ben şimdiden eğilemiyorum ilerde nasıl olacak bu ağda işi bilmiyorum. bacaklarımı alırken bile canım çıkıyo. artık bi ağdacı bulma zamanı geldi sanırım
ahh benimde en büyük sorunum bu.iki apartman aşağıda bi ağdacı gördüm.çekinip kafamı bile çeviremiyorum otarafa.gitmek gerek ama galiba.
Emzirme sutyenini Kizilay'da Miniço magazasindan 14TL'ye aldim ben. Cok kaliteli birsey mi bilmiyorum. Gerci camasir makinesinde yikadim hastane cantasi icin. Birsey olmadi. Dagi'de emzirme sutyeni 28, emzirme atleti de 32. Yalniz hic indirime girmiyor. Bir de Marks & Spencer'da ikili emzirme sutyenleri var. 69 TL. Ben normalde butun sutyenlerimi M&S'den aldigim icin oradan da almak istiyorum. M&S'in sutyenleri cok iyidir; yika yika hicbir sey olmuyor. Ama henuz karar veremedim ne alacagima. 5 ay once dogum yapan bir arkadasim kesinlikle emzirme atletini tavsiye ediyor, kat kat giyinmek zorunda kalinmadigi icin. Ama yazin da emzirme atleti giyilmez tabii..
Pisik kremine gelince, ben kizimda Bubchen'inkini kullanmistim. Cok memnun kalmistim. Yalniz pisik olmadan, pisik kremini kullanmayi tavsiye etmiyor doktorlar. Bunu da dikkate alin.
Bana doktor tarafindan verilen hastane listesinde 1 paket yenidogan bebek bezi yaziyor. Ben hastane cantasina Prima'nin Premium Care 2-5 kg arasi olan yenidogan bezlerinden koyacagim. Onlari da Mothercare esantiyon olarak verdi. Her gidisimde bir suru esantiyon bez veriyorlar.
Hastane bezine de gelince, ozel hastane temi ediyormus zaten. Koymayacagim cantaya. Ben ilk dogumumda pedlerle idare etmistim. Herkesin kanamsi farkli oluyormus.
sağol canım bilgilerin için.doktor kontrolünden sonra miniçodan gider alırım artık emzirme sütyenlerinden.hasta bezinide çok bilmiş kocam aldırmadı.ondan gizli gidip alayım bari.sen çocukmusun ne yapacaksın onu diyo