kızlarr biz geldik doktordan...sadace idrar tahlili yaptıracaktım güyaa...doktoruma da gidip bebişimi göriyimmm istedim...dün akşamdan almıştım randevumu...sabah erkenden gittik...kısımızz ultrasonda yüzükoyun yatmış keyif yapıyordu...modunu hiç bozmadı bekledik...göstermedi yüzünü bize...yüz görümlüğü istiyor sanırsam eheueh...neyse muayenemiz sorunsuz geçti kısım 675 gr olmuş teyzoşları...

Maşallah diyelimmmmmmmm....eheueh...neyse idrarımı da verdim tam tahlil yapıp ağrılarımın sebebinin öğrenirim belki diye...1 saat kadar hastanede kaldım sonuçları hemen görmek istedi doktorum..veee ben o arada naaptım...doğum sonrası yatılan kata çıkıp hemşirelerden birinden rica etttim odaları ve doğum katını gezdim.....ayyy süperdi yaa...her kapıda cici cici süslerrrrrrrr...mekan tertermiz,ferah,sessiz...mutlu mutlu dolanırken ...bi anda bi ses duydum baktım bi aile bebiş doğdu...bakım ünitesinde bekliyoruz felan diye kendi aralarında konuşuyordu ...daldım peşlerine eheueh ...ayyyyyyyyyyy kızlar o anda bir bebiş getirdiler,babası da bekliyor ona göstericekler felan..canlı bir film gibi izledim.....başladım orda ağlamaya...Allahım dedim içimden demekki kendi bebişlerimizde ne hallere gelices...ayyy çook güzeldi yaaaaa...Allah hepimize sağlıklı,hayırlı doğumlar nasip etsin....hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçı da bebişin fotolarını çekmek için ordaydı...ben de kaptım bi broşür,görüştüm de...herhalde onla anlaşacağım...
haa bu arada enfeksiyon çıkmadı idrar yollarımda ama doktorum çok hafif kum döktüümü söledi,bazen hamilelikte olabiliyoruş...tek kullanımlık bi toz verdi bu akşam içeceğim...öyle işte...hava da güzel biz de mutluyuz,haftasonu da geldi ohhhhhhhhhhhhhhhh...herkese öpücüks