• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sonucumu alıp gösterdim dr a.gayet normal çıktı bu sefer.zaten diğeride kötü değildi dedi..tekrar yaptıracakmıyım dedim gerek yok ama istersen 8. ayda tekrarlat bebek doğmadan dedi.ama rahat ol bişi yok d edi ve rahatladım :))

ohh için rahatlamıstır.sevındım adına

hadi ya, 100 lira mı indiriyorlar yoksa yatağın fyatı mı 100 lira.. ben kastamonudayım o yüzden malesef alamıyorum.ama öyle bir kampanya varsa birilerine aldırabilirim

cnm kastamonuda arkadaslarımdan bırı dogumdan once ankaraya mı ıst.a mı ne geldı herseyını aldı bebegın gıttı yoksa bılıyorum kastamonu pahalı cunku onlardan burdan goturuyorlar oraya
yada netten alırsın netten de gayet uıygun seyler bulunuyoo
2000 yılında saat kulesının yanından ev tutmustuk yazlık 3 sene her yaz gıdıp 1-2 ay kaldım orada
bu arada kastamonunun neresındesın bızım evımız var kuzeykentte ( kıracından basımız dertte )
bıze bı kıracı bulsana kızz :9::9::9:

jokerin online satşında da var o yataklardan gerçekten çok uygun..ben burda araştırdım 250-300 civarıydı[/QUOTE

ya gercekten 99 sa cok uygun ben bıle burda en uygun 150 ye falan gordum cokda gezmedım ama yatagı falan fılan 300 e gelıyo olmazsa bızde netten sıparıs ederız

herkese merhaba...:)) kızlar ya ben bu aralar çok yoğunum ara ara girebiliyorum, hepinizi de merak ediyorum nasılsınız neler yaptınız diye...

alışverişler yapılmış, kayınvalidelerden bahsedilmiş, ayrıntılısını-şeker yüklemesini yaptırmayan kalmamış gibi... ohhh..en kötü günümüz böyle olsun modu..:)))

eyeszay, yahu şu babanı ikna etme işine bizde mi bi el atsak diyorum:) olmuycak böyle, eşinden önce KK olarak biz dikilelim babanın karşısına, "etme eyleme, bebeğin hatrı için" diyelim...:) espri bir yana bize müjdeli haberi vereceğin günü eminim ki buradaki herkes gibi ben de bekliyorum...en kısa zamanda inşallah...

ya, bu kayınvalide işi benim için de çok sıkıcı bir durum. en son bize kalmaya geldiğinde ki farklı bir şehirde yaşıyor, (yani geçen sene) o ay sıkıntıdan adet görmemiştim. Dr.a gittiğimde DR. "çok mu sıkıldın, stress mi yaptın birşeyleri, üzüntü-sıkıntı yapman yüzünden bu ay yumurtlamamışsın o yüzden de adet görmemişsin" demişti...

sonra bunu arkadaşlarımla paylaştığımda içlerinden biri; "ben hayatımda iki kere adet görmedim, birinde oğlumun rahatsızlığı için dr. lösemi olabilir dediği zamandı, diğerinde de ailecek hayati bir kaza geçirdiğimiz aydı" dedi. kızlar artık, kayınvalidemin bana yaşattığı sıkıntı ve stresi siz düşünün.
doğum için gene gelirse lohusalık sendromu bi yandan kayınvalide sendromu bi yandan... ne yaparım bilmem...

bu arada gebelik takibimi yapan dr.um ( ki yıllardır tanırım ve kendisini çok severim), uzun bir süredir çalışamıyor. kızının çok ciddi bir rahatsızlığı var, Allah yardımcısı olsun çok üzüldüm duyunca. üzüntümün yanısıra dolayısıyla ben de ortada kalmış oldum... burası küçük bir şehir fazla da dr. seçeneğim olmadığı için şimdilik tıp fakültesiyle idare ediyorum ama oranın da bir sürü handikapı var... sağolsun bizim tıp fakültesindeki dr.lar kongreden kongreye, sempozyuma derken hastalara yarım yamalak bir takip uyguluyorlar.... anlayacağınız halim harap...

ya bugün anne lafi duyduğumda ağlamaya basliorum cidden. dünden sonra hiçbiryere gitmeyip evimde annemle oturup bebeğe bakip sorada çalisip onlara bakmak istedim. öyle fedakar bi annem varki benimde. hele dün yüz ifadesi yani babama bile benim bi tane çocuğum var üzülmesini istemiyorum demesi. hiç aklimdan gitmiyor. bütün gün ağladim. inanirmisiniz anneme sevgim öle ağir bastiki hiçkimseyi onun kadar sevmediğime karar verdim simdi hiçbiyere gitmek istemiyorum. keske onlara daha faydali bir evlat olabilseydim. gerçekten hiç ayrilmak istemiyorum annemden.

