• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin bebişinin el ve ayak parmakları uzamaya başlamış ,beyni de yeni yeni gelişmeye başlamış :)) inşaallah çoook zeki bi bebiş olur gelişsin beyni gelişsin:64:

gelişimcinin bebeği gelişsin bakalım:9:hayırlısı ile hepimizin bebeği zeki olsun inşallah.eli ayağa düzgün olsun inşallah:nazar:

gelişimcinin bebeği gelişsin bakalım:9:hayırlısı ile hepimizin bebeği zeki olsun inşallah.eli ayağa düzgün olsun inşallah:nazar:

cnm hıc bılmıyorum ortalaması nexdır boyutların haftaya gorre ama benım miniş 6 hafta 2 gunlukken 0.93cm yani bi cm yakın bence bu cızelge dogru gıdıo :46:
ben gezmeye gıdıom aksama gorusuruz bıraz kenhdımı ve bebısımı gezdırıcem

ohhh ohhhh maşallah maşallah darısı başımıza inşallahhh :66:

sevgili anne adayları benim elim sürekli karnıma gidiyor :49:

İçgüdüsel bişey heralde canım , bende arabaya binince, kalabalık yerlerde yürürken sürekli elim karnımda , bilinçli yaptığım bişey değil koruma içgüdüsü heralde ...

Merhaba Arkadaşlar,

dün henüz erken olmasına rağmen doktora gittim. Mantar olduğumdan korktum. Doktor gelmişken vajinal ultrasonada bakalım belki kese görünür dedi. Muayeneden 1 saat sonra hafif hafif kahve renkli lekeler geldi hatta minik parcalarla beraber. Acaba vajinal ultrason sonrası böyle birşey yaşayan var mı aranızda? Ben aletten kaynaklandığını sanıyorum, bilmiyorum yanılıyorum mu?

Merhaba Arkadaşlar,

dün henüz erken olmasına rağmen doktora gittim. Mantar olduğumdan korktum. Doktor gelmişken vajinal ultrasonada bakalım belki kese görünür dedi. Muayeneden 1 saat sonra hafif hafif kahve renkli lekeler geldi hatta minik parcalarla beraber. Acaba vajinal ultrason sonrası böyle birşey yaşayan var mı aranızda? Ben aletten kaynaklandığını sanıyorum, bilmiyorum yanılıyorum mu?

canım doktoru arayıp sorsan...ben bilmiyorum bana karından bakıldı...

bugün ben de eve gelince tuvalette bi baktım pembe uzayan bi akıntı...çok panikledim.doktoru aradım hemen normal ama sen gene de dikkatli ol dedi.progestan al eğer renk koyulaşırsa içmeye başla dedi.istirahat et kendini yorma dedi.bi de ilişkiden kaçının dedi..çok korkuyorum..inşaallah bişey olmaz.

istersen sen de dr ara sor bakalım..inşaallah Rabbim bebişlerimizi korur..

canım doktoru arayıp sorsan...ben bilmiyorum bana karından bakıldı...

bugün ben de eve gelince tuvalette bi baktım pembe uzayan bi akıntı...çok panikledim.doktoru aradım hemen normal ama sen gene de dikkatli ol dedi.progestan al eğer renk koyulaşırsa içmeye başla dedi.istirahat et kendini yorma dedi.bi de ilişkiden kaçının dedi..çok korkuyorum..inşaallah bişey olmaz.

istersen sen de dr ara sor bakalım..inşaallah Rabbim bebişlerimizi korur..

Öyle mi dersin canım : ((( evet sonra bir arayayım ve sorayım bari, ufff ya hamile kalmak için can atıyoruz kalınca da böyle panik yapıyoruz. Allah bebişlerimizi korusun

İçgüdüsel bişey heralde canım , bende arabaya binince, kalabalık yerlerde yürürken sürekli elim karnımda , bilinçli yaptığım bişey değil koruma içgüdüsü heralde ...

