canım atatürk bulvarı üzerinde yeri çok kolay..çarşıbaşı mağazası falan var ya ondan sıhhiyeye doğru yürürken sol tarafta işte baka baka git görürsün.kızılay meydanıyla tüp geçit arasında kalıyo.pijama dünyası da alt katta
tamam canım teşekkürler aşağı yukarı tahmin ettiğim yer bulurum çıkınca. bu ara herkes alışverişte sanırım bakıyorum arada kimse yazmıyo eski muhabbetler azaldı :)
şu peluş battaniyelerden aldım bende 15 tl ye ama kullanma dediler iyi olmuyomuş. biz onlarla büyüdük neden iyi olmasın ki? en kötü ihtimalle yatağına sererim üzerine çarşafla sıcacık uyur
bu ara pembe prensese takılıyorum ben. 5 li set 14 tl penye yelekler 3-5 lira çıtçıtlılar da öle yakınlarda varsa bakın. pahalı mağazalardan giysi almak istemiyorum hemen küçülecek diye ama güzel 1-2 tulum alıcam kulaklı falan içimde kalmasın :)) bebetto banyo havlusunu da 10 tlye aldım küçücük bi dükkan var eve yakın nevresim falan satan şansıma ucuza geldi o da.
ve şunu anladım ki alışverişi sona bırakmak yerine böle dolaşırken ucuz gördüklerimi almak daha iyi.
tamam canım teşekkürler aşağı yukarı tahmin ettiğim yer bulurum çıkınca. bu ara herkes alışverişte sanırım bakıyorum arada kimse yazmıyo eski muhabbetler azaldı :)
şu peluş battaniyelerden aldım bende 15 tl ye ama kullanma dediler iyi olmuyomuş. biz onlarla büyüdük neden iyi olmasın ki? en kötü ihtimalle yatağına sererim üzerine çarşafla sıcacık uyur
bu ara pembe prensese takılıyorum ben. 5 li set 14 tl penye yelekler 3-5 lira çıtçıtlılar da öle yakınlarda varsa bakın. pahalı mağazalardan giysi almak istemiyorum hemen küçülecek diye ama güzel 1-2 tulum alıcam kulaklı falan içimde kalmasın :)) bebetto banyo havlusunu da 10 tlye aldım küçücük bi dükkan var eve yakın nevresim falan satan şansıma ucuza geldi o da.
ve şunu anladım ki alışverişi sona bırakmak yerine böle dolaşırken ucuz gördüklerimi almak daha iyi.
kızlar lohusa geceliği için pijama dünyasına uğradınız mı..baya çeşit var tavsiye ederim.yani oraya bakmadan almayın derim.kızılay kocabeyoğlu pasajı alt katında.emzirme sütyeni falan da var.dün iki tane emzirme sütyeni aldım.özellikle bi tanesi hoşuma gitti mantıklı geldi..böle penye diil de kalıplı emzirme sütyeni.bluzun altından da güzel durur die düşündüm penyeler birz ucunu belli ediyo ya bi de bastırıyo gibi sanki..pnyede aldım evde takmak için de kalıplı olan da dışarı çıkarken falan olabilir..hemde göğsü açınca pencere şeklinde diil tüm göğüs açılıyo
Bence de son ana bırakmamakla iyi etmişsin. Ben de bitirdim sayılır. Hastane çantası ve bebeğin ilk 3 ayı için gerekli olan şeyleri almayı bitirdim. Bu arada çok az vaktin kalmiş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah!doğru düşünmüşsün canım kıyafete çok paa verme bence de gereksiz zaten en fazla birer ay giyecekler aldıklarmızı
bede kıyafet yerine oda takımı uyku seti felan onlara harcadım daha çok kıyafetlerini ucuza almaya çalıştım
sadece hastane çıkışına biraz özendim ilk giyeceği olduğu için diğerlerini uygun fiyatlı adım hep