uffff ağladım yaaa... bebek doğunca daha da iyi anlıycakmışız insanların kıymetini , annemizin kımetini..hep böyle d erlerr...sanırım doğruuu..

ya bugün anne lafi duyduğumda ağlamaya basliorum cidden. dünden sonra hiçbiryere gitmeyip evimde annemle oturup bebeğe bakip sorada çalisip onlara bakmak istedim. öyle fedakar bi annem varki benimde. hele dün yüz ifadesi yani babama bile benim bi tane çocuğum var üzülmesini istemiyorum demesi. hiç aklimdan gitmiyor. bütün gün ağladim. inanirmisiniz anneme sevgim öle ağir bastiki hiçkimseyi onun kadar sevmediğime karar verdim simdi hiçbiyere gitmek istemiyorum. keske onlara daha faydali bir evlat olabilseydim. gerçekten hiç ayrilmak istemiyorum annemden.

seni o kadar iyi anliyorum ki annem annem diye yazinca basladim aglamaya ... bende cok bagliyimdir anneme ve onu belki de kendimden bile cok seviyorum. hayatim boyunca bir kez bile bana sirtini dönmemistir, hani bazen belki ben onu kirmisimdir ama o zaman bile bana arkasini dönmemis aksine hayatim boyunca destek olmustur. dusunsene biz mutlu olalim diye seni belki de bundan sonra cok cok az görme ihtimalini bile göze aliyor, anne iste... insallah bizde onlar gibi anlayisli, seven , affeden ve en önemlisi guclu kadinlar oluruz. cocuklarimizi koruruz. off yaa cok özledim annemi :(

hım bu dediklrine hemen bakayım..ayy iyiki cvarsınız yaa burda bu mağazalar yok , tabi bizim böyle mağazalardan haberimiz olmuyor.siz söyledikçe giriyorum ve alıyorum :))

evet cnm,
ind. vs. duydukca birbirimizi haberdar edelim valla

idil bebenin hastane cikisi cok guzel sanirim, alanlar gule gule kullansinlar :) ben H&M den falan almak zorundayim, name it diye bir marka var burada bir de ondan alabiliyorum, organik pamuk olanlari tercih ediyorum ama o kadar önemli organik pamuk olmasi cok emin de degilim aslinda.

aaa mothercare de indirim varmis, cok sevindim. annem de benim icin gidebilir belki, cok begeniyorum o markanin urunlerini ama burada yok :(

cok sanslisin canim yaaa, kayinvaliden seni dusunuyormus ne guzel. baslarda benimki de öyleydi sonradan bir kiskanclik krizleri basladi ki hic sorma. bende onu evleninceye kadar ve evlendikten sonra cok cok az gördum o yuzden. evlendikten sonra kayinvalidemi havaalaninda gördum sadece, cunku balayindan sonra hemen buraya geldik. ondan önce de görusmedik, zaten ev ve dugun hazirliklarini da esimle ikimiz yaptik kimseyi karistirmadik. ev kurmak ne zormus bu arada :) o yuzden tavri nasil olur bilmiyorum aslinda, hem oglunu 1,5 yildir görmedi hemde simdi minicik bir seyle donuyoruz kismetse, her sey yolunda giderse. endisem birazcik da o yuzden bizde mi yatip kalkacak yoksa coook nadir mi gelecek yoksa her gun mu ugrayacak. bence gelmesin esim gider arada, bende bazen ugrarim :) aslinda cok iyi kadin, herkes cok sever, cok yardimsever ve durusttur, arkandan is cevirmez, dobradir... ama bir kere aramiz bozuldu iste, bende ayni seyleri yeniden yasamak istemiyorum, esime,isime ve bebegime odaklanmak istiyorum.

