• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kayınvaliden sizde niye kalacakmış bebeğe bakmak içinmi?

Hayır canım, bebek için değil. Genellikle yılın bu zamanları canı sıkılıp gezme istediğinde bize gelmeye kalkıyor. ( ankara' da oturuyor normalde) Zaten bebek konusu ayrı, bebek doğunca 1 ay sizde kalacağım diyor. Neyse kalsın da benim derdim şu an ben pek öyle ruh hali itibari ile evde birilerinin olmasına müsait değilim. Eve oturmaya misafir gelse 1 saati geçince sıkılıyorum.
Bir de konu şu, biz bbek 3 aylıkken bebek arabasını aldık hatta anneannem ben alacağım dedi parasını o verdi. Kayın validemde '' aa biz alacaktık niye onlar aldı'' dedi. bende üzülmeyin alacak daha çok şey var dedim ama hiç sormadı :1: şimdi canı sıkılmış gezmek için gelmek istiyor.Bense akşamları çok yorgun olduğumdan uzanıyorum. Kayınpeder olunca uzanamam, yapıma ters. Sinir oldum.

evet ayakalrımı üşüttüğümde benimde karnım ağrıyor, bu arada bebeğe ne tatlı isim bulmuşsun, tırtılım :):)

bu benimde korkularım arasında, hatta hamileliğim boyunca tek endişe duyduğum şey buydu. ya kayınvalidem gelip kalmak isterse ???? bize yakın oturuyorlar. eşim söz verdi çok sık gelmemesini sağlayacak ve bebeğe o bakmayacak,birine bırakmamız gerekirse annem gelecek diye. ama ne bileyim kalacağım deyip gelip eve kurulursa ya da her gün gelirse ne yapabilirim ki :( bunlar aklıma gelince içimi endişeler kaplayıveriyor. eşim çok sık gelmene gerek yok dese de yok geleceğim de diyebilirmiş gbi kafamda büyüttükçe büyütüyorum :( eğer huzurumu bozarsa iş ve şehir bile değiştirmeyi planlıyorum :) ya gelip bebeğe bakacak karakterde biri değil ama her gün bebeği sevmeye uğrayabilecek karakterde biri. eğer çok gelirse anneme yerleşirim sanırım hi hi :)

Canım senin kiler en azından akşam evlerine giderler. Ben tek çocuğum ve kalabalığa alışkın değilim. evlenmeden önce 6 yıl tek başıma yaşadım. Gündüz isterse evde sirk kurulsun ama akşam insanlar eve gitsin istiyorum. Yatılı misafir ( kendi ailem bile olsa) beni rahatsız ediyor.

offf offf kizlar yorgunluktan sinir tepemde. valla takatim kalmadi artik kosturacak. bi kamyon gelse götüremez beni bu esyalarla athinaya.

bugün havuzlu han a gittik annemle. dolasmaktan canim çikti. iste göğüs pompası, göğüs ucu kremi, aziz bebenin hastane çikisi, sevi bebek banyo filesi, bi iki çitçitli body, sebamed bebe sampuani hatirladiklarim bunlar bunlari aldim. 304 lira tuttu. ama kiyafet olarak öyle inanilmaz bayildiğim tek bisey çikmadi karsima. bütün kiyafetler asiri varos geldi askidakiler. bizim konustuğumuz markalarin hiçbirine rastlayamadim kiyafet olarak. bütün kiyafetlere böle bi kumas bulmuslar üzerine bebek araba ne varsa islenmis gibiydi. ayrca benim bunlari aldiğim dükkan disinda hani ucuz ise yarayan stil seyler satan dükkanlarda yoktu. bebek sekeri almak isteyenler için iyi biyer olabilir. bide ben göğüs pompasini falan ucuza aldim ordan. ama bana sorarsaniz kesinlikle fatih civil bebeyi tercih ederim havuzlu han a gitmektense. her dükkana girdim hiçbirini es geçmeden. bitane güzel battaniye bile bulamadim yahu hersey dolambaç desenli. sade stil seyler yok. civilde çok daha güzeldi battaniyeler.

böle iste. bide babamla ilgili durum çok bozuk paskalyaya falan gidemiorum bende moral yerlerde kizlar. öyle özet geçiyim dedim yaticam simdi heryerim ağriyor:( dilerim herkes iyidir hep güzel haberler vardir.