çıtçıtlı bodylerini felan mothercare indrimdeyken aldım düz beyaz olanlarından desenlilere çok para vermek yerine
birde bnim alışveriş yaptığım dönem kış sonu iindirimine denk geldi bu da avantaj oldu bana
alışverişi sona bırakmamakta da haklısın
ben hrşeyini bitirmiştim 7. ayım bittiğinde iyi ki öyle yapmışım şimdi iki adım yürüsem yoruluyorum daha doğrusu bbek aşağıya baskı yapıp bni korkutuyor o yüzden bir an öncebitirmek bence en iyisi
şimdi son günlerimi daha sık gittiğim dr kontrolleri ve evin hazırlanması ile geçiriyorum
evet alışverişi sona bırakmamak lazım..ben 21. haftada büyük parçaları almıştım:)bbeşik,bebek arabası,oto koltuğu,uyku seti,hastane çıkışı falan felan:)gerçi ben
mki de accık erken oldu ama olsun..ancak alışverişim geçen hafta bitti benim.bebeğin küvetif falan şampuanıydı ıvır zıvırı..sonra kendi ihtiyaçlarım işte pijama sütyen göğüs kremi pedi araştıra araştıra da onları aldım bitirdim şimdi bi veletin çıkması kaldı bakalım...b u arada bugün rüyamda doğurdum hiiiiçç sancısız alttan çıkıverdi:)minicik çok tatlıydı oooooooooooooyyyyy heyecanlandım
Ben lohusa pijama+sabahlığımı oradan aldım. Modeli de şu (kırmızı olanı): HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
Yalnız bu topikteki bir arkadaş oradan aldığı pijama veya geceliğin yıkadıktan sonra çektiğini yazmıştı. Ben de yıkadım ama çekme falan olmadı.
Bu arada kalıplı emzirme sutyeni hiç duymamıştım. Markası ve fiyatı nedir?
Peluş battaniyelerin zararı neymiş ki? Ben kızımda kullandım. Hiçbir problem yaşamadım. Sıcacık tutuyor bebeği. Polar battaniye ve giysilerin zararlı olduğunu duymuştum, ama bunu hiç duymadım.
Bu arada Pembe Prenses nerede?
Bence de çok pahalıya kaçmamak lazım. Mesela, ben Mothercare'den indirimli ürünlerden alıyorum. Normal fiyatlı ürünlerden sadece 1 tane aldım şu ana kadar. O da kulaklı falan bir tulum. Özendiğim bir şeydi.
Bence de son ana bırakmamakla iyi etmişsin. Ben de bitirdim sayılır. Hastane çantası ve bebeğin ilk 3 ayı için gerekli olan şeyleri almayı bitirdim. Bu arada çok az vaktin kalmiş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah!
İnşallah, doğumun da bu kadar kolay canım.
unuttum
benim asıl sıkıntım tül
metresi 30 dan başlıyo ama benim 2 kocaman pencerem var ve evim kira o kadar para veremem markaya. baskılı olanlar 10 lira falan onları da hiç beğenmiyorum spider man falan var.
bildiğiniz ucuz yollu perdeci var mı kızlar.
ümitköydeki sosyete pazarına baktım. her şey de olduğu gibi pahalııı ve çeşit yoktu baskılılar vardı sadece((
pişik kremi genelde sebamed öneriliyor ama bi arkadaşım saf sızma zeytin yağını pamukla azıcık sürmek daha iyi demişti aklımda kalmış.
yenidoğan al bence onlar incecik ve yumuşacık bana 10 kadar geldi tester prima yenidoğan markette dağıtılıyomuş toplamış bizim kızlar benim için
bauhaus hiç aklıma gelmemişti benim cepa yolu gözüktü
şifonyer veya gardrop da almam lazım park yatak alıcam giysilerini koymaya dolap yok evde
ah bi ikeamız olaydı fena mı olurdu.
