• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

meraba bayanlar ben geldımmm

bılıyomusunuz bısy ıtıraf edıcem ben sıgara ıcıyorum hazırlıklı hamıle kalmadım sıgra bırakmaya vakıtolmadan bebıs geldı ve bırakamıyorumm :(:(

Kesinlikle bırakmalısın canım :20:

Yapamıyorsan önce azalt, sonra bırak.. Bebişine çok zararı var. :17:

mrb aranıza yeni katıldım bende 71 kiloyla hamile kaldım 1 kilo almıştım onuda geri verdim.3 hafta önce kontrole gittim karnım büyüyo ama kilo almamama bende şaşırdım.birde 4lü organ taraması yaptıran varmı??? dr. um bana söyledi ama yaptırmak istemedim çünkü ikili ve üçlü testler normal çıktı bebeğin sürekli ultrasona marus kalmasıda iyi değil diye düşünüyorum......

bılıyomusunuz bısy ıtıraf edıcem ben sıgara ıcıyorum hazırlıklı hamıle kalmadım sıgra bırakmaya vakıtolmadan bebıs geldı ve bırakamıyorumm :(:(

Canım mutlaka bırak, ilk öğrendiğinde azaltabilseydin şimdi kesin bırakmış olurdun. Bebeğini düşünürsen daha kolay konsantre olursun, umarım fazla içmiyorsundur :((

kendini düşünmüyorsan bari bebeği düşün onun için sigara içme çünkü bu çok büyük bir vebal olur.

bende bende şişman anneyim, tam 13 kilo, hatta cumartesi dr. tarttı 14 ün üstündeydi, o zamandan beri salata ağırlıklı besleniyorum, bu sabah bi baktım 13 e düşmüşüm :))))) çok mutluyum...

ayrıca yanlız olmadığıma çok sevindim walla, burdaki arkadaşların neredeyse tümü 3-5 kilo aldı :59:,
canım benim üzülme bak ben de varım :61:
inşallah sağlıkla doğurucaz bebiklerimizi..
ben diyorum ya pis boğazım dondurma yiyiroum bi bıraksam..

ben de sigara tiryakisiydim..10 yıl aralıksız içtim.
bebeği öğrendiğimde 5 haftalıktım
ve o gün bıraktım..
ona verebileceğin zararı düşün bu yardımcı oluyor bırakmana..
hatta uzmanlardan destek al derim..

cnm sana söyleyecek bişi bulamıyorum...
yeni doğmuş bebeğinin ağzında sigara görmeye dayanabilirmisin hiç ne kadar kötü ve saçma değilmi bırakmalısın yada günde 1 2 ye indirip o şekilde bırakmalısın yarın öbürgün emzireceksin bide..

canim birakamiyorum diye bisey olamaz
national geographic'in anne karninda yasama yolculuk belgeselini izle;
orda ayrintili anlatiyor

normalde yedigimiz besinler bir suzgecten gecerek bebege ulasiyormus, ancak sigara dumani ve kafeinin partikulleri ya da parcaciklari iste bu suzgeci cok rahat asabilir ozellikte oldugundan direkt olarak hic suzulmeden bebege ulasiyorlarmis.

bebeginin su an tahmini bi fasulye buyuklugunde olan minicik cigerlerini sigara dumaniyla dolduruyosun farkinda misin? daha dogmadan hasta olacak cocugun..

bu oglen hic canim istememesine ragmen yemekhanede balik yedim ben, sirf bebegim icin.

bebegin icin bunu yapmalisin cnm, yerinde olsam su andan itibaren agzima surmem
doktorlar anneye cok izdirap olmaisn diye gunde1-2 sigaraya izin veriyor ama aslinda o bile buyuk zarar

kusura bakma cnm sert yazdim belki biraz ama o yavrucagina icim ciz etti biran :59:

cnm nasil olabiliyor 25. haftada 1 kg yaa,

:53: :53: :53:

zaten 500 gr civari bebektir,
suyu, plesantasi
sonra meme dokusu buyuyor
kan hacmi artiyor 1-2 kg

demek ki sen kendi vucudundan zayifladin, bu deklerim artti..

canım hatta verenlerde var..1 kilo almış olabilir.....

canim birakamiyorum diye bisey olamaz
national geographic'in anne karninda yasama yolculuk belgeselini izle;
orda ayrintili anlatiyor

normalde yedigimiz besinler bir suzgecten gecerek bebege ulasiyormus, ancak sigara dumani ve kafeinin partikulleri ya da parcaciklari iste bu suzgeci cok rahat asabilir ozellikte oldugundan direkt olarak hic suzulmeden bebege ulasiyorlarmis.

bebeginin su an tahmini bi fasulye buyuklugunde olan minicik cigerlerini sigara dumaniyla dolduruyosun farkinda misin? daha dogmadan hasta olacak cocugun..

bu oglen hic canim istememesine ragmen yemekhanede balik yedim ben, sirf bebegim icin.

bebegin icin bunu yapmalisin cnm, yerinde olsam su andan itibaren agzima surmem
doktorlar anneye cok izdirap olmaisn diye gunde1-2 sigaraya izin veriyor ama aslinda o bile buyuk zarar

kusura bakma cnm sert yazdim belki biraz ama o yavrucagina icim ciz etti biran :59:

sert yazı fln deıl cnm az bıle yazmışşın bana ben bebısım ıcın bıle ıdaresızbırıyım :43::43:

kızlar bebek odası duvarı boya mı kağıt kaplama mı daha uygun sizce? araştırıyorum bir de sizlerin fikrini alayım dedim

selam kızlar, sürekli takip ediyorum,okuyorum yazdıklarınızı ama çok yoğun olduğum için yazacak fırsatım olmamıştı. artık derslerimi azalttılar boş saatlerin çoğaldı:) ben 7 kilo aldım büyük hızla büyümeye de devam ediyorum :):86:

selam kızlar, sürekli takip ediyorum,okuyorum yazdıklarınızı ama çok yoğun olduğum için yazacak fırsatım olmamıştı. artık derslerimi azalttılar boş saatlerin çoğaldı:) ben 7 kilo aldım büyük hızla büyümeye de devam ediyorum :):86:

Canım bundan sonra ayda 2 kilo hedefimiz olmalı. 5. aydan sonra ayda 2 kilodan fazla alırsan, sana kalma olasılığı yüksek...

İstisnalar hariç tabi:1:

Back
X