merhaba kızlar.
2011 mayıs annesiyim..sezeryan olacağımiçin nisanın sonuna doğru bebeğimi kucağıma alacağım inşallah..eksiklerimizi tammaladık..genel hatlarıyla yardım etmeye çalışayım..
bebek arabası: internet (markası neonato)
beşik: suluhan
bebek şekeri-sepeti-kapı süsü: suluhan
mevlüt kıyafeti-hastane çıkışları-küvet-kundak-çorap-çamaşır-battaniye-nevresim takımı : çıkrıkçılar yokuşu
emizk-biberon-tırnak makası-sümük pompası-diş kaşıyıcı-saçfırçası-alt açma bezi : özelcan bebe
bakım ürünleri ve çantası: chicco optimum mağazası
bakım ürünleri: sebamed-internet unnado
oto koltuğu: internet-unnado
çıtçıtlı badiler: bunları gördükçe uygun yerlerden ala ala tammaladım: bebepan-lcw-c&a-mothercare-minidamla ( internetten)
lohusa gecelik ve pijamaları: ulus anafartalar çarşısı
odasının dolabı şifonyeri duvar rafları: koçtaş
oyun halısı: sahibinden.com
park yatak: gordion joker bebe
6-12 ay kıyafetleri ( pantolon kazak gömlek vs) : lcw ve c&a ( indirim zamanları)
ayakkabılar-patikler-yenidoğan ıslak mendili-oda termometresi-ateşölçer: internet:hepsiburada.com
göğüs kremi: internet: e-bebek.com
göğüs pedi: chicco (optimum chicco mağazası)
odasına aksesuar-oyuncak-süs eşyası-duvar sticekeri : her yerde bulunur bir milyoncular
halı: halı dünyası
perde: çıkrıkçıkar yokuşu
lamba: suluhan
biraz ayrıntılı oldu ama umarım fikir verebilmişimdir..internetteki siteleri sıkı takip etmenizi öneririm..kampanyaya girdiklerinde ,inanılmaz ucuza geliyor..ben yatağını ve arabasını 100 er liraya aldım..normalde 350 idi ikisinde fiyatı..sebamed ürünlerini ve aventin meme ucu kreminide çok uyguna getirdim..hepinize hayırlı doğumlar dilerim..allah bir nefeste kurtarsın