Ben lohusa pijama+sabahlığımı oradan aldım. Modeli de şu (kırmızı olanı): HALUK BAYRAM 3'L HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
Yalnız bu topikteki bir arkadaş oradan aldığı pijama veya geceliğin yıkadıktan sonra çektiğini yazmıştı. Ben de yıkadım ama çekme falan olmadı.
Bu arada kalıplı emzirme sutyeni hiç duymamıştım. Markası ve fiyatı nedir?
Peluş battaniyelerin zararı neymiş ki? Ben kızımda kullandım. Hiçbir problem yaşamadım. Sıcacık tutuyor bebeği. Polar battaniye ve giysilerin zararlı olduğunu duymuştum, ama bunu hiç duymadım.
Bu arada Pembe Prenses nerede?
Bence de çok pahalıya kaçmamak lazım. Mesela, ben Mothercare'den indirimli ürünlerden alıyorum. Normal fiyatlı ürünlerden sadece 1 tane aldım şu ana kadar. O da kulaklı falan bir tulum. Özendiğim bir şeydi.
Bence de son ana bırakmamakla iyi etmişsin. Ben de bitirdim sayılır. Hastane çantası ve bebeğin ilk 3 ayı için gerekli olan şeyleri almayı bitirdim. Bu arada çok az vaktin kalmiş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah!
İnşallah, doğumun da bu kadar kolay canım.
ikea bu haziranda açılıyor :)kalbin temizmiş gördünmü.mamak taraflarında açılacak.
ben dolap olarak büyük 3 kapılı bi dolap almayı düşünüyorum.koçtaşta bir dolap gördüm nette.gidip bakacağım akçağaç rengi varsa ondan alacağım.fiyatıda uygun geldi.4 -5 yaşına kadar kıyafetlerini koyarım.başkada bişi almayacağım zaten.
3 Kapılı 2 Çekmeceli Gardırop - Wenge
işte burdaki dolap.
Oncelikle adresler icin tesekkurler!kızlar aldıklarım
cotton box uyku seti, 70 tl, nevresim 25 tl
pazar malı ama tamamen pamuk 3 takım,4 çıtçıtlı, 1 alt 1 penye yelek 50 tl
pembe prensesden çeşitli markalarda
peluş battaniye 15 tl
şapka eldiven önlük alt ve üstten olusan 5li set 14,5
penye battaniye kapitoneli 16
tulum palyaço şeklinde cicili bicili 19 tl
penye yelek 3,90
hastane çıkışını bende kaliteli bişey alıcam ilk kıyafeti güzel olmalı.
annem de yelek ceket işiyle uğraşıyo bide pazen battaniyemiz var 30 senelik benden miras :))
Pembe Prenses Mağazaları
Kızılay Onur Çarşısı 1
Kızılay Onur Çarşısı 2
Kızılay Menekşe Sokak
Elvankent 14. cadde
Sincan atatürk caddesi
Eryaman dolphine buralarda var.
peluş battaniye naylon olduğu için sağlıksızmış. valla ben yaşıyorum ölmedim bi dünya bebekte kullandığına göre ?? onu alma bunu alma çocukları pamuğa mı sarıcaz manyak ettiler insanları.
büyüklerden bişey almadım daha ama temmuzda bitmiş olmasını istiyorum. temizlik malz. bi marketlik işi var kendi ihtiyaçlarımında öle şu pasaja bakıcam orda bulamassam zaten ben dagi hastasıyım direk ordan alırım bütün pijamalrım dagi indirime girince baya ucuz oluyo geçen sonbaharda 60 liraya 2 takım pijama aldım mesela :)
bebek bakım çantası da almicam hoşlanmıyorum onun yerine adidas nike falan bi spor çanta her zaman işimi görür
unuttum
benim asıl sıkıntım tül
metresi 30 dan başlıyo ama benim 2 kocaman pencerem var ve evim kira o kadar para veremem markaya. baskılı olanlar 10 lira falan onları da hiç beğenmiyorum spider man falan var.
