• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

19 haftalık ım bebegımın cınsıyetı kız. ıkıncı gebelıgım ılk gebelık normaldı bı yasında oğlum var

oh oh oh tecrubelı bır anne daha geldı :)))) benımde kızım olacak kısmetse. zaten ağustos annelerinde kızlar coğunlukta sanırım.
bizde alışverısten konusuyorduk yahu sen başladınmı alışverıse. gercı ılk cocuktan kalan bı dunya eşyan vardır dımı:)

kesinlikle katılıyorum kızlar tutumlu olup dengelemeliyiz aldıklarımızı .. yoksa başa çıkamayız markalılarla

buarada ben 50 tlye birikim hesabı açtım. 5 yıl çekilmiyo.tutumlu olup geleceğe ne kadar büyyüükkkk yatırım yapıyorum di mi..:60::60:

aaa cıddımısın hangı banka o ?
yanı o 50 tl sadece hesap actırmak ıcınmı yoksa içerde senın paran olarak kalıyormu.?

terkos ve beyoğlu pasajı :27::27::27:
10 sene once zara nın pantolonunu almıştım terkosdan hala gıyerım banamısın demedi. nasıl ele geçirdiler bilemem ama taamen orjınal emınım :)))))
canım anlasılan ülke dışındasın internetten bı baksan ya pijamalara. ya gercı sezeryan dıkışler aşşağıda oluyor, pijamanın lastığı teee belde , pek sanmıyorum rahatsız edeceğini. bende penye gecelik giyemem hiç. ama yazında küçük ince saten geceliklerle yatarım hep. acayıp rahat serın oluyor. yahu eskıden napıyormus bu kadınlar. bize baksana incik boncuk. listeler falan :))) bizmi abartıyoruz acaba? ikinci cocuğunu doğuracak olanlar dahamı rahatlar sankı.
ya bırde kadıkoyde salı pazarı vardı. tam onun sokağında oturuyordum ama kaldırdılar sımdı. ne urunler vardı ınanamazsın.:)))))))

bilmez miyim o pazari:) :) daha kucuk pazarlar var simdi ama daha luks :) olmadi neten denerim ama fotograf cekilecegiz falan ya guzel olsun istiyorum tabii dogum gelince insanineli ayagina karisiveriyor kimbilir nasil giderim :)

bende yazin bile usurum, esime hep takilirim ince askili ile uyuyamadim hic diye :) kansiz da degilim ama aliskanlik demek ki, cam acik yatamam :) klimali odada uyuyamam :) esim de tam tersidir, cok uyumluyuz :D:D:D haa bu arada arabada klima calistirilinca basim agrir hele ki cam acilirsa :D:D:D cok sorunluymusum yaa , hadi ben kactim :)

kızlarr biz geldik doktordan...sadace idrar tahlili yaptıracaktım güyaa...doktoruma da gidip bebişimi göriyimmm istedim...dün akşamdan almıştım randevumu...sabah erkenden gittik...kısımızz ultrasonda yüzükoyun yatmış keyif yapıyordu...modunu hiç bozmadı bekledik...göstermedi yüzünü bize...yüz görümlüğü istiyor sanırsam eheueh...neyse muayenemiz sorunsuz geçti kısım 675 gr olmuş teyzoşları...:nazar:Maşallah diyelimmmmmmmm....eheueh...neyse idrarımı da verdim tam tahlil yapıp ağrılarımın sebebinin öğrenirim belki diye...1 saat kadar hastanede kaldım sonuçları hemen görmek istedi doktorum..veee ben o arada naaptım...doğum sonrası yatılan kata çıkıp hemşirelerden birinden rica etttim odaları ve doğum katını gezdim.....ayyy süperdi yaa...her kapıda cici cici süslerrrrrrrr...mekan tertermiz,ferah,sessiz...mutlu mutlu dolanırken ...bi anda bi ses duydum baktım bi aile bebiş doğdu...bakım ünitesinde bekliyoruz felan diye kendi aralarında konuşuyordu ...daldım peşlerine eheueh ...ayyyyyyyyyyy kızlar o anda bir bebiş getirdiler,babası da bekliyor ona göstericekler felan..canlı bir film gibi izledim.....başladım orda ağlamaya...Allahım dedim içimden demekki kendi bebişlerimizde ne hallere gelices...ayyy çook güzeldi yaaaaa...Allah hepimize sağlıklı,hayırlı doğumlar nasip etsin....hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçı da bebişin fotolarını çekmek için ordaydı...ben de kaptım bi broşür,görüştüm de...herhalde onla anlaşacağım...:9:

haa bu arada enfeksiyon çıkmadı idrar yollarımda ama doktorum çok hafif kum döktüümü söledi,bazen hamilelikte olabiliyoruş...tek kullanımlık bi toz verdi bu akşam içeceğim...öyle işte...hava da güzel biz de mutluyuz,haftasonu da geldi ohhhhhhhhhhhhhhhh...herkese öpücüks ;)

aaa cıddımısın hangı banka o ?
yanı o 50 tl sadece hesap actırmak ıcınmı yoksa içerde senın paran olarak kalıyormu.?