aynen ben de ya..yatarken bile elim karnımda.:78:konuşuyorum şimdiden onunla..okulda çocuklardan o kadar korkuyorum ki..lisedeyim bi de ben kocaman çocuklarımız var..gövdeler kocaman ama hala ilkokul çocuğu gibi koşturuyorlar..hepsini potansiyel tehlike gibi görüyorum:41:

cnm hıc bılmıyorum ortalaması nexdır boyutların haftaya gorre ama benım miniş 6 hafta 2 gunlukken 0.93cm yani bi cm yakın bence bu cızelge dogru gıdıo :46:
ben gezmeye gıdıom aksama gorusuruz bıraz kenhdımı ve bebısımı gezdırıcem

benim 6+1 günlükken 0.43 tü.am dr. nevranın sitesinde 6 haftalıkken 3-5 arası olması gerekiyo diye.senin boyun uzun ya bebğinde uzun olcak heralde:9:birde avrupa standartlarına göre hazırlanmış ya...onların bebkleri uzun heralde.:9:

kızlar günaydın ben urfada köyde öğretmenlik yapıyorum servisle gelip gidiyorum normalde en öne oturuyorum ama dün en öne başka biri oturmuş ben en arkaya kaldım köy yolu bozuk ğğpppğpğservis çok sarsıyo bir çukura girdi dün resmen yerimden hoplayıp tekrar oturdum içimde bebeğime bişey oldu gibi bi his var kendimi dünden beri kötü hissediyorum
sıkma canını bebeğine bir sey olsaydı leklenme falan olurdu. raht ol ki bebeğin de içerde hzuzrlu olsun:13:

Canım bazen o lekelenmeler oluyor bir ark.yaşamıştı onu artarsa dr görünürsün tekrar.bide kızlar belki dr söylemiştir ama yükseklere pek fazla uzanmayın sıcak duş almayın ve banyoda mümkün olduğunca kısa durun.

Merhaba Arkadaşlar,

canım benim dr hep alttan bakıyor ama bende hiç öyle bir sey olmadı şükür ki. dr unu ara danış derim ben. vajinal ultrasonun hiçbir zararı yokmus gerçi. bir kaç dr dan duydum bunu ben de ilk başta baktırmak istemedim ama öyle söylediler

aynen ben de ya..yatarken bile elim karnımda.:78:konuşuyorum şimdiden onunla..okulda çocuklardan o kadar korkuyorum ki..lisedeyim bi de ben kocaman çocuklarımız var..gövdeler kocaman ama hala ilkokul çocuğu gibi koşturuyorlar..hepsini potansiyel tehlike gibi görüyorum:41:
ben de okulda çok tedirginim. özellikle koridorda yürüken ya da kapıların önünden geçerken ödüm kopuyor. sııfın birinden biri fırlayıp kapı bana carpıverecekmiş, öğrenci karnıma vuruverecekmiş gibi geliyor. :18:bi de oyun diye bir sey bilmiyorlar tek bildikleri oyu kavga kovalamaca:22::41::41:

slm.. sanırım bende agustos annesıyım dün gece test yaptım ıkıncı cızgı cıktı ama cok koyu degıldı satım 19 kasım cok heycanlıyım ıkı yıldır beklıyoduk umarım hamıleyımdır silik cıkıncada var degılmı_ yarın dr a gıtsem kese gorunmez dımı?

slm.. sanırım bende agustos annesıyım dün gece test yaptım ıkıncı cızgı cıktı ama cok koyu degıldı satım 19 kasım cok heycanlıyım ıkı yıldır beklıyoduk umarım hamıleyımdır silik cıkıncada var degılmı_ yarın dr a gıtsem kese gorunmez dımı?

Canım , benimkide silik çıkmıştı ama silik çıksada pozitif demek diyor çoğu yerde , umarım pozitiftir , bence yarın direk doktora git , keseyi görebilirde ama görmese bile tahlillerden kesin sonuç alırsın ..hadi inşallah olumlu bir sonuç alırsın .....

Hoşgeldin Canım, benim de sat tarihim 19 kasım, testlerde 2. çizgi silik çıkmıştı benimde, geçen pazartesi yaptırdığım kan testiyle emin olmuştum. Muhtemelen keseyi görebilirsiniz, bizde keseyi görmeye pazartesi doktora gidecez.

hamişşşşşler nasılsınızz geçmişi okumadım ama iyisinizdir inşallah
benim kasık agrılarım durdu yaa buda korkuttu beni:)arkadaşa sordumm şebnem saçmalama bebek tutnmuştur dedi
yediklerimede dikkat etmeye çalışıyorum :47:sabahları sütümü peynirimi öglenleri genelde günlerim felan oluyo pasta muhabbetleri yani dikkat ederk yiyorum sanki diyetteymişim gibi:56:
akşamada öyle tok gibiyimki taş var sanki midemde sadece ilerleyen saatlerde yogurt ve meyve yerim okadar:49:

Son düzenleme:
Back