ümitköydeki sosyete pazarına baktım. her şey de olduğu gibi pahalııı ve çeşit yoktu baskılılar vardı sadece((
Oncelikle adresler icin tesekkurler!
Baya ucuza getirmissin cogu seyi.
Bu arada Dagi'nin gecen seneki lohusa gecelik-pijama modelleri, yanlis hatirlamiyorsam outletlerde 39'a dusmus. Ama en kucuk beden 42. Bana cok buyuk geldigi icin alamadim. Ayni modeller normal magazlarda 59'a dusmus. Dagi gercekten iyi bir marka. Ben de oradan emzirme atleti almak istiyorum, ama hicbir zaman indirime girmiyor.
Canta icin de, spor birsey alacaksan, sirt cantasi oneririm.
Bence Bauhaus, Koctas gibi yapi marketlere bak perde icin. Bir de, English Home'da her odada kullanabilecegin hazir tul perdeler var. Onlara da bir bak istersen.
Tesekkurler, canim! Sen de alisverisi tamamlamissin herhalde. Sen de gule gule kullan aldiklarini.
Cok az kaldi artik bebegine kavusmana. Allah bir avazda kurtarsin, insallah! Kasilma, sanci olmadigina gore senin bebis daha bekleyecek herhalde. Benim kizim da 40+0'da dogmustu. Yalniz iceride ne kadar kalirsa, o kadar kilo aliyo:))
Insallah temizlige kadar bekler
unuttum
benim asıl sıkıntım tül
Ankarali Anneler ve Hamisler!
Size bir "seminer" haberim var:
Tarih: 28 Mayıs 2011 12:00 14:00
Yer: Ankara Güven Hastanesi Adnan Bayaner Seminer Salonu Paris Cad. No:58 Kavaklıdere-Ankara
Konu: Emzirme Yöntemleri
Konuşmacı: Yenidoğan Uzmanı
Konu: 0-2 Yaş Bebek Beslenmesi Lohusalık Dönemi
Konuşmacı: Beslenme ve Diyetetik Uzmanı
Konu: 0-3 Yaş Bebek Gelişimi
Konuşmacı: Çocuk Hastalıkları Uzmanı
Konu: Lohusalık Dönemi ve Değişiklikleri
Konuşmacı: Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
* Seminerlere katılım ücretsizdir.
Başvuru için 0312 457 21 55 56 numaralı telefonlardan bilgi alabilirsiniz.
Evet alışverişi tamamladım :)Akıllı kızım annesini üzmedi,bugün temizlik işini hallettik :)Yarın sabahta şu ağda olayını halledersem tamamen hazır olucam :)Artık çok sabırsızlanıyorum ona kavuşmak için :))Senin kızında ne dakikmiş ya,biliyosundur bebeklerin sadece %5 i 40+0 da doğuyor :)
canım bir kuaföre git eğer zor oluyorsa senin için.sakın traş etme ya doğumdan sonra yapan arkadaşlarım mahvoldu kaşın kaşın .ben doğuma kadar epilatörle rahat şekilde alıyordum el alışkanlığım var gözümle göremesemde el temasıyla hallediyordum kocaman karnımla düşün ama şükür doğuma tertemiz gittimben şimdiden eğilemiyorum ilerde nasıl olacak bu ağda işi bilmiyorum. bacaklarımı alırken bile canım çıkıyo. artık bi ağdacı bulma zamanı geldi sanırım
haklısın ucuz uygun buldukça lamak en iyisi.hepsini biriktirip toplu alacağım derken birçoğu pahalıya geliyor.bizim bi emzirme sütyenleri ve atleti kaldı.nerden uygun bulabilirim onları?*
pişik kremi aldınız mı kızlar? hastane çantasına yenidoğan bezleri koymak gerekiyor mu acaba.ben 3-6 kiloluk olan bebek bezinden aldım .hasta bezi yerine ben canped in yatak koruyucu örtüsünü aldım.gece pedleriyle idare edeceğim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?