• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çom sağol canım:))
evet kaç gündür uğrayamıyodum. karnımda çok ağrım vardı sürekli dinlendim kayınvalimde falan kaldım annemler geldi. doktorada sordum oda ayrıntılı ultrasonda rahim duvarlarına kasılmalara falanda baktı bileş yok dedi. çok yorma dinlen dedi. bide ben ayakta çok kalınca ağrıyodu ve geceleri oğlumu çişe götürüyorum bazen çok uykulu olunca kucağıma alıyodum onda sanırım ağrılarım oldu. eşimde bilmiyodu kucağıma aldığımı kızdı biraz artık onu kaldırıyorum babası tuvalete görüyo:55:

Geçmiş olsun cnm senin oğlun kaç yaşındaydı ve ne zaman başladın wc eğitimine bende yazın başlasam mı diye düşünüyorum

kızlar bende dün şeker yüklemesi yaptım 177 çıktı. 2 hafta sonra tekrar gidicem 100 lük yükliceklermiş ona göre ilaç tedavisine başlıcakmışız. doktor diyet vermedi sadece tatlı ve hamur işlerinden uzaklaş dedi. netten baktım biraz ama ne yemem ve yememem konusunda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
ayrıca belirtiler bende şöle idi; çok çabuk acıkıyorum, çok su içiyorum, çok tuvalete gidiyorum nerdeyse yarımsaatte bir ve sanırım en belirgin belirtisi şu yemek yedikten sonra uykum geliyo..
Canım benim de iilkinde çıkmıştı patates,beyaz pilav,ekmek,tatlı diyet vermişti 2 hft yapmıştım 100 lük allahtan iyi çıkmıştı da kurtulmuştum ben diyet yapamam :5:

amin cnm , cok sagol,

hepimiz insallah

hadi darisi basina, cok guzel seyler alirsiniz siz de insallah

---- seker testine giren arkadaslar gecmis olsun hepinize,
benim doktorum henuz bu konuda bisey demedi,
kontrolum 14 mayista
o zaman ister sanirim benden de
canım güle güle kullan aldıklarını, şeker testide 24-28 arası yapılıyor.

ya şöleki babamın ailesini tanımıyorum annem ve babam ayrı o yüzden bilmiyorum anne tarafımda bişi yok ama. normalde şekerim yoktu ama açlık kan şekerimde normal çıktı bence bu hamilelikle gelen şeker.. yani umarım öledir.. :((
Hamilelikte çıkan şeker de gelecekte şeker hastası olabiliriz anlamına geliyormuş, muhtemelen bende de çıkabilir bende çok kilo aldım bu sefer :18:

Bu arada kizlar benim de yarin seker yuklemem var... Sans dileyin :)

Efsung cum bu seker yuklemesiyle ilgili ac ve tok karinla oldugundaki farla iligili verdigin bilgi cok iyi oldu ... Tesekkurler :)
Bol şans cnm.....
günaydıınnnn kızlarrrr , iyi haftalar...

ehdacımmm nası dayanıyosunn 3lere kadar.. uykun gelmiyo mu ben külçe gibi oluyorum en geç 11de uyuyorum ama gece 3-4 kez tuvalete kalkıyorum.. uykular bölük pörçük...
Eeee artık uyku yok kızlar vücut sizi hazırlıyor bebişlerinize daha rahat uyanabilmek için

günaydın kızlar... birazdan doktor randevumuz var çok heyecanlıyım:) oğlumu görcem 1 ay oldu görmeyeli:( o da heyecanlı heralde tekmeleyip duruyor :) sonrada 2. tetanoz aşım var çok korkuommm :((:53:

Hadi bol şans herşey yolundadır inş..

selam kızllaaar günaydın... birazdan bizimde doktor kontrolümüz var ayrıca şeker yüklemesi yapılacak ama kafamda hala soru işaretleri var. size bi sorayım dedim . bu şeker yüklemesi için doktora aç mı gitmek gerekiyo doktoruma sordum ben ne aç ne tok dedi ben de sabah çok acıktığım için 1 tost yedim ? şimdi kararsız kaldım yaaa siz aç mı gittiniz yani öylemi olması gerekiyo ???
Gerçi bitmiştir artık ama 50 lik de bildiğim kadarıyla farketmiyor ben aç gidicem ama

