Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben neye ihtiyacınız var diyenlere söylüyorum. Ama açıkçası kayınvalidemin hiçbir şey sormayıp ancak, gelip sizde kalacağım demesine sinir oluyorum.
bu benimde korkularım arasında, hatta hamileliğim boyunca tek endişe duyduğum şey buydu. ya kayınvalidem gelip kalmak isterse ???? bize yakın oturuyorlar. eşim söz verdi çok sık gelmemesini sağlayacak ve bebeğe o bakmayacak,birine bırakmamız gerekirse annem gelecek diye. ama ne bileyim kalacağım deyip gelip eve kurulursa ya da her gün gelirse ne yapabilirim kibunlar aklıma gelince içimi endişeler kaplayıveriyor. eşim çok sık gelmene gerek yok dese de yok geleceğim de diyebilirmiş gbi kafamda büyüttükçe büyütüyorum
eğer huzurumu bozarsa iş ve şehir bile değiştirmeyi planlıyorum :) ya gelip bebeğe bakacak karakterde biri değil ama her gün bebeği sevmeye uğrayabilecek karakterde biri. eğer çok gelirse anneme yerleşirim sanırım hi hi :)
eyesnaz geldin mi kızzz :)) pestilin çımmıştır bugün bide merak etmişindir sen şimdi bizi :)) neler aldın asıl biz seni merak ettik :))
Açıkçası benim riskli bir durumum yok. Dr. um da yaptırmana gerek yok dedi ama ben çok merak ediyorum. O yüzden yaptıracağım.
Kızlar ben neye ihtiyacınız var diyenlere söylüyorum. Ama açıkçası kayınvalidemin hiçbir şey sormayıp ancak, gelip sizde kalacağım demesine sinir oluyorum.
Canım benim hamileliğin başından beri sürekli kanıyor. hatta diş etlerimde(
burun kanaması dediniz bak şimdi burnum kanadı yaa olcak işmi şimdi bu nedir bu hassaslık böyle...yada nisan annelerinin doğum hikayelerini okuyordum çok ağladım ondan mı oldu acaba ??
valla canim yazdim bile. hem ne pestilim çikti. bugün eminönünün altini üstüne getirdik. gecelikçilere falanda gittik. sorada akraba ziyaretleri düsün artik.
bu arada merak ettim gerçekten. nasil çikti tahlilin canim? su tsh olayi gittinmi tekrar doktora?
offf offf kizlar yorgunluktan sinir tepemde. valla takatim kalmadi artik kosturacak. bi kamyon gelse götüremez beni bu esyalarla athinaya.
bugün havuzlu han a gittik annemle. dolasmaktan canim çikti. iste göğüs pompası, göğüs ucu kremi, aziz bebenin hastane çikisi, sevi bebek banyo filesi, bi iki çitçitli body, sebamed bebe sampuani hatirladiklarim bunlar bunlari aldim. 304 lira tuttu. ama kiyafet olarak öyle inanilmaz bayildiğim tek bisey çikmadi karsima. bütün kiyafetler asiri varos geldi askidakiler. bizim konustuğumuz markalarin hiçbirine rastlayamadim kiyafet olarak. bütün kiyafetlere böle bi kumas bulmuslar üzerine bebek araba ne varsa islenmis gibiydi. ayrca benim bunlari aldiğim dükkan disinda hani ucuz ise yarayan stil seyler satan dükkanlarda yoktu. bebek sekeri almak isteyenler için iyi biyer olabilir. bide ben göğüs pompasini falan ucuza aldim ordan. ama bana sorarsaniz kesinlikle fatih civil bebeyi tercih ederim havuzlu han a gitmektense. her dükkana girdim hiçbirini es geçmeden. bitane güzel battaniye bile bulamadim yahu hersey dolambaç desenli. sade stil seyler yok. civilde çok daha güzeldi battaniyeler.
böle iste. bide babamla ilgili durum çok bozuk paskalyaya falan gidemiorum bende moral yerlerde kizlar. öyle özet geçiyim dedim yaticam simdi heryerim ağriyordilerim herkes iyidir hep güzel haberler vardir.
