2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:72:
kizlar ben bu aksamüstü dogum yapmayi düsündügüm hastaneye gidicem bilgilendirme aksami icin randevu almistik nedense heyecan yaptim simdi sanki gidince dogurucakmisim gibi :)))
sansima da hastanenin bashekimi türk bi kadinmis bi de türk ebe varmis.

neyse aksam yazarim gelince ben kactim simdilik ;)

bende 2 hafta önce gittim hastaneyi gezdim geldim..haberlerini bekliyoruz..

selam kızlar pendik tarafında kraft satan bir mağaza biliyormusunuz? birde bebek odası halısı ıcın. özellikle toz ve bakteri tutmayan halı markası onerisi duydunuzmu hiç? bir bilgisi olan varmıdır?

HAY aLLAH YAA ANLAMADIM Kİ ŞİMDİ EN 0,25 M OLMASI LAZIMMIŞ BU DEĞERİN A LTIDA..ÇOK ÇALIŞIYO DEMİŞSİNİZ.İNT DE ZEKA GERİLİĞİ FALAN DİYORR...AYY Bİ D E BU ÇIKTI.DR U A RADIM GELİNCE BAKALIM DEDİ SİZİR OLDUM.DİYCEĞİ ŞEY NORMAL YADA DEĞİLL...HAYRET BİŞİ BUNLAR YAAA...

bu a rda diğer dr umu ardaım biraz düşük gibi dedi.dahiliyeye randevu al dedi.15:3 a randevu aldım.15 dk kaya çıkarım.anca olur... offf offf bi durmak yok bana yaa... :((

Canım merak etme, senin ki düşük çıkmış ya hipertiroid yani. Asıl hipotiroid için zeka geriliği fln diyorlar. Hipotiroid de yüksek tansiyona fln neden olabiliyormuş. Asıl kötü sonuçlar hipotiroidde yani sen rahat ol, ters bir durum yoktur.
http://www.aile.org/index.php?bolum_yazi=47

Son düzenleme:
kızlar ben yine geçmişi okuyamadım...:59:
bahsettiğiniz değerler ne değeri ? hangi tahlilerde çıktı ?
feci kafam karıştı bir iki sayfa okudum bulmak için bulamadım :26:

kızlar ben yine geçmişi okuyamadım...:59:
bahsettiğiniz değerler ne değeri ? hangi tahlilerde çıktı ?
feci kafam karıştı bir iki sayfa okudum bulmak için bulamadım :26:

Tiroid tahlili canım. TSH diye geçiyor tahlillerde. İlk muayenede ya da planlıysa öncesinde doktorun istediği kan tahlillerinde bakılıyor genellikle

kızlar ykmde arzum bebek ürünlerinde %45 indirim varmış. aklınızda bulunsun ben ne alınması lazım bilmiyorum daha ama ördekli oda ve banyo termometreesi çok hoş lazım mı?

Son düzenleme:
Tiroid tahlili canım. TSH diye geçiyor tahlillerde. İlk muayenede ya da planlıysa öncesinde doktorun istediği kan tahlillerinde bakılıyor genellikle

canım teşekkür ederim bilgi için..
peki benim tsh sonuç : 2,44 diyor
normal aralık : 0,27-4,20 diyor
kötü mü bu şimdi :26:

selam kızlar pendik tarafında kraft satan bir mağaza biliyormusunuz? birde bebek odası halısı ıcın. özellikle toz ve bakteri tutmayan halı markası onerisi duydunuzmu hiç? bir bilgisi olan varmıdır?

güzelyali e-5 kenarinda (hekim holding yani ) idil bebe var, orda kraft urunleri de stiliyor, ben gittim gezdim, gayet guzel cnm

viaportta e-bebek, joker var
oralarda da vardir sanirim..

kizlar hala icim rahat degil,
kendimi rahatlatmaya calisiyorum olmuyor

neden afp yuksek cikti ki sanki bende ya :-((((

cmr. bir gelse biran onceee

Son düzenleme:

canım teşekkür ederim bilgi için..
peki benim tsh sonuç : 2,44 diyor
normal aralık : 0,27-4,20 diyor
kötü mü bu şimdi :26:

Canım benim doktorum 2civarı ve altında olmasını istiyoruz demişti hamilelerde. Yeni değilse tahlilin tekrar yaptır, aile hekimliğinde yapıyorlar. O sonuca göre sorarsın doktoruna ya da endokrinoloji uzmanına danış.
doktor sitesi.com - Doktor, Doktorlar, Diş hekimi, Dr, Uzman, Sağlık, Doğum, Gebelik, Kadın Hastalıkları, İlaç, Tedavi, Cerrahi
Salk danma hasta sorular konsultasyon, tehis yaklamlar, salk haberleri...
Bu sitedekiler gerçek doktorlar ve cevap veriyorlar...Ordaki endokrinoloji uzmanına danışabilirsin, çünkü asıl onların uzmanlık alanı.

merhaba kızlar:8: nasılsınız ağustos anneleri:49:
sabah tetenoz aşımı yaptırdım çok şükür ağrım yok
gözüm çok korkmuştu acaba benimde 3 gün ağrırmı diye ama şimdilik bişey yok:9:

Canım benim doktorum 2civarı ve altında olmasını istiyoruz demişti hamilelerde. Yeni değilse tahlilin tekrar yaptır, aile hekimliğinde yapıyorlar. O sonuca göre sorarsın doktoruna ya da endokrinoloji uzmanına danış.
doktor sitesi.com - Doktor, Doktorlar, Diş hekimi, Dr, Uzman, Sağlık, Doğum, Gebelik, Kadın Hastalıkları, İlaç, Tedavi, Cerrahi
Salk danma hasta sorular konsultasyon, tehis yaklamlar, salk haberleri...
Bu sitedekiler gerçek doktorlar ve cevap veriyorlar...Ordaki endokrinoloji uzmanına danışabilirsin, çünkü asıl onların uzmanlık alanı.

canım bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
saolasın

kızlar bana bugun seker yuklemesı yapıldı glıkozu içmeden önce kan aldılar glıkozu ıcınce 1 saat sonra bırdaha aldılar bu bır saatte hıcbırsey yemedım zaten aç olarak yapılıyo ama cok zordu mıdem bulandı cok bende lımon almıstım limon yedım cok zor oldu zaten hamıle kaldıgımdan beri ekşi yiyemiyordum cok mıde bulantısı cektim mutlaka limon alın yanınıza giderken

sizleri okudum okudum gittim kendi değerime baktım
benim afp mom 1.18 yazıyo bide yanında değeri risksiz bölgede bulunmaktadır yazıyo...
bende kanama geçirdim 1.5 aylıkken ve 3 aylıkken..
bu değerin aralığının kaç olması gerekiyo...
benimde kafama takıldı şimdi...

kızlar bana bugun seker yuklemesı yapıldı glıkozu içmeden önce kan aldılar glıkozu ıcınce 1 saat sonra bırdaha aldılar bu bır saatte hıcbırsey yemedım zaten aç olarak yapılıyo ama cok zordu mıdem bulandı cok bende lımon almıstım limon yedım cok zor oldu zaten hamıle kaldıgımdan beri ekşi yiyemiyordum cok mıde bulantısı cektim mutlaka limon alın yanınıza giderken

limonu şekrli susyun içine attırsaydın keşke daha iyi olurdu.sonuçlar nasıl canım...?

sizleri okudum okudum gittim kendi değerime baktım
benim afp mom 1.18 yazıyo bide yanında değeri risksiz bölgede bulunmaktadır yazıyo...
bende kanama geçirdim 1.5 aylıkken ve 3 aylıkken..
bu değerin aralığının kaç olması gerekiyo...
benimde kafama takıldı şimdi...

normali 1 mis cnm
senin degerin iyi,
benim riskli yaziyordu yaninda :-((

2,89 cikmis benimki:59:

normali 1 mis cnm
senin degerin iyi,
benim riskli yaziyordu yaninda :-((

2,89 cikmis benimki:59:

Üzülme cnm bence birşey çıkmayacak olsaydı diğer testlerde de birşeyler çıkardı ya test de bir yanlışlık var yada başka birşey ama eminim bebişin iyi dua ediyorum canım senin için ayrıntılın da iyi çıkacak üzme hem kendini hemde bebişini...

Back