H&M de de harika seyler var cnm,
ben bikac parca sey aldim ordan.
c&A da da var diyorlar, sizin orda varsa bi bak istersen

mothercare her ayin 15 inde yapiyormus %50 ind.
ama hangi urunlere yapiyor onu bilemiyorum, bu ay ilk kez gidip bakicam ben de iste.

insallah k.validenle korktugun gibi olmaz, guzel bi iletisim kurabilirsiniz cnm dondugunde..

canim havlu ve battaniye bende baktim beğendiğim bisey bulamadim açikçasi. bebek yorgani ve yastiği bulursun sanirim. bebek sekeri var baya çesit. pompayi medela aldim 140 a canim. mothers care nerde var canim?

gogus pompasi medela idil de de 145 tl idi
jokerde de 140 kusur bisyedi

cok da farketmicek o zaman eminonune gitmek;
marka olan seyler demek ki heryerde ayni fiyat

neyse bebek sekerlerini aliriz hic olmazsa

anne gecelik, pijama nasildi cnm, var miydi cesit ??

Kızlar biz geldik;sabah 9:30da ayrıntılı randevumuz vardı eşimle gittik. Çok iyi geçti. Herşey normal maşallah :)
660 gr olmuş benim prensim yaa :emir_bebek:

kızlar bu emzirme atlatleri var ya yukarı doğru sıyrılıyormu acaba alt tarafı.ben hep çıtçıtlı bady giyerim.belim hep açılıyor yoksa..şlimdi bile büyük bedebnlerini aldım onları giyiyorum.bu emzirme atletlerinin bady olan tarzı yok mu ? jokere baktım kadının vücudunu sarmış atlet bady gibi..nasıl ki acaba?pepermittt sen almıştın canım , açlır mı belim sence?

gogus pompasi medela idil de de 145 tl idi
jokerde de 140 kusur bisyedi

kızlar şu an bu bahsedilen medela elektrikli pilli göğüs pompası unnado.com'da 119 TL 'ya satılıyor...

ben de bayağı inceledim ama philips avent biberon düşündüğümden acaba göğüs pompası ve sterilizatörü de aynı markadan mı olmalı die düşünüorum hala?? bayağı kararsız kaldım ama medela nın fiyatı ve çok uygun üstelik yorumları da ii...

herkese merhaba...:)) kızlar ya ben bu aralar çok yoğunum ara ara girebiliyorum, hepinizi de merak ediyorum nasılsınız neler yaptınız diye...

alışverişler yapılmış, kayınvalidelerden bahsedilmiş, ayrıntılısını-şeker yüklemesini yaptırmayan kalmamış gibi... ohhh..en kötü günümüz böyle olsun modu..:)))

eyeszay, yahu şu babanı ikna etme işine bizde mi bi el atsak diyorum:) olmuycak böyle, eşinden önce KK olarak biz dikilelim babanın karşısına, "etme eyleme, bebeğin hatrı için" diyelim...:) espri bir yana bize müjdeli haberi vereceğin günü eminim ki buradaki herkes gibi ben de bekliyorum...en kısa zamanda inşallah...

ya, bu kayınvalide işi benim için de çok sıkıcı bir durum. en son bize kalmaya geldiğinde ki farklı bir şehirde yaşıyor, (yani geçen sene) o ay sıkıntıdan adet görmemiştim. Dr.a gittiğimde DR. "çok mu sıkıldın, stress mi yaptın birşeyleri, üzüntü-sıkıntı yapman yüzünden bu ay yumurtlamamışsın o yüzden de adet görmemişsin" demişti...

sonra bunu arkadaşlarımla paylaştığımda içlerinden biri; "ben hayatımda iki kere adet görmedim, birinde oğlumun rahatsızlığı için dr. lösemi olabilir dediği zamandı, diğerinde de ailecek hayati bir kaza geçirdiğimiz aydı" dedi. kızlar artık, kayınvalidemin bana yaşattığı sıkıntı ve stresi siz düşünün.
doğum için gene gelirse lohusalık sendromu bi yandan kayınvalide sendromu bi yandan... ne yaparım bilmem...

bu arada gebelik takibimi yapan dr.um ( ki yıllardır tanırım ve kendisini çok severim), uzun bir süredir çalışamıyor. kızının çok ciddi bir rahatsızlığı var, Allah yardımcısı olsun çok üzüldüm duyunca. üzüntümün yanısıra dolayısıyla ben de ortada kalmış oldum... burası küçük bir şehir fazla da dr. seçeneğim olmadığı için şimdilik tıp fakültesiyle idare ediyorum ama oranın da bir sürü handikapı var... sağolsun bizim tıp fakültesindeki dr.lar kongreden kongreye, sempozyuma derken hastalara yarım yamalak bir takip uyguluyorlar.... anlayacağınız halim harap...

