günaydınnn
aynı şekilde arkadaşım benimde sanki hep kasıklarımda ama dr normal dedi çikolata yediğim zaman acayip hareketleniyor benim gibi çok sevecek herhalde...
günaydın kızlar... birazdan doktor randevumuz var çok heyecanlıyım:) oğlumu görcem 1 ay oldu görmeyelio da heyecanlı heralde tekmeleyip duruyor :) sonrada 2. tetanoz aşım var çok korkuommm 53:
selam kızllaaar günaydın... birazdan bizimde doktor kontrolümüz var ayrıca şeker yüklemesi yapılacak ama kafamda hala soru işaretleri var. size bi sorayım dedim . bu şeker yüklemesi için doktora aç mı gitmek gerekiyo doktoruma sordum ben ne aç ne tok dedi ben de sabah çok acıktığım için 1 tost yedim ? şimdi kararsız kaldım yaaa siz aç mı gittiniz yani öylemi olması gerekiyo ???
günaydınnn
aynı şekilde arkadaşım benimde sanki hep kasıklarımda ama dr normal dedi çikolata yediğim zaman acayip hareketleniyor benim gibi çok sevecek herhalde...
benim de ööle ... yalnız hareketlensinler diye bizim boğazımız açılıyoo gittikçe...
canım normalde aç gerekiyor..ama gittiğinde tekrar sor ordakilere...yada dr.unu ara..açsa başka gün yaptırrısın..sonucu etkileyebilir...
günaydın kızlar... birazdan doktor randevumuz var çok heyecanlıyım:) oğlumu görcem 1 ay oldu görmeyelio da heyecanlı heralde tekmeleyip duruyor :) sonrada 2. tetanoz aşım var çok korkuommm 53:
selam kızllaaar günaydın... birazdan bizimde doktor kontrolümüz var ayrıca şeker yüklemesi yapılacak ama kafamda hala soru işaretleri var. size bi sorayım dedim . bu şeker yüklemesi için doktora aç mı gitmek gerekiyo doktoruma sordum ben ne aç ne tok dedi ben de sabah çok acıktığım için 1 tost yedim ? şimdi kararsız kaldım yaaa siz aç mı gittiniz yani öylemi olması gerekiyo ???
özellikle sordum bi önceki kontrolümde doktoruma niye aç olman gerekmiyo dedi yaa(( şimdi gidince ssölicem yine eğer öyleyse başka bi güne kalır artık . saol canım ...
Günaydın kızlar epeydir yazamadım,ancak yazılanları takip ediyorum.
Cumartesi doktorumuzu ziyarete gittik hem sohbet hem kontrol:herşey gayet iyi dedi karnımı da elle muayne etti hiç çatlak oluşmamış kalp atışlarını dinledik oğlumun :)
Cumartesi akşam ise amcamız ve yengemiz geldi bize banyo küveti ve sevi bebenin banyo filesi/minderini almışlar bence çok güzel bir ürün oldukça kullanışlı duruyor.
Dün de Forum İstanbula gittik e-bebek ve jokeri gezdik almak istediğimiz yatağı yakından inceledik ve son kararımızı verdik Kraftın park yatağını alacağız. Yarın da şeker yüklemem var oldukça tedirginim çünkü bizim ailede herkes şeker hastası hatta annem bana hamileyken çıkmış ve kalıcı olmuş
dr.una soırduğunda ne dedi tam anlayamadım?
canım aç mı olmam gerekiyo diye sorduğumda gerek yok dedi ne aç ne tok dedi . o yüzden bende kararsız kaldım. 8 de yemişti tostumu 12 de randevum çok etkilermi acaba yinede ?
günaydın kızlar anca geçmişi okudum
bende bebeğimi kasıklarımın orada hissediyorum
geçtiğimiz pazartesi doktor kontrolüm vardı bir problem olsaydı söylerdi en azından dikkat et diye
semanta da aynı hissediyormuş biz aynı haftadayız 21+6 acaba bu haftalarda böylemi hissediliyor?
hadi cnm oglunla bi hasret giderin bakalim.....günaydın kızlar... birazdan doktor randevumuz var çok heyecanlıyım:) oğlumu görcem 1 ay oldu görmeyelio da heyecanlı heralde tekmeleyip duruyor :) sonrada 2. tetanoz aşım var çok korkuommm 53:
canım ikinci aşı beni ilki gibi etkilemedi.yani o gece yatabildim kolumun üzerine.umarım seninde acısız geçer.
oğluşunda seni özlemiş demekki. bol bol seyret.
gunaydin guzel annelerrr
bana tetanoz demeyin, ben de cuma gunu 2. dozu vuruldum;
kolum davul gibi sisti kizardi; kemik gibi sertlesti ici, 2 gun boyunca felaket agridi, agri kesicilerle durdum..
eminonune falan gittik ama elim cebimde yerinden oynatmadim; agir-hafif tum posetleri kocacim tasidi, arabayi da o kullandi, o sekilde ancak..
seni korkutmak gibi olmasin cunku cnm bence asiyi vuran kisinin elinden de cok farkediyor; cunku ilkinde farkli bi hemsire vurmustu bana ve hafif sisip az bisey agrimisti.
nolur yavas vurun diye hatirlat bence.
vuran kisiler farkli miydi;
cok etkiliyor
ben eskiden zature olmustumm hergun gine oluyordum, bi aksam bi hemsire vutruyordu hic bi agri yok, ertesi gun digeri vuruyordu felc gibi oluyordu bacagim, tum gece agriyordu,
o hemsireye denk gelmesem diye dua ederek gidiyordum
gecmis olsun cnm simdiden, insallah bisey cikmaz testte
canım ben dr.a sorduğumda normal dedi...rahim göbek deliğine filan geliyor ama bebek henüz aşağıda demişti...ben 25+1 im ve daha dün ilkkez göbek deliğim üstünde hissettim...oda 1 kez hep aşağıda ..normal yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?