2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim ya senin alidigin araba süperrr bence bakma baska arabalara sen :) dedigin gibi bisey hic yasamadim bugüne kadar istersen bi idrar tahlili yaptir dicem amaaa biktik bu tahlillerden testlerdennn :)

canım hiçç kafanı takma ayrrıntılın çok güsel geççekkkkk... testlere takıla takıla bugünümüzü unuttuk.. gidelim tabi ayın 15'inde toplayalım bişeyler.. ben gelecek aydan yüklenmeyi düşünüyorumm ama ...

kızlar şimdi buldumm testii.yapılmış ama lü testin yapıldığı gün yapılmış..ve arada kaynamışş.değer ise tsh 0,22 yazıyor.dr değerlendirmedi çünkü görmedi..nasıl acaba beni şimdi yine b,i telaş sardı..amna sadece bu var tsh başka bişiye bakılmamışşş..

Git tabi canım, için rahat olsun. Ben de cuma günü gideceğim. internetteki fiyatlar türkiyeye göre daha uygun ama sadece ingiltere içi gönderim yapıyorlar

sagolun kizlarr

icimi rahatlattiniz gercekten.

cuma gidersem bir iki tulum pijama falan bakicam ben.

hastane cikisini taktim idilden alicam

sagolun kizlarr

icimi rahatlattiniz gercekten.

cuma gidersem bir iki tulum pijama falan bakicam ben.

hastane cikisini taktim idilden alicam

ben de canım şuu gemili olandan alıcam. civil bebeden de genel sipariş vericemm. tecrübeliler diyo ki çocuk günde en az 3-5 kez kıyafet değiştiriyo, başedemezsin özenmeyle diye.. o yüzden uygun olanlardan da alalım bol bol ihtiyacımız olucak..

Benim tahlilde referans değerler 0.4-4 yazıyor. Ama canım şimdi internetten sorsana endokrinoloji uzmanına doktor sitesi.com - Doktor, Doktorlar, Diş hekimi, Dr, Uzman, Sağlık, Doğum, Gebelik, Kadın Hastalıkları, İlaç, Tedavi, Cerrahi
Hamileyim ve yapılan TSH sonucumun değeri 0,22 ne yapmam gerekir desen, cevap veriyorlar gerçekten. Uzmana görünmeniz gerekir, ilaca başlamanız gerekir gibi....

canim bendeki kagitlarda tsh normal degerleri 0,25-2,50 yaziyo

doktor bana 2,50 üzerinde oldugunda az calistigini 0,25 altinda oldugunda da cok calistigini söylemisti hamieligimden önce benim bi ara 6,25 lerdeydi ama hamile kaldiktan sonra 0,38 e kadar düstü doktor ilacimin dozunu azaltti herhalde seninki de hamilelikten dolayi cok az düsük cikmis olabilir hic telaslanma canim sen git bi o sonuclarinla birlikte yeni test yaptir ilac gerekirse onlar verirler zaten bebege de bi zarari yok bu ilaclarin gönülünü ferah tut

canim ya senin alidigin araba süperrr bence bakma baska arabalara sen :) dedigin gibi bisey hic yasamadim bugüne kadar istersen bi idrar tahlili yaptir dicem amaaa biktik bu tahlillerden testlerdennn :)

valla hiç sorma. ama mecbur yaptiricam. acaba sistitmi oldumki ayaklarim üsüyor falan sürekli oda olabilir

canim telas olma. tiroid önemli hamilelikte. hatta benim annemde var diye ben bendede var saniyordum çikmadi ilk tahlillerde. sende yaptirmissin bak gider doktora gösterirsin tamam. korkma çikmaz bisey

ben hamileliğimin 6. haftasında bununla ilgili çok yazmıştım benim hiç sorun yokken tsh 6.5 çıktı hamilelikte 1-2.5v arası idealmiş hemen ilaca başlandı 2 hafta sonra normale dönmüştü ama tüm hamilelikte kullanılacak denildi ve böyle bir sorunum hiç yokken çıktı diğer t3 t4 hepsinormal hem de çok şükür sık sık bakılıyor hep normal. ama çok önemli düşük sebebi bebeğin zekasını etkiliyor çok çok önemli kızlar

canım biraz düşük benim de yükselmişti bence önemse bunu

sen yine dikkat et canım...şeker yüklemen nezaman?

