doktorum bana aç gelmene grek yok dedi şeker için
ben de ucuz olani almistim biberonda; sicak korumalisini mama yemeye baslayinca alirim diye dusundum cnm.
cnm sevi bebe banyo filesi havuzlu han da vardi,
ama satici adam onun yerine normal fileyi tavsiye ederim dedi,
onun esprisi bebek oturmaya baslayinca da oturur pozisyona getirip yikamakmis; zaten bebek oturmaya baslayinca altina 2 parca giysisini serer ustune oturtur oyle de yikarsin dedi.
hem de benim bebegi suyun icinde yikamak fikri hosuma gitmedi; file ile suyun ustunde kaliyor ya, oyle daha mantikli geldi cnm.
Bu arada kizlar benim de yarin seker yuklemem var... Sans dileyin :)
Efsung cum bu seker yuklemesiyle ilgili ac ve tok karinla oldugundaki farla iligili verdigin bilgi cok iyi oldu ... Tesekkurler :)
Bu arada kizlar benim de yarin seker yuklemem var... Sans dileyin :)
Efsung cum bu seker yuklemesiyle ilgili ac ve tok karinla oldugundaki farla iligili verdigin bilgi cok iyi oldu ... Tesekkurler :)
Once 50lik, eger risk cikarsa 4 kez 100luk olan yukleniyormus, bende dun okudum
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 24.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
50 lik yüklemede sınırı aşarsan 100 lük yükleniyor..emin olmak için..bana 100 lük yüklenecek ama 2 saatlik bakılacak...her yerin ölçüm şekli farklı olabiliyor...
sağolun kızlar.. bu şeker olayını pek araştırmamıoştım ben. çünkü ailede şeker yok o yüzden aklımada gelmiyodu böyle bi durum ama bakalım herşeyin hayırlısı umarım herşey yolundadır. hmm hatta şeker yüklemesiyle ilgili şu bikaç güne kadar tek gözümde büyüttüğüm şey şekerli suyu nasıl içeceğimdi :26: gerçi hala gözümde büyüyor :18:
dün gidip okulla görüştüm kızlar ve pazartesi başlıyorum inşallah bu arada dün akşam biraz başım dönündü ayaklarımın altına yastık koyup uzandım ama bi anda belimin sol tarafına sanki bıçak girdi ve bacağım komple tutuldu allahtan eşim yanımdaydı o kadar canım acıyoduki bacağımı oynatamıyorum bi yandan çığlık atıyorum acıdan sizce bu neden oluyo eşim bacağımı yukarı doğru oynattı birazda sanki belim yerine gelmiş gibi oldu resmen felç gibiydi çok korktum ya
Demir hapi ise ac karinla ve c vitamini ile icsen daha iyi olur diye biliyorum. Ama hic icmemekten iyidir:)
ben hep gece yatarken alıyorum oda aç sayılır akşam yemeğinden 3 saat sonra felan
günaydın güzel anneler, 1 haftalık iznin ardından yine iş başı:84:...annem bana ne güzel bakıyordu ,şimdi yeniden yemek iş güç ..bu arada 1 haftadır bebeğimi hissetmeye başladım. sabahları çok hareketli,ama ben bayağı aşağıda hissediyorum bebeğimi,tam kasıklarımn orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?