2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

normali 1 mis cnm
senin degerin iyi,
benim riskli yaziyordu yaninda :-((

2,89 cikmis benimki

canım ne değerleri bunlar
benimde tiroidimle karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı doktorum 2. kez yaptırdı normal çıktı 2. de
testini tekrarlattır istersen

canım normal değerler 0-4 arası ise ve senin 2 ise normal...

saol canım ya içimi rahatlattın..
doktora sorucam tabi yine de bu testi ben 28 aralıkta yaptırmışım 4 ay geçti aradan..
ama endişeleniveriyorum hemen ya
azcık bişi okumayayım

bende ilkinde limonsuz gitmiştim çok zor gerçekten midem bulanmıştı hem açlıktan hem glıkozdan
şimdi ki yüklemede limon alıyım bende yanıma
peki bu limon etkilenmiyomu değerleri bana o zaman sadece su içebilirsin demişlerdi 1 saat içinde limondan hiç bahsetmemişlerdi

cnm ya cok sagol,
aslinda ben de dusunuyorum, bisey olsa doktorum soylerdi herhalde,
onemli bi fark degil dedi, kanamandan kaynaklaniyor dedi.
risklisin vs bisey demedi ki

dedigin gibi ayrintili da yuzumuz guler insallah

canım ne değerleri bunlar
benimde tiroidimle karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı doktorum 2. kez yaptırdı normal çıktı 2. de
testini tekrarlattır istersen

cnm 3lu test yapilmadi bana,
2lim iyiydi.
3lu yerine afp bakildi kanda sadece.
onda da riskli sonuc cikti,
ama doktorum bisey olmaz korkma dedi, daha yuksek cikan hastalarimda var dedi.
kanama gecirmistim ben, ondan olabilir dedi
ayrintili da belirtirsin kanama gecirdigini dedi.
cmr. ayrintilim var bakalim

canını sıkma canım bişey olsa doktorun söylerdi illaki
bak oda demiş bişey olmaz diye ayrıntılında çok güzel geçicek inan

cnm ya cok sagol,
aslinda ben de dusunuyorum, bisey olsa doktorum soylerdi herhalde,
onemli bi fark degil dedi, kanamandan kaynaklaniyor dedi.
risklisin vs bisey demedi ki

dedigin gibi ayrintili da yuzumuz guler insallah

güler canım merak etme, doktorunla konuşmuşsun zaten, ters bir durum olsaydı önce o söylerdi. herşey normaldir, merak etme, kızını da üzme
bu arada sen güzelyalıdaki idil baby e bakmıştın dimi canım, fabrika satış mağazası diye geçiyorda fiyatlarında farklılık var mı acaba diye merak ettim, ya da indirimli reyonları fln??

Kızlar merhaba,

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...

Bugün işe gidemedim. Doktora gittim... İlaç verdi doktor..

Aqumentin 1000 mg, solüsyon ve burun spreyi. Kullanınca biraz rahatladım sanırım.

Kadın doğum doktorum rahatlıkla kullanabilirsin dedi ama yinede emin olamadım.

Siz kullandınız mı hiç?

canım bazıları lımonu glıkozun ıcıne koyuyorlarmıs zararı yok demıslerdı ben yanıma aldım yedım derken sadece yaladım bilmiyorum kımseyede sormadım sadece hanı lımon mıde bulantısını alıyor ya o yuzden canım yoksa cıkarıcak gıbı oldum

merhaba annecıkler...50 mg glıkoz yuklemem sonucu 148 cıktı dıyete baslıyoruz bugun...50 lık degerı yuksek cıkan varmıydı aranızda

canım banada hastanedekiler limondan bahsetmemişti..ama burda duyunca hastaneye sordum..etkilemz getirebilirsiniz dediler..hatta bazen hastane kendide veriyormuş ama bazen yanımızda limon olmuyor dediler...

canım bende grıp oldugumda antıbıyotık kullanmıstım ama bıtıresıye kadar deıl sadece gecınce bıraktım 3 gun falan aldım dr bana oyle soylemıstı hanı normalde antıbıoytık bıtesıye kadar kullanılıyo ya o yuzden burun spreyınıde 3 gun sabah aksam kullandım cunku burunu tahrıs edıyo ya o yuzden burun spreyını 3 gun kullan sonra 2 gun ara ver sonra tekrar kullan canım

canım seker sonucum ıyı bı sorun yok ama ıdrar yollarım ıltıhablanmıs dr ılac verdı allah sukur seker falan cııkmadı

çok şükür canım...açlık ve tokluk kaç çıktı? idrar yolu iltihabıda genelde olabiliyor..geçmiş olsun..

merhaba annecıkler...50 mg glıkoz yuklemem sonucu 148 cıktı dıyete baslıyoruz bugun...50 lık degerı yuksek cıkan varmıydı aranızda

bana bugun yapıldı canım ama normal cıktı gecmıs olsun dıkkat et kendıne artık dıyetı duzenlı yap

benim zaten gizli şeker olduğu için 174 çıkmıştı tokluğum ..benim baştan beri gizli şeker olduğu için gebeliğin başından beri diyet yapıyorum...ayrıca yarım şeker ilacı kullanıyorum..220den sonrası çok tehlikelimiş..bebekte hasar bırakıyormuşş..

çok şükür canım...açlık ve tokluk kaç çıktı? idrar yolu iltihabıda genelde olabiliyor..geçmiş olsun..

canım ben sımdı okuldayım kac cıktı gormedım oğleden sonra cıkıyor ya o yuzden kayınvalıdem gıttı aldı aksam bakarım evdeyse benım dr butun test sonuclarını alıyor dosyam var ona koyuyor ama almadıysa aksam yazarım tesekkur ederım canım cok sagol

Son düzenleme:

cnm banada 3lü yapılmadı ...
dr un eğer bişey olmaz deiyse dr unu dinle sen takmada kafana..bak kanamadan sebep demiş rahatlat içini....

aman canım dıkkat et kendıne duzenlı kullanınca bısey olmaz allah bebişlerimizi korusun

canını sıkma canım bişey olsa doktorun söylerdi illaki
bak oda demiş bişey olmaz diye ayrıntılında çok güzel geçicek inan

insallah cnm ,
cok cok cok sagolll

diy mi cnm soylerdi
sagolun kizlar desteginiz icin.

yok cnm fiyatlarda hic fark yoktu,
hatta sordum burasi fabr.satis degil mi diye,
evet ama fiyatlar standart dediler :-((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…