Yatak odamız küçük ve ne yazık ki yatak odası takımımız çok büyük olduğu için ancak sepete yetecek yer varKuzenlerimden bişeyler geliyor demiştim ya,şuan elimde park yatakta sepette var ama sepet zor sığıyor Sanırım ben 6 ay sepette yanımda yatırıp 6 aydan sonra odasına,karyolasına geçirmek zorunda kalıcam,sizce çok mu erken kızlar?
Baya geç oldu ama ikinizde hoşgeldiniz :)
Geç cevap verdiğim için üzgünüm.Evet internet mağazası gibi birşey.Hergün birkaç marka indirime giriyor.
arkadaşım hayırlı olsun ne kadara aldınız bi de internet mağazasımı bu?
anladım canım o tarafları hiç bilmiyorum zaten haftaya inşallah cinsiyetini öğrenmeye gidicez bende başlarım 15inden sonra alışverişlere bu bilgiler çok işime yarayacak.
bi konu daha var bebek şekeri yapmayı çok istiyorum siz neler yaptınız nerelerden aldınız? okulda teknoloji tasarım öğretmenleri var 3 tane onlar biz yaparız dio ama malzeme falan almam lazım.
son bişey de kaç kilo aldınız hamilelikte:26: ben 17. haftayı bitirdim 4 kilo aldım sanırım uf yaaa...
bence erken değil odasını ayırmak için 6. ay çünkü sonra alışmakta zorlanıyorlar
zaten 6. aydan sonra eskisi kadar sık uyanmayacak geceleri
Ben 34+4 teyim,şuana kadar 10 kilo aldım.Hedefim 12 kiloyla bitirmekti ama artık çok zorHızla kilo alıyorum
o ne ki ben 33+1 deyim ve 16 kilo aldım sonumdan korkuyorum...gerçi çok aşırı zayıf hamile kalmıştım ama...
Bence çok zayıf hamile kaldığın için iyi bile olmuştur,eminim yakışmıştır aldığın kilolar.Kafana takma o yüzdenBen ne çok zayıftım ne de kilolu,hamile kaldığımda 50 kiloydum,boyum 1.60.
arkadaşlar bebek odalarını nerden aldınız hem uygun hem düzel kaliteli satan neresi var ankarada biz hala prensesimize oda falan almadık
bende 175im 65 kilo falandım hamile kaldığımda inşallah çok almam boyumda uzun kendimi dev gibi görmek istemiyorum
anladım canım o tarafları hiç bilmiyorum zaten haftaya inşallah cinsiyetini öğrenmeye gidicez bende başlarım 15inden sonra alışverişlere bu bilgiler çok işime yarayacak.
bi konu daha var bebek şekeri yapmayı çok istiyorum siz neler yaptınız nerelerden aldınız? okulda teknoloji tasarım öğretmenleri var 3 tane onlar biz yaparız dio ama malzeme falan almam lazım.
son bişey de kaç kilo aldınız hamilelikte:26: ben 17. haftayı bitirdim 4 kilo aldım sanırım uf yaaa...
Boyun uzun ne güzel,bence ne kadar alsanda dev gibi olmazsın,boyun kilonu gizler diye düşünüyorum.Düşünsene benim alacağım 15 le senin alacağın 15 asla bir olamaz
Cinsiyetini ogrenince baslarsin alisverisine. Gerci 17. haftayi bitirmissin. Artik belli olmustur.
Bebek sekeri malzemeleri Ulus'ta Suluhan'da satiliyormus. Ben oraya gitmeyi dusunuyorum.
Ben yarin 27 haftalik hamile olacagim. 4-4,5 kilo aldim. Ama ilk 3 ayda 2 kilo vermistim. Onu da sayarsak 6-6,5 kilo. Sen de cok almamissin. Ama cok almak istemiyorsan, hamur islerinden uzak dur. Hicbir faydasi yok bebege. Bebege kilo aldirmak istiyorsan da protein ve kalsiyumdan zengin yiyecekler ye. Sut, peynir, yogurt ve dondurma gibi.
arkadaşlar bebek odalarını nerden aldınız hem uygun hem düzel kaliteli satan neresi var ankarada biz hala prensesimize oda falan almadık
kızlar şimdi baktım limango kids te çok güzel şeyler var bebepan die bi markada baya indirim var hiç duymamıştım ama çıtçıtlı badiler 7 lira days in colors bebek nevresimleri 50 falan ben fiyatların normalini bilmiyorum ama bi bakın banada yazarsınız:))
Bence çok zayıf hamile kaldığın için iyi bile olmuştur,eminim yakışmıştır aldığın kilolar.Kafana takma o yüzdenBen ne çok zayıftım ne de kilolu,hamile kaldığımda 50 kiloydum,boyum 1.60.
cıtcıtlı badiye 7 lira verecek olduktan sonra hiç düşünmemden mothercare dan alırım normalde ben lcw den 3 tane cıtcıtlıyı 12 ye falan alıyorum desenı cok fazlaysa bıraz daha artıyor fıyat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?