Canım içini ferah tut. Paskalya olmaz 1 hafta sonra olur. Bir şekilde araları düzelsinde. Sonuçta babana da hak veriyorum daha öncede yazmıştım. Alexandrosun biraz güven kazanması lazım. Öyle gelip alcapıma baban daha çok sinirlenmiştir. İmkan olsa Alex sizle kalabilse bir süre belki daha mı iyi olurdu?!!

bende çok stres yaptım dün. gece rüyamda gördüm doktor kocamı yatırmış onu muayene ediyo doktora diyorum ki bebek bende o hamile değil diyorum doktor da bana biliyorum ama erkeklerde bu stresi yaşasınlar diye onlardan başlıyorum falan diyo :D o kadar takmışım kafama inş. seninde çok güzel geçer bir sıkıntı olmaz....
Cok iyi fikir valla esime de anlattim oda guldu ben bu ruyayi coook begendim gercek olsa keske :)))
offf offf kizlar yorgunluktan sinir tepemde. valla takatim kalmadi artik kosturacak. bi kamyon gelse götüremez beni bu esyalarla athinaya.

bugün havuzlu han a gittik annemle. dolasmaktan canim çikti. iste göğüs pompası, göğüs ucu kremi, aziz bebenin hastane çikisi, sevi bebek banyo filesi, bi iki çitçitli body, sebamed bebe sampuani hatirladiklarim bunlar bunlari aldim. 304 lira tuttu. ama kiyafet olarak öyle inanilmaz bayildiğim tek bisey çikmadi karsima. bütün kiyafetler asiri varos geldi askidakiler. bizim konustuğumuz markalarin hiçbirine rastlayamadim kiyafet olarak. bütün kiyafetlere böle bi kumas bulmuslar üzerine bebek araba ne varsa islenmis gibiydi. ayrca benim bunlari aldiğim dükkan disinda hani ucuz ise yarayan stil seyler satan dükkanlarda yoktu. bebek sekeri almak isteyenler için iyi biyer olabilir. bide ben göğüs pompasini falan ucuza aldim ordan. ama bana sorarsaniz kesinlikle fatih civil bebeyi tercih ederim havuzlu han a gitmektense. her dükkana girdim hiçbirini es geçmeden. bitane güzel battaniye bile bulamadim yahu hersey dolambaç desenli. sade stil seyler yok. civilde çok daha güzeldi battaniyeler.

böle iste. bide babamla ilgili durum çok bozuk paskalyaya falan gidemiorum bende moral yerlerde kizlar. öyle özet geçiyim dedim yaticam simdi heryerim ağriyor:( dilerim herkes iyidir hep güzel haberler vardir.
bende kilik kiyafette vasat buldum kEndim icind ama pompa vs bakmadim sen pompa ne aldin nerden kaca aldin tRif etsene :)) yorgunluguna degmistir umarim :)
Babanin izin vermemesini ben Olumlu goruyorum aleks ve ailesi seni yalniz ve sahipsiz bilmemis olur babanin varligi aslnda sqna bir dayanak unutma bunu ama en sonunda gideceksin biliyorum canim baban dayqnqmaz cunku ;)) eva nasil ? Ben hala isim konusunda net degilim :(

kizlar yaa ayni korku bende de var hatta en büyük korkum diyebilirim. simdiye kadar kayinvalidem bi ihtiyacimiz olup olmadigini bile sormadi maddi manevi eminim ki bebegim icin bi corap bile almamistir dogumdan sonra alicagini da sanmiyorum ama annem dogumda gelicek diye kiskancligindan ya cikar gelirse diye uykularim kaciyo valla herseye cok karisir herseyi en iyi o bilir cünkü eltimden biliyorum gecen sene oldu cocugu istemedigi seyleri inadina yapiyodu dinlemiyodu kadini kendi kafasina göre seyler yapiyodu bana da böyle yaparsa diye simdiden stres oluyorum ama yapmaya kalkarsa pisman olur cünkü istemiyorum bebegime benden baskasinin kendi kafasina göre bakmasini bazen diyorum cok mu bencilim acaba ama yok yaa gercekten benim kayinvalidem cekilecek insan degil :50::50::50:

Yaaa bu kayinvalide sendromu herkeste var sqnirim benim de annem ve k.validEm gelecekler zaten daha onceden benm kinamda vukuatlari var yillardir gorusmuyolar bqkalim nolucak icimden eger beni uzerlerse herkesi evden postalarim diyorum esimde onceden konus diyoda olaylarin nasil gelisecegini bilmeden nasil konusulur ki benim stres yaptigim bir nokta bu ama simdiden kendimizi onyargili alistirmayalim diyorum :(
;) ayyy bebislerimiz kucagimizdanzirliyor olqcqkkkk ne guzeeell