kızlara ve bebişlere herkese merhaba:)
yarım saat önce beni aile hekimlikteki ebem aradı, yarın sabahtan şeker yüklemesi yapılacak, sabahtan bir şey yemeden gel dedi ama akşam için bir uyarıda bulunmadı. yarın akşamda 6da doktoruma gitcem, yine detaylı olacak, umarım bu seferkinde herşey normal olacak çünkü öncekinde beslenme kordonlardan ikisi ince görünmüştü doktor bunu söylemek daha erken diyip bu haftaya bırakmıştı...
bu arada, şeker yüklemesi yapacak herkesin umarım iyi çıkar, benimkide umarım öyle olur:17:gerçek, benim ailede hiç şeker hastası yoktu ama hamilikte oluyormuş yinede.
size bebeklerinizle hayırlı günler...
Bol şans cnm darısı başıma

pendik remedy hastanesi (eski özkan hastanesi) sorma 3 lü testimdede kilomu yanlış yazmışlardı sonucu etkilememiştir umarım diye dua edip duruyorum valla. ya bu arada bende elde ve ayaklarda uyuşmalar başladı geçenlerde bu sendromdan bahsetmişlerdi acaba ne yapmak gerekiyo önüne geçebilmek için doktoruma sordum normal dedi(zaten ona kalsa herşey normal) rahmimde kramplarım arttı diyorum bi magnezyum filan verir insan ama benim doktor normal diyip geçiştiriyo..

ben dogumumu remedy de yapicam buyuk ihtimalle cnm,
sen de orda mi yapacaksin

selam kizlar paskalya nedeniyle esim evde kac gündür giremiyorum

yaa ben bisey sorucam size biz esimle bayadir birlikte olmuyoduk o bi zarar vericek bebege diye korkuyodu :) bugün olduk ama benim cok canim acidi ve iliskiden yarim saat sonra falan tuvalete gittigimde bi damla acikkahverengi kan geldigini gördüm ama sildigimde falan bisey yoktu yaa ben simdi cok korktum normal midir bu en son 5gün önce doktordayim alttan da muayene etmisti 27snde ucaga binicegim icin hersey normal rahim agzin kapali bi problem yok demisti simdi icim icimi kemiriyo esime de bisey demiyorum paniklemesin diye :18:

yaa ben bisey sorucam size biz esimle bayadir birlikte olmuyoduk o bi zarar vericek bebege diye korkuyodu :) bugün olduk ama benim cok canim acidi ve iliskiden yarim saat sonra falan tuvalete gittigimde bi damla acikkahverengi kan geldigini gördüm ama sildigimde falan bisey yoktu yaa ben simdi cok korktum normal midir bu en son 5gün önce doktordayim alttan da muayene etmisti 27snde ucaga binicegim icin hersey normal rahim agzin kapali bi problem yok demisti simdi icim icimi kemiriyo esime de bisey demiyorum paniklemesin diye :18:

canım bence korkma.hamilelikte ilişki nadir olduğu içi sanırım giriş kısmı daralıyo biraz.i benimde canım yanıyo o esnada.eskiden acı olmuyodu.muhtemelen tahriş gibi bişey söz konusu.

canım bence korkma.hamilelikte ilişki nadir olduğu içi sanırım giriş kısmı daralıyo biraz.i benimde canım yanıyo o esnada.eskiden acı olmuyodu.muhtemelen tahriş gibi bişey söz konusu.

aynen öle benimde canım yanıyor..sanki gerdek gecesi gibi:9::91::78:

selam kızlar..

oo ne kadar çok kişi var topikte..hatırlıyo musunuz beni,kaç kere girdin ki hatırlayalım diceksiniz dimi :)

benim de oğlum olucak..oğlumun erkek kardeşi olucak Allah kısmet ederse..2'li temiz çıktı çook şükür..mayıs ilk haftasında da şeker yükl. yapılacak..

son sayfada birinin karnının ağrıdığını gördüm..benim de çok sık karnım,kasıklarım ve belim ağrıyor..doktor normal diyor..geçen hatta çok feciydi, rapor alıp evde dinlenince geçti çok şükür..sanırım yorgunluktan..
bel ağrısını çok duydum ama karnım ağrıyor diyince herkes yadırgıyor, anormal bişey diye endişeleniyordum ben de..

aynen öle benimde canım yanıyor..sanki gerdek gecesi gibi:9::91::78:

offf kizlar yaa ne biliyim canimin yanmasi degil de o bi nokta kadar gelen acik kahve kanama beni cok korkuttu doktoru arasam yok tatilde esime de söylemek istemiyorum zaten ne zamandir korkudan uzak duruyo benden bi de dersem kanama oldu hic yanasmicak bana :69:

merak etme canım bısey olmaz sadece oradakı damarlardan bazıları ilişki esnasında zarar gormustur mesala benım de ilişkiden sonra bıraz şişlik oluyo bu labia minora ve majorada hamilelıkten canım

merak etme canım bısey olmaz sadece oradakı damarlardan bazıları ilişki esnasında zarar gormustur mesala benım de ilişkiden sonra bıraz şişlik oluyo bu labia minora ve majorada hamilelıkten canım

