normali 1 mis cnm
senin degerin iyi,
benim riskli yaziyordu yaninda :-((
2,89 cikmis benimki
canım normal değerler 0-4 arası ise ve senin 2 ise normal...
kızlar bana bugun seker yuklemesı yapıldı glıkozu içmeden önce kan aldılar glıkozu ıcınce 1 saat sonra bırdaha aldılar bu bır saatte hıcbırsey yemedım zaten aç olarak yapılıyo ama cok zordu mıdem bulandı cok bende lımon almıstım limon yedım cok zor oldu zaten hamıle kaldıgımdan beri ekşi yiyemiyordum cok mıde bulantısı cektim mutlaka limon alın yanınıza giderken
Üzülme cnm bence birşey çıkmayacak olsaydı diğer testlerde de birşeyler çıkardı ya test de bir yanlışlık var yada başka birşey ama eminim bebişin iyi dua ediyorum canım senin için ayrıntılın da iyi çıkacak üzme hem kendini hemde bebişini...
canım ne değerleri bunlar
benimde tiroidimle karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı doktorum 2. kez yaptırdı normal çıktı 2. de
testini tekrarlattır istersen
cnm 3lu test yapilmadi bana,
2lim iyiydi.
3lu yerine afp bakildi kanda sadece.
onda da riskli sonuc cikti,
ama doktorum bisey olmaz korkma dedi, daha yuksek cikan hastalarimda var dedi.
kanama gecirmistim ben, ondan olabilir dedi
ayrintili da belirtirsin kanama gecirdigini dedi.
cmr. ayrintilim var bakalim
cnm ya cok sagol,
aslinda ben de dusunuyorum, bisey olsa doktorum soylerdi herhalde,
onemli bi fark degil dedi, kanamandan kaynaklaniyor dedi.
risklisin vs bisey demedi ki
dedigin gibi ayrintili da yuzumuz guler insallah
limonu şekrli susyun içine attırsaydın keşke daha iyi olurdu.sonuçlar nasıl canım...?
bende ilkinde limonsuz gitmiştim çok zor gerçekten midem bulanmıştı hem açlıktan hem glıkozdan
şimdi ki yüklemede limon alıyım bende yanıma
peki bu limon etkilenmiyomu değerleri bana o zaman sadece su içebilirsin demişlerdi 1 saat içinde limondan hiç bahsetmemişlerdi
bende ilkinde limonsuz gitmiştim çok zor gerçekten midem bulanmıştı hem açlıktan hem glıkozdan
şimdi ki yüklemede limon alıyım bende yanıma
peki bu limon etkilenmiyomu değerleri bana o zaman sadece su içebilirsin demişlerdi 1 saat içinde limondan hiç bahsetmemişlerdi
Kızlar merhaba,
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim...
Bugün işe gidemedim. Doktora gittim... İlaç verdi doktor..
Aqumentin 1000 mg, solüsyon ve burun spreyi. Kullanınca biraz rahatladım sanırım.
Kadın doğum doktorum rahatlıkla kullanabilirsin dedi ama yinede emin olamadım.
Siz kullandınız mı hiç?
canım seker sonucum ıyı bı sorun yok ama ıdrar yollarım ıltıhablanmıs dr ılac verdı allah sukur seker falan cııkmadı
merhaba annecıkler...50 mg glıkoz yuklemem sonucu 148 cıktı dıyete baslıyoruz bugun...50 lık degerı yuksek cıkan varmıydı aranızda
merhaba annecıkler...50 mg glıkoz yuklemem sonucu 148 cıktı dıyete baslıyoruz bugun...50 lık degerı yuksek cıkan varmıydı aranızda
çok şükür canım...açlık ve tokluk kaç çıktı? idrar yolu iltihabıda genelde olabiliyor..geçmiş olsun..
cnm 3lu test yapilmadi bana,
2lim iyiydi.
3lu yerine afp bakildi kanda sadece.
onda da riskli sonuc cikti,
ama doktorum bisey olmaz korkma dedi, daha yuksek cikan hastalarimda var dedi.
kanama gecirmistim ben, ondan olabilir dedi
ayrintili da belirtirsin kanama gecirdigini dedi.
cmr. ayrintilim var bakalim
benim zaten gizli şeker olduğu için 174 çıkmıştı tokluğum ..benim baştan beri gizli şeker olduğu için gebeliğin başından beri diyet yapıyorum...ayrıca yarım şeker ilacı kullanıyorum..220den sonrası çok tehlikelimiş..bebekte hasar bırakıyormuşş..
canını sıkma canım bişey olsa doktorun söylerdi illaki
bak oda demiş bişey olmaz diye ayrıntılında çok güzel geçicek inan
güler canım merak etme, doktorunla konuşmuşsun zaten, ters bir durum olsaydı önce o söylerdi. herşey normaldir, merak etme, kızını da üzme
bu arada sen güzelyalıdaki idil baby e bakmıştın dimi canım, fabrika satış mağazası diye geçiyorda fiyatlarında farklılık var mı acaba diye merak ettim, ya da indirimli reyonları fln??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?