Yaa kizlar bende bu ara oyle bir heves nese varki bi an once kucagima alsam istegi nqsil boyle bi kizimi sevesim varr ayyy cok ozlemis gibiyim yani ;) artik mevzulara onuda dqhil ediyorum kizim bu bizim limuzin tani bak b teyzen arada cok konusur bu baban tembeldir biraz anne anneen yemek yapmqyi hic sevmizz ... Gibi haaa gecen gun uykuda sagima dondun oncE bi vurdu ben orali olmadim uyuyodum cunku bu sefer arka rka ya vurmaya basladi :)) sonra sola dondum tabii sonra tekrar sagima yatmak istedim sagabdondum bizimki gene bi yokladi ben sallamayinca arka arka ya vurdu aaahhhh dedim cimcime nasil da keyfine rahatina duskun istedigini simdidwn yaptiriyo :)))))
Bugun gene okul var ama sunu gordum gecen hafta calismayinca ben calismasan yemek duzEnim olmayacak evdeyken ogle yemeklerimi hep gec yedim sonra aksam sarkiyo ara ogun atlaniyo okulla hic olmazsa duzenim belli :)))

Epeydir yazamadm ya acisini cikariyorum ;)))
Pzt si okulda sag bacakla kalca kalca kemigim bi agridi merdiven inip cikmada zorlandim kramp mi bebekmi baski yapiyo kalsiyummu d vitaminimi derken ertesi gune hafifledi hahahaha dedim bilmiyos ya falci gibi cesitli yorumlar megerse normalde de olabilecek bisey ters hareket yaptim biraz kemik agrisi iste :)))

:1::1: ay aslında kocalara böyle bir uygulama olması lazım:9:

canım zaten şu çocuklar için doğru düzgn birşey olmuyor.hep böyle önü baskılı basit basit kıyafetler...bu işte lcw fena değil hem fiyat olarakta, bide zarayı ben çok beğendim:49:
baban eninde sonunda yumuşayacaktır izin kararlı olmanız yeterli..tabi paskalyaya kadar zor gibi gözküyor..hakkınzda hayrlısı stres yapma canım:49:

baktımda şilte dahil değil diyor, şilte dediği hangisi canım?

canım 99 tl olanı diyosun değilmi.şilte dahil değil diyor o ne demekki çok cahilim.birde kaç aylık olana kadar onda yatabilir sence.

canlarim silte dedigi yatak yok icinde, zaten tum oyun parklarinda oyle, ayri almak gerekiyor.
biz yatagini da 69 tl'ye e-bebekten aldik.

viscolex aldik, ama fazla yumusak geldi bana, sunger almak istemedim.
bilmiyorum sert yerde mi yatmasi gerekirdi bebegin, eger oylese 4e katlanmis carsaf sericem altina, uzerine de nevresimini sericem artik.

canlarim silte dedigi yatak yok icinde, zaten tum oyun parklarinda oyle, ayri almak gerekiyor.
biz yatagini da 69 tl'ye e-bebekten aldik.

viscolex aldik, ama fazla yumusak geldi bana, sunger almak istemedim.
bilmiyorum sert yerde mi yatmasi gerekirdi bebegin, eger oylese 4e katlanmis carsaf sericem altina, uzerine de nevresimini sericem artik.

internetten mi sipariş verdiniz park yatağı, fiyatı uygun olunca ben de annemlerde kullanmak için alayım diyorum ama kraftlar gibi çin malı değildir inşallah
Bulunduğum yerde bu markayı hiç görmedim, elinize ulaşınca bakabilir misiniz kaliteli mi, sallanınca gıcırdıyor mı profilleri bir de nerede üretilmiş:) çok sordum ama eğer kalitesi iyiyse sipariş vericem

eyeszay cnm havuzlu han'a gitmissin,
sana dun yazmistim idil bebenin hast.cikisinin fiyatini sorar misin diye ama gec kaldim yazmaya sanirim, sen gitmistin coktan.

neyse temek ihtiyaclardan biseyler almissin hic olmazsa, zaten ozellikle yenidogan (0-3 ay) kiyafetlerini ordan almaman iyi olmus, bak mothercarede ayin15inde ind. varmis %50 , oraya bi ugrarsin, ben de cuma gunu bi aksilik olmazsa gidicem.

pompayi ne marka, kaca aldin cnm?