canım 50-3000 arası tl aylık sabit kredi kartından ya da hesabından çekiliyo.. bi de başlama miktarını kendin seçiyosun. ben 10 tl ile hesap açtım aylık 50 tl otomatik maaşımdan çekilecek.. çok anlamlı olmayabilir ama heves ettim bebişimin adına en kumbara hsbı gibi bişeye başlayayım diye..

maaş hesabım akbank olduğu için bu bankada açtırdım. yoksa faiz oranı falan filan araştırmadım..

bilmez miyim o pazari:) :) daha kucuk pazarlar var simdi ama daha luks :) olmadi neten denerim ama fotograf cekilecegiz falan ya guzel olsun istiyorum tabii dogum gelince insanineli ayagina karisiveriyor kimbilir nasil giderim :)

bende yazin bile usurum, esime hep takilirim ince askili ile uyuyamadim hic diye :) kansiz da degilim ama aliskanlik demek ki, cam acik yatamam :) klimali odada uyuyamam :) esim de tam tersidir, cok uyumluyuz :D:D:D haa bu arada arabada klima calistirilinca basim agrir hele ki cam acilirsa :D:D:D cok sorunluymusum yaa , hadi ben kactim :)
:))))))))))))))))

kızlarr biz geldik doktordan...sadace idrar tahlili yaptıracaktım güyaa...doktoruma da gidip bebişimi göriyimmm istedim...dün akşamdan almıştım randevumu...sabah erkenden gittik...kısımızz ultrasonda yüzükoyun yatmış keyif yapıyordu...modunu hiç bozmadı bekledik...göstermedi yüzünü bize...yüz görümlüğü istiyor sanırsam eheueh...neyse muayenemiz sorunsuz geçti kısım 675 gr olmuş teyzoşları...:nazar:Maşallah diyelimmmmmmmm....eheueh...neyse idrarımı da verdim tam tahlil yapıp ağrılarımın sebebinin öğrenirim belki diye...1 saat kadar hastanede kaldım sonuçları hemen görmek istedi doktorum..veee ben o arada naaptım...doğum sonrası yatılan kata çıkıp hemşirelerden birinden rica etttim odaları ve doğum katını gezdim.....ayyy süperdi yaa...her kapıda cici cici süslerrrrrrrr...mekan tertermiz,ferah,sessiz...mutlu mutlu dolanırken ...bi anda bi ses duydum baktım bi aile bebiş doğdu...bakım ünitesinde bekliyoruz felan diye kendi aralarında konuşuyordu ...daldım peşlerine eheueh ...ayyyyyyyyyyy kızlar o anda bir bebiş getirdiler,babası da bekliyor ona göstericekler felan..canlı bir film gibi izledim.....başladım orda ağlamaya...Allahım dedim içimden demekki kendi bebişlerimizde ne hallere gelices...ayyy çook güzeldi yaaaaa...Allah hepimize sağlıklı,hayırlı doğumlar nasip etsin....hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçı da bebişin fotolarını çekmek için ordaydı...ben de kaptım bi broşür,görüştüm de...herhalde onla anlaşacağım...:9:

haa bu arada enfeksiyon çıkmadı idrar yollarımda ama doktorum çok hafif kum döktüümü söledi,bazen hamilelikte olabiliyoruş...tek kullanımlık bi toz verdi bu akşam içeceğim...öyle işte...hava da güzel biz de mutluyuz,haftasonu da geldi ohhhhhhhhhhhhhhhh...herkese öpücüks ;)

canım iyi geçtiğine sevindim. detaylı usg mıydı? yoksa rutin kontrolmu?
hım bırde hangı hastaneydı ?

oh oh oh tecrubelı bır anne daha geldı :)))) benımde kızım olacak kısmetse. zaten ağustos annelerinde kızlar coğunlukta sanırım.
bizde alışverısten konusuyorduk yahu sen başladınmı alışverıse. gercı ılk cocuktan kalan bı dunya eşyan vardır dımı:)

EVET ILK COCUMKILER BI DUNYA YARISINIDA DAGITTIM benım dagıttıgım kıyafetle ıkı bebek buyudu coktu. ama bu kız oldugundan pembe selere cok hevesım var pembe pembe hastane cıkısı aldım kucuk pembe papuclar aldım okadar.

