• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şeker yüklemesi herkese yapılıyo diye biliyordum ben dün doktorum gerek yok dedi yapılmadı bana bişi 24 hafta da doldu... sizde yükleme yapıld ı mı

Bana öyle bi anlatıldı ki ben o yapılcak die gittim :D doktor gerek yok deyince bende cok sasırddım ya :) galiba yanlıs anlamısım

inşallah bendede gerek kalmaz ben çok korkuyorum çünkü:18:

benim tatlıyla aram hiç yok belki de ondan diye düşünüyorum ama değildir ya.inşallah gerek kalmaz bencede . gecen sene 3 arkadasım hamileydi 3ü de 6 aya kalmadan diyete basladılar seker kullanmamaya calıstılar hamilelik sekeri var demişti doktor inşallah cıkmaz bizde

benim tatlıyla aram hiç yok belki de ondan diye düşünüyorum ama değildir ya.inşallah gerek kalmaz bencede . gecen sene 3 arkadasım hamileydi 3ü de 6 aya kalmadan diyete basladılar seker kullanmamaya calıstılar hamilelik sekeri var demişti doktor inşallah cıkmaz bizde

ben aşırı düşkünüm şekerli şeylere o yüzden çok korkuyorum :18:

senin hamileliğinde bana benziyor. aşırı pipirklisin.. devamlı dr gidiomusun :)) yapma böle bak bende şekerde cıktı :D bu evhamdan herşeyi üstüme çekiorm..daha şimdiden dogunca alıncak topukdan kanda ya bişey cıkarsa diorum :D:D delirdim sanırım bennnn :)

geçmişi okudum hatırladım başlıklarda şöle bildiklerimi yazabilirim :) dün doktoruma sordum günlük rahimde 6 7 kere kasılma normalmiş ve kasılmalar için magnezyum veriliyor...sulesliii değerlerine baktım internetten yaklaşık olarak bi problem var gibi gözükmüyor ; tabi bunlar yaklaşık değerler ama aşağı yukarı ölçümlerin alt orta ve üst sınırlarını görmüş oldum istersen paylaşabilirim :40: ve bugün oğluma 23 nisan hediyesi olarak bodyler aldım :16: iice alışveriş moduna girdim artık :66:

canim hic korkma bende öyle cok tatli cikolata yiyorum ki bi de benim annemde teyzemde hamileliklerinde cikmisti seker doktor riskli gördü beni de aileden dolayi bana biraz erken yaptilar testi 2 hafta burda olmicagim icin ama bisey cikmadi o yüzden icini ferah tut :)

kızlarrr
bebekleriniz için oyun halısı ve dönence olarak bişi belirledinizmi?
peppermint havuzlu han dadır şimdi inş istediğine göre şeyler bulur...

canım biz dönence aldık çok güzel ama kurmalı.açmadık tabi , belki kumandalısıyla değiştirebilirm.oyun halısını henüz almadım onu mutlaka almak istiyorum,şöyle kocaman hemd e yerde oynar ve üşümez :))

Bana öyle bi anlatıldı ki ben o yapılcak die gittim :D doktor gerek yok deyince bende cok sasırddım ya :) galiba yanlıs anlamısım

şeker yüklemesini zaten sağlık ocaklarıyapıyo daha çok.siz sağlık ocağına kayıt oldunuz mu?olmadıysanız olun hmen bu tip konularda çok iyi takip ediyorlar.ben salı yaptırıcam inş.aynı gün 2. doz tetanozum da olacak :18:

geçmişi okudum hatırladım başlıklarda şöle bildiklerimi yazabilirim :) dün doktoruma sordum günlük rahimde 6 7 kere kasılma normalmiş ve kasılmalar için magnezyum veriliyor...sulesliii değerlerine baktım internetten yaklaşık olarak bi problem var gibi gözükmüyor ; tabi bunlar yaklaşık değerler ama aşağı yukarı ölçümlerin alt orta ve üst sınırlarını görmüş oldum istersen paylaşabilirim :40: ve bugün oğluma 23 nisan hediyesi olarak bodyler aldım :16: iice alışveriş moduna girdim artık :66:

öncelikle cicileriniz hayırlı olsun değerler konusundada evet paylaşmanı çoooookkkk isteriz kuzucumla teyzesi:71:

kızlarr ya a benim internet sayfama bişi oldu.buraya girince önce görüntü kesildi kapadım açtım bu seferde üsteki simgeler bölümü yok.:(( resemn yamuktu üst taraf alttan kapatıyorum googlede başka sayfa açıyorum yine üst yamuk ve simgeler kayıp :(( napıcam ben , kocam kızıcak valla :18:

senin hamileliğinde bana benziyor. aşırı pipirklisin.. devamlı dr gidiomusun :)) yapma böle bak bende şekerde cıktı :D bu evhamdan herşeyi üstüme çekiorm..daha şimdiden dogunca alıncak topukdan kanda ya bişey cıkarsa diorum :D:D delirdim sanırım bennnn :)

hemde çok pinpirikliyim valla doktorada sürekli gidiyorum napim içim rahatlamıyo yoksa

Back
X