havlu , bornoz, nevresim yok muydu guzel

ben eminonune, nevresim, bebek sekeri ve battaniye, havlu icin gitmeyi dusunuyordum daha cok;
bir de bulrusam bebek yorgani ve yastigi

efsung gercekten sevmedigin birinin gelip yaninda kalacagi duygusu kotu yaa :-((
benim k.validem iyidir sagolsun,
hic oyle zirt pirt rahatsiz etmez, gelmez bile bize;
biz oraya gidince de beni yatirir ustumu orter yoldan geldin dinlen diye (ist.ici 1 saatlik mesafedeyiz)
yani dogumda gelip ben de kalsa bise rahatsiz olmam (Allah bozmasin)

internetten mi sipariş verdiniz park yatağı, fiyatı uygun olunca ben de annemlerde kullanmak için alayım diyorum ama kraftlar gibi çin malı değildir inşallah
Bulunduğum yerde bu markayı hiç görmedim, elinize ulaşınca bakabilir misiniz kaliteli mi, sallanınca gıcırdıyor mı profilleri bir de nerede üretilmiş:) çok sordum ama eğer kalitesi iyiyse sipariş vericem

yok cnm biz gidip jokerin magazasinda begenip aldik.
jokerin kendi ithal ettigi bir urunmus bonbebe, o yuzden fiyati uygun,
sordum kraft vs 300-400 tl neden bu fiyat farki diye;
aslinda hicbi farklari yok dediler , tasima kapasitesi, kumas, diger ozellikler olarak ayni dediler ; sadecemarka farki var dediler
sonucta kraft da satiyorlar daha pahali olani satmaya calisabilirlerdi.

sadece uzerine oyuncak asilan bar var ya, ordaki oyuncaklar basit biraz; ama ben zaten ayrica donence alicam..

sana dun yazmistim idil bebenin hast.cikisinin fiyatini sorar misin diye ama gec kaldim yazmaya sanirim, sen gitmistin coktan.

Neyse temek ihtiyaclardan biseyler almissin hic olmazsa, zaten ozellikle yenidogan (0-3 ay) kiyafetlerini ordan almaman iyi olmus, bak mothercarede ayin15inde ind. Varmis %50 , oraya bi ugrarsin, ben de cuma gunu bi aksilik olmazsa gidicem.

Pompayi ne marka, kaca aldin cnm?

Havlu , bornoz, nevresim yok muydu guzel

ben eminonune, nevresim, bebek sekeri ve battaniye, havlu icin gitmeyi dusunuyordum daha cok;

efsung gercekten sevmedigin birinin gelip yaninda kalacagi duygusu kotu yaa :-((
biz oraya gidince de beni yatirir ustumu orter yoldan geldin dinlen diye (ist.ici 1 saatlik mesafedeyiz)
yani dogumda gelip ben de kalsa bise rahatsiz olmam (allah bozmasin)

maşşallhh canımm.. Allah bozmasın bnm kayınvalidem de çok iyidir. çok yakın oturmamıza rağmen haftada bi kez gideriz ne geldiğimize karışır ne gittiğimize.. Inşallah işe başladığımda o ilgilenecek bebişle ..Ama ev işlerine yardımcı birini bulmaya çalışıcam haftada 2 mi olur, 3 mü olur maddi durumlara göre..çok güzel mesafeli bi ilşkimiz var inş bebiş doğunca dengeleri iyi ayarlarız..

Beni yoran annem hamilelik filan dinlemiyo küs benle bişey yapsam içim yanmıycak yok ihmal ediyomuşum yok ilgilenmiyomuşum.. Evlendikten sonra değişmişim falan filan.. çok üzülüyodum hamilelikten önce.. Neyse idare etcem artık yıllardır herkesle anlaştım bi annemi memnun edemedim. Yıllar onu çok zor bi kadın yaptı.. Ben çok başka bi anne olmak istiyorum inş baskıcı , dediğim dedik biri olmam ...

Ayyy farketmeden ağlama duvarı yaptım burayı rahatladım valla anlatmayınca şişiyo insan...

Son düzenleme:
aslinda hicbi farklari yok dediler , tasima kapasitesi, kumas, diger ozellikler olarak ayni dediler ; sadecemarka farki var dediler

sadece uzerine oyuncak asilan bar var ya, ordaki oyuncaklar basit biraz; ama ben zaten ayrica donence alicam..
özellikleri güzelmiş canım. peki kaç yaşına kadar kullanılabilir o konuda bi bilgin varmı.
ben aldığım beşiği 2 yıl kullanmak istiyorum oda yapana kadar.

teşekkür ederim, eğer görerek aldıysanız ben de içim rahat sipariş verebilirim, sizin bebeğiniz de iyi günlerde kullansın

kızlar şimdi jokere baktım.tavsiyeniz üzerine..şu lansinoh kremler var ya göğüs ucu 2 tane var orda.ikiside aynı şeymi?sanırım garamları farklı öyle mi? indireme girmiş bundan sipari edeyim bari dedim.ama önce size sorayım..

