• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Erenköy' e yakın bir mothercare nerede var? Ben bu akşam İstanbula geliyorum da.

canım erenköy tarafında olacaksan en yakın şaşkınbakkaldaki. Bağdat caddesinde, boyner'in yanındaki sokaktan aşağı doğru iniyorsun hemen görürsün 2 katlı büyük bir mağaza.

diğer yakın alternatiflerin palladium e-5'e yakın,
bi de natillus kadıköyde, o da harem'e yakın hani otobüsle geleceksen.

kılzar selamlar nasılsınız.
biraz once meyva almak için pazara uğradım. köşe başındaki bebek eşyaları satan yer gözüme takıldı bi bakayım dedim fikir edineyım.
bildiğiniz penye battaniye 6 tl
bildiğiniz peluş kalın battaniye 16 tl
kıyafetlere pek göz atmadım çünkü onları kalıtelı almak istiyorum.
kızlar battanıyeler gercekten güzel elledim baktım markalı satılanlardan hiç bir farkı yok. aynı fiyata 3tane alabiliyorsunuz. e tecrubeli annelerde cıtcıtlı bady ve penye battaniye bol bol alın demişlerdi.
vallahı ben nıyetı bozdum sanırım battaniyeleri pazardan alıcam. sizede tavsıye ederim. yanı bız buyurken okadar cok markamı vardı, üstelik bizimkilerin durumu ıyı olmasına ramen bulupta alamazlarmıs bıle kalıtelı eşya. sonuçta buyuduk bır şekilde. önemli olan temiz olması.
zamanınız olursa bakın göz atın derim ben. yada en yakınınız annenıze rıca edıverın.
aslında en ıyılerını alabılecek gucum var allaha sukur ama kızlar ben doğum sonrasını dusunuyorum bıraz. aklımada takılmıyor değil yanı. allah korusun bı aksılık olsa küvez falan. elimde nakıtımın olması daha akıllıca geldı bana.
tabıkı kalıcı olanları yada uzun sure kullanıcak olanları ve 0-3 ay arası kıyafetlerını iyilerinden alıcam.
heeee bu arada pijama takımı aldım pazardan kendime. yakası düğmeli:) penye 10 tl kızlar:)
gayette guzel geldı gozume hem şekli hem kuması kullanıslı. gecelıklerı beğenmedim acıkcası çok yaşlı işi geldi bana.
he bız ağustosta doğuracağımızdan dolayı sabahlık almaya gerek varmı acaba? hiç hastanede yatmadım bilemiyorum. siz aldınızmı yada alsakmı ne yapsak?

canım erenköy tarafında olacaksan en yakın şaşkınbakkaldaki. Bağdat caddesinde, boyner'in yanındaki sokaktan aşağı doğru iniyorsun hemen görürsün 2 katlı büyük bir mağaza.

diğer yakın alternatiflerin palladium e-5'e yakın,
bi de natillus kadıköyde, o da harem'e yakın hani otobüsle geleceksen.

ayy cnm ben de sakin'a gidicem sanirim yarin;

zaten ayrintili icin gidicem ya bagdat caddesine,
coraplara sinir olsum,
iade edip yerine 4lu bi takim begenmistim onu alayim bari :34:

cnm boyner, marks&spencer'a yakin miydi, tam olarak nerdeydi,
oralari iyi biliyor musun? saskinda anad.saglik merkezine yakin mi boyner ??

kızlarrr.... :92:

bu arada yarın ve 23 nisan da hisar intercontinental hospital'da (ümraniye) mustela'nın "bebeğim olacak" semineri var Ayşe Öner'in bu sefer inandım görümcemle gidicem dün kayıt yaptırdık...