yaaa güzelim buyuk konusmus olmak istemiyorum ama önemli olan sen ve bebegin olacak. eger seni stres ediyorsa, allah korusun sütün falan kesilebilir. ben de bundan cok korkuyorum iste zatenlohusa döneminde ben ben olmayacagim, kimbilir ne dengesizliklerim olacak, hadi esime anlatiyorum o dönem beni koru kolla diye ama kayinvalidemi gözumde nasil buyuttuysem :):) sanki seytan gibi biri, gelip bana hayati zindan edecekmis gibi geliyor, halbuki öyle degil onlar da insan, onlar da anne. hani sakin sakin konusursak anlarlar bizi gibi de geliyor ama o seytan aniden yeniden beliriyor ve icimi korku endise kapliyor, hatta bir dönem karnima kramplar giriyordu her aklima gelidiginde. bosuna buyutuyorum aslinda, iyi kadin oldugunu biliyorum, aslinda anlayislidir da... sanirim bu konularda psikolojim iyi degil, zorluk ceken arkadaslarim da var cunku.

okudugum kitapta söyle diyordu :
diyelim ki kayinvalideniz geldi, ona kocamaaaan sarilin, iyi ki geldiginiz deyin, biz bebege bakarken ev islerine yardim etmeniz bizi nasil rahatlatacak bilemezsiniz. o kadar mutlu oldum ki simdi rahat rahat bebegimle ilgilenebilirim, tekrar cok sagolun falantarzi bir konusma yapin ki o da anlasin yapacagi yardim gelip bebege bakmak ya da bebegi sevmek degil, ev islerine yardim etmek. bebegin bakimi anne ve babayi ilgilendirir. tabii ingilizce bir kitaptan tercumeydi :) yapabilir miyim yoksa duygularimi aciga vurur muyum offf endiselenecek ne cok sey var, yine karnima agri girdi. beni de evliligim boyunca aglatan bir tek kayinvalidemin varligi... var oldugunu bilmem :D hani yakinda oturmaya baslayinca neler olacak ondan cok korkuyorum :) tek umudum sikildigim anda annemlere yerlesmem, esim de tamam dedi bakti cok agliyorum bebege zarar gelecek :(

kızlar bu emzirme atlatleri var ya yukarı doğru sıyrılıyormu acaba alt tarafı.ben hep çıtçıtlı bady giyerim.belim hep açılıyor yoksa..şlimdi bile büyük bedebnlerini aldım onları giyiyorum.bu emzirme atletlerinin bady olan tarzı yok mu ? jokere baktım kadının vücudunu sarmış atlet bady gibi..nasıl ki acaba?pepermittt sen almıştın canım , açlır mı belim sence?

cnm ben e-bebek.com 'da senin istediğin gibi emzirme bodyleri görmüştüm die hatırlıorum bi bak istersen...
kirazbaby.com ve abchamile.com'da da varmış (baktım şimdi :))))

kızlar şu an bu bahsedilen medela elektrikli pilli göğüs pompası unnado.com'da 119 TL 'ya satılıyor...

ben de bayağı inceledim ama philips avent biberon düşündüğümden acaba göğüs pompası ve sterilizatörü de aynı markadan mı olmalı die düşünüorum hala?? bayağı kararsız kaldım ama medela nın fiyatı ve çok uygun üstelik yorumları da ii...

ya ben bu konulari henuz hic incelemedim, biberon degimiz basit bir sey neden gögus pompasiyla ayni marka olmasi gereksin ki diyecegim ne kadar cahilsin diyeceksiniz :) ufff ne cok seye dikkat etmek lazim yahu... off offff

Kızlar biz geldik;sabah 9:30da ayrıntılı randevumuz vardı eşimle gittik. Çok iyi geçti. Herşey normal maşallah :)
660 gr olmuş benim prensim yaa :emir_bebek:

ooo hayirli olsun, cok sevindim :) canim sen kac haftaliksin, ne kadar buyumus yaa masallah :) kucuk prens :) benim ki 18+3 te 217 gr cik idi :) :) :) kilosu o kadar önemli mi?

uffff ağladım yaaa... bebek doğunca daha da iyi anlıycakmışız insanların kıymetini , annemizin kımetini..hep böyle d erlerr...sanırım doğruuu..