10 gr 9.95 tl

56 gr 19.95 tl

göğüs pedide 24 lü 3.45 tl

uygun sankii dimi alayım mı bunları ne dersiniz?

maşşallhh canımm.. Allah bozmasın bnm kayınvalidem de çok iyidir. çok yakın oturmamıza rağmen haftada bi kez gideriz ne geldiğimize karışır ne gittiğimize.. Inşallah işe başladığımda o ilgilenecek bebişle ..Ama ev işlerine yardımcı birini bulmaya çalışıcam haftada 2 mi olur, 3 mü olur maddi durumlara göre..çok güzel mesafeli bi ilşkimiz var inş bebiş doğunca dengeleri iyi ayarlarız..

Beni yoran annem hamilelik filan dinlemiyo küs benle bişey yapsam içim yanmıycak yok ihmal ediyomuşum yok ilgilenmiyomuşum.. Evlendikten sonra değişmişim falan filan.. çok üzülüyodum hamilelikten önce.. Neyse idare etcem artık yıllardır herkesle anlaştım bi annemi memnun edemedim. Yıllar onu çok zor bi kadın yaptı.. Ben çok başka bi anne olmak istiyorum inş baskıcı , dediğim dedik biri olmam ...

Ayyy farketmeden ağlama duvarı yaptım burayı rahatladım valla anlatmayınca şişiyo insan...

aa neden bole oluyor ki canim annenle, uzuldum simdi.
annen uzakta mi?
ama anne-cocuk arasinda olur gecer bunlar, takma kafana, yakida araniz duzelir umarim

kızlar şimdi jokere baktım.tavsiyeniz üzerine..şu lansinoh kremler var ya göğüs ucu 2 tane var orda.ikiside aynı şeymi?sanırım garamları farklı öyle mi? indireme girmiş bundan sipari edeyim bari dedim.ama önce size sorayım..

10 gr 9.95 tl

56 gr 19.95 tl

cnm ben aldim,
56 gr gogus kremini
+60 li gogus pedi aldim ben. (9 tl civariydi galiba; daha mantikli geldi )
+ temizleme mendili aldim; o da 6 tl civari. alkolsuz; hastanede falan kendi kisisel temizligimde kullanirim dedim.

ben jok jok marka emzirme sutyenlerinden de aldim jokerden; 12,9 tanesi, 2 ad. aldim;
penyesi de gayet guzel
5,5 tlye kullan at lohusa kulodu vardi, almadim, sonra da pisman oldum, bi gittigimde alicam

cnm ben aldim,
56 gr gogus kremini
+60 li gogus pedi aldim ben. (9 tl civariydi galiba; daha mantikli geldi )
+ temizleme mendili aldim; o da 6 tl civari. alkolsuz; hastanede falan kendi kisisel temizligimde kullanirim dedim.

ben jok jok marka emzirme sutyenlerinden de aldim jokerden; 12,9 tanesi, 2 ad. aldim;
penyesi de gayet guzel
5,5 tlye kullan at lohusa kulodu vardi, almadim, sonra da pisman oldum, bi gittigimde alicam

hım bu dediklrine hemen bakayım..ayy iyiki cvarsınız yaa burda bu mağazalar yok , tabi bizim böyle mağazalardan haberimiz olmuyor.siz söyledikçe giriyorum ve alıyorum :))

neyse temek ihtiyaclardan biseyler almissin hic olmazsa, zaten ozellikle yenidogan (0-3 ay) kiyafetlerini ordan almaman iyi olmus, bak mothercarede ayin15inde ind. varmis %50 , oraya bi ugrarsin, ben de cuma gunu bi aksilik olmazsa gidicem.

idil bebenin hastane cikisi cok guzel sanirim, alanlar gule gule kullansinlar :) ben H&M den falan almak zorundayim, name it diye bir marka var burada bir de ondan alabiliyorum, organik pamuk olanlari tercih ediyorum ama o kadar önemli organik pamuk olmasi cok emin de degilim aslinda.