İlgilenenlere duyurulur...
Program:

16 Nisan 2011 Cumartesi
13.30-13.45 Karşılama ve ikram
13.45-14.45 Gebeliğe hazırlık - Uzm. Dr. Ayşe Kara
14.45-15.00 Kahve molası
15.00-16.15 Ayşe Öner eğitimi
Hamile olmak - Doğum ve nefes çalışmaları - Anne sütü ve emzirmenin önemi
16.15-16.30 - Kahve molası
16.30-17.30 Ayşe Öner eğitimi
Güvenlik önlemleri - Bebeklerde havayolu tıkanması durumunda uygulanacak ilkyardım prosedürü

23 Nisan 2011 Cumartesi
13.30-13.45 Karşılama ve ikram
13.45-14.45 Uzm. Fizyoterapist Özlem Üstünkaya
Hamilelik döneminde egzersiz ve modifiye pilates
14.45-15.00 Kahve molası
15.00-16.15 Ayşe Öner eğitimi
Yenidoğan günlük bakımı (alt temizliği, göbek pansumanı, tırnak kesimi uygulamaları) - Uygulamalı bebek banyosu
16.15-16.30 Kahve molası
16.30-17.30 Ayşe Öner eğitimi
Bebeklerin gazlı döneminde yardımcı olacak gaz masajı uygulaması
Bebek egzersizi uygulamaları

Nerden kontak kuruyoruz numara nedir bide kayit falan gerekiyodu galiba eyeszay yazmisti :)

kılzar selamlar nasılsınız.
biraz once meyva almak için pazara uğradım. köşe başındaki bebek eşyaları satan yer gözüme takıldı bi bakayım dedim fikir edineyım.
bildiğiniz penye battaniye 6 tl
bildiğiniz peluş kalın battaniye 16 tl
kıyafetlere pek göz atmadım çünkü onları kalıtelı almak istiyorum.
kızlar battanıyeler gercekten güzel elledim baktım markalı satılanlardan hiç bir farkı yok. aynı fiyata 3tane alabiliyorsunuz. e tecrubeli annelerde cıtcıtlı bady ve penye battaniye bol bol alın demişlerdi.
vallahı ben nıyetı bozdum sanırım battaniyeleri pazardan alıcam. sizede tavsıye ederim. yanı bız buyurken okadar cok markamı vardı, üstelik bizimkilerin durumu ıyı olmasına ramen bulupta alamazlarmıs bıle kalıtelı eşya. sonuçta buyuduk bır şekilde. önemli olan temiz olması.
zamanınız olursa bakın göz atın derim ben. yada en yakınınız annenıze rıca edıverın.
aslında en ıyılerını alabılecek gucum var allaha sukur ama kızlar ben doğum sonrasını dusunuyorum bıraz. aklımada takılmıyor değil yanı. allah korusun bı aksılık olsa küvez falan. elimde nakıtımın olması daha akıllıca geldı bana.
tabıkı kalıcı olanları yada uzun sure kullanıcak olanları ve 0-3 ay arası kıyafetlerını iyilerinden alıcam.
heeee bu arada pijama takımı aldım pazardan kendime. yakası düğmeli:) penye 10 tl kızlar:)
gayette guzel geldı gozume hem şekli hem kuması kullanıslı. gecelıklerı beğenmedim acıkcası çok yaşlı işi geldi bana.
he bız ağustosta doğuracağımızdan dolayı sabahlık almaya gerek varmı acaba? hiç hastanede yatmadım bilemiyorum. siz aldınızmı yada alsakmı ne yapsak?

uretim yerine bak, cin mali degilse alinabilir bence de(ki degildir adam cinden ithal edecek de pazarda satacak, muhtemelen kendi uretimleri oldugu icin fiyati uygundur), eline yumusak geliyorsa ne zarari olabilir ki baska? penye penyedir yani gibi de geliyor. burada bazen bakiyorum, made in turkey yaziyor hehee:):) turkiye uretimi ise kötu degildir bence.

sabahlik öneriliyor ama gerekir mi gerekmez mi hicbir fikrim yok :( bana da pijama lazim, burada dandik bir gecelige en az 70 ytl vermek zorundayim. hani tr de dagiden falan alsam yine ayni fiyat ama ayni kalite degil, o kadar buradakiler o kadar kötü ki... iyiler de var da cok cok pahali, penye pijamaya o kadar vermek cok mantiksiz geliyor. karar veremiyroum sormayin :( ama gecelik almam lazim, hele doguma yakin iyice degisir vucudum almadan olmaz :( bir kere giyerim tr ye donunce yeniden alirim gibi geliyor.

eklemek istedigim bir sey daha var, bana her seyi marka almamiz da gerekmiyormus gibi geliyor. citcitli body bile kumasi hosumuza gidiyorsa pazardan da alinabilir gibi geliyor. burada pazar olmadigi icin biraz uzagim tabii ama penye sonucta, yumusacik ise pazardan da alinabilir diye dusunmeden de edemiyorum. bazi pazarlar artik magaza gibi sonucta...

