• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık 2011- Ankara Anneleri ve Adaylari Alisveris Paylasim Alani

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ne güzel baya kalabalık olmuş sayfa bence cıtcıtlıyı falan ıyı almak lazım cunku cok sık yıkanıyor ve kalıtesızse cekıyor ben dün mothercare baktım cıtcıtlılar ındırımde ama kısa kollu bencee bu havalarda uzun kollu daha ıyı oglum hala uzun kollu gıyıyor ve bır sure daha bole devam ederız kısacası elı bos donduk lcw ye bakıcam işte orda kesın bulurum bide bence bebeklerınıze sadece ılk aylar ıcın alısverıs yapın zaten onumuz yaz lazım olanı cıkar alırsınız cabuk buyuyorlar ve hangı ayda ne giyer kestiremıyorsunuz.ben aldıklarım cogunu giydiremeden oglum 3 aylık oldu.sımdı yazlık ciciler alcaz oglusuma...

doğum yapacak arkadaşlar heyecan varmıııı:64:

heyecan olmaz mı var tabiki.:) 3 ayımız var daha minnoşu görmek için.

kızlar limango kidsde cotton box nevresim takımları 35 tl olmuş indirimli diyor. COTTON BOX RANFORCE BEBEK NEVRESM TAKIMI - SARI COTTON BOX BEBEK NEVRESM TAKIMLARI burdaki sitede de hepsii life diye bi site 25 tl diyo.gerçekte mağazalarda var mı gören ne kadar ki?
ürün bu aşağıdaki resimdeki
10000000129_1.jpg

merhaba kızlar.
2011 mayıs annesiyim..sezeryan olacağımiçin nisanın sonuna doğru bebeğimi kucağıma alacağım inşallah..eksiklerimizi tammaladık..genel hatlarıyla yardım etmeye çalışayım..

bebek arabası: internet (markası neonato)
beşik: suluhan
bebek şekeri-sepeti-kapı süsü: suluhan
mevlüt kıyafeti-hastane çıkışları-küvet-kundak-çorap-çamaşır-battaniye-nevresim takımı : çıkrıkçılar yokuşu
emizk-biberon-tırnak makası-sümük pompası-diş kaşıyıcı-saçfırçası-alt açma bezi : özelcan bebe
bakım ürünleri ve çantası: chicco optimum mağazası
bakım ürünleri: sebamed-internet unnado
oto koltuğu: internet-unnado
çıtçıtlı badiler: bunları gördükçe uygun yerlerden ala ala tammaladım: bebepan-lcw-c&a-mothercare-minidamla ( internetten)
lohusa gecelik ve pijamaları: ulus anafartalar çarşısı
odasının dolabı şifonyeri duvar rafları: koçtaş
oyun halısı: sahibinden.com
park yatak: gordion joker bebe
6-12 ay kıyafetleri ( pantolon kazak gömlek vs) : lcw ve c&a ( indirim zamanları)
ayakkabılar-patikler-yenidoğan ıslak mendili-oda termometresi-ateşölçer: internet:hepsiburada.com
göğüs kremi: internet: e-bebek.com
göğüs pedi: chicco (optimum chicco mağazası)
odasına aksesuar-oyuncak-süs eşyası-duvar sticekeri : her yerde bulunur bir milyoncular
halı: halı dünyası
perde: çıkrıkçıkar yokuşu
lamba: suluhan

biraz ayrıntılı oldu ama umarım fikir verebilmişimdir..internetteki siteleri sıkı takip etmenizi öneririm..kampanyaya girdiklerinde ,inanılmaz ucuza geliyor..ben yatağını ve arabasını 100 er liraya aldım..normalde 350 idi ikisinde fiyatı..sebamed ürünlerini ve aventin meme ucu kreminide çok uyguna getirdim..hepinize hayırlı doğumlar dilerim..allah bir nefeste kurtarsın :61:

Canim, senin dogumuna az kalmis.Allah kolaylik versin.

Ne guzel bir liste hazirlamissin. Cok bilgilendirici oldu benim icin. Ellerine saglik.