aaa mothercare de indirim varmis, cok sevindim. annem de benim icin gidebilir belki, cok begeniyorum o markanin urunlerini ama burada yok :(

cok sanslisin canim yaaa, kayinvaliden seni dusunuyormus ne guzel. baslarda benimki de öyleydi sonradan bir kiskanclik krizleri basladi ki hic sorma. bende onu evleninceye kadar ve evlendikten sonra cok cok az gördum o yuzden. evlendikten sonra kayinvalidemi havaalaninda gördum sadece, cunku balayindan sonra hemen buraya geldik. ondan önce de görusmedik, zaten ev ve dugun hazirliklarini da esimle ikimiz yaptik kimseyi karistirmadik. ev kurmak ne zormus bu arada :) o yuzden tavri nasil olur bilmiyorum aslinda, hem oglunu 1,5 yildir görmedi hemde simdi minicik bir seyle donuyoruz kismetse, her sey yolunda giderse. endisem birazcik da o yuzden bizde mi yatip kalkacak yoksa coook nadir mi gelecek yoksa her gun mu ugrayacak. bence gelmesin esim gider arada, bende bazen ugrarim :) aslinda cok iyi kadin, herkes cok sever, cok yardimsever ve durusttur, arkandan is cevirmez, dobradir... ama bir kere aramiz bozuldu iste, bende ayni seyleri yeniden yasamak istemiyorum, esime,isime ve bebegime odaklanmak istiyorum.

baban yumuşar merak etme , yani umarım her şey yoluna girer... bebeğin eşyaları da yavaş yavaş tamamlanıyor ne güzel :)

isallah valla canim. dün uyuyamadim bugün yüzüm sisik kalktim ağlamaktan.

kızlar, merhaba. uzun süre görüşemiyom sizle. bu hafta biraz yoğun geçiyor.
aranızda detaylıya girip iyi sonuçlar alanlar herkese hayırlısı olsun. gebelik ağrılarıyla uğraşanlara geçmiş olsun. kayınvadelerle dip dipe yaşayanlara allah sabır versin.

hafta sonu bol bol bebek eşyalarına baktım. insan hangisinde göz bırakacağını bilemiyor. bir sürü bebek arabasına baktım ama aklıma kraft'ın twist travel sistemi yattı. bide kraft ruby travel sistem var, o da çok hoşuma gitti.
güzel haber, eşim komutandan bir gün fazladan çarşı iznini alabildi o yüzden perşembe ankaraya gidiyorum ve toplam 3 gün eşimle birlikte geçireceğim:) ama kötü haber - kaynanamda geliyor:(

bide az önce annemlerle tartıştım çünkü beni çok sıkmaya başladılar. beğendiğim şeyleri onlara anlatıyorum ama beni daha dinlemeden kendi düşündeklerinde üstelenip duruyoralar. tamam belki onlar bizden daha deneyimli olabilirler ancak ben onların istediklerini hep beğenmek zorunda değilim. bende bebeğimin hazırlıklarını kendi düşüncelereme göre yapmak istiyorum. o heyecanı rahat stressiz ve istediğim gibi olmasını istiyorum. niye herşeye karışmak zorundalar ki. inat edince bu sefer torun sevincini onlara istedikleri gibi yaşattırmıyormuş. off, sinirden çatlıyorum. yani herkes karışmak zorunda mı:27:bir taraftan eşimin ailesi, bi taraftan annemler:(:( çıldıracağım:52:

hadi gözün aydin canim.

:1::1: ay aslında kocalara böyle bir uygulama olması lazım:9:

canım zaten şu çocuklar için doğru düzgn birşey olmuyor.hep böyle önü baskılı basit basit kıyafetler...bu işte lcw fena değil hem fiyat olarakta, bide zarayı ben çok beğendim:49:
baban eninde sonunda yumuşayacaktır izin kararlı olmanız yeterli..tabi paskalyaya kadar zor gibi gözküyor..hakkınzda hayrlısı stres yapma canım:49:

baktımda şilte dahil değil diyor, şilte dediği hangisi canım?

evet canim yaa civilde güzel bodyler buldum ben. e bebekten güzel bisiler aldim bide. ama bazilarininda fiyatlari çok uçuktu.

kızlarr günaydın dün eşim çatlak kremi için gitmiştir eczaneye yurt dışından geliyormuş 59 tl demiş eczaneci sizce napayım alayım mı?medicallsol vermişti krem doktor ama fena kaşınma oluyor bende

markasi ne ki kremin?