valla sorma insan bi anda pismanlik krizlerine giriyor. ne ilginç dimi hep derler sende doğurunca anliyacaksin anne olmak ne demek. bende derdim ki ben çocuğuma bunu yapmayacağim. ama öle bi anliyorsunki. meğer sen üzülünce ne kadar çok üzülüyorlarmis. bak hala ağliorum valla komaya girdim yaa. aklima neler geliyor. hani bisey isteyince ille al diye tuttururduk sokakta bilmemne. onlar aklima geliyor. hani kizarmis gibi yapiyorlardi ama alamiyorlarsa belkide ne kadar üzülüyorlardi. bugün sabahtan beri bunlari düsünüyorum sanirim siyiricam:(

ya ben bu konulari henuz hic incelemedim, biberon degimiz basit bir sey neden gögus pompasiyla ayni marka olmasi gereksin ki diyecegim ne kadar cahilsin diyeceksiniz :) ufff ne cok seye dikkat etmek lazim yahu... off offff

yok canim neden ayni olmasi gereksin benim biberon philips avent ama pompa medela.

PAKET İÇERİĞİ MOTOR VE BİBERON DEMİŞ CANIM adoptör falan yok mu ki?:26:

cnm pierre cardin miorre diye bı yan marka cıkarmıs katalogla satıs yapılıyor ( hatta bende satıyorum )
orada var bene senın gıbı cıtcıtlı atlet gıyoyorum dogumdan once alcam ondan 3-5 tane cok guzel
:: Avrupa Networking E-Katalog :: // :: Avrupa Networking rn Katalou ::

sayfa 242 de hem cok hos hamıle atletlerı ve kılotları var bı bak derım

slm arkadaşlar.kısmeet olursa agustosta dogum yapacagım.ankara gazi hastanesinde kadınn doguma muayene olanınız varmı.varsa hangi doktoru tavsiye edersiniz bu konuda yardımcı olursanız sevinirimmm:emir_bebek:

ay cnm ben de çok ii bildiğimden deil... eşim baya bi araştırdı bunları benim ... onun kanaati hepsini aynı marka aldığımızda daha etkin ve daha rahat kullanabilceğimiz... şimdi o da benim kafama bi kere böle girdi ya o yüzden bende şimdi eşimin sözünden pek çıkmak istemiorum :)))) ondan kafam karıştı :))))

PAKET İÇERİĞİ MOTOR VE BİBERON DEMİŞ CANIM adoptör falan yok mu ki?:26:

cnm bak aşağıda teknik özellikler bölümünde şöle bişey yazıor...
Teknik Özellikleri: 2x AA ( kelem pil) ile ya da ürün içerisinden çıkan medela marka adaptörü ile kullanılmaktadır.

eyeszay cnm havuzlu han'a gitmissin,
sana dun yazmistim idil bebenin hast.cikisinin fiyatini sorar misin diye ama gec kaldim yazmaya sanirim, sen gitmistin coktan.

neyse temek ihtiyaclardan biseyler almissin hic olmazsa, zaten ozellikle yenidogan (0-3 ay) kiyafetlerini ordan almaman iyi olmus, bak mothercarede ayin15inde ind. varmis %50 , oraya bi ugrarsin, ben de cuma gunu bi aksilik olmazsa gidicem.

pompayi ne marka, kaca aldin cnm?

havlu , bornoz, nevresim yok muydu guzel

ben eminonune, nevresim, bebek sekeri ve battaniye, havlu icin gitmeyi dusunuyordum daha cok;
bir de bulrusam bebek yorgani ve yastigi

efsung gercekten sevmedigin birinin gelip yaninda kalacagi duygusu kotu yaa :-((
benim k.validem iyidir sagolsun,
hic oyle zirt pirt rahatsiz etmez, gelmez bile bize;
biz oraya gidince de beni yatirir ustumu orter yoldan geldin dinlen diye (ist.ici 1 saatlik mesafedeyiz)
yani dogumda gelip ben de kalsa bise rahatsiz olmam (Allah bozmasin)

:)) aynı benim kayınvalidem, bana hiç iş yaptırmaz gittiğimizde, aramız gayet iyi, çocuktan sonra da ilişkimiz değişmez diye düşünüyorum:nazar::nazar:

He bi de canım bebeklerde yastık ve yorgan kullanılmıyor, boğulma tehlikeleri var diye. İnce battaniye ya da uyku tulumları var ya onlar giydirilip yatırılıyor. Başının altı için de yastık kullanılmıyor, he yan yatış yastığını diyorsan onu alabilirsin, bazı anneler gereksiz olduğunu söylemiş bazıları kullandığını....

Canım ben de aldım, atletler çıtçıtlı değil bir de öle uzun değil, açılma ihtimali yüksek yani :))

Back