canım 50-3000 arası tl aylık sabit kredi kartından ya da hesabından çekiliyo.. bi de başlama miktarını kendin seçiyosun. ben 10 tl ile hesap açtım aylık 50 tl otomatik maaşımdan çekilecek.. çok anlamlı olmayabilir ama heves ettim bebişimin adına en kumbara hsbı gibi bişeye başlayayım diye..

maaş hesabım akbank olduğu için bu bankada açtırdım. yoksa faiz oranı falan filan araştırmadım..

hımm anladım canım. az olurmu. benım annem mutfak harclıklarını dolar yapıp bankaya atıp bırıktırerek ev aldı. damlaya damlaya gol olur dıye boşuna dememısler. çok iyi dusunmuşsun benımde aklıma yattı sımdı. hesabın normal vadelı mevduat hesabı anladığım kadarıyla. benımde teb de var en ıyı faiz oranını ondan almıstım. gercı hemen hemen her banka aynı faizi veriyor.

:))))))))))))))))

canım iyi geçtiğine sevindim. detaylı usg mıydı? yoksa rutin kontrolmu?
hım bırde hangı hastaneydı ?

detaylıya girdim ben 2 hafta önce canımcım....bu rutin kontrolümdü:) çok şükür herşey yolunda:nazar:
koşuyolu medipol hastanesi...bikaç arkideşim orda doğum yapmıştı...tavsiye ve evime yakınlığından dolayı seçtim orayı:)

EVET ILK COCUMKILER BI DUNYA YARISINIDA DAGITTIM benım dagıttıgım kıyafetle ıkı bebek buyudu coktu. ama bu kız oldugundan pembe selere cok hevesım var pembe pembe hastane cıkısı aldım kucuk pembe papuclar aldım okadar.

ilk çocukta ne çok sey alınıyor dımı :))))))))) tabı canım hıc almadanda olmaz kızına. arada pembeli fırfırlı şeyler şart zillilere:))))))
isim düşündünüzmü?

19 haftalık ım bebegımın cınsıyetı kız. ıkıncı gebelıgım ılk gebelık normaldı bı yasında oğlum var
hoşgeldin canım.. alışveriş merakımıza dur diycek tecrübeli annelere ihtiyacığımız var valla...

hımm anladım canım. az olurmu. benım annem mutfak harclıklarını dolar yapıp bankaya atıp bırıktırerek ev aldı. damlaya damlaya gol olur dıye boşuna dememısler. çok iyi dusunmuşsun benımde aklıma yattı sımdı. hesabın normal vadelı mevduat hesabı anladığım kadarıyla. benımde teb de var en ıyı faiz oranını ondan almıstım. gercı hemen hemen her banka aynı faizi veriyor.

canım birikim hesabı .. özelliği 5 yıl içinde parayı çekersen vadeli hesabının vadesize dönüşmesi.. yani bi kenara atıp unutucaksın..

tepe natilius
capitol
ve maltepe carrefour da varmis cnm anad.yakasinda

bu arada lansinoh'lar mothercare de de %50 indirimdeydi.

:39:

saskinbakkalda da varmis: telefonu: 0216 3555976

canım erenköy tarafında olacaksan en yakın şaşkınbakkaldaki. Bağdat caddesinde, boyner'in yanındaki sokaktan aşağı doğru iniyorsun hemen görürsün 2 katlı büyük bir mağaza.

diğer yakın alternatiflerin palladium e-5'e yakın,
bi de natillus kadıköyde, o da harem'e yakın hani otobüsle geleceksen.

Teyzeleri çookkk teşekkür ederiz. Sanırım bana Şaşkınbakkal daha uygun olacak. Yarın gezerim artık. Gerçi kuzene de gelinlik bakacağız falan.

ayy cnm ben de sakin'a gidicem sanirim yarin;

zaten ayrintili icin gidicem ya bagdat caddesine,
coraplara sinir olsum,
iade edip yerine 4lu bi takim begenmistim onu alayim bari :34:

cnm boyner, marks&spencer'a yakin miydi, tam olarak nerdeydi,
oralari iyi biliyor musun? saskinda anad.saglik merkezine yakin mi boyner ??

Ya yarın benim de satt 13:00 de fetusta randevum vardı ama ben onu iptal etmeyi unuttuuummm :(((( şimdi hemen arayayım da iptal edeyim.

gerinmek zararli mi kizlar yaaaaa ??? hic mi gerinmemeliyim? hani sabah uyaninca gerinirsin ya onu kastediyorum ama anlatabildim mi bilmiyorum.