Son düzenleme:
gerinmek zararli mi kizlar yaaaaa ??? hic mi gerinmemeliyim? hani sabah uyaninca gerinirsin ya onu kastediyorum ama anlatabildim mi bilmiyorum.

ayy cnm ben de sakin'a gidicem sanirim yarin;

zaten ayrintili icin gidicem ya bagdat caddesine,
coraplara sinir olsum,
iade edip yerine 4lu bi takim begenmistim onu alayim bari :34:

cnm boyner, marks&spencer'a yakin miydi, tam olarak nerdeydi,
oralari iyi biliyor musun? saskinda anad.saglik merkezine yakin mi boyner ??

Canım anadolusağlık merkezini tam bilmiyorum, suadiyedeydi sanki, 10dk yürüyüş mesafesi yani.
Boyner, marks&spencer 'ın tam karşısında canım, mothercare için de, boynerin yanındaki sokaktan sahile doğru iniyorsun, sağ tarafta hemen görürsün zaten...çok yakın boynere

Son düzenleme:
uretim yerine bak, cin mali degilse alinabilir bence de(ki degildir adam cinden ithal edecek de pazarda satacak, muhtemelen kendi uretimleri oldugu icin fiyati uygundur), eline yumusak geliyorsa ne zarari olabilir ki baska? penye penyedir yani gibi de geliyor. burada bazen bakiyorum, made in turkey yaziyor hehee:):) turkiye uretimi ise kötu degildir bence.

sabahlik öneriliyor ama gerekir mi gerekmez mi hicbir fikrim yok :( bana da pijama lazim, burada dandik bir gecelige en az 70 ytl vermek zorundayim. hani tr de dagiden falan alsam yine ayni fiyat ama ayni kalite degil, o kadar buradakiler o kadar kötü ki... iyiler de var da cok cok pahali, penye pijamaya o kadar vermek cok mantiksiz geliyor. karar veremiyroum sormayin :( ama gecelik almam lazim, hele doguma yakin iyice degisir vucudum almadan olmaz :( bir kere giyerim tr ye donunce yeniden alirim gibi geliyor.

canım sen nerde yaşıyorsun.?
kesinlikle adam çinden ithal edecek gümrükle uğrasacakta gelip pazarda satacak :) kendi ürünleriymiş. en azından bana oyle dedi. annemlerin dediği yeterki pamuklu olsun gerisi hiç onemlı değil dedi. e zaten naylon giydirecek halımızde yok.
ya o gecelik pijama olayı benımde aklıma takıldı. ben sezeryan olucam nasıpse, pijama dikişleri sıkabilir ama bir yandanda bır yerde okumustum. altına hasta bezi bağlanınca pijama daha sağlam tutuyormuş.
neyse zaten ucuz aldım alırım birtane gecelik olur biter.
he bide o dediğin marka d.... ben ordan cok şey almıştım eskıden ama ıkı yıkamada yamulduğuna emın olabilirsin.
hemde çok para vererek aldığım bır pijama takımıydı :(
ayyyyy kızlar ben sımdı farkettım yahu. çok cimrileşmişim. önceden ne onemı var deyıp alırdım pahalı seyler. şimdi bakıyorumda kendıme, sanırım bebek değiştirdi benı boyle. hep elimde nakıtım kalsın ıstıyorum ne olur ne olmaz dıye:))):27:

gerinmek zararli mi kizlar yaaaaa ??? hic mi gerinmemeliyim? hani sabah uyaninca gerinirsin ya onu kastediyorum ama anlatabildim mi bilmiyorum.

ah senı cok ıyı anlıyorum , sabah kalkınca hatta yatakta uyku sersemı gerınıyorum ama hemen toparlıyorum kendımı. spor serbest ken okadarcık gerınmede zararlı olmaz dıye dusunuyorum. benı asıl dusunduren bulaşık makınasını boşaltırken ıkıde bır eğilip kalkmak. tabakları raflara dızmek. her dızışte karnım uyusuyor resmen ama hemen gecıyor sonra.

