2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok çabuk acıkma , susama , tuvalete sık gitme ve yemekten sonra uyku bnde de var sadece hızlı kilo artışı yok şekerden korkmaya başladım diyebilirim ve daha doktora gitmeme 3 hafta var :18:

doktorum bana aç gelmene grek yok dedi şeker için

Benim gecen yuklemem de tok karna idi bu sefer ac gidicem tokken insulinle olcum yapiyolarn biraz daha fiyat artiyor eger ac gidersen standart olcum yani en bu sefer ac gidicem)))

Cnm benim dun istanbul dogum akademisinde katildigim emzirme ve bebek bakim egitiminde bebek banyosuyla ilgili fileyi onermiyolar... Kuvetin dibine 5 - 10 cm arasi su koyun ve bebegin mutlaka ona temas etmesini saglanarak filede oldugu gibi vucudu disarda kalarak usumesini onlemek gerekiomus... Hem bu sekilde bebek suya daha cabuk alisip ileride banyoyu daha kolay sevmesi saglaniomus ... Onun yerine cok cabuk kuruma ozelligine sahip kuvet ici yardimcilari oneriyorlar... Sezlong gibi...

Bu arada kizlar benim de yarin seker yuklemem var... Sans dileyin :)

Efsung cum bu seker yuklemesiyle ilgili ac ve tok karinla oldugundaki farla iligili verdigin bilgi cok iyi oldu ... Tesekkurler :)

Efsung cum bu seker yuklemesiyle ilgili ac ve tok karinla oldugundaki farla iligili verdigin bilgi cok iyi oldu ... Tesekkurler :)

inşallah düşük çıkar canım

bol şans... inşallah herşey yolunda çıkar....

50 lik yüklemede sınırı aşarsan 100 lük yükleniyor..emin olmak için..bana 100 lük yüklenecek ama 2 saatlik bakılacak...her yerin ölçüm şekli farklı olabiliyor...

sağolun kızlar.. bu şeker olayını pek araştırmamıoştım ben. çünkü ailede şeker yok o yüzden aklımada gelmiyodu böyle bi durum ama bakalım herşeyin hayırlısı umarım herşey yolundadır. hmm hatta şeker yüklemesiyle ilgili şu bikaç güne kadar tek gözümde büyüttüğüm şey şekerli suyu nasıl içeceğimdi :26: gerçi hala gözümde büyüyor :18:

canım yanında 1 tane limon götür...şekerli suya kattır..daha hafif ve güzel oluyor..limonata içer gibibide buz kattınmı tamamdır..gel keyfim gel

günaydıınnnn kızlarrrr , iyi haftalar...

ehdacımmm nası dayanıyosunn 3lere kadar.. uykun gelmiyo mu ben külçe gibi oluyorum en geç 11de uyuyorum ama gece 3-4 kez tuvalete kalkıyorum.. uykular bölük pörçük...

günaydın kızlar pazartesi sabahlarını hiç sevmem iş başı yapmak zor gelir hep umarım güzel bir gün güzel bir hafta olur bugün şeker yüklemesi yaptıracak arkadaşlarım umarım herşey yolunda gider de sorun çıkmaz

günaydın cici anneler

biz geldik kzımla :) yolculuğumuz çok iyi geçti hiç yormadı kuzum beni

ee nasılsınız ?

kramp oluyo hamileleikte canım magnezyum öneriliyor

günaydın güzel anneler, 1 haftalık iznin ardından yine iş başı:84:...annem bana ne güzel bakıyordu,şimdi yeniden yemek iş güç..bu arada 1 haftadır bebeğimi hissetmeye başladım.sabahları çok hareketli,ama ben bayağı aşağıda hissediyorum bebeğimi,tam kasıklarımn orda

kızlar vip dükkan da bebedor un ındırımı var. ben bısuru sey aldım. goz atmanızı tavsıye ederım.

günaydınnn
aynı şekilde arkadaşım benimde sanki hep kasıklarımda ama dr normal dedi çikolata yediğim zaman acayip hareketleniyor benim gibi çok sevecek herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…