Hayır canım, bebek için değil. Genellikle yılın bu zamanları canı sıkılıp gezme istediğinde bize gelmeye kalkıyor. ( ankara' da oturuyor normalde) Zaten bebek konusu ayrı, bebek doğunca 1 ay sizde kalacağım diyor. Neyse kalsın da benim derdim şu an ben pek öyle ruh hali itibari ile evde birilerinin olmasına müsait değilim. Eve oturmaya misafir gelse 1 saati geçince sıkılıyorum.
Bir de konu şu, biz bbek 3 aylıkken bebek arabasını aldık hatta anneannem ben alacağım dedi parasını o verdi. Kayın validemde '' aa biz alacaktık niye onlar aldı'' dedi. bende üzülmeyin alacak daha çok şey var dedim ama hiç sormadı :1: şimdi canı sıkılmış gezmek için gelmek istiyor.Bense akşamları çok yorgun olduğumdan uzanıyorum. Kayınpeder olunca uzanamam, yapıma ters. Sinir oldum.

Canım senin kiler en azından akşam evlerine giderler. Ben tek çocuğum ve kalabalığa alışkın değilim. evlenmeden önce 6 yıl tek başıma yaşadım. Gündüz isterse evde sirk kurulsun ama akşam insanlar eve gitsin istiyorum. Yatılı misafir ( kendi ailem bile olsa) beni rahatsız ediyor.

Canım içini ferah tut. Paskalya olmaz 1 hafta sonra olur. Bir şekilde araları düzelsinde. Sonuçta babana da hak veriyorum daha öncede yazmıştım. Alexandrosun biraz güven kazanması lazım. Öyle gelip alcapıma baban daha çok sinirlenmiştir. İmkan olsa Alex sizle kalabilse bir süre belki daha mı iyi olurdu?!!

bende tek çocuğum tam tersi bende kalabaliği seviyorum eve durmadan misafir gelsin istiyorum yanlizliktan çok korkuyorum hehe ne ilginç.

valla bizde kalmasi zor canim haftanin 4 günü konseri var. albumleri daha yeni çikti. album tanitimi, rehearsallar bilmemne. gelemez yani:(

Cok iyi fikir valla esime de anlattim oda guldu ben bu ruyayi coook begendim gercek olsa keske :)))

bende kilik kiyafette vasat buldum kEndim icind ama pompa vs bakmadim sen pompa ne aldin nerden kaca aldin tRif etsene :)) yorgunluguna degmistir umarim :)
Babanin izin vermemesini ben Olumlu goruyorum aleks ve ailesi seni yalniz ve sahipsiz bilmemis olur babanin varligi aslnda sqna bir dayanak unutma bunu ama en sonunda gideceksin biliyorum canim baban dayqnqmaz cunku ;)) eva nasil ? Ben hala isim konusunda net degilim :(

Yaaa bu kayinvalide sendromu herkeste var sqnirim benim de annem ve k.validEm gelecekler zaten daha onceden benm kinamda vukuatlari var yillardir gorusmuyolar bqkalim nolucak icimden eger beni uzerlerse herkesi evden postalarim diyorum esimde onceden konus diyoda olaylarin nasil gelisecegini bilmeden nasil konusulur ki benim stres yaptigim bir nokta bu ama simdiden kendimizi onyargili alistirmayalim diyorum :(
;) ayyy bebislerimiz kucagimizdanzirliyor olqcqkkkk ne guzeeell

Yaa kizlar bende bu ara oyle bir heves nese varki bi an once kucagima alsam istegi nqsil boyle bi kizimi sevesim varr ayyy cok ozlemis gibiyim yani ;) artik mevzulara onuda dqhil ediyorum kizim bu bizim limuzin tani bak b teyzen arada cok konusur bu baban tembeldir biraz anne anneen yemek yapmqyi hic sevmizz ... Gibi haaa gecen gun uykuda sagima dondun oncE bi vurdu ben orali olmadim uyuyodum cunku bu sefer arka rka ya vurmaya basladi :)) sonra sola dondum tabii sonra tekrar sagima yatmak istedim sagabdondum bizimki gene bi yokladi ben sallamayinca arka arka ya vurdu aaahhhh dedim cimcime nasil da keyfine rahatina duskun istedigini simdidwn yaptiriyo :)))))
Bugun gene okul var ama sunu gordum gecen hafta calismayinca ben calismasan yemek duzEnim olmayacak evdeyken ogle yemeklerimi hep gec yedim sonra aksam sarkiyo ara ogun atlaniyo okulla hic olmazsa duzenim belli :)))