yaa sence gitsem bi hastaneye falan cünkü doktorum yok bu hafta paskalya diye zaten bugün her yer kapali ama hastaneye de gitsem acilde bakarlar mi ki

benimkide bebeğe birşey olacak diye ilişkiden korkuyor
bizim tüp bebek olduğundan 10 hafta doktor yasaklamıştı
halen eşim korkudan yaklaşmıyor sanırım böyle gidecek :47:

benimkide bebeğe birşey olacak diye ilişkiden korkuyor
bizim tüp bebek olduğundan 10 hafta doktor yasaklamıştı
halen eşim korkudan yaklaşmıyor sanırım böyle gidecek :47:

canim bizim doktor hic yasaklamadi ama esim ilk aylar yapmayalim bisey olmasin dedi ilk aylar bitince de öyle devam etti bugün de böyle kücük bi damla kan görünce cok panik oldum yaa

yaa sence gitsem bi hastaneye falan cünkü doktorum yok bu hafta paskalya diye zaten bugün her yer kapali ama hastaneye de gitsem acilde bakarlar mi ki

sen bılırsın canım ama acılde tabı bakarlar bence merak etme sadece uzun zamandır olmayınca dediğim gibi kılcal damarlar zedelenmıstır sonucta bır damla canım hadı cok olsa endıselen bence endişelnecek bısey yok ama sen bılırsın içini rahatlatmak ıstıyorsan gıt acaba acıdımı olurken sende kendını sıktınmı o yuzdenmı oldu acıdımı ilişki esnasında

sen bılırsın canım ama acılde tabı bakarlar bence merak etme sadece uzun zamandır olmayınca dediğim gibi kılcal damarlar zedelenmıstır sonucta bır damla canım hadı cok olsa endıselen bence endişelnecek bısey yok ama sen bılırsın içini rahatlatmak ıstıyorsan gıt acaba acıdımı olurken sende kendını sıktınmı o yuzdenmı oldu acıdımı ilişki esnasında

evet canim canim cok yandi sanki daralmis gibi bi his vardi böyle yanma oldu sanki ben bi yarina kadar bekliyim yine kanama olursa giderim cünkü burdaki hastaneler bi tuhaf bakmayabilirler de olmadi yarin baska bi doktora giderim

kızlaarrr ben iş bankasında çalışıyorum açtırdığınız hesaba kumbara da veriyoruz çok güzel yeğenlerime ben açayım sivastan hesaplarını:)))))

cnm ozet bi sekilde bilgi versene bize kumbara hesabi hakkinda

mesela her ay belli bi tutar yatirmak sart mi? yoksa mesela bu ay 300 obur ay 100, obur ay hic param yok 0 seklinde yatirabilir miyim?
3 yildan once bozulursa %3 kesinti var diye bisey okudum isbankasi int.subedsinde?
zaten %15 stj kesilecek satarken, yani %15+%3 mu olacak kesintiler

Bence normal. Bize dr. sürekli yasaklar koydu 16. haftadan sonra ilişkiye izinverdi ( düşük riskim vardı) izin verdiğinde de şunu söyledi koyu renkte hatta bazen kırmızı renkte kan az miktarda gelebilir çok normal korkmayın dedi.

Tabi sonra bunu duyan eşim o kadr korktu ki ne yapsam ne desem yanaşmıyor ilişkiye. '' Birşey olursa kendimi asla affetmem '' diyor. Artık ilişkiye girmey girmeye ben de tırsar oldum girip çok canım acır da kasılırsam diye off:(((

Bu arada bir de bursalı arkadaş Ayşe Öner' in seminerini sormuş:

7 mayıs Cumartesi saat 13:45- 18:00 arasında Korupark AVM de Kayıt için Tel: 0216 386 38 13

kids_go endiselenme cnm,
surtunmeden ve tahristen dolayi gelmistir o bir damla kan.

otur bi cikolata ye, bebeginin hareketlerini dinle, o hareket edince rahatlarsin

valla esimle ben de sirf bu korkudan hic yanasmiyoruz birbirimize

evet canim canim cok yandi sanki daralmis gibi bi his vardi böyle yanma oldu sanki ben bi yarina kadar bekliyim yine kanama olursa giderim cünkü burdaki hastaneler bi tuhaf bakmayabilirler de olmadi yarin baska bi doktora giderim

bencede canım bırdaha olursa gıdersın tamam ama endişelenme bişey olmamıstır sen kendını acıdığı için rahat bırakmayınca vajınanda kasılma olmustur zorlandıgı ıcın hafıf lekelenme olmustur

Back
X