• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende ilkinde çok kız hissetmiştim.ama şu an bişey hissetmiyorum.ama gönlümden erkek geçiyor bir kız bir oğlan güzel olurdu.olmasada farketmez tek şey sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun yeter...

merhaba kızlar ben de Allah kısmet ederse ağustos annesi olucam :49:
ssbulutum canım arkadaşım bana bu topiği tavsiye etti
hepinizin bebekleri hayırlı olsun
güzel paylaşımlar dileklerimle:71:

canım ben kızımda orhan hoşgör e gdiiyordum ve an devada doğum yaptım.ama şimdi andeva yıldız da bir dr önerdiler ilk ona gidciem eğer beyenmessem orhan beye geri dönüş yapıcam.sen kime gidiyorsun? ismim tülay canım bu arada.

benimde elif.ben ertuğrul akdaş'a gidiyorum medikalpark oda süper bi dr.(bana göre tabi).benim ilk hamileliğimi başlarında tam 4 dr değişritdim ben çok tedirgin oldum.ona 4. ay bitince başlamıştım çok memnun kaldım.çok pozitif bir dr.bide bende zaten anksiyete bozukluğu ve panik atak var o yüzden o dr bana daha iyi geldi.böyle herşeyi abartan büyüten panik yapan dr. lar beni geriyo çünki meyilliyim zaten:30:.o aksine beni hep frenledi.:45:...yani bana iyi geldi.

merhaba kızlar ben de Allah kısmet ederse ağustos annesi olucam :49:
ssbulutum canım arkadaşım bana bu topiği tavsiye etti
hepinizin bebekleri hayırlı olsun
güzel paylaşımlar dileklerimle:71:

canım hoş gedlin aramıza
sağlıklı bir hamilelik geçirir ve kucağına sağlıkla bebğini alırsın

benimde elif.ben ertuğrul akdaş'a gidiyorum medikalpark oda süper bi dr.(bana göre tabi).benim ilk hamileliğimi başlarında tam 4 dr değişritdim ben çok tedirgin oldum.ona 4. ay bitince başlamıştım çok memnun kaldım.çok pozitif bir dr.bide bende zaten anksiyete bozukluğu ve panik atak var o yüzden o dr bana daha iyi geldi.böyle herşeyi abartan büyüten panik yapan dr. lar beni geriyo çünki meyilliyim zaten:30:.o aksine beni hep frenledi.:45:...yani bana iyi geldi.

hmm duymuştum ismini.bende orhan beyden memnun kalmıştım çünkü bend eçok pimfirikliyim gecenin bir yarısı dr uyamdırıp şu oldu diyecek kadar abartırdım.şimdi ise ben yıldızda doğum yapmak istiyorum oda yıldıza gelemiyor andeva topçular mış orda biraz anlaşamadık.ama senin dr da aklımda kalsın.

yemek yapıyorum şimdi midem bulandı kokudan
mutfağa giresim yok uffff

canım yaaa kıyamam ben çok çekdim bundan önce yaa şimdi ses yok bakalım inşallah böyle gider.allah yardımcın olsun inşallah ne kadar kötü bi durum tahmin ediyorum.pencerenin önünde oturdum haftalarca mutfağı bırak eve zor giriyordum.

slm kızlar dün yazmıstım ama bugun tam emın olduk dr dan sımdı geldım degerım 2685 cıktı hamıleyım ıkı yıldır ugrasıyoduk cok sukur rabbıme degerım ıyı dımı kızlar haftaya keseyı gormeye gıtcez bugun sadece test yaptık cok heycanlıyım ınananamıyorum hala

slm kızlar dün yazmıstım ama bugun tam emın olduk dr dan sımdı geldım degerım 2685 cıktı hamıleyım ıkı yıldır ugrasıyoduk cok sukur rabbıme degerım ıyı dımı kızlar haftaya keseyı gormeye gıtcez bugun sadece test yaptık cok heycanlıyım ınananamıyorum hala

canım hayırlı olsun bebeğin

canım yaaa kıyamam ben çok çekdim bundan önce yaa şimdi ses yok bakalım inşallah böyle gider.allah yardımcın olsun inşallah ne kadar kötü bi durum tahmin ediyorum.pencerenin önünde oturdum haftalarca mutfağı bırak eve zor giriyordum.

evet canım çok kötü evde oğlum olmasa yine sorun etmicem onun yemeğini falan yapmam lazım eşim olsa idare ederiz o yapar falan ama evde çocuk olunca eşimede güvenemiyorum yemek konusunda :S

esteda bizim sat aynı bu arada........

aa aynı günlerde doğurucaz demekki hehe
benimki sezeryan olacağı için 1 hafta falan öne gelebilir

canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah........

Back