Epeydir yazamadm ya acisini cikariyorum ;)))
Pzt si okulda sag bacakla kalca kalca kemigim bi agridi merdiven inip cikmada zorlandim kramp mi bebekmi baski yapiyo kalsiyummu d vitaminimi derken ertesi gune hafifledi hahahaha dedim bilmiyos ya falci gibi cesitli yorumlar megerse normalde de olabilecek bisey ters hareket yaptim biraz kemik agrisi iste :)))

canim benim herseyi bizdeki listelerden aldim. medela aldim göğüs pompasini. zaten çok komik adam bizim elimizdeki listelere göre getirmis sanki ürünlerini. herkes direk ne alicağini bilerek gidiyor adama soruncada hemen bana bilgi verdi burda hersey en çok bize gelip istenilenlerden var istek yoksa getirmiyoruz dedi. mesela sevi bebenin filesini orda buldum. bulamamistim çok yerde. iste bayada bilgi veriyor adam yani. bebe çeyiz sarayi yerin adi. simdi internet adresine baktim BEBE VE ÇEYZ SARAYI bakabilirsin ordan canim. pompa hem pilli hem elektirikli olan. bu medelalarin özelliği bunlar ara vererek çekiyorlarmis bu yüzden diğer pompalar bisi yapiyormus ama bu pompa yapmiyormus. ondan bunu tercih ediyorlar. heryerde 150 idi ben 140 a aldim.

yaa insallah yumusar valla ne diyim. yaa annem çok üzülüyor. dün evdeydi iste eminönünden bana bisürü sey aldi falan. sonra bu olaylari konustuk falan çok üzüldü. içime dert oldu. o kadar üzüldüm ki annem üzüldüğü için bende dedim üzülme ben burdada mutluyum gitmem olur biter dedim. sora o gitti sabah ben durmadan ağladim onun yüzü aklima geldikçe. off bu aralar hiç annemdende ayrilmak istemiyorum.

canim havlu ve battaniye bende baktim beğendiğim bisey bulamadim açikçasi. bebek yorgani ve yastiği bulursun sanirim. bebek sekeri var baya çesit. pompayi medela aldim 140 a canim. mothers care nerde var canim?

ayy canim yaaa, insallah sorunlari asarsiniz. insanin annesiyle arasinin kötü olmasi hic iyi bir sey degil ama belki sen evlendikten sonra kendini yalniz hissediyordur, bebegini kayinvalidene birakacaksin ya belki onu kiskaniyordur, belki seni özluyordur... bazen anneler de asiri duygusal davranabiliyorlar, insallah duzelir cunku basimiza bir sey gelse allah korusun yine en fazla onlar uzulur, yine en cok onlar kol kanat gererler, yine en cok onlar dinler bizi, en cok onlar yardimci olmaya calisir. ona kendini anlata anlata duzelir sanirim. belki bir seyler yapmani bekliyordur senin anlamadigin, sen o kus olsa da ara mumkunse sik sik gidip gör.

10 gr 9.95 tl

56 gr 19.95 tl

canim bende lansinoh aldim 56 gram ama ben 30 a aldim diye kalmis aklimda zannetmiyorum yanlis hatirliyorumdur o zaman kesin. fiste annemde kalmis getirsin bakarim. bide bebedorun göğüs pedini almistim ben 6 küsür liraya

tünaydın kızlarrrr :)))

unnado'da medela ürünlerinin ve stork parkyatakların satışı başlamış ... bilginizeee... :92::92:

ayy canim yaaa, insallah sorunlari asarsiniz. insanin annesiyle arasinin kötü olmasi hic iyi bir sey degil ama belki sen evlendikten sonra kendini yalniz hissediyordur, bebegini kayinvalidene birakacaksin ya belki onu kiskaniyordur, belki seni özluyordur... bazen anneler de asiri duygusal davranabiliyorlar, insallah duzelir cunku basimiza bir sey gelse allah korusun yine en fazla onlar uzulur, yine en cok onlar kol kanat gererler, yine en cok onlar dinler bizi, en cok onlar yardimci olmaya calisir. ona kendini anlata anlata duzelir sanirim. belki bir seyler yapmani bekliyordur senin anlamadigin, sen o kus olsa da ara mumkunse sik sik gidip gör.

ya bugün anne lafi duyduğumda ağlamaya basliorum cidden. dünden sonra hiçbiryere gitmeyip evimde annemle oturup bebeğe bakip sorada çalisip onlara bakmak istedim. öyle fedakar bi annem varki benimde. hele dün yüz ifadesi yani babama bile benim bi tane çocuğum var üzülmesini istemiyorum demesi. hiç aklimdan gitmiyor. bütün gün ağladim. inanirmisiniz anneme sevgim öle ağir bastiki hiçkimseyi onun kadar sevmediğime karar verdim simdi hiçbiyere gitmek istemiyorum. keske onlara daha faydali bir evlat olabilseydim. gerçekten hiç ayrilmak istemiyorum annemden.

Back