NORMAL ÇIKTI CANIM Bİ SORUN YOKMUŞ ŞÜKÜR.ZATEN YÜKSELMESİ TEHLİKELİYMİŞ DÜŞMESİ ÇOKTA ÖNEMLİ DEĞİLMİŞ Kİ ZATEN NORMAL ÇIKTI.![]()
canim eminönü ziyaretin beni de aydinlatmis oldu cok sagol valla. geldigimde benimde gitmem lazim ama kiyafet gibi seyler fazla güzel degil diyosan sadece seker falan almak icin gitmek lazim o zaman.baban yumusamadi mi daha yaa napicaksiniz ya peki böyle. paskalyaya az kaldii tabi üzüldüm bak simdi
ohh canim bnm. söledim merak etme diye. artik hiçbiseyi takma.
evet canim bebek sekeri falan çok cesit var. benim annem alicak onu gelirken. ama kiyafetleri incik cincik baktim gerçekten ise yarar zevkli bisey yok. bi benim bütün bunlari aldiğim yerde daha bir seçenek vardi ama oda fatihteki civil bebe ile kiyaslanamaz. simdi sirada lcw, zara falan var oralara bakicam.
babam yumusamadi. evde kiyametler koptu. bugün çok moralim bozuktu alexandrosta anladi zaten. paskalya pazartesi biyere gidemiyorum. valla yorgunluktanmi neden bilmiyorum psikolojim berbat su an.
neyse kizlar ben yatiyim. hertarafim ağriyor valla hiç bu kadar sabahtan aksama dolasmamistim. yarina bi kilo veririm artik. yarin konusurus öpüldünüz hepiniz. kendinize ve bebislere iyi bakin.
evet canim bebek sekeri falan çok cesit var. benim annem alicak onu gelirken. ama kiyafetleri incik cincik baktim gerçekten ise yarar zevkli bisey yok. bi benim bütün bunlari aldiğim yerde daha bir seçenek vardi ama oda fatihteki civil bebe ile kiyaslanamaz. simdi sirada lcw, zara falan var oralara bakicam.
babam yumusamadi. evde kiyametler koptu. bugün çok moralim bozuktu alexandrosta anladi zaten. paskalya pazartesi biyere gidemiyorum. valla yorgunluktanmi neden bilmiyorum psikolojim berbat su an.
neyse kizlar ben yatiyim. hertarafim ağriyor valla hiç bu kadar sabahtan aksama dolasmamistim. yarina bi kilo veririm artik. yarin konusurus öpüldünüz hepiniz. kendinize ve bebislere iyi bakin.
katılıyorum canım sana, bide belki zevkimize uymayan şeyler olacak hiç giydirmeyeceğiz bebeğe..off atsan atılmaz satsan satılmaz![]()
peppermint cnm aslında çok haklısın sorsalarda söylesek yoksa işin içinden çıkamayız yaaa....
sementa fıstık bugün jokr mağazasındaydım park yataklarda indirim vardı 99 lira..pek inceleyemedim ben mobilya alacam diye ama aklında bulunsun...
peppermin ve sementa
ayrıca ablamın bebişinden hatırlıyorum geçen sene mevlütte bi sürü kıyafet gelmişti ama hepside 1 yaşında giyeceği tarzlardı ablam bu sene beğendiğini ayırdı giydirecek beğenmediğinide etrafındaki bebeklere verdi yada bazılarını olmaz dediklerini etrafındaki bebeklere hediye götürdü...
hadi ya, 100 lira mı indiriyorlar yoksa yatağın fyatı mı 100 lira.. ben kastamonudayım o yüzden malesef alamıyorum.ama öyle bir kampanya varsa birilerine aldırabilirim
bende çok stres yaptım dün. gece rüyamda gördüm doktor kocamı yatırmış onu muayene ediyo doktora diyorum ki bebek bende o hamile değil diyorum doktor da bana biliyorum ama erkeklerde bu stresi yaşasınlar diye onlardan başlıyorum falan diyoo kadar takmışım kafama inş. seninde çok güzel geçer bir sıkıntı olmaz....
canım zaten şu çocuklar için doğru düzgn birşey olmuyor.hep böyle önü baskılı basit basit kıyafetler...bu işte lcw fena değil hem fiyat olarakta, bide zarayı ben çok beğendimohh canim bnm. söledim merak etme diye. artik hiçbiseyi takma.
biz o dediginiz oyun parkini aldik jokerden, hazir indirimdeyken.
cok da guzel. titresimli, muzikli, sallanabilir, alt deg. uniteli.
e-bebekten de viscolex yatak aldik o da 69 tl.
internetten de alabilirsin cnm, jokerin var int. satisi
biz o dediginiz oyun parkini aldik jokerden, hazir indirimdeyken.
cok da guzel. titresimli, muzikli, sallanabilir, alt deg. uniteli.
e-bebekten de viscolex yatak aldik o da 69 tl.
internetten de alabilirsin cnm, jokerin var int. satisi
kızlarr günaydın dün eşim çatlak kremi için gitmiştir eczaneye yurt dışından geliyormuş 59 tl demiş eczaneci sizce napayım alayım mı?medicallsol vermişti krem doktor ama fena kaşınma oluyor bende
günaydınn canımm kremi bilmiyorum da avatarın çokk şirinnn ...