Canım anadolusağlık merkezini tam bilmiyorum, suadiyedeydi sanki, 10dk yürüyüş mesafesi yani.
Boyner, marks&spencer 'ın tam karşısında canım, mothercare için de, boynerin yanındaki sokaktan sahile doğru iniyorsun, sağ tarafta hemen görürsün zaten...çok yakın boynere

cnm anad.saglik merkezi suadiye de burbery magazasinin ust kati.
esimin kontrolu var beli icin saat 11 de.

sonra saat 13.30 da benim ayrintilim var o da ciftehavuzlarda

aradaki boslugumuzda mothercare e gidebiliriz diye dusundum.
arabayi suadiyeye parkedince yuruyebilirz diy mi boynere..

senerd sana katılıyorum pazarlarda mağza gibi olmus gercekten. kuması ellenıp, dikişlerine bakılıp alınabılır. arada acayıp fiyat farkı var.
büyük insan giyimleride oyle değilmi zaten, markanın ısmı para ediyor.
ay kızlar ya bır ınternet sıtesı var markabebe dıye.
dkny dg gibi ürünlerin bebe eşyalarını satıyor. kesinlikle bir yasından sonra burdan epey urun alırım gibi geliyor kızıma. yada seneye yaza artık. özellikle ilk zamanlar cabuk buyuyeceği için gerek duymuyorum ama bı zıyaret edın cok cıcı hoş heyler var.

cnm anad.saglik merkezi suadiye de burbery magazasinin ust kati.
esimin kontrolu var beli icin saat 11 de.

sonra saat 13.30 da benim ayrintilim var o da ciftehavuzlarda

aradaki boslugumuzda mothercare e gidebiliriz diye dusundum.
arabayi suadiyeye parkedince yuruyebilirz diy mi boynere..

evet canım aynen 10dk yürürsünüz, cmtsi hava güzel olacakmış zaten.

canım sen nerde yaşıyorsun.?
kesinlikle adam çinden ithal edecek gümrükle uğrasacakta gelip pazarda satacak :) kendi ürünleriymiş. en azından bana oyle dedi. annemlerin dediği yeterki pamuklu olsun gerisi hiç onemlı değil dedi. e zaten naylon giydirecek halımızde yok.
ya o gecelik pijama olayı benımde aklıma takıldı. ben sezeryan olucam nasıpse, pijama dikişleri sıkabilir ama bir yandanda bır yerde okumustum. altına hasta bezi bağlanınca pijama daha sağlam tutuyormuş.
neyse zaten ucuz aldım alırım birtane gecelik olur biter.
he bide o dediğin marka d.... ben ordan cok şey almıştım eskıden ama ıkı yıkamada yamulduğuna emın olabilirsin.
hemde çok para vererek aldığım bır pijama takımıydı :(
ayyyyy kızlar ben sımdı farkettım yahu. çok cimrileşmişim. önceden ne onemı var deyıp alırdım pahalı seyler. şimdi bakıyorumda kendıme, sanırım bebek değiştirdi benı boyle. hep elimde nakıtım kalsın ıstıyorum ne olur ne olmaz dıye:))):27:

ya o tutumlu olmaya calismak bende de var :) ama cogu seyi bir iki kere giyemeden buyuyecek, bir heves cok da gerekli olmayan ama begendigim seylere parami carcur etmek istemiyorum. daha gezecegiz onunla biz :)

bende dagiyi cok severim, ic camasirim, pijamalarim hep oradandir. evet pijamanin diksileri rahatsiz edebilir, annelere sormak lazim ama ben hayatim boyunca pijama giydim, kucukken bile gecelikten sikilirim hemen pijamaya dönerdim. heralde pijama tercih ederim ve benim insallah , kismetse normal dogum olacak...

bu arada iki yikamada sarkiyor dedin ya, buradaki pijamalar sanki zaten sarkiklar o kadar ince penyeden sanirim. cok da gezemedim gerci esim hadi hadi hadi derken :) ama begendigim hicbir sey olmadi malesef, detayli arastirmaya girmek lazim. pazarlarin kiymetini bilin yahu :) cok severim pazar gezmeyi, bazen o kadar kaliteli urunler oluyor ki.. bir de kendim icim taksim / terkos cikmazina gitmeye bayilirim... hey gidi gunler heeyyy...