Ya benim de arada aklıma takılmıyor değil bu soru :S Bazen dalgınlıkla geriniyorum ama mümkün oldukça yapmamaya çalışıyorum.

evet ılk cocuga cok aldım gıydırmedıklerımde oldu bayada hedıye geldı. ılk cocugum talha ıkıncısı tuane olsun ıstıorum ya sen.:31:

arkadaşlar oku oku bitmiyor..kimisini transit geçtim:9: bu arada bi arkadaş sormuş çatlak oluştumu diye bende bu hafta olmaya başladı..üstelik sürekli yağ kulandım.sanırım bünyeden....

ayy masallah cnm bebisine,:nazar:
ben de yarin ayrintiliya gidiyorum ; dua edin nolurrr

ben de dogum yapacagim hast.yi gidip gezmeyi istiyorum bir ara

hast.ile fiyat gorusen var mi bu arada aranizda ??

a.slm cnm...nedenek kabul edermisiniz buyur buyur...deneyimlerini paylaşırsın bizle...

peppermint cnm aldıklarını güle güle giydir bebeğine inş...

canim cok sagol
amin insallah hepimiz guzel gunlerde giydiririz.

kizlar benim de nmarka takintim yoktur;
ama mothercare %50 ind. olunca normal siradan markalarla ayni fiyata geldi nerdeyse, o yuzden tercih ettim
ama banyo legeniymis, fileymis, battaniye nevresimmis bunlari ben de marka almicam,
havuzlu han'in ellerinden oper ;-))

gogus pompasini da dogumdan sonraya birakmaya karar verdim, ise baslarken alirim; ya d aihtiyac oldugu anda
tecrubeli anneler oyle yazmis diger topikte

biz de esimle karar verdik,
kumbara hesabi actiracagiz bebek icin

bir de mumkun oldugunca artirmatya calisiyoruz dogum masraflari vs icin

esimin isi de belirsiz simdi :-(( is degistirme durumu olabilir, umarim o surecte sorun yasamayiz, hemen burdan cikip yeni sine baslar

evet ılk cocuga cok aldım gıydırmedıklerımde oldu bayada hedıye geldı. ılk cocugum talha ıkıncısı tuane olsun ıstıorum ya sen.:31:

canım benım ılk cocuğum olacak kısmetse. kız olacak. isim olarakta ıkı ısım dusunuyoruz. miraç nefes
miraç kesin de nefes henuz dusunce asamasında. buyuyunce ıstedığını kullanır dıye dusunduk.
senın ısımlerde cok guzel talha ısmını oldum olası cok severım ıkı bebısım-nde ısımlerıyle yasasın ınsallah.eee hadı bıze bıseyler anlat yahu. neler alalım almayalım ne bılım 10000 kere okuduk ama olsun sende anlat hosuna gıdıyor ınsanın:)he nerde oturuyorsun bu arada? ben pendık istanbul

arkadaşlar oku oku bitmiyor..kimisini transit geçtim:9: bu arada bi arkadaş sormuş çatlak oluştumu diye bende bu hafta olmaya başladı..üstelik sürekli yağ kulandım.sanırım bünyeden....

hımmm demekkı bu haftalarda baslıyor hadı bakalım sağlık olsun napalım. bende henuz yok allaha sukur ama olsada napalım :)

Teyzeleri çookkk teşekkür ederiz. Sanırım bana Şaşkınbakkal daha uygun olacak. Yarın gezerim artık. Gerçi kuzene de gelinlik bakacağız falan.

Ya yarın benim de satt 13:00 de fetusta randevum vardı ama ben onu iptal etmeyi unuttuuummm :(((( şimdi hemen arayayım da iptal edeyim.

Ya benim de arada aklıma takılmıyor değil bu soru :S Bazen dalgınlıkla geriniyorum ama mümkün oldukça yapmamaya çalışıyorum.

he hee benim randevum da 13.30 fetusta :-))) iptal etmesen karsilasirdik kizz

ben geceleri uykumda gerinirken biranda uyanip panik oluyorum ,
zararlidir diy mi gerinmek

peppermint canım erken değilmi ayrıntılı ıcın? sen hangı hastanede gırıcen ayrıntılıya nekadar ucret alıyorlarmıs? ben daha gırmedım. hafta ıcı gıdıcem dr bakalım ne zaman dıyecek.

he hee benim randevum da 13.30 fetusta :-))) iptal etmesen karsilasirdik kizz

ben geceleri uykumda gerinirken biranda uyanip panik oluyorum ,
zararlidir diy mi gerinmek

senin de güzel haberlerini bekliyoruz canımcım :nazar:
vallaha sabah ben de yatakta bazen geriniyorum ihihih...
bu arada biz masal kitabı aldık kızıma..bir haftadır her gece masal okuyarak uyuyoruz kızımla...babamız masalı dinlerken uykuya dalıyor görseniz çok komik sahneler eheuehe ;)

Back