meraba bayanlar ben geldımmm
bılıyomusunuz bısy ıtıraf edıcem ben sıgara ıcıyorum hazırlıklı hamıle kalmadım sıgra bırakmaya vakıtolmadan bebıs geldı ve bırakamıyorumm
bılıyomusunuz bısy ıtıraf edıcem ben sıgara ıcıyorum hazırlıklı hamıle kalmadım sıgra bırakmaya vakıtolmadan bebıs geldı ve bırakamıyorumm
canım benim üzülme bak ben de varımbende bende şişman anneyim, tam 13 kilo, hatta cumartesi dr. tarttı 14 ün üstündeydi, o zamandan beri salata ağırlıklı besleniyorum, bu sabah bi baktım 13 e düşmüşüm :))))) çok mutluyum...
ayrıca yanlız olmadığıma çok sevindim walla, burdaki arkadaşların neredeyse tümü 3-5 kilo aldı,
ben havuzlu handaki suslu bebeyi aradim az once,
hanin ici oldugu gibi acik cmrt. dedi..
hoşgeldin aramıza cnm...
bebişin hayırlı olsun bende tüp bebişler hamiş kaldım senle beraber 4 kişi oldu topikte tüp bebiş
şekerim beni de sayıyosun dimi.... ben de varım
cnm nasil olabiliyor 25. haftada 1 kg yaa,
zaten 500 gr civari bebektir,
suyu, plesantasi
sonra meme dokusu buyuyor
kan hacmi artiyor 1-2 kg
demek ki sen kendi vucudundan zayifladin, bu deklerim artti..
canim birakamiyorum diye bisey olamaz
national geographic'in anne karninda yasama yolculuk belgeselini izle;
orda ayrintili anlatiyor
normalde yedigimiz besinler bir suzgecten gecerek bebege ulasiyormus, ancak sigara dumani ve kafeinin partikulleri ya da parcaciklari iste bu suzgeci cok rahat asabilir ozellikte oldugundan direkt olarak hic suzulmeden bebege ulasiyorlarmis.
bebeginin su an tahmini bi fasulye buyuklugunde olan minicik cigerlerini sigara dumaniyla dolduruyosun farkinda misin? daha dogmadan hasta olacak cocugun..
bu oglen hic canim istememesine ragmen yemekhanede balik yedim ben, sirf bebegim icin.
bebegin icin bunu yapmalisin cnm, yerinde olsam su andan itibaren agzima surmem
doktorlar anneye cok izdirap olmaisn diye gunde1-2 sigaraya izin veriyor ama aslinda o bile buyuk zarar
kusura bakma cnm sert yazdim belki biraz ama o yavrucagina icim ciz etti biran
kızlar bebek odası duvarı boya mı kağıt kaplama mı daha uygun sizce? araştırıyorum bir de sizlerin fikrini alayım dedim
selam kızlar, sürekli takip ediyorum,okuyorum yazdıklarınızı ama çok yoğun olduğum için yazacak fırsatım olmamıştı. artık derslerimi azalttılar boş saatlerin çoğaldı:) ben 7 kilo aldım büyük hızla büyümeye de devam ediyorum :):86:
Canım çok iyi araştırmadım ama kağıt sağlıklı değilmiş dediler bana. Bende sadece 1 duvarı kağıt yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?