mayısın 4 yda 5ine gel dedi işte dikkat edicem artık koca göbekli oldum

bu arada temmuz annelerine bi göz attım çok güzel listeler felan yapmışlar kaç kilo ile hamile kalındığı..bebek isimleri..bebek için anne için gerekli fazla olmayacak eşyalar..güzel çok beğendim ben

HAY aLLAH YAA ANLAMADIM Kİ ŞİMDİ EN 0,25 M OLMASI LAZIMMIŞ BU DEĞERİN A LTIDA..ÇOK ÇALIŞIYO DEMİŞSİNİZ.İNT DE ZEKA GERİLİĞİ FALAN DİYORR...AYY Bİ D E BU ÇIKTI.DR U A RADIM GELİNCE BAKALIM DEDİ SİZİR OLDUM.DİYCEĞİ ŞEY NORMAL YADA DEĞİLL...HAYRET BİŞİ BUNLAR YAAA...

canım en başta ben çok ağlamıştım sonra baya araştırdım sordum öyle pat diye etkilemiyor hem senin en başından beri değildir şimdi olmuştur değerin hem hemen düzene giriyor benim hemen düzelmişti. ama doktora git onlar yönlendiriyor benim tirioot çıkmadı antikorlara t3 t4 hepsine bakıldı hepsi normal ama sadece tsh için ilaç kullanıyorum şimdi alıştım bebeğim iyi olsun da diyorum

canim takma o kadar kafana 0,25in cok altinda degil ki hamilelikten de düsmüs olabilir bu benim öyle olmustu yüksekken hamilelikte düstü ben daha gecen gün kan verdim bugün kontrole gidicem aile hekimimize sorarim ona da bakalim ne dicek

Kızlar benimde trombosit sayısı çok düşük çıkıyor zaten anemi rahatsızlığım var ama şu iki gündür sağ elim ve ayağımda uyuşmalar başladı böyle bir durum yaşayan varmı aranızda... :26:

kizlar ben bu aksamüstü dogum yapmayi düsündügüm hastaneye gidicem bilgilendirme aksami icin randevu almistik nedense heyecan yaptim simdi sanki gidince dogurucakmisim gibi :)))
sansima da hastanenin bashekimi türk bi kadinmis bi de türk ebe varmis.

neyse aksam yazarim gelince ben kactim simdilik

Canım bence bu kadar üzme kendini. Zeka geriliği falan olacağını sanmam. Bir dünya troid hastası hamile var. O zaman hepsinin çocuğunda olması lazım. Hemen iyi bir endokrinoloji uzmanına git. İlaçlarını düzenlesin. Rahatlatmaya çalış kendini bak zaten tam da yeni rahatlamıştın.

Akşama haberlerini bekliyoruz :))

ayy cnm işin çok zora kalmış yaa iki erkeğin arasında kalmışsın resmen..eşin geldiğinde babanla oturup bütün aile konuşun cnm ona göre harekt etsen daha iyi olur...sonuçta biyerde ailen biyerde eşin...inş ortak yol bulunurda sorunsuz b,i şekilde kocişinle dönersin cnm..cicilerini yesinler onun...

kızlar bide kim demişti interneten lierac 3 al 2 öde diye bi site varmış o hangi siteydi sizler aldınızmı?ben almayı düşünüyorum,bide bişeyine dikkat edecektik o neydi...eczaneye sordum tanesine 75 dedi,o siteden alırsam 50ye gelicek biraz hesap yapalımki bebişin eşyaları için yapamıyoruz zaten

bu a rda diğer dr umu ardaım biraz düşük gibi dedi.dahiliyeye randevu al dedi.15:3 a randevu aldım.15 dk kaya çıkarım.anca olur... offf offf bi durmak yok bana yaa... (

bu a rda diğer dr umu ardaım biraz düşük gibi dedi.dahiliyeye randevu al dedi.15:3 a randevu aldım.15 dk kaya çıkarım.anca olur... offf offf bi durmak yok bana yaa... (

canım stres yapma bir sürü tiroit hastası insan var bunlar hafif sorunlar günde 6 hap alanlar var

canım şleker yüklemsi mi mayısın 4-5 gibi..biraz geç değilmi? genelde 24. haftada yapılıyor..ama tabi dr.un daha iyi bilir...bu arada bizim sitemizdede hamile kalınma kilosu ve bebek isimleri var...en baş sayfamızda...onların farklı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…