2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar şuan ki konu ile çok alakasız ama daha önce konuştunuz mu yeri burası mı bilemedim :26:
bebeği odasında mı yatırmak lazım yoksa yanımızda bir beşşikte mi karar veremedim..
uzmanlar ve doktorlar bebek doğar doğmaz odasında ve kendi yatağında olmalı diyor..
kimi büyükler 40 ı çıkmadan bebek annenin yanından ayrılmaz diyor
karar veremedim..
sizler ne yapacaksınız ?

tokluk dediğim glukoz almış hali yani...bi tamamen aç alınıyor birde glukoz içilip..tok dediğim glukozlu

senerd canım internet sitesine bi bak istersen ykm diye.. internetten satış var galiba..ykmden.com

ankarada kızılayda mağazası var ben oraya bakıcam..

Son düzenleme:

beklemek zor oluyor canım..ben şimdiye kadar 2 kez yaptrıdım...ortalama 1 ay sonra yine yapılcak..

evet cnm bende çok araştırdım bu konuyu...
ben bebişimin odası olarak yapacağım çocuk odamda köşe koltuğum var bebeğimi doğduğundan itibaren odasında kendi yatağında yatırmayı düşünüyorum bende köşe koltukta yatarım diye düşünüyorum...

canım ben yatakodamda yatırmayı düşünmüyorum..bebeğe yazık sabaha kadar bizim nefesimizi çekecek kendi odasında düşünüyorum.ama bir müddet ben onun odasında yatmayı düşünüyorum..daha sonra herkes kendi odasındaama odamız çok yakın rahat takip ederim sonraki aylarda...

ben önce yanımda yatıracağım, baktım ağlamıyor yatağına yatırırım, ağlarsa hemen yanına gidip sakinleştiririm diyorum. onu ağlatmadan her yolu denemeyi planlıyorum :) başlarda yanımda yatar ama...
senerd canım internet sitesine bi bak istersen ykm diye.. internetten satış var galiba..ykmden.com

ankarada kızılayda mağazası var ben oraya bakıcam..

çok sağol canım inceleyeyim bende :)

ben de sizin gibi yapcam tek kişilik bi yatak var onu kaldırmıycam ilk etapta bebişin odasından. sepet-beşik gibi bişeyler kullanıcam. bi müddet sonra da yatağı kaldırıp odaya uygun bebek karyolası alıcam

ben de sizin gibi yapcam tek kişilik bi yatak var onu kaldırmıycam ilk etapta bebişin odasından. sepet-beşik gibi bişeyler kullanıcam. bi müddet sonra da yatağı kaldırıp odaya uygun bebek karyolası alıcam

canım aslında 2 kez masrafa girmeden direk bebeğin karyolasınıda alabilirsin....tabi kendin bilirisn yinede...hem yerin müsaitse diye dedim..

canım aslında 2 kez masrafa girmeden direk bebeğin karyolasınıda alabilirsin....tabi kendin bilirisn yinede...hem yerin müsaitse diye dedim..

yaa evet olabilir iyice bi araştırayım. küçük bi oda dolap, çalışma masası, tek kişilik yatak var. sığarsa ööle yapmak daha mantıklı haklısın canım.. yaaa insanın herşeyi alası mı geliyo, yoksa ben daha 3 çıtçıtlı body aldım diye tuzum mu kuru..

bu arada mothercare de 150 tlye alt değiştirme ünitesi olan raflı ayaklı küvet var.. uğrarsanız bi bakın aklınızda bulunsun bana lüks geldi yerde lazım onu koyucak ama çok güzeldi..

benimde odam küçük 1 yatak 1de dolap almayı düşünüyorum

kızlarrr ben geldim dr dan.. şu tsh meselesii güya artık test yaptırmıcaktımm :85: ama malesf yaptırdım.0,22 birazcık düşükmüş.dahiliyeye gittim adam muayene atti , kullandığım ilaçları sordu.guatr yok dedi..değerde çok kötü değil dedi.tekrar yapalım bu bir ay önceki dedi..ve kan verdim yine umarım düzgün çıkar...bunun için ilaç falan kullanmak zorunda kalmam...:85: eşimde dediki biz hiç oturmucaz mı yavvv ne riskmiş bunlar böyle yahuu dedi..

geçmiş olsun canım inşallah sorun çıkmaz... ne kadar çok test varmış yahu türkiye'de, ben bu testi de yaptırmadım :)

vallaha amma strese soktular canım seni yaa...
her gün yeni birşey çıkıyor...
ay vallaha anneme gerçekten özeniyorum ben...ne güzelmiş yaa ultrason yok,test yok bişi yok...sapasağlam yafrular doğrumuş...aaa tıp ilerlemiş güyaa...anne adaylarını palyaço yapıyor bunlar yaa

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

evet amniosentaz olduktan sonra bend e amneme demiştim sen çok şanslı bi kadsınsın diye :)) inş iyi çıkarda sorun olmaz.annemd e şeker var dr ailede olup olmadığını sordu söyleyince hımm bu kötü diyooo çok kızdım içimden..

canım geçmiş olsun ama anladığım kadarıyla büyük sorun yok..oyüzden dert etme...bende hep diyorum cahil olmak en iyisi..dr.a ayda yılda bir gitmek .....için rahat ...valla benim tanıdığım köyde bazı hamileler var doğru düzgün dr.a gitmeden sapasağlam doğuruyorlar..ama tabi riskede atmamak gerekiyor...

95 ı gordukten sonra dıyete devammı :26:[/QUOTE]

malesef 3 hafta kadar daha devam edicek tekrar glikoz yüklemesi yapılacak ona göre diyet yapıp yapmayacağım karar verilecek.artık bıktım diyetlerden gebelik öncesi diyet gebelikte diyet veee gebelik sonrası diyet...hayatım diyetlerle geçti valla Allahtan boy var kurtarıyoruz

95 ı gordukten sonra dıyete devammı :26:

malesef 3 hafta kadar daha devam edicek tekrar glikoz yüklemesi yapılacak ona göre diyet yapıp yapmayacağım karar verilecek.artık bıktım diyetlerden gebelik öncesi diyet gebelikte diyet veee gebelik sonrası diyet...hayatım diyetlerle geçti valla Allahtan boy var kurtarıyoruz[/QUOTE]

canım sana şeker yüklemsi yapıldımı?

95 ı gordukten sonra dıyete devammı :26:

malesef 3 hafta kadar daha devam edicek tekrar glikoz yüklemesi yapılacak ona göre diyet yapıp yapmayacağım karar verilecek.artık bıktım diyetlerden gebelik öncesi diyet gebelikte diyet veee gebelik sonrası diyet...hayatım diyetlerle geçti valla Allahtan boy var kurtarıyoruz[/QUOTE]
canım yaa ısın zormusben hıc dıyet yapmadım bugune kadar dıyet dıyınce dr sasırdım canım herseyı yemek ıstıo sımdı yarın lıstemı hazırlamıs olcaklar cok merak edıyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…