Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
itiraf edeyim bu sefer bende erkek hissediyorum..bakalım hayırlısı rabbimden dliyorum sağlıklı sıhhatli bir cadı daha versin diya ama....hepimiz için hayırlısı olsun.....
canım ben kızımda orhan hoşgör e gdiiyordum ve an devada doğum yaptım.ama şimdi andeva yıldız da bir dr önerdiler ilk ona gidciem eğer beyenmessem orhan beye geri dönüş yapıcam.sen kime gidiyorsun? ismim tülay canım bu arada.
merhaba kızlar ben de Allah kısmet ederse ağustos annesi olucam
ssbulutum canım arkadaşım bana bu topiği tavsiye etti
hepinizin bebekleri hayırlı olsun
güzel paylaşımlar dileklerimle![]()
merhaba kızlar ben de Allah kısmet ederse ağustos annesi olucam
ssbulutum canım arkadaşım bana bu topiği tavsiye etti
hepinizin bebekleri hayırlı olsun
güzel paylaşımlar dileklerimle![]()
benimde elif.ben ertuğrul akdaş'a gidiyorum medikalpark oda süper bi dr.(bana göre tabi).benim ilk hamileliğimi başlarında tam 4 dr değişritdim ben çok tedirgin oldum.ona 4. ay bitince başlamıştım çok memnun kaldım.çok pozitif bir dr.bide bende zaten anksiyete bozukluğu ve panik atak var o yüzden o dr bana daha iyi geldi.böyle herşeyi abartan büyüten panik yapan dr. lar beni geriyo çünki meyilliyim zaten.o aksine beni hep frenledi.
...yani bana iyi geldi.
yemek yapıyorum şimdi midem bulandı kokudan
mutfağa giresim yok uffff
slm kızlar dün yazmıstım ama bugun tam emın olduk dr dan sımdı geldım degerım 2685 cıktı hamıleyım ıkı yıldır ugrasıyoduk cok sukur rabbıme degerım ıyı dımı kızlar haftaya keseyı gormeye gıtcez bugun sadece test yaptık cok heycanlıyım ınananamıyorum hala
canım yaaa kıyamam ben çok çekdim bundan önce yaa şimdi ses yok bakalım inşallah böyle gider.allah yardımcın olsun inşallah ne kadar kötü bi durum tahmin ediyorum.pencerenin önünde oturdum haftalarca mutfağı bırak eve zor giriyordum.
esteda bizim sat aynı bu arada........
canım hayırlı olsun bebeğin
canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah........slm kızlar dün yazmıstım ama bugun tam emın olduk dr dan sımdı geldım degerım 2685 cıktı hamıleyım ıkı yıldır ugrasıyoduk cok sukur rabbıme degerım ıyı dımı kızlar haftaya keseyı gormeye gıtcez bugun sadece test yaptık cok heycanlıyım ınananamıyorum hala
sagol canım ılk bebegım cok heycanlıyım ıkı yılda olmayınca artık olmayacak dıyodum senın ıkıncı galıba allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın