çom sağol canım:))
evet kaç gündür uğrayamıyodum. karnımda çok ağrım vardı sürekli dinlendim kayınvalimde falan kaldım annemler geldi. doktorada sordum oda ayrıntılı ultrasonda rahim duvarlarına kasılmalara falanda baktı bileş yok dedi. çok yorma dinlen dedi. bide ben ayakta çok kalınca ağrıyodu ve geceleri oğlumu çişe götürüyorum bazen çok uykulu olunca kucağıma alıyodum onda sanırım ağrılarım oldu. eşimde bilmiyodu kucağıma aldığımı kızdı biraz artık onu kaldırıyorum babası tuvalete görüyo![]()
Geçmiş olsun cnm senin oğlun kaç yaşındaydı ve ne zaman başladın wc eğitimine bende yazın başlasam mı diye düşünüyorum
Canım benim de iilkinde çıkmıştı patates,beyaz pilav,ekmek,tatlı diyet vermişti 2 hft yapmıştım 100 lük allahtan iyi çıkmıştı da kurtulmuştum ben diyet yapamamkızlar bende dün şeker yüklemesi yaptım 177 çıktı. 2 hafta sonra tekrar gidicem 100 lük yükliceklermiş ona göre ilaç tedavisine başlıcakmışız. doktor diyet vermedi sadece tatlı ve hamur işlerinden uzaklaş dedi. netten baktım biraz ama ne yemem ve yememem konusunda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
ayrıca belirtiler bende şöle idi; çok çabuk acıkıyorum, çok su içiyorum, çok tuvalete gidiyorum nerdeyse yarımsaatte bir ve sanırım en belirgin belirtisi şu yemek yedikten sonra uykum geliyo..

canım güle güle kullan aldıklarını, şeker testide 24-28 arası yapılıyor.amin cnm , cok sagol,
hepimiz insallah
hadi darisi basina, cok guzel seyler alirsiniz siz de insallah
---- seker testine giren arkadaslar gecmis olsun hepinize,
benim doktorum henuz bu konuda bisey demedi,
kontrolum 14 mayista
o zaman ister sanirim benden de
Hamilelikte çıkan şeker de gelecekte şeker hastası olabiliriz anlamına geliyormuş, muhtemelen bende de çıkabilir bende çok kilo aldım bu sefer :18:ya şöleki babamın ailesini tanımıyorum annem ve babam ayrı o yüzden bilmiyorum anne tarafımda bişi yok ama. normalde şekerim yoktu ama açlık kan şekerimde normal çıktı bence bu hamilelikle gelen şeker.. yani umarım öledir..(
Bol şans cnm.....Bu arada kizlar benim de yarin seker yuklemem var... Sans dileyin :)
Efsung cum bu seker yuklemesiyle ilgili ac ve tok karinla oldugundaki farla iligili verdigin bilgi cok iyi oldu ... Tesekkurler :)
Eeee artık uyku yok kızlar vücut sizi hazırlıyor bebişlerinize daha rahat uyanabilmek içingünaydıınnnn kızlarrrr , iyi haftalar...
ehdacımmm nası dayanıyosunn 3lere kadar.. uykun gelmiyo mu ben külçe gibi oluyorum en geç 11de uyuyorum ama gece 3-4 kez tuvalete kalkıyorum.. uykular bölük pörçük...
günaydın kızlar... birazdan doktor randevumuz var çok heyecanlıyım:) oğlumu görcem 1 ay oldu görmeyelio da heyecanlı heralde tekmeleyip duruyor :) sonrada 2. tetanoz aşım var çok korkuommm
53:
Hadi bol şans herşey yolundadır inş..
Gerçi bitmiştir artık ama 50 lik de bildiğim kadarıyla farketmiyor ben aç gidicem amaselam kızllaaar günaydın... birazdan bizimde doktor kontrolümüz var ayrıca şeker yüklemesi yapılacak ama kafamda hala soru işaretleri var. size bi sorayım dedim . bu şeker yüklemesi için doktora aç mı gitmek gerekiyo doktoruma sordum ben ne aç ne tok dedi ben de sabah çok acıktığım için 1 tost yedim ? şimdi kararsız kaldım yaaa siz aç mı gittiniz yani öylemi olması gerekiyo ???
Bol şans cnm darısı başımakızlara ve bebişlere herkese merhaba:)
yarım saat önce beni aile hekimlikteki ebem aradı, yarın sabahtan şeker yüklemesi yapılacak, sabahtan bir şey yemeden gel dedi ama akşam için bir uyarıda bulunmadı. yarın akşamda 6da doktoruma gitcem, yine detaylı olacak, umarım bu seferkinde herşey normal olacak çünkü öncekinde beslenme kordonlardan ikisi ince görünmüştü doktor bunu söylemek daha erken diyip bu haftaya bırakmıştı...
bu arada, şeker yüklemesi yapacak herkesin umarım iyi çıkar, benimkide umarım öyle olurgerçek, benim ailede hiç şeker hastası yoktu ama hamilikte oluyormuş yinede.
size bebeklerinizle hayırlı günler...