senerd sana katılıyorum pazarlarda mağza gibi olmus gercekten. kuması ellenıp, dikişlerine bakılıp alınabılır. arada acayıp fiyat farkı var.
büyük insan giyimleride oyle değilmi zaten, markanın ısmı para ediyor.
ay kızlar ya bır ınternet sıtesı var markabebe dıye.
dkny dg gibi ürünlerin bebe eşyalarını satıyor. kesinlikle bir yasından sonra burdan epey urun alırım gibi geliyor kızıma. yada seneye yaza artık. özellikle ilk zamanlar cabuk buyuyeceği için gerek duymuyorum ama bı zıyaret edın cok cıcı hoş heyler var.

evet yurumeye baslayinca giyebilecegi oyle guzel seyler var ki :) tabii kiz cocuklari daha sansli, gecen bir kot elbise gördum bebek icin, yaaa o kadar ince ince islenmis ki anlatamam :) ama oglum elbise giyemez :) yoksa pembeli seyler de aldim he he :):)

dedigin gibi kucukken pamuk urunleri daha sik giymesi iyi olur, elbiseler daha sonra... belki hastane cikisi icin iyi bir marka alinabilir ama marka fiyatlar da cok yuksekmistr de,sasirdim biraz. ne bileyim begendigimizi almak en iyisi, bazen ondan bazen bundan :)

ya o tutumlu olmaya calismak bende de var :) ama cogu seyi bir iki kere giyemeden buyuyecek, bir heves cok da gerekli olmayan ama begendigim seylere parami carcur etmek istemiyorum. daha gezecegiz onunla biz :)

bende dagiyi cok severim, ic camasirim, pijamalarim hep oradandir. evet pijamanin diksileri rahatsiz edebilir, annelere sormak lazim ama ben hayatim boyunca pijama giydim, kucukken bile gecelikten sikilirim hemen pijamaya dönerdim. heralde pijama tercih ederim ve benim insallah , kismetse normal dogum olacak...

bu arada iki yikamada sarkiyor dedin ya, buradaki pijamalar sanki zaten sarkiklar o kadar ince penyeden sanirim. cok da gezemedim gerci esim hadi hadi hadi derken :) ama begendigim hicbir sey olmadi malesef, detayli arastirmaya girmek lazim. pazarlarin kiymetini bilin yahu :) cok severim pazar gezmeyi, bazen o kadar kaliteli urunler oluyor ki.. bir de kendim icim taksim / terkos cikmazina gitmeye bayilirim... hey gidi gunler heeyyy...

terkos ve beyoğlu pasajı :27::27::27:
10 sene once zara nın pantolonunu almıştım terkosdan hala gıyerım banamısın demedi. nasıl ele geçirdiler bilemem ama taamen orjınal emınım :)))))
canım anlasılan ülke dışındasın internetten bı baksan ya pijamalara. ya gercı sezeryan dıkışler aşşağıda oluyor, pijamanın lastığı teee belde , pek sanmıyorum rahatsız edeceğini. bende penye gecelik giyemem hiç. ama yazında küçük ince saten geceliklerle yatarım hep. acayıp rahat serın oluyor. yahu eskıden napıyormus bu kadınlar. bize baksana incik boncuk. listeler falan :))) bizmi abartıyoruz acaba? ikinci cocuğunu doğuracak olanlar dahamı rahatlar sankı.
ya bırde kadıkoyde salı pazarı vardı. tam onun sokağında oturuyordum ama kaldırdılar sımdı. ne urunler vardı ınanamazsın.:)))))))

kesinlikle katılıyorum kızlar tutumlu olup dengelemeliyiz aldıklarımızı .. yoksa başa çıkamayız markalılarla

buarada ben 50 tlye birikim hesabı açtım. 5 yıl çekilmiyo.tutumlu olup geleceğe ne kadar büyyüükkkk yatırım yapıyorum di mi..:60::60:

Son düzenleme:
Back