karabağlar canım, orda çok güzel bebek mobilyası satan mağzalar var. birde kısık diyorlar ancak ben gitmedim o yüzden kısık hakkında yorum yapamıyorum
meraba bayanlar ben geldımmm
bılıyomusunuz bısy ıtıraf edıcem ben sıgara ıcıyorum hazırlıklı hamıle kalmadım sıgra bırakmaya vakıtolmadan bebıs geldı ve bırakamıyorumm
ben gittim kısıkköye çok kötüydü yazaten 3 tane mi ne mağaza vardı biri kapanmak üzereydi, hayal kırıklığı oldu yani
bunu öğrenmem iyi oldu :)) boşuna oralara kadar gitmiş olmayız..
bu arada oda süsleri satan yerler biliyormusun canım ?? çarşı içinde olduğunu biliyorum ama nerelerde tam olarak onu bilmiyorum.. ki çarşının kalabalığından da korkuyorum
kemeraltında vardır mutlaka diye tahmin ediyorum. ben izmirin ilçesinde oturuoyorum sadece haftasonları gelebiliyorum. ozamanlar da çok kalabalık oluyor ama yapacak bişi yok giricem o çarşıya :) :76:
ankarada oturan arkadaşlar
günlerdir anam ağladı dr bulamdım ya
bana tavsiye edeceğiniz bi dr var mı ?
canım nerde oturuyosun peki ? bende merkezdn uzağım da çeşmede oturuyorum
kizlar ben su kraft dondy'ye cok taktim yaa.
alsam mi acaba kizima, sever mi ki kizim.
az para da degil. napsam sasirdim valla
selam kızlar biz dün giremedik hiç kızımla eşim evdeydi çünkü kızım ve ben sizleri çooooook özlediiiikkkbu arada çok mutluyuz taaaa ekim ayında ücretli öğretmenliğe başvurmuştuk bugün arayıp çağırdılar bizi yarın görüşmemiz var inşallah olurda bende kızıma daha çok şeyler alırım teyzeleri dua edin bize
değişik duruyo ama pek gzel gelmedi bana sadece hem anakucağı hemde maam sandayesi olması cezbedici..
epeyde pahalıymış yaaa
selam kızlar biz dün giremedik hiç kızımla eşim evdeydi çünkü kızım ve ben sizleri çooooook özlediiiikkkbu arada çok mutluyuz taaaa ekim ayında ücretli öğretmenliğe başvurmuştuk bugün arayıp çağırdılar bizi yarın görüşmemiz var inşallah olurda bende kızıma daha çok şeyler alırım teyzeleri dua edin bize
ben elimde çikolata kutusuyla dolaşıyorum 2 günde yarım kilo bitiyo kesin oda frenlememle 2 gün yoksa 1 günde hepsini yicem bende şeker çıkarmıki ya korkuyorum şimdi:18:
ben elimde çikolata kutusuyla dolaşıyorum 2 günde yarım kilo bitiyo kesin oda frenlememle 2 gün yoksa 1 günde hepsini yicem bende şeker çıkarmıki ya korkuyorum şimdi:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?