Gercekten de uygun fiyatlara almissin aldiklarini. Aslinda bu benim ikinci gebeligim, ama daha once dogumumu Ankara'da yapmadigim icin, bebek esyalari nerelerden alinir cok bir bilgim yok. Bu topikle beraber insallah hepimiz ogrenecegiz.

slm bayanlar ben şubatta normal doğum yaptım
biz parkyatak,ana kucağı,araba gibi şeyleri hepsiburada.comdan aldık gayet de ucuz okadar ulus ve avm gezdik
özelcan da çok güzel şeyler var nettekinden daha ucuza bırakıyolar sıkı pazarlıkcıysanız çok daha ucuza alabilirsiniz
bide acity de özelcanın karşısında bi magaza var biz hep ordan alıyoz ama adı aklıma gelmdi akşam eşime sorayım
optimumda da gökerler mi ööle bi magaza var
bence çıtçıtlıları pazardan felan alın ööle mothercare falan yazık bende almıştım ama ilk günler günde 2-3 kez değişebiliyo ve çooook yıkanıyo bide bebek hemen büyüdüğünden küçük geliyo

sorularınız olursa hamilelik,doğum ve hazırlıklarla ilgili seve seve yardımcı olabilirim :34:

Slm, canim. Allah bebegini anali babali buyutsun!

Netten almak bana hep riskli geliyor. Benim gorup, dokunmam lazim. ama onceki magazalri gezip, model begenip daha sonra netten ucuza alinabilir.

Acity'deki magazalari, ozellikle fiyatlari acisindan begendim ben de.

Optimum'a da gitmek lazim.
Verdigin bilgiler icin cok tesekkurler! Bence bircok Ankarali anne bu bilgilerden faydalanacak.

batıkent gimsada ucuz ve güzel şeyler var ama yinede toplu alışveriş için ulusu düşünüyorumm onur çarşısında giriş katta pembe prenses var ordada güzel ama pahalı şeyler var çok beğendiğimiz şeyleri alabilirizz

selam canım sorunuz olursa yazın demişsinde bişey sorcam sana ???normal doğum yapmışsın maşallah :nazar: gecelık pijama hangısını alalım sence:34: sen nerden almıştınn bide hasta bezı gereklımı yokda normal ped yeterlımı

selam canım sorunuz olursa yazın demişsinde bişey sorcam sana ???normal doğum yapmışsın maşallah :nazar: gecelık pijama hangısını alalım sence:34: sen nerden almıştınn bide hasta bezı gereklımı yokda normal ped yeterlımı

Gerci, mesaji bana yazmamissin ama ben de kizimi normal dogumla dogurdugum icin cevap vereyim. Hastane icin geceligi tavsiye ederim. cunku dogumdan sonra duzenli olarak gelip kanama kontrolu yapiyorlar. Geceligi siyirmak daha kolay. Ama evde pijamayi daha rehat buldum ben. Gerci yazin dogum yapacagiz. Gecelik daha mi ferah olur bilemiyorum. Bence ikisinden de al.

Hasta bezine gelince, hastane tedarik ediyor. Ama yanina ped al bence.

Gerci, mesaji bana yazmamissin ama ben de kizimi normal dogumla dogurdugum icin cevap vereyim. Hastane icin geceligi tavsiye ederim. cunku dogumdan sonra duzenli olarak gelip kanama kontrolu yapiyorlar. Geceligi siyirmak daha kolay. Ama evde pijamayi daha rehat buldum ben. Gerci yazin dogum yapacagiz. Gecelik daha mi ferah olur bilemiyorum. Bence ikisinden de al.

Hasta bezine gelince, hastane tedarik ediyor. Ama yanina ped al bence.

çok sağol tatlımm evde gelen giden içinn 2 takımda pijama alınabılır o zaman.. ıkı tanede gecelik alıyım ben çantaya koymak için.. benım doğumum temmuzda sabahlık almama gerek varmı ki onuda bilemedıımm birde sonsoru emzırme sutyenı çok mu gereklı penye sütyenlerde aynı işi görmezmii bazı sitelerde çokda kullanışlı olmadığını okudumm sence ????

çok sağol tatlımm evde gelen giden içinn 2 takımda pijama alınabılır o zaman.. ıkı tanede gecelik alıyım ben çantaya koymak için.. benım doğumum temmuzda sabahlık almama gerek varmı ki onuda bilemedıımm birde sonsoru emzırme sutyenı çok mu gereklı penye sütyenlerde aynı işi görmezmii bazı sitelerde çokda kullanışlı olmadığını okudumm sence ????

