canım digital tansiyon aleti ile ölçüm yapmak yanlış çünkü hamilelikte yapılan ölçüm için değilmiş onlar doktor sölemiş arkadaşıma. En güzeli sağlık ocağına gidip eski tip aletlerle yaptırmak. Geçmiş olsun
Hayılı olsun! 2011 bebeklerinin çoğunluğu erkek.kızlaaarrr benim de oğlum olacakkkk
Merhaba kızlar.
Ben Ekim annesi olacağım işallah.
Henüz birşey almadım Hoca erkek dedi ama 15+1 deyizher ihtimale karşı cinsiyet değişirse diye hiçbirşeye bakmıyorum.
10 yıl önce aldığım kullanmak nasip olmayan şeyler var. İlk hevesimdi evin biryerlerine tıktım. Görünce acılarım tekrarlıyor. Belki son aylarda birşeyler almaya başlarım.
Bu arada Mothercare de her ayın 15 de indirim var bilginize.
cok sagol loituma verdiğin bilgi icin bende digitalle ölcüm yapmıstım . saglık ocagınada hic gidemiyorum calıstıgım icin ve calıstığım bölgede maalesef ne saglık ocağı nede eczane var
olsun canım ama sen itibar etme digitale. bu gün hastanede dikkat ettim hemşireler tansiyona bakarken hamile tansiyonu die bi deyim kullanıyo aralarında demekki hakkaten var öle bişi.
paylaşımın için teşekkür ederim canım bunlardan haberim yoktu hiç. Sen kaç haftalık hamilesin canım ben 24 haftalığım.
Hoşgeldin :)
Ben 35+5 teyim bugün :))
Aaa! Ikimizin de doktoru ayni:) Ilk dogumun herhalde. Ben de ilk hamileligimde de normal dogumdan cok korkuyordum. Ama doktorum benimle 1 saat konusup normal doguma ikna etti. Ben de sezaryenden korkuyorum. 7 kat kesilme fikri beni korkutuyor.:18:
Allah kolaylik versin! Hep yatmak kolay degil. Ama mukafati cok guzel olacak. Sabret!
38. hafta erken degil. 37. haftadan sonraki dogumlar normal kabul ediliyor. Ben doguarsiya kadar senin bebegin 1 aylik olacak herhalde
Merhaba kızlar.
Ben Ekim annesi olacağım işallah.
Henüz birşey almadım Hoca erkek dedi ama 15+1 deyizher ihtimale karşı cinsiyet değişirse diye hiçbirşeye bakmıyorum.
10 yıl önce aldığım kullanmak nasip olmayan şeyler var. İlk hevesimdi evin biryerlerine tıktım. Görünce acılarım tekrarlıyor. Belki son aylarda birşeyler almaya başlarım.
Bu arada Mothercare de her ayın 15 de indirim var bilginize.
banada şükran hanmm belki normal de yaparsın dio senin rahmin geniş dio ama ben korkuyorum zamanı gelsin çatı muanesi yapalım öle karar verelim dedi ama ben sezeryan istiyorummmsizin ne zaman randevunuz keşke ordA karşılaşsak barii facebok adresiniz varmı varsa arkadaş olalım ordann
kızlar ilk bebeği olanlara anneler ablalar akrabalar diyim kısacası. bebek çeyizi hazırlamıyo mu? bizde öyle bi adet var herkeste varmı merak ettim.
bizde annemler bebek odasını a dan z ye herşeyini hazırlıyolar.arkadaşlarının destek olmasına sevindim cnm.ben hiç duymadım ama annem yapıyomuş bişiler. ablam abimde yok zaten ama sağolsun okulda arkadaşlarım pek hevesli cinsiyeti öğrenelim die beklediler seminer dönemi baya bişeyler hazırlayacaklar hatta bebek şekeri olayına el atacakmış iş teknikçilerimiz :) benimkini okul hazırlayacak gibi duruyo.
ben bu gün saçımı boyattım organik boyayla. doktorumdan izin çıktı sonunda
çok mutluyum yaşlı nineler gibiydim beyazlarımla
bişey daha dün eşim optimuma uğramış baya ucuz diyo park yataklara arabalara bakmış hafta sonu yada cuma okul çıkışı bi bakayım bende yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?