canım atatürk bulvarı üzerinde yeri çok kolay..çarşıbaşı mağazası falan var ya ondan sıhhiyeye doğru yürürken sol tarafta işte baka baka git görürsün.kızılay meydanıyla tüp geçit arasında kalıyo.pijama dünyası da alt katta
tamam canım teşekkürler aşağı yukarı tahmin ettiğim yer bulurum çıkınca. bu ara herkes alışverişte sanırım bakıyorum arada kimse yazmıyo eski muhabbetler azaldı :)
şu peluş battaniyelerden aldım bende 15 tl ye ama kullanma dediler iyi olmuyomuş. biz onlarla büyüdük neden iyi olmasın ki? en kötü ihtimalle yatağına sererim üzerine çarşafla sıcacık uyur
bu ara pembe prensese takılıyorum ben. 5 li set 14 tl penye yelekler 3-5 lira çıtçıtlılar da öle yakınlarda varsa bakın. pahalı mağazalardan giysi almak istemiyorum hemen küçülecek diye ama güzel 1-2 tulum alıcam kulaklı falan içimde kalmasın :)) bebetto banyo havlusunu da 10 tlye aldım küçücük bi dükkan var eve yakın nevresim falan satan şansıma ucuza geldi o da.
ve şunu anladım ki alışverişi sona bırakmak yerine böle dolaşırken ucuz gördüklerimi almak daha iyi.