Benim bir arkadasim 3 ay once dogum yapti. Dogumundan 10 dakika sonra yanindaydim. Dogumdan sonra da hala hastane onlugunu giyiyordu. Sanirim kanama hala yogun oldugu icin. Doktor gelip hastane onlugunu siyirarak kanam kontrolu yapti. Sanirim kanama biraz daha azalinca geceligini giydirdiler. Bence 1 tane gecelik yeter. Ben dogumdan sonra 1 gecelik giydim hastanede. Zaten ertesi gun ogelen hastaneden ciktim. eve gelince de onden dugmeli pijamami giydim, emzirme daha kolay olsun diye. Sabahlik gelen misafirleri karsilamak icin iyi. Daha resmi bir hava katiyor. Gecen dogum yapan bir arkadasima gittim. Sabahlik giymisti cok hosuma gitti. Sicak olacagi icin askili bir pijama veya gecelik alirsin. Misafirin gelecegi zaman da sabahligi gecirirsin ustune. Bazen erkek misafirler de gelebiliyor. Emzirme sutyenini de kesinlikle tavsiye ederim. 3 ay once dogum yapan arkadasim emzirme atletini daha cok tavsiye ediyor, yalniz. Kat kat giyinmiyorsun, diyor. ama biz yazin dogum yapacagiz. Emzirme sutyeni daha rahat olacaktir. Ben Eylul'den sonra emzirme atleti giyecegim, soguklar baslayacagi icin.

Benim bir arkadasim 3 ay once dogum yapti. Dogumundan 10 dakika sonra yanindaydim. Dogumdan sonra da hala hastane onlugunu giyiyordu. Sanirim kanama hala yogun oldugu icin. Doktor gelip hastane onlugunu siyirarak kanam kontrolu yapti. Sanirim kanama biraz daha azalinca geceligini giydirdiler. Bence 1 tane gecelik yeter. Ben dogumdan sonra 1 gecelik giydim hastanede. Zaten ertesi gun ogelen hastaneden ciktim. eve gelince de onden dugmeli pijamami giydim, emzirme daha kolay olsun diye. Sabahlik gelen misafirleri karsilamak icin iyi. Daha resmi bir hava katiyor. Gecen dogum yapan bir arkadasima gittim. Sabahlik giymisti cok hosuma gitti. Sicak olacagi icin askili bir pijama veya gecelik alirsin. Misafirin gelecegi zaman da sabahligi gecirirsin ustune. Bazen erkek misafirler de gelebiliyor. Emzirme sutyenini de kesinlikle tavsiye ederim. 3 ay once dogum yapan arkadasim emzirme atletini daha cok tavsiye ediyor, yalniz. Kat kat giyinmiyorsun, diyor. ama biz yazin dogum yapacagiz. Emzirme sutyeni daha rahat olacaktir. Ben Eylul'den sonra emzirme atleti giyecegim, soguklar baslayacagi icin.

sağol tatlım seninde yazdıklarınla kararımı verdımm 1 tane kısa kollu gecelık 1 tane askılı gecelık 1 tanede sabahlık yeterlıı olurr...birde pijama tamamdırr... doğuma yakında emzirme sütyeni alırımm kışa doğruda atlet olanlarındann... doğumdan sonra yani inşallah normal doğum olursa karnımı 1 hafta sarmayı düşünüyorumm ondan sonra lcw de yazlık ter emici korseli çıtçıtlı atletlerden gördümm onlardanda almayı düşünüyorum bakalımm... ama çoğu şeye karar verdım sayende sağoll

canım ben çantama bi gecelik bi pijama koymuştum ztb de yaptım dogumu onlar gecelik vermişti doğumdan sonra kendi geceliğimi giydim öglene taburcu olmuştum zaten ama bence gecelik daha ii çünkü wc-kontrol için gecelik rahat kaldırıveriyosun pijama gereksiz hatta bence tabii (ki ben hiiç gecelik giymem sevmem de) ben penye kısa kollu dizaltı bi gecelik almıştım ööle çok pahalı bişi alma çünkü kanama çok oldugundan batıyo 2 gecelik koyarsan biri güzel,kaliteli(ziyeretçiler gelince giymeye) biri basit bişi olabilir doğum öncesi ve dogumda giymeye
benim annem almış izmirden geceliğimi ama ben batıkent gimsayı,korayı vede kocabey mi ne var kzılayda oarayı tavsiye edrim canım
hasta bezi kullanmadım hastanem bebk bezi verdi gece doğum yaptım sabahına gece pedlerinden koymuştum hastabezi alsan koca paket boşa gider bebek bezlerinden kullan bence ama kesinlikle disposal kilot öneririm şu tek kullanımlıklardan çok işime yaradı hastanede

