Doğuma Hazırlık 2011- Ankara Anneleri ve Adaylari Alisveris Paylasim Alani

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bence erken değil odasını ayırmak için 6. ay çünkü sonra alışmakta zorlanıyorlar
zaten 6. aydan sonra eskisi kadar sık uyanmayacak geceleri

Ben 34+4 teyim,şuana kadar 10 kilo aldım.Hedefim 12 kiloyla bitirmekti ama artık çok zor Hızla kilo alıyorum

Son düzenleme:
bence erken değil odasını ayırmak için 6. ay çünkü sonra alışmakta zorlanıyorlar
zaten 6. aydan sonra eskisi kadar sık uyanmayacak geceleri

Çok sevindim :) Bir yandan erkenden onu yalnız bırakacağım diye suçluluk duyuyorum bir yandan da onun için daha iyi diye düşünüyorum ama zaten sonunda mecbur kalıcam.Bebek telsizi aldık.Bir de geceleri sık sık yanına giderim,varlığımı hissettiririm diye düşünüyorum.Tabii doğmadan,uzaktan tüm bunlar olabilir gözüküyor ama ona kavuşunca belki de hiç yapamayacağım :97:

o ne ki ben 33+1 deyim ve 16 kilo aldım sonumdan korkuyorum...gerçi çok aşırı zayıf hamile kalmıştım ama...

Bence çok zayıf hamile kaldığın için iyi bile olmuştur,eminim yakışmıştır aldığın kilolar.Kafana takma o yüzden Ben ne çok zayıftım ne de kilolu,hamile kaldığımda 50 kiloydum,boyum 1.60.

arkadaşlar bebek odalarını nerden aldınız hem uygun hem düzel kaliteli satan neresi var ankarada biz hala prensesimize oda falan almadık

bende 175im 65 kilo falandım hamile kaldığımda inşallah çok almam boyumda uzun kendimi dev gibi görmek istemiyorum

arkadaşlar bebek odalarını nerden aldınız hem uygun hem düzel kaliteli satan neresi var ankarada biz hala prensesimize oda falan almadık

Ne kadarlık hamilesin?
Ben sitelerde biber10 dan aldım.Bembeyaz bi takım.Cicili bicili bişey istemiyodum,oraya girer girmez hayalimdeki takım bu dedim.Büyüyen karyolası,üç kapaklı dolabı,şifoniyeri ve bir boy dolabı var.1.700 e aldık.İnternet sitesinde bazı modellerini görebilirsin ama bizimki yok mesela.İnşallah çekince buraya koyarım fotolarını

bende 175im 65 kilo falandım hamile kaldığımda inşallah çok almam boyumda uzun kendimi dev gibi görmek istemiyorum

Boyun uzun ne güzel,bence ne kadar alsanda dev gibi olmazsın,boyun kilonu gizler diye düşünüyorum.Düşünsene benim alacağım 15 le senin alacağın 15 asla bir olamaz

Son düzenleme:

Cinsiyetini ogrenince baslarsin alisverisine. Gerci 17. haftayi bitirmissin. Artik belli olmustur.

Bebek sekeri malzemeleri Ulus'ta Suluhan'da satiliyormus. Ben oraya gitmeyi dusunuyorum.

Ben yarin 27 haftalik hamile olacagim. 4-4,5 kilo aldim. Ama ilk 3 ayda 2 kilo vermistim. Onu da sayarsak 6-6,5 kilo. Sen de cok almamissin. Ama cok almak istemiyorsan, hamur islerinden uzak dur. Hicbir faydasi yok bebege. Bebege kilo aldirmak istiyorsan da protein ve kalsiyumdan zengin yiyecekler ye. Sut, peynir, yogurt ve dondurma gibi.

Kesinlikle C&A ya bakmadan geçmeyin derim. hem fiyat açısından uygun hem cok güsel modelleri oluyor. Bir de optimumda üst katta media markt'ın girişine stand açıldı hamile ve bebek ürünleri diye. Çeşit az ama ben her gittiğimde mutlaka alacak birşeyler oluyor. Kaliteli ve organik bebek ürünleri de mevcut çok uygun fiyatlara, hamile giyim de var biraz.
Kilo probleminizi de çok takmayın kafanıza arkadaşlar, bebişiniz sağlıklı olsun yeter. ben baştan beri diyetisyen kontrolünde gitmeme rağmen 8 kilo aldım şimdiden ve daha 23üncü haftamdayım. 49 kiloyla başlamıştım hemde:))) tatlı ve karbonhidrat yemesem de yediklerim yarıyor, demek ki diorum vücut ihtiyacı war ki alıyor.
Neyse hepinize hayırlı doğumlar inşallah:)

benim mide bulantım hiç olmadı sadece kokulardan rahatsız oldum o yüzden kilo vermedim köfte dışında bişeyden de tiksinmeyince aldım kiloları

kızlar şimdi baktım limango kids te çok güzel şeyler var bebepan die bi markada baya indirim var hiç duymamıştım ama çıtçıtlı badiler 7 lira days in colors bebek nevresimleri 50 falan ben fiyatların normalini bilmiyorum ama bi bakın banada yazarsınız:))

ben sitelerden aldım
çok memnunum bembeyaz bir takım üzeri taşlarla süslenmiş
tam prenses odası oldu bitince foto eklerim
bu arada takımı 1700 e aldım

cıtcıtlı badiye 7 lira verecek olduktan sonra hiç düşünmemden mothercare dan alırım normalde ben lcw den 3 tane cıtcıtlıyı 12 ye falan alıyorum desenı cok fazlaysa bıraz daha artıyor fıyat

:) evet aslında bende biraz kilo almak istiyodum 172cm e 51 kiloyla hamile kaldım..hayatım boyunca kilo almak için uğraştım..sadece bu kadar hızlı gittğime şaşırıyorum..çatır çatır çatlamaktan korkuyorum..bi de beni uzun süre görmeyenler şaşıp kalıyo:) senin iyiymiş boy kilo..nesse vücudun ihtiyacı varmış demekki aldığıma göre çünkü şu anda hiç özel bişey yapmıyorum ama mütemadiyen kilo alıyorum:)

kızlar alp yada tuna erkek olursa kız olursa simya veya hazan hangisi sizce biliyorum forumda isim bölümü var ama sizin fikrinizi de sorayım dedim

Son düzenleme:
cıtcıtlı badiye 7 lira verecek olduktan sonra hiç düşünmemden mothercare dan alırım normalde ben lcw den 3 tane cıtcıtlıyı 12 ye falan alıyorum desenı cok fazlaysa bıraz daha artıyor fıyat

:) hmm normalde pahalı sanıyodum ben o yüzden yazmıştım 3ü 12 iyiymiş:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…