mahvoldu kaşın kaşın .ben doğuma kadar epilatörle rahat şekilde alıyordum el alışkanlığım var gözümle göremesemde el temasıyla hallediyordum kocaman karnımla düşün ama şükür doğuma tertemiz gittim :17:

--vesselam--

slm kızlar..eşimin ankaraya tayini çıktı temmuzda taşınacağız inş.kızımı orda doğuracağım.doktor ve hastane önerilerinize ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim.

Hosgeldiniz kizlar!:71:
Topikte yenisiniz galiba. Daha once yazdiginizi hatirlamiyorum. Paylasimlarinizi bekliyoruz..

bayanlar hepsi buradadan emzirme atleti almıştım bunu giyince sütyen takmanıza gerek kalmıyormuş ewede geldi penyesi güzel tavsiye ederim daha yıkamadm ama..

Hepsiburada.com : Elija Lingerie Emzirme Atleti | Anne / Bebek / Çocuk
ben tavsiye etmem canım çünkü emzirdikten sonra gögüs pedi koymak için hiç uygun değil .zaten mutlaka sütyen takmak lazım gögüsler agrıyor ,süt dolunca akmasın diye pet yerleştiremiyorsun atletle .aldığım gibi duruyor hiç birfaydasını görmedim.ben emzirme sütyenlerinide pek rahat kullanamıyordum en güzeli askıdan çıt diye çıkan sütyenler .çünkü emzirme sütyenleri emzirmeye uygun değil sadece gögüs ucu çıkıyor gögsü kavrayamıyorsunuz tam bir işkence.
penye olup askıdan pıt diyen çıkanlar var süper direk gögüs çıkıyo dışarı ve elinizle kavrayıp güzel güzel emziriyorsunuz .deneyimli biri olarak tavsiyem budur.3-4 tane emzirme sütyenimde o atlatle kaldırılmış duruyor bir köşede :30:

bende ankara keçiörendeyim kızlar.
doktorum kızılay meşrutiyet caddesinde.
özellikle alışverişimi internetten yapıyorum ben
gezmek sıkıcı geliyor ve aradığımı ancak antares,ankamall,forum ankarada uzun süre gezmeyle seçebiliyorum.kızılayda tur atıp alma şansım pek olmadı henüz.
:50:

ben tavsiye etmem canım çünkü emzirdikten sonra gögüs pedi koymak için hiç uygun değil .zaten mutlaka sütyen takmak lazım gögüsler agrıyor ,süt dolunca akmasın diye pet yerleştiremiyorsun atletle .aldığım gibi duruyor hiç birfaydasını görmedim.ben emzirme sütyenlerinide pek rahat kullanamıyordum en güzeli askıdan çıt diye çıkan sütyenler .çünkü emzirme sütyenleri emzirmeye uygun değil sadece gögüs ucu çıkıyor gögsü kavrayamıyorsunuz tam bir işkence.
penye olup askıdan pıt diyen çıkanlar var süper direk gögüs çıkıyo dışarı ve elinizle kavrayıp güzel güzel emziriyorsunuz .deneyimli biri olarak tavsiyem budur.3-4 tane emzirme sütyenimde o atlatle kaldırılmış duruyor bir köşede :30:

hmm anladm cnm :97::97:

o halde bende geceleri giyerm :P :34::35::33:

öyle rahat kullanırım herhalde geceleri südyenle hayatta yatamam (=

o pıt diye açılanlardanda alıcam inş. (= :34:

cnm hangi semte geliceksn bilmiyrm ama ben sincan lokman hekime gidiyorum dr. setenay arzu yılmaz çokda memnunm :34:

Son düzenleme:
bende ankara keçiörendeyim kızlar.
doktorum kızılay meşrutiyet caddesinde.
özellikle alışverişimi internetten yapıyorum ben
gezmek sıkıcı geliyor ve aradığımı ancak antares,ankamall,forum ankarada uzun süre gezmeyle seçebiliyorum.kızılayda tur atıp alma şansım pek olmadı henüz.
:50:

bende genelde netten yapıyorum alışverişimi ama acity ankamall ykm gezmek için gittiğim yerlerdir indirimde bişeyler bulursam alırım burayada yazarm inş. (=

Son düzenleme:
bayanlar bebişin çamaşırlarını yıkamak için deterjan ve yumuşatıcı alcam indirime giren bir yer görürsenz veya gördysnz paylaşırsanz sevnrm :37:

--vesselam--

Back