merhabalar bebeşi olanlar sağlıkla büyütsün inşallah hamile arkadaşlarda hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin rabim benim bebeğimde 4 aylık oldu ben ulusu pahalı buluyorum bilmem neden ama kızılaydan aldım ben çoğu kıyafetlerini doğum yapacak arkadaşlara şiddetle önerim bolca üst alın kusma sorunu olan bebekler için sürekli ıslanıyo çünkü ben çok sıkıntı yaşıyorum kustuğu için ayrıca bolca pijama takımı alın derim şu pantalonu ayaklı takımlardan aldığıma çok pişmanım hiç kullanışlı olmadı bana göre bide çıt çıtlı badileri kafadan geçirmeli değilde koldan geçirmeli alın giydirmesi oldukça rahat oluyo aşıda doktor kontrollerinde çok rahat şimdilik anlatacaklarım bu kadar herkese kolay gelsin bebeklerimizi sağlıkla büyütelim inşallah

Merhaba!

Kizilay'da hangi magazlardan alisveris yapiyorsun? Ben Marina Kids'i hatirliyorum.

Pantalonu ayakli takimlari niye begenmedin, canim? Ozzellikle yaz bebekleri icin onerdiklerini okumustum.

Bir de, koldan gecirmeli body nasil oluyor?

bende sabahlığı gelen giden için aldım baya işime yaradı al bi tane bulunsun canım
ben kış oldugu için emzirme atletinden çok memnun kaldım üşümüyosun ama sen yaza doğum yapcan emzirme sütyeni rahat olur ama nbb ninkini hiç önermem göğüs cebi çok küçük rahat emzirilmiyo bide bu ortadan açılanlar varmış ben almadım ama onlar daha güzel diyolardı forumdaki arkadaşlar

Pijama gecelik için Kızılay'da kocabeyoğlu pasajında çok sayıda mağaza var, pazarlık da yapabilirsiniz.
Yatak, beşik, puset, araba koltuğu tarzı şeylerde özelcanın ulustaki şubesi pazarlık yapınca her yerden daha uygun oluyor. Ama kıyafet, malzeme tarzı şeyleri toplu alırken tek tek bakıp fiatlara öyle alın, genelde pek önemsenmeyip fiyatlara bakılmaz ve fiyatları şişirip indirim yapıyoruz diyor olabilirler.
Kıyafette de lcw, batıkent gimsa(ordaki ufaklığın ürünleri oldukça kaliteli), mothercare in indirimli ürünleri hem ucuz hem kaliteli olması açısından oldukça tercih edilebilir.

Ulusta suluhan nerede tarif edebilir misiniz arkadaşlar?

Verdigin bilgiler icin tesekkurler!
Ulus'taki Ozelcan nerede, tarif edebilir misin?

ne güzel baya kalabalık olmuş sayfa bence cıtcıtlıyı falan ıyı almak lazım cunku cok sık yıkanıyor ve kalıtesızse cekıyor ben dün mothercare baktım cıtcıtlılar ındırımde ama kısa kollu bencee bu havalarda uzun kollu daha ıyı oglum hala uzun kollu gıyıyor ve bır sure daha bole devam ederız kısacası elı bos donduk lcw ye bakıcam işte orda kesın bulurum bide bence bebeklerınıze sadece ılk aylar ıcın alısverıs yapın zaten onumuz yaz lazım olanı cıkar alırsınız cabuk buyuyorlar ve hangı ayda ne giyer kestiremıyorsunuz.ben aldıklarım cogunu giydiremeden oglum 3 aylık oldu.sımdı yazlık ciciler alcaz oglusuma...

Evet, sayfa kalabaliklasti; benim gibi baskalarina da faydali oluyordur, insallah.
Ben LCW'ye gittim ama erkek bebekler icin cok az cesit var. Hersey kiz bebekler icin. :50:

Sadece ilk aylar icin alisveris yapma fikri de guzel. Cunku bir suru hediye de gelebilir.

canım ben çantama bi gecelik bi pijama koymuştum ztb de yaptım dogumu onlar gecelik vermişti doğumdan sonra kendi geceliğimi giydim öglene taburcu olmuştum zaten ama bence gecelik daha ii çünkü wc-kontrol için gecelik rahat kaldırıveriyosun pijama gereksiz hatta bence tabii (ki ben hiiç gecelik giymem sevmem de) ben penye kısa kollu dizaltı bi gecelik almıştım ööle çok pahalı bişi alma çünkü kanama çok oldugundan batıyo 2 gecelik koyarsan biri güzel,kaliteli(ziyeretçiler gelince giymeye) biri basit bişi olabilir doğum öncesi ve dogumda giymeye
benim annem almış izmirden geceliğimi ama ben batıkent gimsayı,korayı vede kocabey mi ne var kzılayda oarayı tavsiye edrim canım
hasta bezi kullanmadım hastanem bebk bezi verdi gece doğum yaptım sabahına gece pedlerinden koymuştum hastabezi alsan koca paket boşa gider bebek bezlerinden kullan bence ama kesinlikle disposal kilot öneririm şu tek kullanımlıklardan çok işime yaradı hastanede

bende sabahlığı gelen giden için aldım baya işime yaradı al bi tane bulunsun canım
ben kış oldugu için emzirme atletinden çok memnun kaldım üşümüyosun ama sen yaza doğum yapcan emzirme sütyeni rahat olur ama nbb ninkini hiç önermem göğüs cebi çok küçük rahat emzirilmiyo bide bu ortadan açılanlar varmış ben almadım ama onlar daha güzel diyolardı forumdaki arkadaşlar

çok sağol tatlım aşağı yukarı kesinleşti alacaklarım:65::65::69::69:... batıkent gimsada baktım ama gecelik güzel yoktuu kızılay kocabeyoğlu pasajından alıcam sanırım.. canım bide disposal külot demişsin nerden aldın onu medikalcilerden mi yoksa heryerde varmıı :30:

Evet, sayfa kalabaliklasti; benim gibi baskalarina da faydali oluyordur, insallah.
Ben LCW'ye gittim ama erkek bebekler icin cok az cesit var. Hersey kiz bebekler icin. :50:

Sadece ilk aylar icin alisveris yapma fikri de guzel. Cunku bir suru hediye de gelebilir.

gerçekten kız bebekler için mükemmel şeyler var fırfırlı hastane çıkışları filann.:66::66:. erkek bebekler için çok az çeşit varr.:19::19:. sincanda oturan varmı bu arada orda kardelen bebe varmışş 3 katlı bi mağaza çok uygunmuşş fiyatları acaba nerde ????:69::69:

Selam herkese :)İnşallah ben de haziran başında anne olacağım.
Şuan realde bebek ürünlerinde 13 nisana kadar sürecek bir indirim var.ben oradan epey bişey aldım.
mesela dr.brown nun biberonu,bebedorun burun aspiratörü,sevi bebe emzirme sütyeni,johnson nın pudrası,bebedorun saç fırçası ve tarağı ve kolay kavramalı tırnak makasını aldım.daha bir sürü ürün indirimde ama ben bazılarını daha önceden almıştım.
REAL Hipermarketleri Frsat Bror bu adresten bi çoğunun fiyatlarına bakabilirsiniz.
ben bebek odasını sitelerde biber10 dan aldım.biraz büyüyünce de kullanabilsin diye hep hayal ettiğim gibi bembeyaz bi takım tecih ettim.odasını aksesuarlarla renklendirim diye düşünüyorum.
bir de çayyolu çağdaş markette huggiesin yeni doğan 2-5 kilo arası olan organic pamuklu bebek bezleri yanında yine huggiesin 2 paket ıslak mendiliyle birlikte 16,99 liraydı,yani inanılmaz ucuz.kuzenim bebeği için huggies organic kullanıyor ve çok memnun.ben de çağdaşta indirimde diye 3 paket aldım ama yanlış yapmışım galiba :( bir pakette 78 tane var,forumda bi başlık altında 2-5 kilo olanların çok fazla kullanılmayacağı çünkü bebeklerin çok çabuk büyüdüğü yazıyor :( ama 3 paket ancak 1-1,5 ay yetecek,benim kızım en fazla 3 kilo olurmuş dr. öyle söyledi,sizce 1,5 ayda 5 kiloyu geçer mi?çok mu fazla almışım?
Bu arada youngmom ellerine sağlık gerçekten çok gerekli bi konu,yazan herkese tşkler.

Back